Xtra-PC Arvostelu 2022: Nopeuta tietokoneesi

Tänään otamme raatimme tiukan seulan läpi arvosteltavaksi kovia lupauksia laukovan laitteen, Xtra-PC:n. Mitä niin kiehtovaa Xtra-PC USB siis lupaa, että meidän kannattaa tämä monelle täysin tuntematon laite ottaa kokeiltavaksemme? Xtra-PC USB:n suurin lupaus on minkä tahansa vanhan tietokoneen nopeuttaminen, vaikka siitä puuttuisi kovalevy kokonaan! Sen lisäksi koemme laitteen mahdollistavan myös yksityisyytesi parantamisen mahdollistamalla aidosti anonyymin tietokoneen käytön! Mutta mikä ihme on Xtra PC hinta, ja miksi kaikki kyselevät Xtra-PC kokemuksia?

Hanki se nyt
Käytä tätä Xtra-PC USB :tä ja tee vanhasta tietokoneestasi salamannopea!

Älä heitä vanhaa tietokonettasi pois ainakaan vielä. Xtra-PC USB:n avulla saat sen toimimaan kuin uusi!

Hidasteleeko tietokoneesi?

Tietokoneiden hidastelu erinäisistä syistä on aivan turhan yleinen ongelma nykypäivänä. Johtui se sitten tekemättä jääneistä ohjelmistopäivityksistä, taikka tietokoneen fyysisestä vanhuudesta, ärsyttää se syystä huolimatta. Useimmiten tuntuu vielä, että tietokoneen hidastelu alkaa juuri silloin kun pitäisi tehdä tärkeä työ loppuun ennen deadlinea, tai pelata jotakin ystävien kanssa. Tähänkin tarjoaa Xtra PC hinta edullisesti avun!

Xtra PC Suomi

Xtra PC Suomi

Yleensä etenkin tekniikasta vähemmän kiinnostuneet ihmiset ovat päätyneet ostamaan uuden laitteen vanhan takkuillessa, kun vian selvittämiseen ei koeta olevan aikaa tai varaa töiden lykkääntymisen pelossa. Tähän ongelmaan vastaa kuitenkin Xtra-PC. Mikäli haluat kuulla tiimimme Xtra-PC kokemuksia  enemmän sekä Xtra PC hinta, jatka lukemista.

Hanki Nyt

Mikä on Xtra-PC USB

Ensinnäkin, tämä Xtra-PC USB-tikku ei ole mitään maailmaa mullistavaa muukalaisteknologiaa, vaikka kaikki laitteen ympärillä pyörivä hypetys voikin sen sellaiseksi kuvata. Xtra-PC USB kaltaisia muistitikkuja on ollut markkinoilla jo iät ja ajat. Ja mikäli olet tekniikasta kiinnostunut, olet saattanut itsekin tehdä bootattavia Linux käyttöjärjestelmällä varustettuja muistitikkuja, kuten itsekin olen vaihteleviin tarkoituksiin vuosien varrella.

XtraPC:n ideana onkin tehdä tästä erittäin helppoa ja tuoda teknologia kaikkien saataville. Joten Xtra-PC kokemuksia kysyttäessä voin vastata lyhyesti ja ytimekkäästi laitteen toimivan kuten kuuluukin, ja että se ei todellakaan ole huijausta.

Suurimmalla osalla meistä lienee kotona ja työpaikalla joko Windows kone taikka Macintosh. Näiden kahden käyttäjät kuitenkin harvoin tuntevat Linuxin uuden ja ihmeellisen maailman. Xtra-PC USB valjastaakin Linuxin voimat nopeuttaakseen tietokoneen kuin tietokoneen toimintaa helposti, vain muistitikun koneeseen tökkäämällä! Pähkinänkuoressa laite toimii ohittamalla tietokoneelle alun perin asennetun, todennäköisesti vanhentuneen Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmän, käynnistäen tietokoneen suoraan Xtra-PC USB :n kautta kevyeen Linux-käyttöjärjestelmään.

Sillä Linux on erittäin kevyt ja nopeaksi optimoitu käyttöjärjestelmä, nopeuttaa se huomattavasti konettasi vanhaan ja päivittämättömään käyttöjärjestelmääsi verrattuna. Xtra PC hinta on edullinen suhteessa saamaasi päivitykseen! Jatka jutun lukemista kuullaksesi lisää Xtra PC kokemuksia!

Millainen se sitten on?

Ai että millainenko on XtraPC? Xtra-PC USB on ulkomuodoltaan ja mitoiltaan täysin samannäköinen kuin mikä tahansa laadukas kaupastakin ostettu muistitikku. XtraPC :n tärkeänä erona näihin kaupasta löytyviin tikkuihin onkin esiasennettu Linux-käyttöjärjestelmä. Tämä Xtra-PC USB-laitteeseen esiasennettu Linux-jakelu on eräänlainen Live-versio, joka tarkoittaa ettei se vaadi käyttöjärjestelmän siirtämistä tietokoneen kovalevylle, kuten käyttöjärjestelmä perinteisesti vaatisi, vaan sitä voidaan käyttää suoraan muistitikulta. Tässä vielä omia Xtra-PC kokemuksia.

xtra pc pro

Xtra-PC Kokemuksia

XtraPC on saatavilla kolmena eri versiona, joissa eroavat sekä xtra pc hinta että tietenkin tekniset ominaisuudetkin. Edullisimman Xtra PC hinta omaa XtraPC Turbo 16. Turbo 16 sisältää nimensä mukaisesti yhteensä 16GB tallennustilaa. Turbo 16 voin suositella käyttöön esimerkiksi kakkoskoneen kanssa kun tarvitaan helppoa ja nopeaa apua. Siihen ei kuitenkaan lopunperin kauheasti tallennettavaa mahdu, joten suosittelen harkitsemaan huomattavasti suuremman tallennustilan mutta vain hieman suuremman Xtra PC hinta omaavai Turbo 32 ja Pro malleja.

Xtra PC Turbo 32 on huomattavasti parempi vaihtoehto kotikäyttäjälle. Se sisältää nimensä mukaisesti tuplaten tallennustilaa Turbo 16 nähden, eli 32GB. Sen lisäksi se on myös jopa 1,5x nopeampi kuin Turbo 16. Tämä malli on kompaktin kokonsa vuoksi erinomainen esimerkiksi kannettavaan tietokoneeseen.

Xtra PC Pro omaa paitsi korkeimman Xtra PC hinta, myös ylivoimaiset ominaisuudet muihin malleihin verrattaessa. Ensinnäkin se on huomattavasti nopeampi kuin kaksi edellistä mallia, jonka lisäksi se sisältää 64GB tallennustilaa, eli kaikki mediasi mahtuu helposti mukaan työdokumenttien ohella. Ja kaiken kukkuraksi Pro-malliin tarjotaan kaupan päällisenä FileRez ohjelmisto. Kyseinen tiedostojen palautusohjelmisto on arvoltaan 99$! Kysyttäessä eri malleista Xtra-PC kokemuksia, voimme PRO:n ainoina huonoina puolina ovat korkea Xtra PC hinta sekä Turbo 32 verrattuna huomattavasti vähemmän kompakti koko.

Hanki Nyt

Kuinka laitetta sitten käytetään?

Laitteen käyttäminen on erittäin yksinkertaista, se vain yhdistetään tietokoneeseesi. Tämän jälkeen käynnistät tietokoneen ja valitset käynnistyksen USB-laitteelta. Kun pääset nopean latausnäytön ohi, käynnistyy eteesi täysin uusi Linux-käyttöjärjestelmä, ja voit heti huomata tietokoneesi nopeutuneen. XtraPC sisältää esiasennettuna kaikki tarvitsemasi ohjelmistot, mukaanlukien Open Office, Firefox Internet-selain, Mediasoitin sekä monia muita.

Tämän lisäksi voit tietenkin edelleen käyttää kaikkia tietokoneesi kovalevyllä olevia tiedostoja, ja siirtää niitä turvaan Xtra-PC USB -tikulle. Tässäkin säästät pitkän pennin, kun et välttämättä joudu viemään tiedostojasi pelastettavaksi kalliiseen huoltoon.

Miten Xtra-PC USB sitten hyödyttää?

Xtra-pc toimii tietenkin tietokoneesi nopeuttajana, kuten he mainostavatkin, mutta tätä paljon tärkeämpänä pidän mahdollisuutta tietokoneen anonyymiin käyttöön! Nimittäin kun käytät Linuxia Xtra-PC USB-tikulta, et jätä käyttämääsi koneeseen jälkiä käynnistäsi!

Yleensä käyttäessäsi tietokoneesi kovalevylle asennettua käyttöjärjestelmää, kyetään liikkeitäsi etenkin arkaluontoisen materiaalin parissa seuraamaan huomattavasti helpommin kuin xtra-pc:n avulla! Voit siis nukkua yösi rauhassa, kun tämä laite pitää huolen sinun ja tietojesi turvallisuudesta!

Xtra-PC Kokemuksia

Kaikki tuntemani käyttäjät ovat Xtra-PC kokemuksia kysyessäni sanoneet pelkkää hyvää kyseisestä laitteesta, eivätkä suotta. Laite on niin laadultaan kuin ominaisuuksiltaankin jotakin ennennäkemätöntä! Laite mahdollistaa vanhan tietokoneesi elvyttämisen ja jo kadonneiksi luulemiesi tiedostojen palautuksen erittäin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan.

Ainoat huonot asiat, joita laitteesta kykenen sanomaan liittyvät juurikin siihen, että laite on Linux-pohjainen. Linux on kyllä erinomainen käyttöjärjestelmä moneen tarkoitukseen, mutta useat ammattilaisohjelmistot eivät tarjoa minkäänlaisia Linux-versioita. Vaikkakin moneen tarkoitukseen löytyy korvaavia sovelluksia, Gimp ei ole Photoshop ja Open Office ei ole Microsoft Office. Joten pidä tämä mielessä laitetta tilatessasi!

Hinta ja Rahat-Takaisin Takuu

Hinnaltaan artikkellissa esitetyt laitteet ovat erittäin edullisia. Ajattele nimittäin ihan vain sitäkin rahasummaa, jonka voit säästää käyttämällä vanhaa tietokonettasi sen sijaan että ostaisit heti uuden!

Xtra-PC Hinta

Xtra-PC Kokemuksia

Edullisimman Turbo 16 mallin saat nyt tarjoushintaan 30,98€, joka on tämän laatuisesta laitteesta käytännössä ilmaista. Turbo 32-mallin, jota voimme lämpimästi suositella etenkin kannettaviin tietokoneisiin kompaktin kokonsa puolesta, saat puolestaan hintaan vain 44,25€. XtraPC PRO, joka on täydellinen työkoneellesi tai ylipäänsä enemmän tehoa vaativalle ykköskoneelle, saat hintaan 70,81€, ja tähän sisältyy 99$ arvoinen ohjelmisto!

Minkä tahansa mallin sitten valitsetkin, tarjoaa XtraPC sinulle täyden 30 päivän rahat-takaisin tyytyväisyystakun. Eli mikäli et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen, saat täyden rahanpalautuksen.

Hanki Nyt

Yhteenveto

Näin artikkelin lopussa emme voi kuin lämpimästi suositella testaamiamme XtraPC laitteita kaikille lukijoillemme! Mikäli siis sinulta löytyy vanha tietokone joka kaipaisi elvyttelyä, tartu tilaisuuteen ja ota testiin XtraPC! Saat tuotteelle täyden rahat-takaisin takuun, joten riskiä tilauksessa ei ole. Itse tilasin juuri muutaman turbo 32-tikun omille projektikoneilleni, jotka eivät ole hetkeen edistyneet.

Xtra-PC Arvostelu
Pelasta vanha tietokoneesi ja anna sille uusi elämä.
8.7 kokonaispisteet
Xtra-PC USB Arvio: Erinomainen!

Yksityisyys ja turvallisuus
8
Ominaisuudet
9
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastine rahalle
10
Helppokäyttöisyys
8
Etuja
 • Nopeuta tietokonettasi
 • Käyttäjäystävällinen
 • Edullinen
 • Toimii enintään 12 vuotta vanhoilla Mac tai Windows tietokoneilla
 • Parantaa yksityisyyttäsi
Haitat
 • FileRez saatavilla vain Pro versioon
 • Vaikka asennus onkin helppo, voi se viedä aikaa

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi