Toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -yhteyden avulla?

Toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -yhteyden avulla? Saat sen selville tässä artikkelissa. Kerromme myös lisää siitä, mitä hyötyä VPN-palvelusta on ja erityisesti siitä, mitä tekemistä sillä on Viaplayn katsomisen kanssa. Kiinnostaako sinua tietää lisää aiheesta? Jatka siinä tapauksessa lukemista, niin kerromme kaiken oleellisen aiheesta!

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 18 kesäkuu 2024

Mikä on Viaplay?

Viaplay on yksi Pohjoismaiden suosituimmista suoratoistopalveluista. Se on katsottavissa Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Tilauksen mukana saat pääsyn kattavaan valikoimaan urheilua, TV ohjelmia ja elokuvia eri puolilta maailmaa. Tässä mielessä se eroaa myös suositusta Netflix-suoratoistopalvelusta, sillä Netflix ei sisällä lainkaan urheilua. Viaplay perustettiin vuonna 2007 ja siitä on sen myötä tullut suosittu palvelu myös Suomessa. Viaplay Suomi on ruotsalaisen Modern Times Group -yrityksen omistama.

viaplay ulkomailla

Harmillista sen käytössä on kuitenkin se, että Viaplayn katsominen ei onnistu ulkomailla. Jos siis matkustat Suomen ulkopuolelle, saat virheilmoituksen yrittäessäsi katsoa Viaplay livestream -palvelua. Kansainvälisiä jakeluoikeuksia on nimittäin rajoitettu koskemaan vain Suomea ja muita Pohjoismaita. IP-osoitetta muuttamalla voit kuitenkin katsoa Viaplay lähetykset myös ulkomailla. Sen tekemiseen tarvitset Viaplay VPN -palvelun, jonka avustuksella voit kiertää suoratoistopalvelun asettamat maakohtaiset rajoitukset.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -yhteyden avulla?

Omistatko Viaplay-tilin ja oletko kokeillut, näkyykö Viaplay ulkomailla? Olet varmasti tullut samaan tulokseen siitä, että Viaplay katsominen ulkomailla on estetty. Tähän on kuitenkin olemassa ratkaisu, sillä voit hankkia avuksi VPN-palvelun. Kuinka se oikein auttaa asiaan?

VPN tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden ohittaa maakohtaiset estot vaihtamalla IP-osoitteen sijainnin toiseen maahan. Näin ollen pysyt fyysisesti samassa paikassa, mutta virtuaalinen sijaintisi vaihtuu. VPN on erinomainen turvallisuutta parantava apuväline netin käyttöön. Se suojaa käyttäjää hakkereilta, viruksilta sekä muilta haitallisilta tekijöiltä. Yksityiset tietosi pysyvät salassa, kun käytät VPN:ää.

toimiiko viaplay ulkomailla

Mutta toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -palvelun välityksellä? Kyllä, mikäli VPN on riittävän tehokas kiertämään Viaplay suoratoisto palvelun rajoitukset. VPN toimii eräänlaisena välikätenä verkon selaamisessa. Sinun tulee vain valita sopiva VPN-palvelu, yhdistää se kohdemaassa sijaitsevaan palvelimeen ja sitten Viaplay katsominen onnistuu, kun menet Viaplayn nettisivuille tai käytät sovellusta.

Tässä vielä pikaiset ohjeet, joilla Viaplay katsominen ulkomailla onnistuu:

  1. Tilaa VPN palvelu seuraavassa osiossa esittelemältämme listalta. Suosittelemme ExpressVPN:n kokeilemista. Sillä on palvelimia kaikissa Viaplay Nordic -striimauspalvelua tukevissa maissa.
  2. Lataa VPN laitteelle ja seuraa ohjeita sen asentamiseksi. Kirjaudu palveluun sisään ja aloita VPN:n käyttäminen valitsemalla maan, jossa Viaplay on saatavilla. Viaplay näkyy Pohjoismaissa: Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Voit siis yhdistää niissä oleviin palvelimiin.
  3. Tämän jälkeen TV sarjat näkyvät Viaplayn sovelluksessa tai selaimella Viaplayn kotisivuilla. Kirjaudu vain sisään tilille ja aloita Viaplay tarjontasi katsominen.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -palvelut listattuna

Kuten totesimme, tarvitset suomalaisen IP osoitteen ja laadukkaan VPN:n Viaplayn ja muiden suoratoistopalveluiden katsomiseen ulkomailla. Tähän osioon olemme listanneet parhaat VPN-palvelut. Mutta kuinka valitsimme juuri nämä VPN-palvelut, joilla Viaplay katsominen ulkomailla on mahdollista?

Teimme lukuisia testejä VPN-palveluiden toimivuudesta ja päädyimme näihin vaihtoehtoihin saatuen testitulosten perusteella. Arvioimme muun muassa VPN-palveluiden nopeutta, tehokkuutta, asiakaspalvelun laatua sekä turvallisuutta. Näiden kriteereiden avulla laadimme seuraavanlaisen listan parhaista VPN-palveluista.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Viaplay live toimii kuitenkin parhaiten ExpressVPN:n avulla. Se on palvelu, joka on panostanut mielestämme eniten tuotteen luotettavuuteen ja turvallisuuteen. Haluamme myös antaa erityismaininnan ExpressVPN:n asiakaspalvelulle. Se vastaa nopeasti kysymykseen kuin kysymykseen ja palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri. Voit tutustua palveluun paremmin ExpressVPN:n omilla nettisivuilla. Pääset sivustolle linkkiä klikkaamalla.

Mikä parasta, voit valita myös ilmaisen kokeilujakson. Se mahdollistaa VPN:n testaamisen 30 päivän ajan ilmaiseksi. Mikäli palvelu ei vielä kuukauden jälkeen miellytä, voit pyytää ExpressVPN:n asiakaspalvelua palauttamaan rahat takaisin. Tämä on erinomainen etu, jonka avulla voit testata toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -palvelun avulla niin kuin pitäisi. Voit aloittaa kokeilujakson alla olevaa linkkiä klikkaamalla!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -ilmaispalveluiden kanssa?

Haluamme heti alkuun sanoa, että ilmaiset VPN-palvelut ovat vaarallisia käyttäjille. Ne sisältävät lukuisia riskejä, joita emme missään tapauksessa suosittele ottamaan. Saatat esimerkiksi saada haittaohjelmia laitteelle tai ovela hakkeri voi murtautua tietoihisi. Jotta ilmaiset VPN-palvelut voisivat rahoittaa oman toimintansa, käyttävät ne hyväksi käyttäjien tietämättömyyttä. Ne siis myyvät käyttäjien henkilökohtaiset tiedot niistä parhaiten tarjoaville kolmansille osapuolille ilman, että käyttäjällä itsellään on aavistustakaan asiasta.

viaplay katsominen ulkomailla

Mikäli yrität kiertää striimauspalveluiden asettamat maakohtaiset estot, tulee siinä todennäköisesti esiintymään ongelmia ilmaista VPN:ää käytettäessä. Viaplay katsominen ulkomailla ei siis välttämättä onnistu. Ne nimittäin rajoittavat tiedonsiirron määrää ja hidastavat selausnopeutta. IP-osoitteiden lukumäärä on myös alhaisempi kuin maksullisen VPN:n kohdalla. Jos et ole vielä valmis maksamaan täyttä hintaa VPN-palvelusta, voit aina aloittaa ilmaisen kokeilujakson. Kerroimmekin jo edellisessä osiossa, että tämä onnistuu helposti esimerkiksi ExpressVPN:n kanssa.

Viaplay katsominen ulkomailla ei siis ole kannattavaa ilmaisen VPN-palvelun avulla, vaikka se olisikin houkutteleva ratkaisu. Varsinkin kun netti on pullollaan eri vaihtoehtoja. Muistathan kuitenkin, että ilmaisilla VPN-yhteyksillä on oma hintansa, jota emme suosittele maksamaan.

Miksi VPN kannattaa hankkia?

Käytämme VPN palvelua ensisijaisesti netin turvalliseen selaamiseen. Monet käyttäjät ovat kuitenkin aloittaneet VPN:n käytön myös nimenomaan suoratoistopalveluiden katsomisen mahdollistamiseksi. Sen avulla saat pääsyn vaikka Amerikan Netflixin huikeaan tarjontaan tai Amazon Primen lukemattomiin elokuviin ja ohjelmiin. Jos Viaplay katsominen ulkomailla on siis sinun juttusi, on VPN erinomainen valinta tähän tarkoitukseen.

viaplay ulkomailla vpn

Hyvä VPN onnistuu kiertämään myös nettisensuurin, joita valtiot tai netin palveluntarjoajat saattavat asettaa. Voit siis striimata ohjelmia, selata vapaasti nettiä tai ladata torrentteja, kun sinulla on VPN käytössä.

Vaikka sinua ei kiinnostaisikaan suoratoistopalveluiden tai muiden maiden kanavien striimaaminen, on VPN silti hyvä hankinta. Se tuo paremman suojauksen käyttäjälle ja takaa yksityisyyden. Jos olet tottunut selaamaan nettiä esimerkiksi kahviloissa julkista Wifi-verkkoa käyttäen, takaa VPN verkon turvallisuuden. Se salaa IP-osoitteen, joten kukaan ei pääse käsiksi yksityisiin tietoihisi. VPN toimii tietynlaisena välikätenä vierailemasi sivuston suhteen. Se luo turvallisen tiedonsiirron suojatun palvelimen ja nettisivun tai sovelluksen välille. Kannatamme sen käyttämistä aina, kun selaat nettiä. Näin voit peittää todellisen IP-osoitteesi ja sijaintisi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto: toimiiko Viaplay ulkomailla VPN -palvelun avulla?

Elisa Viihde Viaplay näyttää niin ulkomaalaisia kuin kotimaisia suosikkeja. Voit ladata TV ohjelmia offline tilaan ja katsoa niitä myöhemmin ilman nettiyhteyttä. Mutta miten Viaplay katsominen ulkomailla oikein onnistuu? Vastaus on yksinkertainen: hanki vain VPN-palvelu, joka kätkee oikean sijaintisi ja antaa sinulle uuden suomalaisen IP-osoitteen. Tämä toimii myös toisinpäin, mikäli haluat katsoa ulkomaalaisia kanavia tai striimauspalveluita Suomessa. Tällöin IP-osoite tulee valita kohdemaan palvelimista.

Viaplay katsominen ulkomailla ei ole koskaan ollut helpompaa! Tutustu artikkelissa esitettyihin parhaisiin VPN-palveluihin ja testaa miten VPN toimii. Et varmasti halua luopua palvelusta enää muutaman päivän kokeilun jälkeen. Varsinkaan, jos olet suuri Netflixin ystävä, sillä jenkkien Netflixin sisältämä tarjonta on huikea. Muistathan, että voit testata ExpressVPN:ää kuukauden ajan veloituksetta. Suosittelemme hyödyntämään tämän tarjouksen pikimmmiten, niin huomaat itse toimiiko Viaplay ulkomailla VPN yhteyden avulla!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi