Näin katsot Tubi TV USA ilmaiseksi Suomessa

Tubi TV USA on yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu, joka on erinomainen vaihtoehto Netflixin katsomiseen. Koska kyseessä on yhdysvaltalainen palvelu, estävät maarajoitukset palvelun katsomisen Suomessa tai ylipäänsä muualla Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mutta sen katsomiseen on kuitenkin olemassa ratkaisu! Voit nimittäin seurata suoratoistopalvelun tarjoamia ohjelmia vaivatta VPN:n avulla.

Haluatko katsoa Tubi TV USA ilmaiseksi Suomessa? Tässä artikkelissa kerromme kaiken olennaisen aiheesta ja vertailemme parhaita Tubi TV VPN -palveluita. Jatka siis lukemista ja kokeile Tubi TV Suomi -palvelua jo tänään!

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Mikä on Tubi TV USA?

Tubi TV USA on ilmainen suoratoistopalvelu, joka on saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa. Kun sinulla on Tubi TV VPN, näet kuitenkin kaikki suoratoistopalvelun sisältämät elokuvat ja tv sarjat helposti Yhdysvaltojen sijainnista. Sinun ei siis tarvitse olla fyysisesti Yhdysvalloissa, vaan VPN toimii palvelimen välittäjänä. Tarkastellaan tätä lisää myöhemmin ja tutustutaan nyt paremmin Tubi TV Suomi -suoratoistopalveluun.

tubi tv vpn

Tubi on Fox Entertainmentin omistama palvelu, joka julkaistiin jo ensimmäisen kerran vuonna 2014. Se on kuitenkin saavuttanut suuremman suosion vasta nyt, kun amerikkalaisten lisäksi myös muiden maiden kansalaiset ovat päässeet testaamaan elokuvien ja tv ohjelmien laadukasta tarjontaa.

Tubi pitää sisällään yli 50 000 eri elokuvaa ja TV-sarjaa. Sen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Paramount, Starz, Lionsgate, A&E ja MGM, jotka ovat valtavia Hollywood-studioita. Tubi esittää myös mainoksia ohjelmien ja elokuvien välillä, sillä rahoitus tapahtuu niiden avulla. Näin palvelu pysyy ilmaisena katsojille.

Olet varmasti kiinnostunut tietämään, mitä elokuvia ja sarjoja palvelu sisältää. Voit katsoa muun muassa Terminaattorin, Kolmas kivi auringosta, Kuuden miljoonan dollarin mies, Kill Bill 1 ja 2 sekä monia muita sinua kiinnostavia ohjelmia. Tubi sopii hyvin myös japanilaisen animen katsojille sekä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Näin voit varmistaa, että lapset eivät vahingossa katso mitään pelottavia tai väkivaltaisia aikuisille tarkoitettuja ohjelmia. Voit myös valita sinua kiinnostavan elokuvan suosituimpien elokuvien listalta, kun et tiedä mitä katsoa. Se helpottaa valintaa ja tiedät myös muiden katsojien pitäneen elokuvasta.

Selvitetään seuraavaksi, miten Tubi TV VPN toimii ja kuinka katsot ohjelmia sen avulla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Näin katsot Tubi TV USA Suomessa

Kuten jo totesimme, tarvitset VPN:n Tubi TV Suomi katsomiseen. Jos yrität katsoa Tubia ilman VPN:ää, tulee ruutuun virheilmoitus maarajoituksiin liittyen, sillä palvelu on saatavilla vain Yhdysvalloissa. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että voit nyt katsoa Tubi TV Suomi -suoratoistopalvelun tarjoamia ohjelmia VPN palvelua apuna käyttäen.

tubi tv suomi

Tässä ohjeet, kuinka se onnistuu:

  • Lataa ja asenna VPN. Voit valita parhaimpien VPN-palveluiden listalta sinulle sopivimman palvelun. ExpressVPN on meidän suosituksemme. Kerromme lisää tästä VPN-yhteydestä seuraavassa osiossa.
  • Avaa sitten VPN sovellus ja kirjaudu sisään omilla tiedoillasi, joilla rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi.
  • Yhdistä VPN:n sijainti Yhdysvaltoihin. Voit valita sijainnin VPN:n tarjoamalta listalta.
  • Nyt sinulla on pääsy kaikkiin Tubi TV Suomi -ohjelmiin! Mene vain Tubi TV app -sovellukseen ja aloita katsominen.

Kuten huomaat, VPN:n käyttäminen ja katsomisen aloittaminen on siis todella helppoa. Voit katsoa suoratoistopalvelua Tubi TV Android, Tubi TV iOS ja Tubi TV Windows 10 -laitteilla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Paras VPN Tubi TV USA katsomiseen

Kuten lupasimme, kerromme nyt lisää parhaista VPN-palveluista, joita voit hyödyntää Tubi TV Suomi katsomiseen.

Tässä listattuna parhaat Tubi TV VPN -palvelut:

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Kuten huomaat, on ExpressVPN parhaat arvosanat saanut VPN. Suosittelemme siis sen käyttämistä, koska se sisältää mielestämme parhaat edut muihin palveluihin verrattuna. Se tarjoaa yli 3000 palvelinta 94 eri maassa. ExpressVPN on nopea ja luotettava palvelu. Voit myös olla yhteydessä sen asiakaspalveluun ympäri vuorokauden. Voit kokeilla ExpressVPN:ää 30 päivän ajan ilmaiseksi ja saat rahasi takaisin, mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä. Voit siinä tapauksessa olla asiakaspalveluun yhteydessä.

ExpressVPN on erinomainen valinta, mikäli olet aloittelija tai kokenut VPN:n käyttäjä. Voit käyttää palvelua eri laitteilla, kuten Mac, Windows, iOS ja Android. ExpressVPN sisältää myös sovelluskohtaisen yhdistämisen, eli split tunneling -ominaisuuden, jota monet muut VPN-palvelut eivät tarjoa. Sen avulla voit valita, mitkä laitteet ja sovellukset reitität VPN:n läpi ja mitkä suoralla verkkoyhteydellä.

Suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN:ää ja toteamaan sen helppokäyttöisyys sekä tehokkuus itse. Saat mahtavan tarjouksen alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Linkki vie sinut ExpressVPN:n omille sivuille.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Onko ilmaisen VPN:n käyttö suositeltavaa Tubi TV USA katsomiseksi?

Olet varmasti törmännyt nettiä selatessa myös ilmaisiin VPN-palveluihin. Onko niiden käyttäminen siis suositeltavaa? Mikäli haluat taata turvallisuuden nettiä selatessa, ei ilmainen VPN tarjoa tätä suojaa. Ilmaiset VPN-palvelut käyttävät hyväkseen ihmisten yksityisyyttä. Ne nimittäin myyvät tietosi häikäilemättä eteenpäin kolmansille osapuolille, joilla on tarjota heille eniten rahaa. Näin ne rahoittavat oman toimintansa ja voivat pitää palvelun ilmaisena käyttäjille. Kuten huomaat, on sillä kuitenkin oma kääntöpuolensa.

Ilmaiset VPN:t ovat usein myös maarajoitusten kiertämisen kannalta turhia. Ne eivät ole tarpeeksi tehokkaita sen tekemiseen. Näin ollen et pysty välttämättä katsomaan haluamiasi muiden maiden suoratoistopalveluita samalla tavalla kuin maksullisten VPN-palveluiden kanssa. Ne eivät myöskään ole yhtä nopeita, koska palvelimia on vähemmän ja niitä käyttävät jo lukuisat muut asiakkaat.

Emme siis suosittele käyttämään ilmaisia VPN-palveluita. Voit sen sijaan valita esimerkiksi ExpressVPN:n, joka sisältää myös rahat takaisin -laatutakuun. Et menetä mitään sitä kokeillessa.

Onko VPN:stä muuta hyötyä?

Hankkimalla Tubi TV VPN -palvelun, voit nauttia kyseisen suoratoistopalvelun tarjonnasta ilmaiseksi Suomessa. Mutta mitä muuta hyötyä VPN:stä on? VPN:ää käyttämällä pystyt luomaan turvallisen ja salatun yhteyden valitsemaasi palvelimeen. Näin suojaudut kyberrikollisilta eivätkä tietosi leviä eteenpäin kolmansille osapuolille. Tubi TV VPN pyrkii takaamaan yksityisyydensuojan parhaalla mahdollisella tavalla.

tubi tv

Mikäli olet kiinnostunut muista suoratoistopalveluista, onnistuu niiden katsominen myös samaisen VPN:n avulla. Vaihda sijainniksi vain maa, jonka ohjelmia haluat katsoa ja mene kyseisen kanavan nettisivuille. Näin pääset eroon sijaintia koskevista virheilmoituksista. Siten sinulle avautuu myös esimerkiksi Yhdysvaltojen Netflixin huikea ohjelmasisältö.

Netin selaamisesta, pelaamisesta ja ohjelmien katsomisesta tulee myös huomattavasti nopeampaa, kun käytät VPN:ää. Netin palveluntarjoajalla ei ole keinoa hidastaa tällaista yhteyttä. VPN-palvelun käyttäminen on ehdottomasti ostamisen arvoista ja mikäli etsit parasta VPN:ää, on ExpressVPN loistava vaihtoehto.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto: Katso Tubi TV USA ilmaiseksi Suomessa

Olemme laatineet tähän loppuun vielä lyhyen yhteenvedon Tubi TV Suomi -palvelusta ja Tubin katsomisesta Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jotta Tubin katsominen onnistuu, tarvitset siis Tubi TV VPN -yhteyden. Mikäli valitset suositustemme mukaisesti ExpressVPN:n, voit rauhassa kokeilla sitä 30 päivän ajan. Olemme vakuuttuneita siitä, että VPN on kuitenkin mieleisesi etkä halua lopettaa palvelun käyttöä. Valitsitpa minkä tahansa VPN:n, suosittelemme ehdottomasti välttämään ilmaisia VPN-palveluita. Niistä on ironisesti vain enemmän haittaa kuin hyötyä.

Toivottavasti olemme nyt vastanneet kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin aiheeseen liittyen. Voit tämän artikkelin ohjeistuksen avulla katsoa Tubi TV Suomi -suoratoistopalvelun ohjelmia ilmaiseksi missä tahansa. Olitpa sitten lomamatkalla ulkomailla tai kotona Suomessa. Hyödynnäthän Tubi TV VPN -palvelua myös muiden kanavien ja suoratoistopalveluiden katsomiseen, niin saat siitä kaiken irti!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi