Katso UEFA Euroopan Konferenssiliiga missä vain 2024

Pitkä odotus on ohi ja viimein EUFA Konferenssi liiga ja sen ensimmäisen kierroksen joukkueet on selvillä. Virallisesti UEFA Europa Conference League arvonta suoritettiin 15. kesäkuuta. Tämä suunniteltu turnaus on tarkoitettu eurooppalaisille seurajoukkueille vuosittaiseksi kilpailuksi täydentämään jo toimivia Mestarien-liiga ja Eurooppa-liiga kisoja. Olemme siis jännittävän äärellä kun UEFA Europa Conference League 2021/22 kaudella lohkossa 1, 4 ja 8 mukana on suomalaisia joukkueita. Näitä pelejä ei halua missata ja UEFA Europa Conference League on katsottavissa missä ikinä oletkin. Lue tästä artikkelista vinkit, miten teet sen paikasta riippumatta.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

UEFA Konferenssi liiga pelisysteemi

Ensimmäisen kerran pelattava Konferenssi liiga on hieno lisä olemassa oleville kilpailuille ja antaa mahdollisuuden UEFA maiden välissä rankingissa alempana olevien maiden joukkueilla mahdollisuuden kisata toisiaan vastaan. Suomalaiset joukkueet Konferenssi liiga kilpailussa ovat Inter Turku, KuPS Kuopio ja Honka Espoo. UEFA Europa Conference League karsinnoissa pelataan neljä kierrosta ja karsintoihin tulee lisäksi mukaan Eurooppa- ja Mestarien-liigan karsintakierrosten häviäjät.

uefa europa conference league

Karsinnoista selvinneet etenevät lohkovaiheeseen ja samaan lohkovaiheeseen pääsee suoraan europe league playoff kierroksen 10 häviäjää. Lohkovaiheeseen osallistuu 32 joukkuetta, jotka ovat jaettu kahdeksaan lohkoon. Lohkojen voittajat etenevät pudotuspeleihin ja näiden joukkueiden lisäksi lohkojen toiseksi tulleet kilpailevat Eurooppa-liigan kolmosten kanssa, josta cupin voittaja pääsee Eurooppa-liigaan.

UEFA Europa Conference League saatavuus Suomessa

Miten otteluista pystyy katsomaan koti suomessa? UEFA Conference League näkyy eri maiden oikeuden omistavien televisioyhtiöiden kanavilla. Pohjoismainen NENT (Nordic Entertainment Group) on myös hankkinut UEFA Europe Conference League mediaoikeudet.

Nordic Entertainment Group televisioyhtiöllä on mainostuloilla pyöriviä kanavia Skandinaviassa. Näitä kanavia on Ruotsissa (TV3, TV6 (ilmainen), TV8 ja TV10), Norjassa (TV3, V4 ja TV6) ja Tanskassa (TV3, TV3+, TV# Puls, Max ja Sport). Yhtiöllä on myös maksullisia kanavia Viaplay nimen alla, joka näkyy Skandinaaviassa sekä laajenee vuonna 2021 Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Viplay palvelun lisäksi on ilmainen striimauspalvelu Viafree, joka toimii Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Suomessa Konferenssi liiga ottelut näkyvät heidän V Sport kanavillaan sekä Elisa Viihde Viaplay palvelussa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Katso UEFA Europa Conference League ottelut VPN yhteyden avulla

NENT eri maiden ilmaisten kanavien katselu on myös mahdollista Suomesta käsin ja voit seurata toisten maiden kanavien näyttämiä UEFA Conference League otteluita myös Suomesta. Tätä varten tarvitset VPN:nän (yksityisen virtuaali palvelimen). Sen avulla voit katsoa kaikki Konferenssi liiga pelit sen maan kanavilta, joka tarjoaa ne ilmaiseksi.

konferenssi liiga

Jos sattumalta olet otteluiden aikana Saksassa voit katsoa pelit ilmaiseksi RTL televisioyhtiön kanavilla. RTL hankki UEFA Europa League ja Europa League Conference mediaoikeudet kahdelle ilmaiselle kanavalle RTL:lle ja Nitrolle sekä lisäksi TVNow striimauspalvelulle. NENT sekä RTL sisällöt on geo-lukittua ja sitä pystyy ainoastaan katsomaan kyseisten maiden alueella, koska lukitus estää palvelun käytön maan ulkopuolisesta IP-osoitteesta. Tässä sinua auttaa VPN sovellus. Lue alapuolelta, miten onnistut helposti katsomaan Europa League Conference ottelut ilmaiseksi.

Vaiheittainen ohje miten katsot UEFA Conference League ottelut mistä vain

  1. Hanki VPN – Yksityinen virtuaalinen palvelin. Pystyäksesi katsomaan eri maiden tv kanavia, on sinun hankittava itsellesi VPN. Suosittelemme hankkimaan ExpressVPN sovelluksen, koska se on testattu, toimiva ja tehokas.
  2. Käyttöönotto – Asenne sovellus omalla laitteellesi ohjeiden mukaan. Käynnistä sovellus ja valitse itsellesi oikea sijainti ja yhdistä oikean maan palvelimeen.
  3. Ota yhteys halutun maan verkkosivuille, esimerkiksi Viaplay Ruotsi ja kirjaudu sisään palveluun.
  4. Nyt olet valmis katselemaan Europa League Conference ottelut, missä ikinä oletkin.

Tämän helpommaksi ei muiden maiden tv ohjelmien striimaaminen voi enää mennä ja pystyt helposti katsomaan sisältöä, mistä vain.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Paras VPN striimaukseen

Suosittelen ehdottomasti ExpressVPN sovellusta jos haluat päästä katsomaan geo-lukittua sisältöä jostain toisesta maasta kuten jalkapallon Europa League Conference matseja. VPN sovelluksia on saatavilla paljon osa ilamisia ja osa maksullisia mutta kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin ominaisuuksiin, kun olet hankkimassa sellaista:

  • Kaikki sovellukset eivät oikeasti anna pääsyä lukittuun sisältöön ja sitä on vaikea varmistaa ilman testaamista. Tämä johtuu siitä, että niillä ei ole kaikkien maiden palvelinyhteyksiä käytössä.
  • Toinen tärkeä asia on nopeus, koska VPN sovellus muodostaa eri palvelinyhteyksiä, ja jos se ei ole nopea voi se vaikuttaa sinun katselukokemukseen negatiivisesti. Kukaan ei halua katsoa UEFA Europa League Conference matsia, jossa ei näe palloa ruudulta tai tapahtumat pätkivät huonon nopeuden takia.
  • Kolmas tärkeä asia on sovelluksen käytettävyys, koska jos et edes pysty asentamaan sovellusta helposti voit olla varma, että sovelluksen käyttäminen tulee olemaan vaikeaa. Sovellus pitää pystyä asentamaan muutamalla klikkauksella ja sen käyttö pitää olla sujuvaa sekä helppoa.

Kun ottaa kaikki nämä asiat huomioon, kun valitset VPN sovellusta, voit varmistua, että se myös toimii. Kaikki nämä tärkeät asiat huomioon ottaen, alapuolelta löydät listan, jossa on rankattu parhaat VPN sovellukset järjestykseen.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Ilmaiset VPN sovellukset ovat vaarallisia

Ilmainen on aina ilmaista mutta on hyvä tietää, että nämä ilmaiset sovellukset ovat yleensä vaarallisia. Ensinnäkin ne eivät annan käyttäjälleen mitään takeita sovelluksen toimivuudesta. Nämä sovellukset voivat olla myös ohjelmoinniltaan vajaita ja sitä kautta alttiita haittaohjelmille. VPN sovellusten tekeminen vaatii osaamista ja oikeasti sellaisen ohjelmointi vaatii tiimin tekijöitä, jotka varmistavat myös sen toimivuuden ja päivittämisen. Tämä tietenkin maksaa sovelluksen kehittäjälle jotakin ja sen takia myös toimivat sovellukset maksavat käyttäjilleen jotain.

ExpressVPN on maksullinen sovellus mutta hienona ominaisuutena se tarjoaa käyttäjilleen 30 päivän rahat takaisin takuun. Voit huoletta ottaa sovelluksen käyttöön ja todeta sen toimivuuden ennen kuin teet varsinaisen ostopäätöksen. Tässä ajassa ehtii varmasti testailemaan ja striimaamaan monta Konferenssi liiga ottelua ja toteamaan sen toimivaksi. Älä siis odottele vaan asenna sovellu ja testaa sitä!

Mitä muuta voin tehdä tai mitä hyötyä VPN sovelluksista on?

Sen lisäksi, että katsot UEFA Europa Conference League matseja omalta koneeltasi voit käyttää VPN sovellusta muihinkin asioihin. Ulkomaan lomalla on mukava käyttää kotimaisia palveluita, jotka ovat geo-lukittuja. Lukittujen sivujen määrä on lisääntynyt ja joidenkin päivittäisten asioiden hoitaminen voi vaati VPN sovelluksen.

europa conference league

VPN sovellus tekee asioita myös automaattisesti. Itse asiassa hyvä VPN sovellus tarjoaa käyttäjälleen turvaa silloin, kun surffailet verkossa. VPN suojaa sinun IP osoitteen ja silloin sinun tietosi on turvassa ja osaavammatkaan henkilöt eivät pääse niihin käsiksi. Käyttäjätietojen suojaaminen on noussut nykyään entistä tärkeämmäksi asiaksi kun liikutaan internetissä. Tämän takia myös VPN sovelluksen hankkiminen on halpa vakuutus siihen verrattuna, että menettää omat henkilötiedot jollekin rikolliselle.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Lopuksi

UEFA Europa Conference League tulee olemaan todella mielenkiintoinen kisa ja hieno mahdollisuus suomalaisille joukkueille päästä eteenpäin kansainvälisillä kentillä. Urheilukesä on täynnä hyvää sisältöä, jota voi katsoa muiden maiden verkkosivustojen kautta ja penkkiurheilijalle riittää tekemistä varmasti koko kesäksi. Kannattaa siksi käydä heti hankkimassa hyvä VPN sovellus valmiiksi, jotta sitten myös UEFA Conference League otteluiden katselu onnistuu ilman maksukanavien käyttöä. Testaaminen onnistuu ExpressVPN ilmaisen takuun avulla ja silloin sinulla ei tule turhia kuluja. Nautinnollisia ja turvallisia katseluhetkiä!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi