CyberGhost -arvostelu 2022

cyberghost arvostelu

CyberGhost on erinomainen, Romanialaisen yrityksen tarjoama VPN joka lanseerattiin vuonna 2011. Yritys on aidosti sitoutunut yksityisyyteen. Heidän sijaintinsa mahdollistaa kaikkien EU-dataan liittyvien tiedonkeruulakien ja valtiovakoilujen välttämisen. Vaikkei tämä ehkä olekaan kaikkein nopein VPN, se kompensoituu ohjelmistopakettien edullisella hinnoittelulla. Kannattaa siis lukea tämä CyberGhost arvostelu tarkemmin, jos etsit edullista VPN:ää Netflixin katsomiseen, torrent-latauksiin ym. Alla on yksityiskohtainen arvosteluni CyberGhost VPN:stä.

CyberGhost VPN, yksityisyys edellä

Yritys sijaitsee Romaniassa ja Saksassa, jossa se myös on sangen suosittu. Siellä CyberGhost ryhtyi tarjoamaan käteismaksuja suoraan liikkeistä, koska he todella tukevat ja edistävät kansalaisoikeuksia, vapaata yhteiskuntaa ja sensuroimatonta internet-kulttuuria.

Pääkonttori Romaniassa edesauttaa. Sehän on yksi harvoista Euroopan maista, joka purki 2006 Euroopan tiedonkeruun direktiiviin perustuvat kansalliset tiedonkeruulait. Toisin sanoen yksityisyytesi on taattu.

Lisäksi he järjestävät yksityisyyteen liittyviä tapahtumia. Muutama vuosi sitten he lanseerasivat kampanjan Turkin sensuuria vastaan ja jakoivat ilmaisia lisenssejä Turkin kansalaisille. Vuonna 2016 he lanseerasivat CyberFreedom-ohjelmiston. Tavoitteena on tarjota ilmainen, korkealuokkainen suoja journalisteille ja kansalaisjärjestöille, jotka tukevat kansalaisvapauksia ja sananvapautta.

Voisi sanoa, että tämä on loistava markkinointistrategia. Joka tapauksessa sinä voit nauttia heidän ilmaistarjoiluistaan.

CyberGhost VPN; Tilausjaksot ja hinnoittelu

Kuten usein muidenkin VPN-tarjoajien kanssa, he tarjoavat ainoastaan yhtä pakettia, jossa on 7 samanaikaista yhteyttä – kaikkien laitteidesi (PC, puhelin tai tabletti) liittämiseksi. Voit valita 1 kuukauden, 6 kuukauden ja 1 vuoden tilausjakson. Kahden vuoden jaksoa ei ole tarjolla, mutta yhden vuoden tilaushinta on erikoishinta PRIVCYONLINE.FI-lukijoille! Se sisältää lisäksi 6 ilmaista kuukautta! Se on kyllä erittäin hyvä tarjous ja se tekee tästä yhden halvimmista VPN-ohjelmista markkinoilla.

cyber ghost vpn hinnoittelu

Ilmaisversiota tai kokeiluversiota tästä ei ole olemassa, mutta voit aloittaa käytön riskittömästi, koska CyberGhost tarjoaa 45 päivän rahat takaisin –takuun jos päättäisit lopettaa ohjelman käytön. Vaikka sivusto on monikielinen, on osa käyttäjistä sanonut tilauksen perumisen olevan vaikeaa. Sen takia suosittelen sinua lukemaan yrityksen tilausehdot heidän verkkosivuiltaan ennen tilaamista.

Hanki 6 ilmaista kuukautta nyt!

CyberGhost yhteenvetotaulukko

OMINAISUUSARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US
 Kirjautuminen usealla laitteella7 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot90+
 Tuetut käyttöjärjestelmätWindows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Android TV, Linux
 Rahat takaisin takuu?45 Päivää
 ProtokollatOpenVPN, L2TP-IPsec and PPTP
 ViestintätiedotRajoittamaton
 SalausMilitary AES 256 bits
 IP-osoitteetEi julkistettu
Palvelimet7 100+

VPN CyberGhost ominaisuudet

Yksinkertainan käyttöliittymä

CyberGhost 6:n käyttöliittymä oli todella yksinkertainen ja uuden VPN-ohjelmiston, versio 7:n on vielä simppelimpi! Ohjausnäkymästä voit ottaa yhteyden parhaaseen palvelinlokaatioon yhdellä napin painalluksella. Heidän jo suosittu väriteemansa tekee käyttöliittymän designista selkeän ja tarjoaa erittäin hyvän asiakaskokemuksen. Vaikket olisi teknisesti taitava, pystyt ottamaan haltuun tämän ohjelman minuuteissa.

cyberghost vpn

Tietenkin voit myös valita listasta minkä tahansa palvelinsijainnin ja sitten päättää mitä haluat tehdä, striimata, eli suoratoistaa tai tehdä torrent-latauksia. Maa-vaihtoehtoja on paljon ja filtteröinti on todella tehokas. Voit myös lisätä suosikkipalvelimet omaan listaan nopeuttaaksesi valintaa jatkossa. Listasta näet myös palvelinten lisätiedot, joten se helpottaa oikean palvelimen valintaa tarpeisiisi nähden. Tämäntyyppinen palvelinlista on se mistä pidän, helppo valita ja helppo vaihtaa.

cyberghost palvelimet suomi

Tarpeet fokuksessa

Alunperin VPN:t luotiin tietoturvan ja yksityisyyden takia: Käyttäjät pystyivät olemaan yhteydessä yhteen palvelimeen ja selailla verkkosivuja anonymiisti. Sen jälkeen tarpeet VPN:n osalta ovat muuttuneet ja yritykset ovat mukautuneet. Tämä osa VPN CyberGhost arvostelua perehtyy ominaisuuksiin, joita käyttäjien tarpeet ovat muokanneet.

Surffaa anonyymisti ja ohita sensuurit

Jos yksinkertaisesti haluat suojata yksityisyytesi verkossa, voit valita minkä palvelimen tahansa yhteyteesi. Mitä lähempänä palvelin on ja mitä pienempi sen kuormitus on, sen parempi. CyberGhost kryptaa, eli salaa kaiken liikenteesi. Se ei kuitenkaan avaa selaintasi incognito-tilassa, eli yksityisen selailun tilassa. Sitten vaan käytät laitettasi niin kuin normaalistikin teet.

Jos haluat pääsyn rajatulle sivustolle, kuten esim. Facebook Kiinassa? Ei ongelmaa, CyberGhost suojaa selustasi. Valitse vaan palvelin Kiinan ulkopuolelta ja nauti sensuroimattomasta internetistä!

Vapauta suoratoisto

Toinen käyttäjäystävällinen VPN:n ominaisuus on alueellisten rajoitusten ohittaminen. CyberGhost VPN tarjoaa pääsyn yli neljäänkymmeneen suoratoistopalveluun ympäri maailman. Voit siis helposti katsoa BBC iPlayeriä tai Hulua.

Merkittävintä on heidän 100% toimivuustakuu. Suoratoistopalvelut tekevät kaikkensa estääkseen VPN-palvelimien IP-osoitteiden pääsyn heidän sisältöönsä. Tämän suoratoistopalveluiden ja VPN-tarjoajien sodan aikana käyttäjät voivat menettää pääsyn johonkin alueellisesti rajattuun sisältöön. CyberGhost kuitenkin varmistaa koko ajan, että heidän palvelimensa todellakin vapauttavat suoratoistopalvelut käyttöösi.

CyberGhost Netflix – Toimii Netflixin kanssa!

Edellisen CyberGhost-arvosteluni aikana yritin katsoa Yhdysvaltojen Netflixiä, enkä löytänyt palvelinta joka sen minulle tarjoaisi. He ovat kuitenkin tehneet työtä tämän eteen ja voin nyt sanoa, että CyberGhost tarjoaa pääsyn US Netflixiin. He ovat myös lisänneet palvelimen, joka vapauttaa UK Netflixin. Sanoinhan, että se lisätään kohta mukaan!

P2P ja torrent-lataukset valituilla palvelimilla

Kippis! CyberGhost:in P2P-käytäntö on torrent –ystävällinen. Eli P2P-aktiviteetit, kuten torrent –käyttö ja tiedostojen jakaminen onnistuu, mutta ainoastaan valituilla palvelimilla jotka on optimoitu anonyymien torrent –latausten varalle. Saat helposti yhteyden näihin palvelimiin jotka pitävät sinut suojattuna kun lataat torrent-tiedostoja. Vaihtoehtoja on paljon, myös Suomessa.

Lisäksi, heidän yksityisyyskäytäntönsä mukaisesti mitään lokitietoja ei kerätä VPN-käytöstäsi tai liikenteestä. Loputuloksena liikut verkossa jättämättä mitään jälkiä. Kuitenkin, niinkuin muidenkin VPN-palveluntarjoajien kanssa, kaikki laittomiin tekemisiin liittyvä on kielletty heidän palvelimillaan.

Lokitietojen käytännöt & sitoumus läpinäkyvyyteen

CyberGhost VPN tarjoaa tiukan ei-lokitietoja-käytännön. He eivät siis näinollen pidä mitään lokia liikkeistäsi(liikenteestäsi) tai yhteyksistäsi (aikaleimat, IP-osoitteet)

Joka vuosi CyberGhost julkaisee läpinäkyvyysraportin. Sen tarkoitus on esitellä erityyppisiä pyyntöjä paljastaa CyberGhost -käyttäjien identiteettejä. Vaikka yritys ei pidä mitään lokitietoja.

Asetukset

Ensimmäisenä, General (Yleiset) välilehdeltä löytyy perusasetukset. Nykyään se tarkoittaa lähinnä kielivalintoja. Viimeisimmässä versiossa tosiaan ollaan riisuttu asetusten määrä minimiin.

Löydät silti useimmat vaihtoehdot Smart rules-valikosta; Startup (Käynnistysasetukset), Wi-Fi -asetukset ja Exceptations (poikkeus-asetukset). En käytä aikaa käynnistysasetuksiin – ne ovat varsin vakiot.

Muutama sana Wi-Fi-asetuksista; Tämän asetuksen kautta voit laittaa VPN-yhteyden aukeamaan aina kun olet langattomassa verkossa. Varsinkin jos olet paljon reissun päällä, tämä on ehdoton asetus – Paras suoja julkisten verkkojen riskejä ja haitallisia sivustoja vastaan.

Exceptions (Poikkeus-asetukset) on eräänlainen jaettu tunnelointi-ominaisuus. Jos sinun on päästävä verkkosivuille paikallisella yhteydellä, myös silloin kun olet VPN-yhteydessä, se on mahdollista. Voit lisätä haluamasi verkkosivujen osoitteet poikkeus-listalle.

Loistovinkki!

Ole varovainen tämän asetuksen kanssa! Poikkeukset ovat sivustoja, joiden liikenne ei käytä VPN-tunnelointia. Muista, että kaikki arkaluontoinen data ja lataukset pitäisi aina kulkea VPN-yhteyden kautta, aina!

Connection-välilehdellä voit satunnaistaa yhteysportit. Voit myös vaihtaa protokollaa UDP:n ja TCP:n välillä. Muistutan vielä, että UDP on TCP:tä nopeampi.

cyberghost suomen asetukset

Kill Switch (Lopeta-toiminto)

CyberGhost asettaa oletuksena tämän asetuksen päälle Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmissä. Tämä suojaa yksityisyyttäsi jos VPN-yhteys katkeaa. Ohjelma siis estää kaiken liikenteen laitteeltasi, kunnes VPN-yhteys on taas kunnossa. Näin oikea IP-osoitteesi ei koskaan tule näkyviin.

On lähes välttämätöntä käyttää Kill Switchiä jos teet torrent-latauksia!

Proprietary DNS (Oma DNS)

Kun olet verkossa, internet -palveluntarjoajasi tarjoaa sinulle heidän DNS-palvelimensa. Näinollen heillä on pääsy kaikkeen liikenteeseesi… Ei niinkään hyvä yksityisyytesi kannalta. Voit ratkaista tämän pulman ja välttää sensuurin muuttamalla DNS-asetuksia. CyberGhost tarjoaa omat DNS:t joita voit käyttää.

Muut sovellukset

CyberGhost Mac

CyberGhost Android

cyberghost vpn android suomi

CyberGhost iOS

cyberghost ios suomi

9.2 kokonaispisteet

Yksityisyys ja turvallisuus
9.2
Piirteet
9.0
Nopeus ja suorituskyky
8.4
Vastinetta rahalle
9.2
Helppous
8.1

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

      Jätä kommentti

      PrivacyOnline.fi