Parhaat VPN -kupongit ja -tarjoukset vuonna 2024

parhaat vpn -kupongit

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle parhaat VPN -kupongit vuonna 2024, joita on saatavilla. VPN-palveluiden hinnat, joita eri VPN-palvelut tarjoavat, saattavat vaikuttaa ensin hieman kalliilta. VPN -alennuskoodit ovat kuitenkin yleisiä palveluiden tarjoamia etuja, jotta kilpailu pysyy tasaisena eri tuotteiden välillä. Siksi niitä kannattaakin etsiä ja hyödyntää tilausta tehdessä. Monet käyttäjät eivät kuitenkaan seuraa erityisesti VPN-palveluiden viimeisimpiä ilmoituksia ja uutisia, joten VPN -tarjoukset jäävät heiltä usein huomaamatta. Haluammekin nyt antaa aikaa ja rahaa säästävän kattavan VPN -tarjoukset sisältävän artikkelin. Luettuasi tämän artikkelin, osaat tilata VPN:n VPN -kuponkeja hyödyntäen.

VPN-palveluista on tullut viime vuosien aikana välttämätön ja tärkeä apuväline, joka mahdollistaa netin selaamisen täysin anonyymisti ja turvallisesti yksityisyyttä suojaten. Voit kiertää VPN-palvelun avulla maakohtaisia georajoituksia sekä ladata tiedostoja ja torrentteja ilman riskejä. Halvan VPN-palvelun löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa. Tehdäksemme tästä helpompaa sinulle, olemme testanneet ja päivittäneet parhaat VPN -kupongit ja VPN -tarjoukset listan vuodelle 2024. Tällä tavalla voit säästää VPN -palvelun käytössä. Jos haluat tietää lisää ja löytää parhaat VPN -alennuskoodit, jatka vain lukemista, niin kerromme, mitä kaikkea oikein on tarjolla.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Parhaat VPN -kupongit, alennukset ja tarjoukset vuonna 2024

Ehkä oletkin jo tietoinen VPN:n eduista ja tiedät, millainen palvelu on kyseessä, mutta et ole hankkinut sitä palveluntarjoajien sivustoilla näkyvien kalliiden hintojen takia. Tiedämme tunteen – kaikilla ei ole varaa ostaa kallista VPN:ää. VPN-palvelut ovat kuitenkin myös ymmärtäneet tämän ja vaikka ne ovatkin usein melko hintavia, on myös mahdollista hyödyntää VPN -tarjoukset, jotka auttavat sinua säästämään. Tässä artikkelissa paljastamme parhaat VPN -alennuskoodit, joita tällä hetkellä on saatavilla. Päivitämme niitä myös jatkuvasti tälle sivustolle, joten löydät aina ajankohtaiset ja toimivat VPN -tarjoukset.

parhaat vpn -kupongit

Kaikki epäilemättä rakastavat alennuksia – olipa kyse sitten 5 tai 50 prosentista. On vain mahtavaa, kun ei tarvitse maksaa täyttä hintaa tuotteesta tai palvelusta. Siitä syystä olemme tehneet yhteistyötä markkinoiden tällä hetkellä parhaimpien VPN-palveluiden kanssa, jotta voimme antaa sopivat VPN -tarjoukset niiden tilauksiin. Suosittelen lisäämään tämän sivun kirjanmerkiksi ja palaamaan takaisin artikkeliin säännöllisesti, koska VPN -tarjoukset muuttuvat jatkuvasti ja mikään ei pysy ikuisesti tarjouksessa. Näin saat aina uusimmat päivitetyt tiedot.

Olemme etsineet kaikki mahdolliset VPN -alennuskoodit ja käyneet läpi tarjouksia, jotka aiomme nyt esitellä myös sinulle. Nämä VPN -tarjoukset ovat itse asiassa usein hyvin merkittäviä. Voit saada VPN-palvelun siis huippuhintaan!

Tässä parhaat VPN -kupongit, joita tällä hetkellä on saatavilla:

ExpressVPN-kuponki: säästä 49%

ExpressVPN on vuoden 2024 suosituin VPN-palvelu. Se on testitulostemme mukaan ehdottomasti paras valinta. ExpressVPN tarjoaa käyttäjille uudenlaisia turvallisuusominaisuuksia sekä uskomattoman nopeuden. Voit striimata, pelata pelejä tai käyttää nettiä arkipäiväisissä tehtävissä ilman merkkiäkään hitaudesta. Kokeile heti ja säästä jopa 49%. Maksa vain 6,22 kuukaudessa 12,07 kuukausihinnan sijaan. Lue arvostelu

 • 3 000 palvelinta 94 maassa
 • Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP protokollat
 • 5 samanaikaista kirjautumista
 • 30 rahat takaisin -takuu

NordVPN-kuponki: säästä 66%

NordVPN on yksi vuoden 2024 suosituimmista VPN-palveluista. Se on testitulostemme kakkonen. NordVPN tuo käyttäjille nykyaikaisia yksityisyyteen sekä turvallisuuteen panostavia ominaisuuksia. Se takaa myös yhteysnopeuden. Kokeile ja säästä jopa 66%. Maksa vain 3,49 kuukaudessa 10,49 kuukausihinnan sijaan. Lue arvostelu

 • 5 601 palvelinta 60 maassa
 • WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec protokollat
 • 6 samanaikaista kirjautumista
 • 30 rahat takaisin -takuu

Surfshark VPN -kuponki: säästä 82%

Surfshark VPN sijoittuu vuoden 2024 suosituimpien VPN-palveluiden arvostelussa sijalle kolme. Se on edullinen ja erinomaisia ominaisuuksia sisältävä VPN-palvelu. Surfshark VPN lunastaa lupauksensa ja tarjoaa turvallisen tavan selata nettiä nopealla yhteydellä. Säästä jopa 82%. Maksa vain 2,49 kuukaudessa 12,95 kuukausihinnan sijaan. Lue arvostelu

 • 3 200 palvelinta 100 maassa
 • WireGuard, IKEv2, OpenVPN protokollat
 • samanaikaista kirjautumista
 • 30 rahat takaisin -takuu

Atlas VPN -kuponki: säästä 81%

Atlas VPN on 2024 suosituimpien VPN-palveluiden listan sijalla neljä. Se on helppokäyttöinen ja nopea VPN-palvelu, joka tarjoaa mahtavia ominaisuuksia palvelun käyttäjille. Hanki Atlas VPN ja säästä jopa 81%. Maksa vain 1,75 kuukaudessa 9,69 kuukausihinnan sijaan. Lue arvostelu

 • 750 palvelinta 45 maassa
 • WireGuard, IKEv2/IPSec protokollat
 • samanaikaista kirjautumista
 • 30 rahat takaisin -takuu

PrivateVPN -kuponki: säästä 79%

PrivateVPN on päässyt myös viiden parhaan joukkoon vuoden 2024 suosituimpien VPN-palveluiden listalla. Se tarjoaa edullisen ja helppokäyttöisen VPN-palvelun. PrivateVPN sopii striimaamiseen ja torrenttien lataamiseen. Säästä jopa 79%. Maksa vain 2,08 kuukaudessa 10,39 kuukausihinnan sijaan. Lue arvostelu

 • 200 palvelinta 63 maassa
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec protokollat
 • 10 samanaikaista kirjautumista
 • 30 rahat takaisin -takuu

Parhaat VPN -kupongit juuri nyt

Netissä olevien VPN-tarjouksien ansiosta voit saada VPN-tilauksen merkittävän alennettuun hintaan, joissakin tapauksissa jopa halvemmalla kuin mitä käytät kuukaudessa rahaa kahviin. Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Olemmekin jo kertoneet aikaisemmin, mitkä ovat kaikista parhaimpia VPN-palveluita ja nyt haluamme auttaa sinua säästämään rahaa palvelun hankkimisessa. Sinun ei siis itse tarvitse viettää tuntikausia selaamassa nettiä ja yrittämässä selvittää, millä VPN-palvelulla on parhaat ominaisuudet ja miten saat sen edulliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain tarkastella yllä olevaa listaa ja pääset suoraan palvelun sisältämään tarjoukseen. Käythän läpi nämä parhaat VPN -kupongit ja alennuskoodit vuodelle 2024, niin voit nauttia VPN:n tuomista arvokkaista hyödyistä.

Kuinka parhaat VPN -kupongit hyödynnetään?

Suurin osa VPN-palveluista antaa käyttäjälle yleensä paremman tarjouksen, jos tilaus tehdään pidemmäksi aikaa. Suosittelemme siis valitsemaan kolmen tai kahden vuoden tilausvaihtoehdon. Siten tulet säästämään huomattavasti enemmän rahaa esimerkiksi kuukausitilaukseen verrattuna. Useimmat palveluntarjoajat lupaavat myös rahat takaisin -takuun. Tämän tempun avulla voit kokeilla VPN:n premium-palveluita ilmaiseksi käyttämälläsi laitteella ja peruuttaa tilauksen, mikäli se ei sovikaan käyttöösi tai haluat ehkä kokeilla toista palvelua. Kun peruutat tilauksen, saat rahat takaisin, etkä menetä tässä kokeilussa yhtään mitään. Luethan kuitenkin tarjouksen sopimusehdot huolella läpi ennen tilauksen tekemistä.

vpn -tarjoukset

Jotkut VPN-palvelut tarjoavat myös ilmaisia tilauksia, mutta ne ovat yleensä kaistanleveyden ja turvallisuuden kannalta hyvin rajoittuneita. Voit kuitenkin olla hyödyllistä kokeilla VPN-palvelua tällä tavalla ilman sitoutumista ja lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Jos pidät kokeilemastasi VPN:stä, voit aina päivittää tilauksen maksulliseen ja saada siitä enemmän irti. Emme siis suosittele turvautumaan täysin ilmaisiin VPN-palveluihin. Niidenkin täytyy nimittäin saada rahaa jostakin.

Useimmissa tapauksissa ne myyvät käyttäjän tiedot kolmansille osapuolille ja vaarantavat siten röyhkeästi käyttäjän yksityisyyden. Ne eivät epäröi sen tekemisessä hetkeäkään. Jotta voisit välttyä tällaiselta tilanteelta, lue palvelun yksityisyyteen liittyvät ehdot huolella läpi. Ne voivat myös hidastaa nettiyhteyttä huomattavasti enemmän eivätkä ole yhtä tehokkaita kuin maksulliset VPN:t esimerkiksi geoblokkauksen kiertämisessä. Näin ollen et saa ilmaisista VPN-palveluista yhtä paljon irti kuin maksullisista.

Ovatko kolmansien osapuolien parhaat VPN -kupongit luotettavia?

Netti on täynnä odottamattomia vaaroja. VPN-palveluihin liittyvät alennukset eivät ole myöskään poikkeus tässä tapauksessa ja sinun on syytä olla tietoinen mahdollisista huijausyrityksistä. Olemme huomanneet viime aikoina lisääntyvässä määrin nettisivustoja mainostamassa vääriä VPN -tarjouksia.

Pohditkin nyt varmaan, että mikä meidät sitten erottaa näistä huijaussivustoista. Netissä näkee nimittäin kaikenlaista ja aitojen sivustojen sekä tuotteiden erottaminen on vaikeaa. Eroamme muista kuitenkin siinä, että meidän tiimimme on kokeillut ja varmistanut kaikkien tässä artikkelissa esittelemiemme VPN-tarjousten aitouden. Voimme siis taata niiden toimivan luotettavasti ja niin kuin pitääkin. Vaikka törmäisitkin johonkin ongelmaan, voit aina olla meihin yhteydessä sivuston alaosassa olevan yhteydenottopyynnön kautta. Ethän siis epäröi lähettää viestiä, mikäli sinulla on epäilyksiä tai huolia VPN-palveluihin ja niiden turvallisuuteen liittyen.

Haluan myös muistuttaa, että on paras tilata VPN-palvelu suoraan kyseisen palvelun omilta nettisivuilta ulkoisen sivuston sijaan. Emme siis suosittele tekemään tilausta kolmansien osapuolten sivustoilla, sillä ne ovat melkein poikkeuksetta huijauksia. Menethän siis palvelun omille nettisivuille käyttääksesi VPN -alennuskoodit hyödyksi ja saadaksesi aidon tuotteen.

Koska VPN-palvelut (kuten useimmat tilattavat palvelut) eivät yleensä salli tilin jakamista, on paras tilata palvelu suoraan sivustolta. Siten saat paremman varmuuden jopa VPN-alennusta käyttäessä.

Parhaat VPN -kupongit vuonna 2024: miten tunnistat huijauskoodit?

Netti on tietenkin täynnä hyödyllistä ja arvokasta tietoa, mutta se on myös täynnä vaaroja. Pahansuovat ja petolliset nettisivustot vain odottavat seuraavaa tietämätöntä uhria käyttämään sivustoa ja joutumaan heidän ansaansa. Jos haluat siis pysyä turvassa huijauksilta, suojaa tietokone tai muu käyttämäsi laite virustorjuntaohjelmilla ja välttele epäilyttävillä nettisivuilla käymistä. Vieraile vain luotettavilla sivustoilla, joiden tiedät olevan turvallisia. Kuinka voit sitten erottaa huijauskoodin aidosta? Jos VPN -alennuskoodit ovat valheellisia, huomaat sen kun yrität ottaa koodeja käyttöön.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Mikä on VPN?

VPN-lyhenne tulee englannin kielestä (Virtual Private Network) ja se tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa. Se tekee verkkoyhteydestä huomattavasti luotettavamman ja turvallisemman. VPN ei ole kuitenkaan ainoastaan verkkoyhteyden ja tietojen suojaamiseen tarkoitettu palvelu. Se nimittäin mahdollistaa myös maakohtaisten rajoitusten kiertämisen esimerkiksi suoratoistopalveluita katsottaessa. VPN:n ansiosta verkkoliikenne pysyy aina yksityisenä ja saat rajoittamattoman pääsyn kaikkeen haluamaasi sisältöön.

Yksinkertaisesti sanottuna, VPN siirtää verkkoyhteyden turvallisen tunnelin läpi. Siten verkkoliikenne pysyy salattuna eikä kukaan pysty jäljittämään sinua tai pääsemään käsiksi tietoihisi. Vaikka näin pääsisikin käymään (mikä on erittäin epätodennäköistä), on tietojen tulkinta kuitenkin täysin mahdotonta. VPN on paras tapa kiertää netin sensuuri ja vapauttaa itsesi internetin palveluntarjoajan ja hallituksen jatkuvalta tarkkailulta. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi Kiinassa, jossa sensuuria on paljon ja sinulla tulee olla VPN voidaksesi käyttää esimerkiksi Facebookia.

Kuten jo totesimme, on VPN myös erinomainen apuväline sellaisen sisällön katsomiseen, joka on saatavilla vain tietyssä maassa. Voit esimerkiksi katsoa espanjalaista televisiota Suomesta käsin VPN:n avulla. Voit myös käyttää vaikka Yhdysvaltojen Netflixiä ja katsoa sen tarjoamia ohjelmia ilman ongelmia. Mikäli matkustat paljon, voit katsoa tilaamiasi suomalaisia palveluita myös ulkomailla.

VPN sopii myös erinomaisesti torrenttien turvalliseen lataamiseen sekä eri tuotteiden hinnoissa säästämiseen. Lentolippujen hinnat voivat esimerkiksi vaihdella sen mukaan, missä maassa osto tehdään.

Voit käyttää VPN:ää tietokoneen lisäksi myös puhelimella, tabletilla, älytelevisiossa, pelikonsolissa ja jopa suoraan reitittimessä. Hinnat vaihtelevat palveluntarjoajasta riippuen. Sen takia olemmekin koonneet tähän artikkeliin listan tällä hetkellä parhaista VPN-tarjouksista.

Parhaat VPN -kupongit: miten teen valinnan?

Sopivan VPN-palvelun valitsemisessa on syytä ottaa huomioon muutamia asioita. Ensin tulee tarkistaa tietenkin sovelluksen yhteensopivuus laitteen kanssa, jota haluat käyttää. Mutta sinun tulisi myös kiinnittää huomiota palvelinten sijaintiin, joita VPN:llä on tarjolla. Mitä enemmän palvelimia on ympäri maailman, sitä paremman kattavuuden saat palvelulle. Suorituskyky on tietenkin oleellisen tärkeää, sillä se määrittelee netin selaamisen laadukkuuden. Jos palvelimet ovat liian hitaita, esiintyy jatkuvia latausongelmia tai jopa selaamisen hidastumista.

vpn -alennuskoodit

Tämä on VPN:n tekninen puoli, joka tulee tarkistaa. Mutta turvallisuus on ehdottomasti yksi tärkeimmistä tekijöistä VPN-palvelua valitessa. Tarkistathan siis, mitä tietoja sinusta kerätään ja kuinka hyvä salaus palvelimella on. Ethän myöskään unohda laadukkaaseen asiakaspalveluun panostamista mahdollisten ongelmatilanteiden korjaamiseksi sekä erilaisten tarjoushintojen hyödyntämistä. Jos palveluntarjoajalla on VPN promokoodi, on se tietenkin parasta ja VPN:n hankkiminen vielä kannattavampaa!

Miksi VPN:n käyttäminen on tärkeää?

VPN:n käyttäminen on todella tärkeää verkkoyhteyden turvallisuuden ja yksityisyyden kannalta – olipa sinulla sitten VPN -alennuskoodit tai ei. Ilman VPN:ää nettiyhteys on täysin suojaton ja paljaana muille. Kuka tahansa voi kerätä henkilökohtaista tietoa sinusta. Pahinta on se, että se tapahtuu yleensä täysin huomaamatta. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi VPN-palvelua kannattaa käyttää. Se suojaa sinua myös julkisilla paikoilla julkista Wifi-verkkoa käyttäessäsi.

Voit tilata VPN:n hyödyntämällä parhaat VPN -kupongit ostohetkellä. Näin saat merkittäviä alennuksia. Pidäthän myös mielessä, että suurin osa VPN-palveluista tarjoaa ilmaisia kokeilujaksoja. Minkään ei siis pitäisi estää sinua kokeilemasta ja tilaamasta VPN-palvelua alennuskoodin kanssa. Hyödynnä VPN -tarjoukset jo tänään!

Parhaat VPN -kupongit: ovatko VPN -alennuskoodit päivitettyjä?

Kyllä, kaikki tällä sivustolla olevat VPN -alennuskoodit ovat täysin ajankohtaisia ja päivitettyjä. Ne ovat valmiita käyttöön ja olemme todenneet niiden toimivan moitteettomasti. Klikkaa vain asianmukaista linkkiä ja noudata sen antamia ohjeita. Voit myös mennä suoraan VPN:n omille sivuille ja huomaat heidän antamansa VPN -tarjoukset. Toisinaan saatat löytää palvelun omilta sivuilta vielä uuden ylimääräisen alennuskoodin varsinkin lomakausien ja alennusten aikaan.

Kuinka VPN -alennuskoodit aktivoidaan käyttöön?

Ennen alennuskoodin käyttämistä tulisi ensin tutustua eri palveluiden tarjontaan ja valita itselleen parhaiten sopiva VPN. Sitten voit vain klikata tässä artikkelissa olevaa linkkiä (kuten esimerkiksi ExpressVPN tarjous tai NordVPN tarjous) ja se ohjaa sinut suoraan kyseisen VPN:n palveluntarjoajan sivustolle. Huomaathan, että VPN -alennuskoodit lisätään suoraan tilaukseen ja näet tarjouksen maksuhetkellä.

Parhaat VPN -kupongit: voinko käyttää niitä nykyiseen tilaukseen?

Valitettavasti VPN -alennuskoodit on tarkoitettu käytettäväksi vain uusiin tilauksiin. Et siis voi hyödyntää niitä jo olemassa oleviin tilauksiin. VPN -tarjoukset tulee hyödyntää silloin, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa palvelun käyttäjäksi. Mikään ei kuitenkaan estä sinua käyttämästä alennuskoodia pitkäaikaiseen tilaukseen, jotta voisit säästää vielä enemmän tilausta tehdessä.

Parhaat VPN -tarjoukset: voinko käyttää useampia alennuskoodeja yhtä aikaa?

Useimmissa tapauksissa voit käyttää vain yhden alennuskoodin per tilaus VPN-palvelua ostaessasi. Jotta voisit säästää enemmän rahaa, on sinulla aina mahdollisuus käyttää VPN -tarjoukset pitkäaikaisiin tilauksiin. Sillä tavalla hyödynnät sekä parhaat VPN -kupongit että myös lisäalennuksen, joka kestotilauksiin yleensä tulee.

Parhaat VPN -kupongit ja tarjoukset: yhteenveto

Nyt kun tiedät kuinka VPN -alennuskoodit toimivat ja kuinka niitä käytetään, tulee sinun vain valita itsellesi parhaiten sopiva palvelu. Voit mennä haluamasi VPN-palvelun sivustolle suoraan tämän artikkelin kautta, mikäli päädyt valitsemaan yhden meidän suosittelemistamme ja testaamistamme palveluista. Klikkaa vain valitsemaasi palvelua ja hyödynnä tarjous. Haluamme muistuttaa, että tällä sivulla esitellyt kupongit päivitetään säännöllisesti, jotta ne vastaavat aina oikeita tarjouksia.

Pohdit nyt varmaan, että mikä VPN-tarjous sinun kannattaisi aktivoida. Kaikki tässä artikkelissa esitellyt VPN-palvelut ovat melko hyviä, mutta kun pitää tehdä valinta eri VPN-palveluiden välillä, olemme täysin myytyjä ExpressVPN. Se on todella nopea ja tehokas VPN, jolla on palvelimia ympäri maailman. ExpressVPN ei ikinä petä ja voit luottaa sen laadukkuuteen. Se ei myöskään tarjoa ainoastaan säännöllisiä alennuksia, vaan myös 30 päivän ostotakuun. Voit siis kokeilla tuotetta 30 päivän ajan ilman sitoumusta, sillä saat rahat takaisin, mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson päätyttyä. ExpressVPN tarjoaa jopa 49 prosentin alennuksia. Älä siis viivyttele, vaan hanki oma VPN!

PrivacyOnline.fi