ThePhotoStick Mobile Arvostelu 2022

Älypuhelimet, kuka olisikaan uskonut 11 vuotta sitten, miten mullistavasti näinkin pieni laite voikaan muuttaa elämäämme? Kaikesta tuli niin paljon helpompaa puhelimen myötä. Kommunikoinnista, netin selailusta ja jopa valokuvaamisesta. Valokuvien siirtäminen koneelle on kuitenkin aina ollut kauhea työ. Tähän ongelmaan vastaa ThePhotoStick Mobile.

Hanki Nyt
Varmuuskopioi puhelimesi valokuvat ja videot ja vapauta tilaa vain yhdellä painikkeella!

Älä riskeeraa kaikkien muistojesi katoamista. Tallenna tämän laitteen avulla kaikki mediasi ilman sählinkiä.

Miksi kuvien tarvitseekaan viedä tilaa?

Kaikki aktiiviset älypuhelinten käyttäjät voinevat samaistua tähän. Nykyään on kiistämätön fakta, että älypuhelimet ovat vaikuttaneet suuresti päivittäiseen elämäämme. Emmehän pärjäisi päivääkään ilman niitä, kuvittele nyt kaikkia menetettyjä mahdollisuuksia. Heti ensimmäisenä herätessämme, katsomme puhelinta. Ja päivän kuluessa, katsomme me jokaisessa mahdollisessa välissä taas puhelintamme, olipa se sitten kahvitauolla, vessassa, lenkillä tai jopa kesken töiden.

Ja mihin käytämmekään puhelinta eniten nykyään? Kyllä, arvasit oikein, valokuvaamiseen. Olipa se sitten sukujuhlien kuvaus äitisi Facebook-seinälle, tai opettajasi PowerPoint-muistiinpanot luennolta, sinun on pakko myöntää että puhelin on kätevä kaveri kuvien ottamiseen.

thephotostick-mobile

The Photostick Mobile

Älypuhelimissa on kuitenkin yksi suuri ongelma, mitä tulee valokuvaukseen: rajallinen tallennustila. Tämä on jokaisen iPhone-käyttäjän ongelma, ja nykyään myös yhä useamman Android-käyttäjän ongelma valmistajien poistaessa kilvan mahdollisuutta käyttää SD-korttia. Ja vaikka puhelimessasi mahdollisuus muistikortin käyttöön olisikin, on tiedostojen siirto puhelimen muistista muistikortille valtava työ.

Ja vaikka teknologia kehittyykin muilla osa-alueilla valtavaa vauhtia, tuntuu siltä että rajallinen kapasiteetti on edelleen ongelmana. Vaikka lippulaivamalleissa onkin valtavia kapasiteetteja, ovat myös kuvien tiedostokoot kasvaneet kameroiden parantuessa, ja perusmallien tallennuskapasiteetti edelleen hyvin rajoittunut. Ja puhelinvalmistajilla ei ole mitään syytä lähteä tätä korjaamaankaan, sillä kun tila loppuu kesken niin ostetaan joko uusi puhelin hieman suuremmalla tallennuskapasiteetilla tai siirrytään heidän maksullisen pilvipalvelunsa käyttäjäksi.

Hanki Nyt

Miksi tämä on ongelma?

Sanotaan, että alistuit ostamaan ylimääräistä pilvitallennustilaa. Sehän tarkoitaa, että sinun pitää olla koko ajan yhdistettynä nopeaan verkkoyhteyteen, jotta kuvien varmuuskopiointi ei veisi useita vuorokausia. Etenkin ulkomailla lomakuvia ottaessa tämä saattaa olla suuri ongelma.

Ja jos sekään ei sinua häiritse sinua, muista että sinun täytyy myös odottaa pilvipalvelusi latautumista halutessasi katsella ihania lomakuviasi, eli joudut taas odottamaan turhan takia. Suurimpana haittana tässä on silti mielestäni pilvipalveluiden riskit. Tiedätkö tarkalleen millä tasolla pilvipalvelusi tietoturva on? Voitko väittää ettet ole koskaan törmännyt uutiseen, jossa jonkun julkkiksen pilvipalvelusta on varastettu yksityistä kuvamateriaalia? Itse en ainakaan haluaisi tuntemattomien hakkerien pääsevän käsiksi lapsuuskuviini tai perhepotretteihini.

thephotostick mobile

The Photostick Mobile

Toisena miltei yhtä suurena syynä jättää pilvipalvelut väliin on mielestäni kuukausimaksullisuus. Kun on tottunut maksamaan esimerkiksi muistikortista vain kertaalleen, tuntu oudolta maksaa kuukausittain siitä, että kuvat vain pysyvät tallennettuina. Ja vuosien varrella pienestäkin kuukausimaksusta kertyy usean kovalevyn verran hintaa.

Josta puheen ollen, aina on mahdollisuutena siirtää kuvat esimerkiksi ulkoiselle kovalevylle. Tämä on monelta osin pilvipalveluita parempi vaihtoehto, ollen halvempi ja tiedonsiirroltaan nopeampi, mutta itse siirto ja kuvien organisointi on valtava työrupeama.

Vaikuttaa ikävästi pattitilanteelta, johon ei löydy ratkaisua. Älä kuitenkaan huoli, sillä tässä kohden ThePhotoStick Mobile tulee avuksesi.

Hanki Nyt

Photo Stick Mobile

ThePhotoStick Mobile on käytännössä muistitikku, jonne saat siirrettyä valokuvat puhelimestasi suoraan. Sinun ei tarvitse enää yhdistää läppäriin ja siirtää kuvat ensin sinne ja vasta sieltä toiselle laitteelle, hitaasti ja ajuriongelmien kera.

Siirtäessäsi kuvat manualisesti sinulla on aina riskinä myös kuvien poisto vahingossa tai osan kuvista unohtaminen. Tällöin joudut aina käyttämään paljon enemmän aikaa ollaksesi huolellinen operaatiossa. Mutta kenen kärsivällisyys, saatikka aika riittää sellaiseen? Mutta älä huoli, sillä ThePhotoStick Mobile tekee työn puolestasi.

thephotostick mobile

The Photo Stick Mobile 64GB

Kyllä, kuulit oikein, The PhotoStick Mobile kykenee lajittelemaan, kategorisoimaan ja siirtämään kaikki kuvasi helposti kuin mikä. Ja mikä parasta, se poistaa myös vahingossa tuplaantuneet kuvat automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä että saman kuvan kopiot veisivät tilaa turhaan.

Erinomainen Photo Stick Mobile App

Photo Stick Mobile on täydellinen täyshoitoratkaisu kaikkiin tallennustilan puutteen aiheuttamiin ongelmiisi. Ja mikä parasta, sen osto tapahtuu kuin minkä tahansa normaalinkin muistitikun, siis kertamaksuna ilman typeriä kuukausimaksuja.

Se on myös kätevä verrattaessa sitä pilvipalveluihin, sillä et tarvitse internet-yhteyttä käyttääksesi sitä puhelimessasi. Ja älypuhelimista puhuttaessa, toimii se sekä Androidilla että Applella. Itse allekirjoittanut osti tämän laitteen iPhonensa kuvien siirtoon, ja olenkin ollut erittäin tyytyväinen laitteen tarjoamaan suorituskykyyn. Suosittelin myös ystävääni hankkimaan The Photo Stick Mobile -laitteen Android-puhelimensa kaveriksi ja hän on myöskin ollut tyytyväinen laitteen toimintaan. Laite toimii siis täysin samoin laitteesta ja sen valmistajasta riippumatta.

Mahtavaa tässä tikussa on myös se, että se on kaksipäinen. Kyllä, kuulit oikein, tikun toisessa päässä on perinteinen USB-liitin, jolla saat kuvat helposti näkymään esimerkiksi läppäriltä, tai mistä tahansa USB-portillisesta laitteesta.

Hanki Nyt

Kuinka The Photostick Mobile toimii?

Nyt varmasti jo mietit, kuinka sitten saat kuvat iPhoneltasi tälle The Photo Stick Mobile -muistitikulle. Älä kuitenkaan huoli, sillä opastan sinua koko prosessin läpi, vaihe kerrallaan. The PhotoStick Mobile app -sovellus on kuitenkin niin helppokäyttöinen, ettet todellisuudessa edes tarvitsisi apuani käytön aloittamiseksi.

thephotostick-mobile

ThePhotostick Mobile App

 1. Lataa ja asenna ilmainen sovellus nimeltä ThePhotoStick Mobile joko App Storesta(mikäli käytät iPhonea) tai Play Kaupasta(mikäli käytät Androidia).
 2. Liitä The Photo Stick Mobile -laitteen pienempi pää laitteesi latausporttiin.
 3. Käynnistä juuri lataamasi The Photostick Mobile -sovellus.
 4. Kun pääset päänäkymään, paina Back Up-painiketta.
 5. Anna The Photo Stick Mobile :n hoitaa hommansa. Tähän menee vain hetkinen.
 6. Irroita The Photostick Mobile -laite puhelimestasi.
 7. Olet valmis! Kaikki muistosi ovat nyt turvallisesti tallessa, ja puhelimesi saa rutkasti lisää tallennustilaa.

Miksi sitten The Photostick Mobile?

 • Kätevyys: The Photo Stick Mobile tarjoaa yhden-painikkeen ratkaisun kaikkien kuviesi organisointiin ja tallennukseen
 • Yksityisyys: The Photostick mobile pitää huolen, että tiedostosi pysyvät poissa verkosta, ja poissa kyberrikollisten sormista.
 • Edullisuus: The Photo Stick Mobile ei vaadi minäänlaisia turhia käyttäjätilien luomista taikka kuukausittaisia maksuja
 • HelppokäyttöisyysThe Photostick Mobile on niin helppokäyttöinen, että jopa mummoni osasi käyttää sitä, ja hänellä sentään oli vaikeuksia Angry Birdsin asennuksessakin.

Hanki Nyt

ThePhotostick Mobile Käyttäjien Kokemuksia

Etkö edelleenkään luota laitteen kykyihin? No, meni itsellänikin hetki käsitellä kuinka kätevä laite  ThePhotoStick Mobile onkaan.

Päästinkin siis muutaman ystäväni kokeilemaan laitetta, ja pyysin heitä kertomaan omakohtaisia kokemuksiaan laitteen käytöstä:

Kuullessani laitteesta ensin, en paljoa innostunut. Minulla on nimittäin itsellänikin muistitikku iPhoneani varten, ja oletinkin joutuvani siirtämään kuvat itse. Mutta kun painoin ”Back Up”-painiketta sovelluksesta, ja laite tekikin kaiken työn ilman minua, yllätyin suuresti. Uskoin joutuvani kuitenkin järjestelemään kuvat vielä yksitellen. Mutta kun avasin muistitikun tietokoneellani, kaikki kuvat olivatkin jo siististi kansioissaan. Minun ei tarvinnut tehdä yhtikäs mitään! Huomasin myös että saman kuvan kopiot olivat poistuneet automaattisesti, aika kätsyä.
Malla Koivunen, 19
Kun minulle suositeltiin laitetta, tarvitsin sitä ainoastaan siksi, että tein vlogeja. En myöskään tykkää käyttää kunnon kameraa, sillä pidän sitä turhana ylimääräisenä kantamuksena. Editoin kuitenkin vlogit läppärillä, jota en pidä mukanani. Minun pitää siis saada tallennettua materiaali tien päällä, jotta saan sen helposti koneelleni myöhemmin. ThePhotoStick Mobile tarjoaa tässä suuren helpotuksen, koska se tekee kaiken tämän helposti puolestani. Nyt pystyn vlogaamaan entistä enemmän murehtimatta tallennustilan loppumisesta!
Mira Virtanen, 32

Hanki Nyt

Paljonko The Photo Stick Mobile maksaa?

Nyt pääsemmekin ehkä tärkeimpään osuuteen, nimittäin vastaamaan kysymykseen siitä, paljonko ThePhotoStick Mobile maksaakaan?

Jos puntaroit The Photostick Mobile :n tarjoaman hyödyn, on se enemmän kuin hintansa arvoinen loppujen lopuksi.

ThePhotostick Mobile Pris

The Photo Stick Mobile

Älä kuitenkaan huoli, et joudu maksamaan laitteesta normaalia hintaa. Käyttämällä meidän linkkiämme, saat ThePhotoStick Mobile laitteen kampanjahintaan.

Tällä hetkellä tarjolla oleva 32GB The Photo Stick Mobile on normaalihinnaltaan 86,73€ sekä Android, että iPhone laitteille. Meidän antamallamme linkillä saat kumman tahansa kuitenkin tarjoushintaan 56,67€! Ja mikäli kuka tahansa lähipiirissäsi tarvitsee lisätilaa puhelimeensa, saat 40% alennuksen jokaiseen tilaamaasi lisälaitteeseen!

ThePhotostick Mobile Takuu

Jos olet edelleen skeptinen The Photo Stick Mobile -laitetta kohtaan, ymmärrän täysin. Siis onhan näin helpon ratkaisun olemassaolosa vaikea uskoa. Siksi todistammekin sen todellisuuden  kertomalla sinulle, että laitteelle tarjotaan täysi 30 päivän rahat takaisin takuu.

Kyllä, voit siis helposti palauttaa laitteen, jos yhtäkkiä jostakin syystä päätät mielesi muuttaa. Sinun pitää vain varmistaa, että pakkaus on avaamaton ja laite käyttämätön, jotta rahat voidaan palauttaa. Mutta mikäli laitteessa on valmistusvirhe, saat totta kai palauttaa sen heti huomatessasi.

Hanki Nyt

Yhteenveto – ThePhotostick Mobile

Tämä täydellinen muistitikun ja varmuuskopiointisovelluksen yhdistelmä on kuin taivaan lahja. Se mahdollistaa ensinnäkin kaikkien kuviesni pitämisen yksityisenä, poissa verkon nuuskijoiden käsistä ja toiseksi, minun ei tarvitse maksaa siitä typeriä kuukausimaksuja.

Kaikille kaltaisilleni laiskoille ihmisille the Photostick Mobile on vastaus rukouksiin. Sen tarjotessa täydellisen, nopean varmuuskopioinnin ja kuvien organisoinni omiin kansioihinsa vain yhtä näppäintä painamalla. Ja mikä parhainta, toisin kuin pilvipalvelut, minun ei tarvitse olla edes yhteydessä internetiin käyttääkseni laitetta. Voin siis siirtää kuvat puhelimesta The Photo Stick Mobile -tikulle vaikkapa metsän keskellä. Toinen erinomainen ominaisuus on se, että ThePhotoStick Mobile on kaksipäinen, toinen pää on täysikokoinen USB koneeseen yhdistämiseksi ja toisessa päässä on USB-C tai Lightning-liitin. Muista siis valita oikea versio tilatessasi!

ThePhotoStick Mobile
ThePhotoStick® Mobile varmuuskopioi arvokkaat muistosi - Automaattisesti!
9.3 kokonaispisteet
ThePhotostick Mobil

ThePhotoStick® Mobile on pieni laite, jonka avulla varmuuskopioit korvaamattomat muistosi helposti ja välittömästi ilman päänvaivaa.

Ominaisuudet
10
Vastine rahalle
9
Helppokäyttöisyys
9
Etuja
 • Helppokäyttöinen
 • Nopea
 • Sovellukset iPhonelle ja Androidille
Haitat
 • Varmuuskopio ei ole verkossa

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi