Mikä on VPN iPad ja VPN iPhone: Top 5 VPN:t iOS 2019

Tarvitseeko minun esitellä sinulle iPhone? Jos olet elänyt luolassa vuodesta 2007 lähtien, se on siis joukko älypuhelimia, joita Apple valmistaa. Vaikka iOS on turvallinen käyttöjärjestelmä, on tietoturvauhkia esiintynyt myös näillä alustoilla. Hakkerit voivat päästä käsiksi puhelimeesi, vaikka se olisi päivitetty ja uusinta versiota. Lisäksi on aina olemassa uhkia kun liityt mihin tahansa verkkoon, tietoturva- ja yksityisyysuhkia. Siksi monet käyttäjät turvautuvat VPN:ään iPhonen kanssa. Mutta mikä on paras VPN iPhonelle tai paras VPN iPadille?

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Miksi sinun kannattaa ottaa VPN käyttöön iPhonessa

Tuntuu, että toistan itseäni, mutta kertaus on opintojen äiti! Eli minun ohjeeni numero yksi on; Käytä VPN-yhteyttä kaikilla laitteilla joilla olet yhteydessä verkkoon. Usko pois, jaat tietoa jo ihan riittävästi sosiaalisessa mediassa. En usko että haluat jättää jälkiäsi jokaiselle verkkosivustolle jolla vierailet.
Viruksentorjuntaohjelmiston ihmiset yleensä asentavat edes asiaa miettimättä, ja käyttävät incognito-tilaa surffatakseen anonyymisti. Harva heistä kuitenkaan käyttää VPN-yhteyttä. Sitä jaksan ihmetellä. Arvaukseni on, että se johtuu vaan tietämättömyydestä. Ilman VPN:ää kun olet vaan paikallisesti suojassa. Verkossa olet siis täysin näkyvä.

VPN-ohjelmistoja on kehitetty tarjoamaan parempaa suojaa laitteillesi. Voit lukea artikkelin ”mikä on VPN” saadaksesi enemmän tietoa aiheesta. Mutta pitääkseni asian yksinkertaisena; VPN on verkko, joka toimii välikätenä sinun laitteesi ja internetin välissä.

Yksityisyytesi kunnioitus

Muistat varmaan iPhonen moton muutaman vuoden takaa; Kaikkeen löytyy sovellus. Tottahan se on. Nykyään voit lähes korvata tietokoneesi iPhonella. Voit tottakai soittaa ja lähettää viestejä, onhan se puhelin. Lisäksi voit surffata verkossa, ostaa verkkokaupoista tai maksaa laskusi. Kehittäjät julkaisevat uusia sovelluksia joka päivä antaakseen meille enemmän ominaisuuksia. Oi näitä aikoja!

Varjopuoli tässä on se, että arkaluontoisen tiedon vuotamisen riskit kasvavat kokoajan. Siksi VPN tulee tarpeeseen. Kun käytössäsi on VPN, voit suojata kaiken viestinnän ja välttää riskit tiedon menettämisestä. Paras VPN iPhonelle salaa kaiken liikenteesi. Siksi voit surffailla anonyymisti millä tahansa sivustoilla, lukea sähöpostisi syöttää salasanasi rauhassa ja turvallisesti.

Jos joku nuuskija (viranomainen, internet-palveluntarjoajasi tai joku hakkeri) vakoilee sinua, he eivät pääse käsiksi sinun tietoihisi. On siis mahdotonta löytää oikea IP-osoitteesi ja sijaintisi.

 Parhaat VPN:t iPhone ja iPad

Turvallinen yhteys ilmaisissa langattomissa verkoissa

Mistä puhun? Jos mietit, et ole ehkä lukenut näitä artikkeleita riittävän usein. Lisäksi minun on tehtävä oma artikkeli ilmaisten langattomien verkkojen vaaroista. Ilmaiset langattomat verkot OVAT vaarallisia! Et todellakaan ole turvassa julkisessa verkossa. Niistä on mahdoton tietää, mistä yhteyttä tarjotaan tai ylläpidetään. Voit siis yhtähyvin astua 12-vuotiaan lapsen ansaan ja imaista jonkun troijalaisen laitteellesi.

Sinun ei siis koskaan pitäisi liittyä ilmaiseen Wifiin, äläkä ainakaan koskaan syötä mitään arkaluontoista tietoa julkisessa verkossa. Kaikki tieto mitä julkisessa verkossa kuljetetaan, on täysin näkyvillä kaikille nuuskijoille.

Ainoa saatavilla oleva suoja on VPN-ohjelmisto. Lähes kaikki VPN:t tarjoavat natiivisovelluksen iPhonelle. Voit lukea lisää VPN-arvosteluja, joista käy ilmi mitkä nämä ovat. VPN:n avulla voit liittyä julkiseenkin verkkoon turvallisesti.

Pääsy alueellisesti rajattuun sisältöön

Useimmat käyttäjät hankkivat VPN:n juuri tämän takia, ei niinkään tietoturvan takia… VPN kun emuloi sijaintisi mille tahansa palvelimelle verkossa, ja tämä on täydellinen keino IP-osoitteen piilottamiseksi. Koska VPN korvaa IP-osoitteesi palvelimen osoitteella, näyt verkossa yhtenä palvelimena.

iPhone VPN luo linkin laitteesi ja palvelimen välille. Palveli, joka on siinä maassa jonka käyttäjänä haluat näyttäytyä, toimii välikätenä. Se ottaa yhteyden haluamaasi sisältöön ja lähettää sen takaisin sinulle.

Tätä toimintoa voit käyttää katsoaksesi US Netflixiä tai striimataksesi AMC-tv:tä esimerkiksi. Tämä toimii kaikissa maissa ja kaiken rajatun sisällön osalta – ainakin niissä maissa, joissa VPN-tarjoajalla on palvelimia.

Datakäytön pienentäminen

Tässä onkin ominaisuus, joka on erityisesti mobiililaitteille tervetullut. Läheskään kaikki VPN:t eivät tätä tarjoa, mutta esim. CyberGhost tarjoaa tämän. Se saattaa vähentää datakattosi täyttymistä jopa viisinkertaisesti. Tästä on paljon hyötyä, jos esim. käytät kännykkääsi hotspottina kannettavallesi tai jollekin muulle laitteelle.
Tiedon pakkaaminen vaikuttaa lataamasi tiedon kokoon suuresti:

 1. Pienentämällä kuvien kokoa. Se kutistaa kuvat pienemmälle resoluutiolle. Vaikka tämä pienentää kuvien kokoa radikaalisti, et huomaa mitään eroa laadussa. iPhonen näyttö kun on niin pieni verrattuna tietokoneen näyttöön.
 2. Poistamalla ja minimoimalla HTML, CSS ja Javascript-sisällöt. Eli verkkosivustot latautuvat paljon nopeammin ja pääset käsiksi haluamaasi tietoon nopeammin.

Valitse paras VPN iPhonelle

Palveluntarjoajia on tusinoittain jotka tarjoavat VPN:n iPhonelle ja jotka väittävät olevansa paras VPN iPhonelle. Keräämäni lista sisältää ainoastaan oikeasti parhaat VPN:t iPhonelle. Nämä kaikki ovat luotettavia palveluntarjoajia, joista voit valita minkä tahansa iPhonellesi.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5
VARO ILMAISIA IPHONE VPN-OHJELMISTOJA! Mikään tässä maailmassa ei ole ilmaista, sen me kaikki tiedämme. Niiden tarkoitusperiä ei voi tietää ja ne voivat kerätä kaiken tietosi ja surffailutottumuksesi edelleen myytäväksi tai jopa pahempaa. Ilmaisella VPN-ohjelmistolla voit aiheuttaa itsellesi enemmän harmia kuin hyvää.

iPhone VPN käyttöönotto

Lataamalla sovellus App storesta

Jos VPN-tarjoajallasi on natiivisovellus iPhonelle, se on helpoin ottaa käyttöön. Lisäksi sovellus voi tarjota OpenVPN-protokollan (joka ei ole mahdollista manuaalisessa käyttöönotossa). Vaikka sovellukset ovat kaikki vähän erilaisia, on käyttöönotto hyvin samankaltainen;

• Valitse tilausjakso VPN-tarjoajan sivuilta
• Mene App storeen
• Etsi tilaamasi VPN-ohjelmisto
• Lataa ja asenna sovellus
• Avaa yhteys käyttäjätiedoillasi
• Valitse palvelin haluamastasi maasta
• Valitse yhdistä, ja se on siinä!

Tekemällä manuaalisen käyttöönoton

Tein tämän oppaan iPhonessa jossa on iOS7 ja VyprVPN-ohjelmisto. Useimmissa iPhone-luureissa on kuitenkin hyvin samankaltainen käyttöliittymä.

 1. Asetuksissa, valitse Yleiset
  Kuinka VPN määrittää iPhonessa 1
 2. Valitse VPN
  Kuinka VPN määrittää iPhonessa 2
 3. Valitse VPN asetukset
  Kuinka VPN määrittää iPhonessa 3
 4. Valitse L2TP ja syötä seuraavat tiedot;
  • Kuvaus: VyprVPN
  • Palvelin: Valitse listasta haluamasi palvelin
  • Käyttäjä: Oma käyttäjätunnuksesi
  • Salasana: Oma salasanasi
 5. Valitse tallenna
 6. Asetuksissa, vaihda VPN –valitsin asentoon ON

Tässä oli oppaani; Top 5 VPN:t iPhonelle. Suojaa yksityisyytesi ottamalla käyttöön iPhone VPN. Lisää artikkeleita on tulossa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi