CyberGhost VPN kokemuksia 2024

Cyberghost VPN kokemuksia

Halusimme selvittää tähän artikkeliin CyberGhost VPN kokemuksia 2024. Sen halpa hinta herättää epäilyjä, mutta onko kyseessä hyvä VPN-palvelu? Lue arvostelu ja kerromme, kannattaako palveluun luottaa.

Kokeile nyt
Kokeile CyberGhostia ainutlaatuisella alennuksella– Säästä 83 %

CyberGhost ei ole vielä luopunut haamusta! Se on edelleen turvallinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on vahvat salausprotokollat, kuten OpenVPN ja WireGuard. Lisäksi se ei pidä lokeja, koska sillä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja selkeä vastuuvapauslauseke. Kokeile Ghostia riskittömästi 45 päivän rahat takaisin -takuulla ja rahat takaisin -laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 17 huhtikuu 2024

Mikä on CyberGhost VPN?

CyberGhost on saksalais-romanialainen VPN-palvelu, jolla on yli 38 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Sen pääkonttori sijaitsee Bukarestissa, Romaniassa ja yritys on perustettu vuonna 2011. Sillä on yli 9 738 palvelinta ympäri maailmaa 91 eri maassa.

Palvelun tavoitteena on panostaa käyttäjien digitaaliseen vapauteen ja tästä syystä sijainti on erinomainen. Romaniassa nimittäin arvostetaan paljon yksityisyyttä. Suurin osa palvelun kehittämisestä tapahtuu kuitenkin Saksassa. VPN CyberGhost -tiimiläisiä on yli 70 ja jokainen työntekijä on kiinnostunut tekniikasta tarjoten siten parastaan turvallisuuteen ja yksityisyyteen perustuvassa työssään.

Pääkonttori Romaniassa edesauttaa. Sehän on yksi harvoista Euroopan maista, joka purki 2006 Euroopan tiedonkeruun direktiiviin perustuvat kansalliset tiedonkeruulait. Toisin sanoen yksityisyytesi on taattu.

CyberGhost VPN: hinta ja tilausvaihtoehdot

Mietit nyt varmaan, mihin hintaan tämän palvelun voi ostaa. Voit valita tilauksen, joka sopii parhaiten omaan käyttöösi. Valittavana on eri pituiset tilausjaksot: 1 kuukausi,  kaksi vuotta, ja 6 kuukautta. Kuukauden tilaus maksaa 11,99 euroa ja se on kaikista kallein vaihtoehto.

Voit nimittäin hankkia CyberGhost kokemuksia hankkimalla 6 kuukautta hintaan 6,99 euroa kuukaudessa. Mitä pidemmän tilausjakson valitset, sitä halvemmalla sen saat.

CyberGhost VPN hinta

Paras tarjoushinta on kuitenkin kaksi vuotta tilauksella. Se maksaa vain 2,11 euroa kuukaudessa ja saat vielä kolme kuukautta kaupan päälle. Säästät tällä tilauksella jopa 82%.  Jos et jostakin syystä ole täysin tyytyväinen palveluun, voit pyytää rahat takaisin. VPN Cyber Ghost tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit kokeilla Cyber Ghost -palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan ja jos et ole tyytyväinen palveluun, voit päättää tilauksen ja pyytää rahat takaisin asiakaspalvelun kautta. Tilaa palvelu jo nyt ja hyödynnä nettisivuillamme oleva CyberGhostVPN-kuponki. Säästät huomattavasti rahaa.

Voit käyttää tilauksen tekemiseen maksutapana pankkikorttia, Bitcoin-valuuttaa tai PayPal-sovellusta. Mikäli haluat lisätä tarjoukseen vielä yksityisen vain omaan käyttöösi tarkoitetun IP-osoitteen, voit tehdä sen tilausta tehdessä. Se tietenkin nostaa hieman kuukausittaista hintaa.

Kokeile CyberGhost VPN:ää heti

CyberGhost VPN kokemuksia: yhteenvetotaulukko

Eikö sinulla ole aikaa lukea koko arvostelua? Ei hätää, tarkista palvelun ominaisuudet pikaisesti alla olevasta taulukosta.

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, DE, FR, UK
 Kirjautuminen usealla laitteella 7 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 91+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
 Rahat takaisin takuu? 45 Päivää
 Protokollat WireGuard, OpenVPN, IKEv2
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 9 738+

CyberGhost VPN kokemuksia VPN:n käytöstä

Tutustutaan seuraavaksi CyberGhostVPN -palvelun käyttöön. Lue, miten Cyber Ghost pärjää striimauksessa, torrenttien lataamisessa sekä sensuurin kiertämisessä.

Netflix

Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden katsominen on monien käyttäjien ehtona VPN-palvelua hankittaessa. Tämä on usein myös syy sen hankintaan. Tarkistimme, kuinka CyberGhostVPN selviytyi striimauspalveluiden ja erityisesti Netflixin estojen kiertämisestä.

Tämä VPN-palvelu mahdollistaa erillisten palvelinten käytön juurikin striimauspalveluita varten. Huomasimme palvelun todella toimivan estojen kiertämiseen. Pystyimme katsomaan sekä Ison-Britannian että Yhdysvaltojen Netflixiä ilman mitään ongelmia. Netflixin lisäksi voit katsoa muun muassa Amazon Primea, HBO:ta tai Disney+:aa.

Torrentit

Torrenttien lataaminen ei ole aina täysin riskitöntä, mutta CyberGhostVPN pyrkii karsimaan kaikista epäilyttävimmät ja näin ollen huonoimmat vaihtoehdot. Siten voit ladata torrentteja hieman turvallisemmin.

VPN-palvelu ei kuitenkaan tue P2P-vertaisverkkoa kaikilla palvelimillaan. Tämä johtuu joko laillisista tai strategisista syistä. Voit kuitenkin valita erilliseltä torrenttien lataamiseen tarkoitetulta listalta P2P-vertaisverkkoa tukevan palvelimen. Tarjonta on hyvin laaja ja torrenttien lataaminen ei hidasta yhteysnopeutta.

CyberGhost VPN käyttöliittymä

Kiina

Selvitimme myös toimiiko CyberGhost Kiinassa tai muissa sensuuria harjoittavissa maissa. Valitettavasti sen toiminta ei kuitenkaan ulottunut näiden maiden palomuurin ohittamiseen. Kyseisen valtion viranomaiset ovat onnistuneet estämään palvelun toiminnan.

Videopelit

Nopeudella on merkitystä varsinkin videopelien pelaamisessa. CyberGhostVPN tarjoaa hyvän nopeuden jopa pelaamiseen. Voit siis pelata pelejä netissä ilman turhia hidastuksia tai keskeytyksiä.

Emme kuitenkaan varsinaisesti huomanneet mitään eroa pelaamiseen optimoitujen palvelinten käytössä. Yhteys pysyy vakaana koko pelin ajan, mutta suosittelemme käyttämään pelaamiseen paikallisia palvelimia, joita ei ole optimoitu tähän tarkoitukseen.

Kokeile CyberGhost VPN:ää heti

VPN:n ominaisuudet

Tässä osiossa tarkastelemme CyberGhost VPN kokemuksia palvelun ominaisuuksien suhteen. Lue lisää ominaisuuksista alta.

Jaettu tunnelointi

Split tunneling eli jaettu tunnelointi tarkoittaa sitä, että osa sovelluksista tai laitteen tiedonsiirrosta tapahtuu VPN-palvelun salatun tunnelin kautta ja osa puolestaan yhdistää suoraan nettiin. Mitä hyötyä siitä on? Voit käyttää jaettua tunnelointia sellaisten palveluiden tai sovellusten käyttöön, joilla VPN ei yleensä toimi, kuten verkkopankki tai suomalaiset striimauspalvelut.

Voit listata kaikki haluamasi sovellukset, joihin VPN muodostaa yhteyden automaattisesti käynnistyessä. Valitettavasti tämä ominaisuus ei ole saatavilla Mac-, iOS- tai Linux-laitteille.

Automaattinen Kill Switch

Kill Switch -toiminnon ideana on, että verkkoliikenne katkaistaan automaattisesti, mikäli VPN-yhteys jostakin syystä katkeaa äkillisesti. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, sillä siten et koskaan vahingossa altistu netin haitoille!

Testasimme ominaisuuden toiminnan ja voimme todeta sen palvelevan käyttäjiä erinomaisesti. Kannattaakin siis pitää Kill Switch -hätäkatkaisin aina päällä. Kyseinen ominaisuus ei kuitenkaan ole saatavilla mobiilisovelluksiin.

muodosta yhteys CyberGhost VPN:ään

DNS-vuodoilta suojautuminen

CyberGhostVPN tarjoaa suojan DNS- ja IP-vuodoilta. Miksi vuotojen estäminen on tärkeää? Siten esimerkiksi netin palveluntarjoaja ei pysty hyödyntämään niistä saatavia tietoja nettitapahtumiesi tarkasteluun.

DNS-pyyntöjen lähettäminen tapahtuu palvelun omien DNS-palvelinten kautta. Ominaisuuden käyttöönotto ei vaadi käyttäjältä mitään, sillä se on päällä oletusarvoisesti. 

Mainosten ja haitallisen sisällön estäminen

Mainosten ja muun haitallisen sisällön estäminen on tärkeä ominaisuus, sillä se voi hidastaa netin käyttöä sekä aiheuttaa muuta haittaa laitteelle. Cyber Ghost -palvelun avulla voit poistaa ainoastaan haitallisen sisällön. Kaikkien mainosten poistaminen ei ikävä kyllä onnistu. Esimerkiksi YouTube-videoiden aikana näytetyt mainokset säilyivät ennallaan, mutta tämä on hyvin yleistä VPN-palveluiden keskuudessa.

VPN onnistui poistamaan näytölle ponnahtavat mainokset, mutta muuten toiminto on melko hyödytön. Jos haluat estää kaikki mainokset, suosittelemme hankkimaan tähän tarkoitukseen erillisen palvelun VPN:n lisäksi.

NoSpy Server

Tämän ominaisuuden avulla voit peittää jälkesi verkossa. Palvelin on täysin Cyber Ghostin omistama ja tekee siitä siten sisäisesti helpommin hallittavan kolmansien osapuolten omistamien palvelinten sijaan.

Se on mahtava hyöty, sillä et varmasti halua kenenkään seuraavan sinua netissä. NoSpy Server -palvelimen avulla saat ainutlaatuisen suojan ja yksityisyyden.

VPN-protokollat ja salaus

VPN-protokolla on tapa järjestää VPN-käyttäjän ja palvelimen välinen yhteys. Se määrittää, kuinka tieto kulkee laitteen ja palvelimen välillä. Mutta miten valitset itsellesi sopivan VPN-protokollan? Cyber Ghost VPN sisältää OpenVPN-protokollan, joka on yksi suosituimmista vaihtoehdoista ja tarjoaa parhaan suojan.

Lisäksi tarjolla on IKEv2, jonka avulla saat nopeamman ja vakaamman yhteyden. Se soveltuu hyvin esimerkiksi nettiyhteyksien välillä vaihtamiseen. WireGuard puolestaan on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas protokolla, joka sopii nopeutta tarvitseville esimerkiksi lataukseen tai pelaamiseen.

L2TP tarjoaa lisäsuojaa, mutta sen blokkaaminen on erittäin helppoa ja se voi hidastaa laitetta. Käytä sitä vaikka verkkopankin käyttämiseen tai nettishoppailuun.

Verkon selaaminen on vaarallista ja oikeanlaisen turvallisuuden takaaminen on tärkeää. Käytä siis Cyber Ghostin salausta hyödyksi ja anna sen tehdä tehtävänsä. Cyber Ghostin salaus on AES 256-bittinen ja tarjoaa ultimaalisen suojauksen.

Dedicated IP

Haluatko parantaa yksityisyyttä? Cyber Ghostin yksilöllinen IP-osoite on pelkästään sinun eikä sinun tarvitse jakaa sitä muiden käyttäjien kanssa. Se on aina ainutlaatuinen ja pysyy samana, kun yhdistät laitteen nettiin.

Mitä hyötyä siitä on? Voit käyttää yksilöllistä IP-osoitetta esimerkiksi verkkomaksuja tehdessä, jolloin sinun ei tarvitse erikseen vahvistaa turvallisuustoimenpiteitä.

Ei lokitietoja

Lokitiedot muodostavat käyttäjän digitaalisen identiteetin. Cyber Ghost varmistaa, että lokitietoja ei kerätä, tallenneta tai jaeta kolmansien osapuolten kanssa. Voimme siis taata, että muun muassa IP-osoitteesi, selaushistoriasi sekä laajakaistan leveys eivät paljastu muille. Pysy täysin anonyyminä verkossa ja selaa nettiä yksityisesti.

Ei sensuuria

Sensuurin avulla pyritään estämään käyttäjiä saamasta liika tietoa esimerkiksi poliittisesta, taloudellisesta tai yhteiskunnallisesta tilanteesta. Siten valtio voi hallita käyttäjien netin sisältöä. Tämä ei tietenkään ole hyvä asia, sillä jokaisella on oikeus vapaan verkon käyttöön.

Mikäli haluat käyttää nettiä vapaasti, hanki CyberGhost VPN kokemuksia ja saat digitaalisen vapauden kaikkiin selaimiin ja sovelluksiin.

Julkisen Wifi-verkon suojaus

Julkiset Wifi-verkot ovat kaikille avoimia, joten niiden suojaaminen on erityisen tärkeää. Kyberrikolliset vain odottavat otollista hetkeä varastaa käyttäjien henkilökohtaista tietoa. CyberGhostVPN sisältää kuitenkin ominaisuuden, jonka avulla tämän voi estää. Se luo turvallisen ja salatun tunnelin laitteen sekä palvelimen välille.

Käytä siis aina Cyber Ghost VPN-palvelua voidaksesi huoletta selata nettiä myös julkisessa Wifi-verkossa vaikka lentokentällä, ostoskeskuksissa tai kahviloissa.

Security Suite Windows-laitteelle

Tämä sovellus on tarkoitettu Windows-laitteille ja sen avulla voit taata järjestelmän turvallisuuden sekä yksityisyyden. Se tarjoaa virusten ja haittaohjelmien torjuntajärjestelmän.

Mikäli et siis luota pelkästään Windowsin omaan suojausjärjestelmään (joka on jo itsessään hyvä), voit hankkia CyberGhost VPN kokemuksia palvelun tuomalla lisäturvalla haittaohjelmia sekä viruksia vastaan. Siten saat täydellisen kokonaisvaltaisen suojan Windowsille.

Selainlaajennus

Haluatko mainoksettoman selaimen, joka ei Googlen yksityisen selaimen tavoin tallenna mitään tietoja sinusta?

Käytä siinä tapauksessa Cyber Ghost VPN:n tarjoamaa yksityistä selainta. Tämä selainlaajennus tuo huomattavia etuja käyttäjille, sillä voit hyödyntää uskomattoman hyvän latausnopeuden sekä poistaa digitaaliset jälkesi. Mikä parasta, se on käyttäjille ilmainen!

Selaa siis nettiä anonyymisti, nopeasti ja ilman mainoksia sekä Googlen seurantaa hankkimalla CyberGhost VPN kokemuksia.

Kokeile CyberGhost VPN:ää heti

CyberGhost VPN kokemuksia Windows-laitteella

Kuinka tämä VPN-palvelu toimii Windows-laitteella. Lue lisää CyberGhost VPN kokemuksia tästä osiosta.

Sovellus

Kaikki parhaat ominaisuudet ja toiminnot ovat saatavilla juuri Windows-laitteelle, johon CyberGhostVPN sopii erinomaisesti. Sovelluksen käyttäminen oli suoraviivaista ja se tarjoaa alasvetovalikoita, joista voit valita optimoituja erikoispalvelimia vaikka torrenttien lataamiseen tai striimauspalveluiden käyttämiseen.

Sovelluksen ulkonäkö on miellyttävä ja se tarjoaa yksinkertaisen käyttökokemuksen. Käytön helppouden takia VPN sopii erinomaisesti myös aloitteleville käyttäjille.

Asetukset

Sovelluksen asentaminen oli hyvin yksinkertaista. Voit vain seurata latauksen jälkeen tulevia asennusohjeita. Asennus kestää vain pari minuuttia. Voit valita parhaan saatavilla olevan palvelinsijainnin ja aloittaa VPN:n käytön välittömästi asennuksen jälkeen painamalla vain käynnistysnappia.

Asetusten säätäminen tapahtuu myös helposti eri valikoiden kautta. Voit valita esimerkiksi yleisten asetusten ja verkkoasetusten väliltä sopivaa asetusta hakiessasi. Palvelun asetusten säätäminen ei ole kuitenkaan välttämättömyys, sillä oletusasetukset ovat hyvä tapa aloittaa käyttö.

Kill Switch -toimintoa ei pystynyt poistamaan käytöstä, mutta tästä ei todennäköisesti ole haittaa, sillä se kannattaa aina pitää päällä.

CyberGhost VPN Windowsissa

Muutama sana Wi-Fi-asetuksista; Tämän asetuksen kautta voit laittaa VPN-yhteyden aukeamaan aina kun olet langattomassa verkossa. Varsinkin jos olet paljon reissun päällä, tämä on ehdoton asetus – Paras suoja julkisten verkkojen riskejä ja haitallisia sivustoja vastaan.

Exceptions (Poikkeus-asetukset) on eräänlainen jaettu tunnelointi-ominaisuus. Jos sinun on päästävä verkkosivuille paikallisella yhteydellä, myös silloin kun olet VPN-yhteydessä, se on mahdollista. Voit lisätä haluamasi verkkosivujen osoitteet poikkeus-listalle.

CyberGhost VPN kokemuksia muilla sovelluksilla

CyberGhostVPN on yhteensopiva kaikkien yleisimpien laitteiden kanssa, kuten Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console. Voit käyttää sitä myös reitittimessä tai Android TV:ssä tai hankkia selainlaajennukseen Chromeen tai Firefoxiin.

Kaikkien sovellusten käyttäminen oli melko samanlaista kuin Windowsin sovellus. Windows tarjoaa kuitenkin enemmän mahdollisuuksia käyttäjille.

Testitulokset

Jotta voimme tarkastella paremmin nopeutta, DNS-vuotoja sekä torrenttien lataamista, tulee meidän tehdä asianmukaisia testejä. Lue testitulokset alta.

Nopeus

VPN-palvelun nopeuteen vaikuttavat monet tekijät. Tällaisia tekijöitä ovat VPN-palvelimen ja laitteen välinen etäisyys, VPN-palvelimen käyttäjien määrä, alueellisen kaistanleveyden rajoitukset, netin palveluntarjoaja sekä prosessorin tehokkuus.

CyberGhostVPN tarjoaa käyttäjilleen laadukkaan nopeuden, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen, striimaamiseen tai torrenttien lataamiseen. Testitulosten perusteella tämä pitää kuitenkin paikkansa vain lyhyen matkan etäisyyksillä. Kun etäisyys kasvoi, alkoi nopeus myös kärsiä hieman. Tällöin kaikki palvelimet eivät enää sopineet nopeutta vaativiin tehtäviin.

Latausnopeus ei kuitenkaan laskenut ikinä alle 38 megabittiin. Suosittelemme siis käyttämään paikallisia palvelimia aina kuin vain mahdollista.

DNS-vuodot ja torrentit

VPN läpäisi DNS-vuototestit kunnialla. Käytimme testeissä apuna IPleak.net-sivustoa, josta näet ajankohtaisen tilanteen DNS-vuotojen, IP-osoitteen (IPv4 ja IPv6) vuotojen sekä WebRTC-vuotojen osalta.

DNS- tai IP-vuotoja ei esiintynyt millään testaamillamme palvelimilla. Testasimme eri sijainneissa olevia palvelimia eikä vuotoja löytynyt lainkaan.

Kokeile CyberGhost VPN:ää heti

Asiakaspalvelu

Voit olla yhteydessä CyberGhostin tukeen ympäri vuorokauden live chatin kautta. Palvelu on kaikin puolin osaavaa ja ystävällistä. Suomenkielistä tukea ei valitettavasti ole tarjolla, mutta voit keskustella tuen kanssa englanniksi. Vastausten saantiin ei mennyt kauaa ja sain aina ratkaisun ongelmaani joko chatin tai sähköpostin kautta, mikäli kyseessä oli hankalampi tekninen ongelma.

Mitä tulee 45 päivän rahat takaisin -takuuseen, hyväksyttiin pyyntö asiakaspalvelun kautta välittömästi ja rahat palautettiin.

CyberGhost VPN vs kilpailijat

Miten hyvin CyberGhostVPN pärjää muita VPN-palveluita vastaan? Vertailimme kolmea parasta VPN:ää keskenään ja tässä vertailun tulokset.

CyberGhost VPN vs ExpressVPN

ExpressVPN on listan sijalla ensimmäinen ja sen nopeus on huomattavasti parempi kaikissa tilanteissa, myös pitkillä välimatkoilla. Mikäli haluat myös käyttää VPN:ää Kiinassa, suosittelemme ExpressVPN:n kokeilemista CyberGhostVPN:n sijaan.

ExpressVPN sisältää myös palvelimia useammissa maissa, mutta  Cyber Ghost ei ole lainkaan hullumpi palvelinten määrän suhteen. Jos haluat edullisen, mutta kuitenkin suurimmalta osin toimivan VPN-palvelun, sopii se hyvin normaaliin käyttöön.

CyberGhost VPN vs Private Internet Access

Private Internet Access tarjoaa monipuolisen sovelluksen, kun taas CyberGhostin sovelluksessa on hieman parantamisen varaa muiden laitteiden kuin Windowsin osalta. Olisi hyvä, jos ominaisuudet toimisivat kaikilla sovelluksilla.

Private Internet Access tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää palvelu rajattomaan määrään laitteita, kun taas Cyber Ghostilla voit käyttää vain 7 laitetta. Tämä ei kuitenkaan ole kaikille tarpeellinen ominaisuus, varsinkin jos käytät vain yhtä laitetta.

CyberGhost VPN kokemuksia: yhteenveto

Kokemukset Cyber Ghostista ovat vakuuttaneet minut. Se on hyvä VPN, jolla on helppo suoratoistaa ja pelata. Jopa torrentit ovat mahdollisia.

Se poistaa geoblokit luotettavasti. Voit suoratoistaa Netflixiä Cyber Ghostilla sekä kaikilla muilla suoratoistoalustoilla, kuten HBO, Hulu Disney+ ja monet muut. Mistä tahansa maasta.

45 päivän rahat takaisin -takuulla voit jopa kokeilla VPN:ää puolitoista kuukautta ilmaiseksi. Hanki omakohtaisia CyberGhost VPN kokemuksia!

Nopeus oli myös hyvä, varsinkin lähellä olevien palvelimien kanssa. On kuitenkin yksi VPN, joka oli nopeampi ja suoriutui yleensä paremmin: ExpressVPN, vaikka Ghost ei ollut paljon huonompi.

Ominaisuuksien suhteen VPN tarjoaa turvallisia ja monipuolisia vaihtoehtoja. Kaikki ominaisuudet eivät kuitenkaan ole käytettävissä kaikilla laitteilla, mistä hieman miinusta palvelulle.

CyberGhostVPN ei myöskään ikävä kyllä toimi Kiinassa. Mikäli tämä ei kuitenkaan ole sinulle välttämättömyys, on kyseessä hyvä ja edullinen vaihtoehto muihin kilpaileviin palveluihin verrattuna. Jos tarvitset yhteyden VPN-palveluun myös netin käyttöä sensuroivissa maissa, suosittelemme tutustumaan muihin vaihtoehtoihin, kuten esimerkiksi ExpressVPN:ään.

9.5 Pisteet
CyberGhost VPN Kokemuksia 2024

Yksityisyys ja turvallisuus
10
Piirteet
9.0
Nopeus ja suorituskyky
9.5
Vastinetta rahalle
9.5
Helppous
9.5
Etuja
  • Nopea
  • Suojaa DNS-vuodoilta
  • Monia lisäominaisuuksia
  • Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu
Haitat
  • Ei kierrä Kiinan palomuuria
  • Ei tue P2P-vertaisverkkoa kaikilla palvelimilla
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi