ZenMate VPN Kokemuksia 2024

Zenmate VPN

ZenMateVPN on perustettu saksalaisen Simon Speckan toimesta. Hän matkusteli paljon ja koki ilmaiset, julkiset WiFi-yhteydet vaarallisina. Hän päätti ottaa härkää sarvista ja perusti oman VPN:n palvelun nimeltään ZenMate VPN. VPN palvelun omistaa yhtiö nimeltään ZenGuard. Heidän portfoliostaan löytyy erilaisia selainturvallisuustuotteita, kuten muun muassa palomuureja.

Kokeile nyt
ZenMate VPN - edullinen, nopea ja turvallinen VPN

Suojaa yksityisyyttäsi Internetissä! Kokeile nyt ja saat 30 päivän rahanpalautustakuun.

Mikä ZenMate VPN oikeastaan on?

VPN:n käyttäminen on järkevää monilla eri tavoin. Painavimpia syitä ovat kuitenkin turvallisuuteen liittyvät asiat, kuten se, että IP osoitteiden piilotus ja kaiken verkkoon menevän datan suojaus onnistuu VPN:n avulla. Lisäetuja ovat tietenkin se, että ZenMate VPN Netflix mahdollistaa kaikkien maiden suoratoistosisällön katselun ja myös torrentointi on mahdollista VPN:n avulla.

Olet varmaankin nyt vakuuttunut siitä, että VPN tulisi ottaa käyttöön jokaisella laitteella, jota käytät? Tai ainakin lupaat harkita sitä vaihtoehtoa tulevaisuudessa? Hyvä, sillä ZenMate kokemuksia yhdistää se, että käyttäjät toteavat sen käyttöön ottamisen olevan helpompaa, kuin mitä ikinä olisi uskonut! VPN ei siis todellakaan ole mitään rakettitiedettä. Jatka lukemista ja ihastu Zem Mate –palveluun!

Zen Mate on VPN service, joka ohjaa kaiken koneeltasi nettiin lähtevän tiedon omien palvelimiensa kautta piilottaen ip-osoitteesi ja muut henkilökohtaiset tietosi tiedon vastaanottajalta. VPN ZenMate on laajentanut verkostoaan 74 maan verkostoon ja kattaa jo 3700 palvelinta. Voit vapaasti valita minkä maan palvelimeen yhdistät ja näin ollen muun muassa kyseisen maan suoratoistopalvelut ovat käytettävissäsi.

Netflix USA, jääkiekon mm kisat ulkomailla ollessa ja monet muut maarajauksen takana olevat palvelut ovat saatavillasi ZenMaten avulla! ZenMate premium itse asiassa takaa sen, että suoratoistoyhteytesi toimii moitteetta ja mikäli ei, saat korvauksen seuraavassa laskussasi.

IP address eli ip-osoite kertoo käyttäjästä paljon. Se on ikään kuin nettihenkilöllisyys ja sen avulla muun muassa mainostajat löytävät sinut ja pääsevät mainostamaan palveluitaan kohdistetusti. Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista VPN:n avulla, joten palvelu pitää sinut turvassa ja rauhassa mainostajilta ja kaiken lisäksi nostaa nettiyhteytesi nopeutta tietyissä tilanteissa!

ZenMate – Hinnat ja Sopimukset

ZenMate VPN kokemuksia on erilaisia hieman riippuen siitä, millaisen sopimuspaketin käyttäjä on päättänyt hankkia.

Zen Mate tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoa:

zenmate hinta

Lisäksi mukana on 7 päivän ilmainen kokeilujakso! Kuten paketeista huomaa, kannattaa pidempi sitoutuminen, sillä se laskee laskennallista kuukausimaksua huomattavasti. Huolettaako sitoutuminen? Älä huoli, sillä, mikäli et pidä tuotteesta tai se ei muuten vastaa odotuksiasi, on siinä 30 päivän rahat takaisin –takuu. Valitse mieluisin paketti ja aloita VPN käyttö jo tänään!

Kokeile nyt

ZenMate VPN tiivistettynä

VPN ZenMate on näppärä VPN, jonka käyttöönotto on helppoa. Se pitää sinut turvassa netissä, mutta tuo myös lisäetuja, kuten nopeamman netin ja laajemman leffatarjonnan.

Tässä vielä pähkinänkuoressa Zen Mate VPN ominaisuudet:

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, FE, DE, UK
 Kirjautuminen usealla laitteella 5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 74+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Linux, Android, iOS
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat OpenVPN (TCP, UDP), L2TP, PPTP
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 3 500+

ZenMate VPN:n käyttäminen

Netflix-Yhteensopivuus

Zen Mate tarjoaa suoratoiston takuun eli mikäli suoratoisto ei toimi, saa käyttäjä rahallisen kompensaation. Palveluntarjoajalla on omat profiilinsa suoratoistoa varten ja tietyt palvelimet on optimoitu suoratoistokäyttöön. Netflix toimii näin ollen VPN:llä ilman maarajoituksia.

Zen Mate ja Torrentit

ZenMate VPN mahdollistaa torrentien käytön ja tarjoaa riittävän nopean P2P-yhteyden. Palveluntarjoajalla on tätä käyttöä varten optimoidut palvelimet. Valitse siis jokin torrentointi-palvelin ja kokeile!

Kokeile nyt

ZenMate VPN:n Parhaat Ominaisuudet

ZenMate VPN kokemuksia lukiessa törmää käyttäjien kysymyksiin liittyen VPN:n ominaisuuksiin. Me halusimme tehdä selvitystyön sivulle ja esittelemmekin tässä kappaleessa tärkeimmät VPN ZenMate ominaisuudet.

EverSecure

EverSecure on yksi Zen Maten ominaisuuksista. Se pitää VPN:n kytkettynä vaikka esimerkiksi iOS:in oma systeemi pyrkiikin katkaisemaan kaikki käyttämättömät yhteydet. Tämä pitää laitteesi turvassa aina, eikä VPN:ää tarvitse manuaalisesti kytkeä jatkuvasti.

Sijainnin Monitorointi

Palvelun premium-paketti sisältää sijainnin monitoroinnin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että eri sivustoille voi tallentaa tiedon siitä, miltä serveriltä sitä haluaa käyttää. VPN osaa ottaa yhteyden valittuun palveluun aina kyseisellä sivustolla vierailtaessa.

Tappokytkin

Zen Mate on varustettu tappokytkimellä. Eli mikäli käy niin, että VPN-palvelu jostain syystä kaatuu, kytkee se automaattisesti nettiyhteytesi pois. Tämä varmistaa sen, että mitään arkaluontoista ei ehdi karata nettiin.

DNS Vuotosuojaus

DNS vuotosuojaus estää sen, että käytettävä alusta ei pysty tekemään DNS-pyyntöjä vaan kaikki pyynnöt kulkevat VPN:n kautta. Näin käyttäjän ip-osoite pysyy salassa. Zen Mate on sisällyttänyt vuotosuojauksen kaikkiin paketteihinsa.

Windows-Käyttäjille

Käyttöliittymä

ZenMate VPN kokemuksia kuulee kaikista eniten liittyen Windowsiin. Tämä johtuu luonnollisestikin siitä, että Windows on yleisin käyttöjärjestelmä tietokoneissa ja näin VPN:ää käytetään siinä kaikkein eniten. Sovellusta kehitettäessä Windows on otettu hyvin huomioon ja VPN toimii suurimmassa osassa Windowsilla käytettävistä selaimista.

ZenMate VPN

Asetukset

ZenMate VPN on todella helppo ottaa käyttöön ja sen käyttöönotto onnistuu aivan perus-IT-taidoilla. Asennus vie muutaman minuutin maksimissaan ja jatkossa sitä operoidaan simppelillä on-off-kytkimellä, joten VPN ZenMate ei todellakaan vaadi paljoa.

Zenmate VPN

ZenMate on simppeli asentaa. Se käy näin:

  • Lataa asennuspaketti, avaa sovellus tallennussijainnistaan.
  • Klikkaa hiiren oikealla painikkeella tiedostoa ja aloita asennus.
  • Kun lataus on loppunut ja sovellus käyttövalmis, valitse sopimuspaketti. Maksa palvelu ja anna kirjautumistietosi sovelluksessa.
  • Tallenna tiedot ja aloita VPN:n käyttö

ZenMate VPN kokemuksia voi jakaa ja on jaettu muiden käyttäjien toimesta netin sivustoilla. Näin ollen voit kääntyä Googlen tai palvelun oman ”ZenMate VPN kokemuksia” –ohjekokoelman pariin, mikäli kohtaat ongelmia käyttöön otossa.

VPN ZenMate sopii kuitenkin myös muille laitteille ja käyttöjärjestelmille ja siitä puhumme lisää seuraavassa kappaleessa.

Muut Laitteet ja ZenMate VPN

ZenMate VPN toimii jopa viidessä laitteessa kerrallaan. Näin ollen voit käyttää sitä Windows-koneesi lisäksi myös vaikkapa omalla mobiililaitteellasi. Mobiililaitteesta palvelu tukeekin niin Android, kuin iOS –käyttöjärjestelmiäkin. Mobiililaitteen suojaaminen on aivan yhtä tärkeää kuin tietokoneenkin, jollei jopa tärkeämpäänkin. Puhelimessa meillä on usein arkaluontoista materiaalia, jonka soisi pysyvän turvassa.

Lisäksi ZenMate on yhteensopiva Mac:issa, Android TV:ssä ja Android Fire Stick:issä. Selaimista se tukee Chromea, Firefoxia, Operaa ja Chromium-pohjaisia selaimia. VPN on näiden huikeiden yhteensopivuuksien lisäksi myös OpenVPN yhteensopiva! Se tarkoittaa käytännössä sitä, että VPN:ää voi hyödyntää myös vaikkapa älykonsolilla tai älytelevisiossa!

Käyttötuki

Zen Mate tarjoaa nettisivustollaan kattavat vastaukset käyttöönottoon liittyviin kysymyksiin, sekä kaikenlaisiin eteen tulleisiin teknisiin ongelmiin. Useimmat ongelmat ratkeavatkin varmasti jo sivustolla vierailun avulla, sillä ZenMate VPN kokemuksia sävyttää juuri tyytyväisyys sivuston kattavaan infopläjäykseen.

ZenMate VPN tarjoaa kuitenkin myös käyttötuen tai asiakaspalvelun. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse ja palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Live chattia ei ole, mutta sivuston yhteydenottolomaketta käyttämällä vastaus tulee kokemuksiemme mukaan melko nopeasti. VPN ZenMate ei tarjoa suomenkielistä asiakaspalvelua, mutta selittää asiat englanniksi selkeällä kielellä, jota on helppoa ymmärtää myös ei-IT-ihmisen.

Yhteenveto

VPN ZenMate on hyvä ja edullinen VPN-palvelu. Se pitää laitteesi turvassa ja sopiikin kaikille yleisimmille käyttöjärjestelmille ja selaimille. ZenMatesta on erilaisia paketteja, joista käyttäjä voi valita itselleen sopivimman. Se tarjoaa hyvän, ystävällisen käyttäjätuen ja mahdollistaa suoratoistopalveluiden katselun ja torrentit olitpa missä hyvänsä! Valitse siis Zen Mate ja nauti sen tuomista muikeista eduista!

8.3 Pisteet
ZenMate VPN Arvostelu

Turvallisuus ja yksityisyys
9
Toiminnallisuudet
8
Nopeus ja suorituskyky
8
Vastinetta rahoille
9
Helppokäyttöisyys
8
Etuja
  • Nopeus
  • Maakansit
  • Ei lokeja, P2P ja BitTorrent, jotka toimivat
  • Helppokäyttöinen
Haitat
  • Customer Service
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi