Vastuuvapauslauseke

Kaikki täällä tarjotut oppaat, arvostelut, tiedot VPN-palveluntarjoajista ja kyberturvallisuustuotteista tarjotaan hyvässä uskossa pitääksemme sinut ajan tasalla alan viimeisimmistä tapahtumista.

Asiantuntijatiimimme, Privacyonline.fi, on osoittanut kykynsä tarjota monipuolisia palveluita ja ratkaisuja, ja tunnistamme aiheen herkkyyden.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki oppaat, arvostelut, tiedot ja materiaalit ovat tarkoitettu ainoastaan yleiseksi informaatioksi. Emme kannusta, tue tai edistä rikollista tai laitonta toimintaa, sopimusrikkomuksia tai toisen vahingoittamista.

Ole tietoinen, että toimintasi on vastuullasi, ja sinun tulee tehdä omat päätöksesi. Jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä toimiesi ja niiden seurausten suhteen, hanki oikeudellista neuvontaa.

Lisäksi verkkosivustolle muilta tulleiden panosten, viestien tai kommenttien näkemykset eivät välttämättä edusta Privacyonline.fi:n näkemyksiä.

Vaikka arvostamme panostuksia, emme ole vastuussa muiden yksilöiden näkemyksistä tai sisällöstä, jonka he ovat julkaisseet. Heidän näkemyksensä ovat heidän omiaan.

PrivacyOnline.fi