VyprVPN -arvostelu 2024

vyprvpn review

VyprVPN on yksi parhaista VPN:stä nettisensuurin ohittamiseen. Se tosiaan tarjoaa heidän oman DNS -palvelun ja tärkeimpänä heidän oman patentoidun Chameleon -nimisen verkkoprotokollan. Sen vuoksi se on täydellinen ratkaisu, kun matkustat Kiinaan, Venäjälle, Pohjois-Koreaan tai Turkkiin. Lisäksi Vypr VPN keskittyy nykyään kehittämään verkkopelaajien pelikokemusta. Lue VyprVPN koko arvostelu alla.

VyprVPN sinun yksityisyyttä ja vapautta varten Internetissä

Vypr VPN keskittyy pääasiassa parantamaan sinun Internet -yksityisyyttäsi ja turvaa. Ja rajoitettujen verkkojen ohittamiseen ja nettisensuuriin. Tämän vuoksi he kehittivät kaikenkattavat ratkaisun, joka sisältää parhaat tarjolla olevat ominaisuudet.

Heidän verkossaan olevat 700 palvelinta tarjoavat käyttäjille maailmanlaajuisesti nopeimmat yhteydet. Voit avata suurimman osan geo-lukituista sisällöistä ja nauttia US Netflixin katsomisesta.

Lopuksi kiitos natiivisovellusten, VyprVPN on saatavilla useimmille alustoille.
VyprVPN Servers

Vypr VPN:n hinnat ja paketit

vyprvpn hinta

Kun suurin osa VPN:stä tarjotaan samalla paketilla, mutta eri pituisilla sopimuskausilla, VyprVPN tarjoaa 2 pakettia varustettuna eri ominaisuuksilla. Peruspaketti sisältää vain 3 yhtäaikaista istuntoa. Premium -paketti taas sisältää Chameleon -protokollan 5:llä yhtäaikaisella istunnolla.

Paketin valinnan jälkeen voit valita sopimuskauden pituuden: Kuukausittainen tai vuosittainen. Vuosittaisella sopimuskaudella voi säästää melkein 45% kuukausittaisesta maksusta.

Huolimatta siitä, että peruspaketti on 30% halvempi, on se kuitenkin aika hyödytön. Sillä ei todellakaan ole kuin vain 3 yhtäaikaista istuntoa, eikä lainkaan Chameleon -protokollaa. Jos olet todellakin kiinnostunut Vypr VPN:stä sen tuoman turvan tai nettisensuurin ohittamisen vuoksi, tarvitset silloin heidän erityisesti patentoiman Chameleon -protokollan. Sen vuoksi Premium -paketti!

Yhteenveto VyprVPN:n ominaisuuksista

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
 Kirjautuminen usealla laitteella 5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 73+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Android, iOS, Windows, MacOs
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat WireGuard, robust VPN,IPsec, OpenVPN, Chameleon
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet 200 000+
Palvelimet 700+

The VPN Vypr VPN:n tärkeimmät ominaisuudet

VyprDNS, when you feel protected, but you’re not

VyprVPN Servers

When you connect to the Internet, your ISP assigns you a DNS server automatically. Of course, you can enter your own DNS addresses manually to reduce censorship. I think you heard about Google DNS or Open DNS, the most famous ones.

But these DNS can’t really compete with VyprDNS. Here are the main advantages of VyprDNS compared to Google DNS and Open DNS:

  • DNS block: Some countries or companies implement censorship by directly blocking the IP addresses of the DNS (like those of Google or Open DNS). You won’t have that problem with VyprVPN.
  • Slow DNS: Some DNS are slow, because they are monitored by countries or companies. VyprDNS servers are privately owned and not monitored.
  • Zero censorship: While Google DNS or Open DNS block some sites that are considered dangerous or illegal, VyprVPN enforces a zero censorship policy. You can surf wherever you want, no one will dictate you what you can do or not on the Internet.

VyprVPN Servers

Chameleon -protokolla

VyprVPN Price

Tiukan nettisensuurin maissa (kuten Kiinassa, Iranissa, Turkissa, Pohjois-Koreassa tai Venäjällä), sinulla voi olla vaikeuksia päästä Internettiin, vaikka käyttäisit VPN:ää. Koska näiden maiden hallitukset vastustavat VPN:n käyttöä, ne etsivät aina uusia ja tehokkaita keinoja rajoittamaan käyttäjien pääsyä Internettiin.

Vaikka OpenVPN -protokolla on paljon vähentänyt maiden hallitusten nettisensuuria, ei se kuitenkaan suojaa sinua deep packet inspection (DPI) eli syvätarkastusteknologiaa vastaan.

Tämän tuloksena VyprVPN päätti kehittää ja patentoida oman protokollan. Se käyttää OpenVPN:ää, johon on lisätty ylimääräinen suojakerros, joka salaa datapakettien metadatan. Tämä uusi protokolla Chameleon estää DPI:n, VPN:n estot ja tehonsäädöt.

VyprVPN NAT -palomuuri

Kun sinä tilaat Vypr VPN:n, kuuluu siihen myös NAT -palomuuri. Ei haittaa, vaikka sinulla on tai ei ole palomuuria tietokoneellasi, NAT -palomuuri on mukava suoja ei-toivottua liikennettä vastaan. VPN -asiakasohjelmisto todellakin estää kaikki luvattomat yhteysyritykset koneellesi.

Lisäksi se on vaivaton: Sinun ei tarvitse muuttaa mitään laitteellasi, koska NAT -palomuuri on asennettu ja konfiguroitu suoraan VyprVPN -palvelimille.

VyprVPN Kill Switch

VyprVPN Servers
IT:n kanssa työskennellessä mitä tahansa voi tapahtua. Sinun VPN -yhteys voi tosiaan katketa hetkellisesti, jopa parhaiden VPN:ien kanssa. Kun näin tapahtuu, useimmiten sinun käyttöjärjestelmä yhdistää sinut Internettiin normaalilla yhteydellä, jolloin olet täysin näkyvissä Internettiin. Eli jos olit lataamassa dataa torrenteista, saattaa sinun oikea IP -osoitteesi paljastua.

Mutta Kill Switchin toimesta sinä olet suojattuna. Se tosiaankin estää sovelluksia lähettämästä ja vastaanottamasta dataa, kun sinun VPN -yhteys on alhaalla, jolloin ei ole vaaraa DNS:n tai sinun oikean IP -osoitteesi vuotamisesta. Sinä olet suojattu, kunnes VPN -yhteys on taas päällä.

VyprVPN offers native iOS apps

I used VyprVPN iPad app lately. And at the moment, it’s the VPN with the best client for iOS. So if you want a VPN for your iPad or iPhone, I definitely recommend this one. It’s very easy to setup and use.

Toimintalokitus -politiikka & Torrentin käyttö

Vaikka Vypr VPN ei tallenna toimintalokiin sinun toimintaasi, se kuitenkin tallentaa sinne VPN -yhteyden metadataa (aikaleima, kaistan leveys, IP osoite). Tämän vuoksi on toimintalokien pohjalta mahdollista yhdistää palvelimen IP -osoite sinun oikeaan IP -osoitteesi…

Lisäksi VyprVPN on selvästi vertaisverkkojen tiedostonjakamista ja torrentin käyttöä vastaan. Eli jos haluat ladata torrentista laitonta materiaalia, valitse silloin jokin muu VPN ratkaisu.

VyprVPN liitäntä: Yksinkertainen ja tehokas

VyprVPN Servers

Nopein palvelimen valinta

VyprVPN Servers

8.4 Pisteet
VyprVPN Arvostelu: Erinomainen

Yksityisyys ja turvallisuus
9
Piirteet
7
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahalle
9
Helppous
8
Etuja
  • Chameleon protokolla (Premium -paketti)
  • Suojattu pilvipalvelu (Premium -paketti)
  • NAT -palomuuri (Premium -paketti)
  • Ei toimintalokitusta (paitsi käyttömäärä)
  • Oma VyprDNS
  • Erittäin nopea
Haitat
  • Peruspaketti
Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi