Näin katsot talviolympialaiset Suomessa ja ulkomailla 2022

aluatko katsoa vuoden 2022 talviolympialaiset Suomessa omalla kotisohvallasi? Tämä artikkeli auttaa katsomaan kisat netissä suorana lähetyksenä. Talviolympialaiset lajit ovat aina kiinnostavaa katsottavaa varsinkin, kun kisaamassa on joukko erinomaisia suomalaisia urheilijoita. Mutta miltä kanavalta talviolympialaiset 2022 näkyvät ja voiko niitä katsoa myös ulkomailla? Selvitetään tässä artikkelissa, miltä kanavalta talviolympialaiset lajit voidaan katsoa.

HANKI ExpressVPN
Katso talviolympialaisia missä tahansa

Kokeile parasta VPN:ää. ExpressVPN:n avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset eikä talviolympialaiset jää enää koskaan väliin. Saat VPN:n rahat takaisin -takuulla.

Artikkeli päivitetty: 14 kesäkuu 2024

Näkyvätkö talviolympialaiset Suomessa ja ulkomailla?

Ensi vuoden talviolympialaiset lajit järjestetään Beijingissä, Kiinassa ja kisat käydään 4.-20. helmikuuta. Suomen ensimmäinen jääkiekko-ottelu pelataan Slovakiaa vastaan. Talviolympialaiset lajit koostuvat 15 eri vaihtoehdosta. Näitä lajeja ovat muun muassa ampumahiihto, curling, lumilautailu, maastohiihto sekä mäkihyppy. Niistä löytyy varmasti katseltavaa kaikille.

talviolympialaiset

Mutta näkyvätkö talviolympialaiset Suomi kanavilla? On tärkeää tietää, miltä kanavalta kisoja voidaan seurata. Talviolympialaiset Suomi -kanavilla näytetään Ylellä ja Discovery-kanava puolestaan näyttää miesten ja naisten jääkiekkoa. Entäpä jos olet kisojen aikaan Suomen sijasta ulkomailla? Meillä on siihenkin ratkaisu, sillä useat kansainväliset kanavat näyttävät talviolympialaiset TV -kanavallaan suorana lähetyksenä.

Voit myös halutessasi hyödyntää tähän VPN-palvelun tarjoamia mahtavia ominaisuuksia. Kun hankit VPN:n, voit katsoa Ylen ohjelmia myös ulkomailla. Yle on nimittäin asettanut ohjelmille tietyt rajoitukset ulkomailla katsomiseen. Näin ollen et voi katsoa kaikkia ohjelmia Suomen ulkopuolella ilman kunnollista VPN:ää. Tutustutaan seuraavassa osiossa hieman lisää VPN:n toimintaan. Jatkathan siis lukemista!

HANKI ExpressVPN

Katso talviolympialaiset Suomessa ja ulkomailla suorana lähetyksenä

Jotta voisit katsoa talviolympialaiset Suomi ulkopuolella, tarvitset siihen avuksi VPN-palvelun. VPN on virtuaalinen erillisverkko, joka voi muuttaa virtuaalista sijaintiasi muualle maailmaan. Jos siis olet ulkomailla ja haluat katsoa talviolympialaiset Suomi -kanavalla, voit vaihtaa palvelimen sijainniksi Suomen. Näin voit katsoa Ylen ohjelmia myös ulkomailta käsin.

talviolympialaiset suomessa

Haluatko tietää, kuinka VPN oikein toimii? Kyseinen palvelu on eräänlainen välikäsi käyttämäsi laitteen (tietokone, puhelin, reititin ja niin edelleen) sekä verkon välillä. Sen kautta voit käyttää nettiä turvallisesti, sillä se yhdistää käyttäjän sivustoille, joilla haluat vierailla. Mikäli haluat katsoa suomalaisia ohjelmia ulkomailla, on siis erittäin tärkeää, että VPN-palvelulla on palvelimia nimenomaan Suomessa. Tämä johtuu siitä, että tarvitset suomalaisen IP-osoitteen maakohtaisten rajoitusten kiertämiseen. Kun olet hankkinut itsellesi sopivan VPN:n, voit aloittaa vuoden 2022 talviolympialaiset lajit katsomisen livenä!

Tässä vielä ohjeistus siihen, kuinka voit katsoa talviolympialaiset Suomi -kanavilla VPN:ää hyödyntäen:

  1. Valitse haluamasi VPN artikkelin seuraavassa osiossa mainitsemaltamme listalta ja rekisteröidy palvelun käyttäjäksi tekemällä tilaus. Meidän valintamme on ExpressVPN.
  2. Lataa sovellus ja asenna se haluamallesi laitteelle. Seuraa vain näytölle ilmestyviä ohjeita, niin asentaminen sujuu helposti.
  3. Avaa VPN-sovellus ja valitse maaksi Suomi, kun haluat katsoa suomalaisia ohjelmia ulkomailla.
  4. Mene selaimella Ylen tai Discovery+ nettisivuille tai käytä sovellusta ja katso talviolympialaiset Suomi -kanavalla.

Parhaat VPN-palvelut talviolympialaiset Suomessa ja ulkomailla katsomiseen

VPN-palveluita on tarjolla satoja ja vain kourallinen niistä on oikeasti hankinnan arvoisia. On vaikeaa löytää luotettavaa palvelua pitkälle aikavälille. Tästä syystä haluammekin auttaa lukijoita valitsemaan parhaan mahdollisen VPN-palvelun. Olemme tehneet hieman taustatyötä ja selvittäneet eri VPN-palveluiden ominaisuuksia sekä palvelutasoa. Jos et siis tiedä, mikä VPN sinun kannattaisi valita, autamme sinua nyt sen tekemisessä.

Olemme testanneet monia VPN-palveluita todellisissa olosuhteissa. Tässä ovat kolme tärkeää kriteeriä, jotka tulisi ottaa huomioon VPN-palvelua valitessa. Ensinnäkin sen pitää olla riittävän tehokas kiertämään suoratoistopalveluiden asettamat rajoitukset. Muutoin VPN on täysin hyödytön talviolympialaiset Suomi -kanavalta katsomiseen. Toisekseen VPN-palvelun tulee olla nopea, jotta yhteys pysyy hyvänä. Kolmanneksi on tärkeää, että VPN on käyttäjäystävällinen ja että sen asennus on helppoa. Alla näkyvällä listalla olevat VPN-palvelut sisältävät kaikki nämä ominaisuudet, joten voit huoletta valita niiden väliltä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Meidän ehdoton suosikkimme on kuitenkin ExpressVPN ja se onkin listan ensimmäisenä. Se täyttää kaikki tarvittavat kriteerit talviolympialaiset Suomi -kanavan sekä muiden ohjelmien katsomiseen. ExpressVPN on myös nopea ja luotettava. Mikäli sinun tarvitsee olla yhteydessä asiakaspalveluun, onnistuu sekin helposti. Mikä parasta, voit kokeilla ExpressVPN:ää 30 päivän ajan ja peruuttaa sitten tilauksen veloituksetta. Näin saat tuntuman siihen, onko VPN sinulle kannattava hankinta ja saat rahat takaisin, mikäli näin ei ole.

Toimiiko ilmainen VPN samalla tavalla?

Ensimmäiseksi haluamme sanoa, että vaikka ilmaisia VPN-palveluita on tarjolla valtavasti ja niiden valitseminen helppoa, ei se kuitenkaan kannata. Ne ovat nimittäin vaarallisia käyttäjille, sillä ne keräävät henkilökohtaisia tietoja ja myyvät ne sitten eteenpäin kolmansille osapuolille, kunhan vain saavat tietojen myynnistä tarpeeksi rahaa. Tällä tavalla ilmaiset VPN-palvelut saavat maksun palvelun käytöstä. Vaikka veloitus ei siis tapahdu suoraan VPN-palvelun hankkivan käyttäjän kautta, otetaan maksu myöhemmin toisessa muodossa.

Jos haluat käyttää VPN:ää talviolympialaiset lajit katsomiseen ulkomailla, ei ilmainen VPN ole missään tapauksessa sopiva ratkaisu. Se ei nimittäin todennäköisesti onnistu edes kiertämään suoratoistopalvelun asettamia rajoituksia ja hidastaa verkkoyhteyttä myös entisestään. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin ohjelman katsominen, joka pätkii jatkuvasti.

Jos et vielä ole varma haluatko käyttää rahojasi VPN-palvelun hankkimiseen katsoaksesi talviolympialaiset Suomessa tai ulkomailla, suosittelemme kokeilemaan aikaisemmassa osiossa mainitsemaamme rahat takaisin -takuuta. ExpressVPN tarjoaa tämän mahdollisuuden kaikille uusille asiakkailleen ja se kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Talviolympialaiset Suomessa tai ulkomailla ja muita VPN:n etuja

Talviolympialaiset Suomessa ja ulkomailla on siis katsottavissa VPN:n avulla, mutta mitä muuta hyötyä VPN-palvelusta mahdollisesti on? VPN parantaa käyttäjän turvallisuutta ja suojaa yksityisyyttä verkossa asioidessa. Voit salata IP-osoitteen oikean sijainnin käyttämällä toista VPN-palvelun tarjoamaa IP-osoitetta. Tämä IP-osoite voi sijaita missä päin maailmaa tahansa, vaikka viettäisitkin aikaasi mukavasti omassa olohuoneessa. Tästä on myös hyötyä erityisesti silloin, jos menet esimerkiksi Venäjälle tai Kiinaan, jossa sensuuri on päivittäinen riesa. VPN:n avulla pystyt käyttämään nettiä vapaasti myös näissä maissa ja salaamaan verkon käytön hallitukselta.

Toinen VPN-palvelun tarjoama etu on tosiaan maakohtaisten estojen kiertäminen suoratoistopalveluiden ja talviolympialaiset lajit katsomiseksi. Koska VPN pystyy kiertämään nämä estot, voit katsoa vaikka Hulua, Netflixiä tai Amazon Primea. Netflixin tarjonta on mahtava Yhdysvalloissa, joten suosittelemme tarkistamaan mitä kaikkea se oikein sisältää. Varoituksen sanana kuitenkin, että kun sen katsomisen aloittaa, on sitä vaikea lopettaa!

talviolympialaiset lajit

Mitä tulee vielä VPN:n tarjoamaan turvallisuuteen, auttaa sen tekemä yhteyden tunnelointi luomaan salaisen polun verkon ja laitteen välille. Saat paremman suojan siis hakkereita, haittaohjelmia ja viruksia vastaan. Verkon ulkopuolella olevat eivät pysty näkemään verkossa tekemiäsi asioita tai tarkkailemaan henkilökohtaisia tietojasi. Yksityisyys pysyy siis turvattuna VPN:ää käytettäessä.

VPN myös nopeuttaa verkon toimintaa, koska palveluntarjoaja ei pysty hidastamaan sitä. Jos olet myös tottunut käyttämään julkista Wifi-verkkoa ostoskeskuksissa tai kahviloissa, tiedät varmasti niiden olevan melko turvattomia. VPN-palvelua käyttämällä voit kuitenkin salata omat tietosi kolmansilta osapuolilta myös tässä tapauksessa. Tässä pitäisikin olla jo riittävästi syitä hankkia VPN käyttämällesi laitteelle!

HANKI ExpressVPN

Yhteenveto: näin katsot talviolympialaiset Suomessa ja ulkomailla

Olemme tulleet jälleen yhden artikkelin päätökseen ja haluamme vielä tehdä yhteenvedon kaikesta tähän asti opitusta. Lyhyesti sanottuna jos haluat nauttia talviolympialaiset lajit katsomisesta vuonna 2022 Suomessa, voit katsoa kisoja Ylen kautta. Jos haluat kuitenkin katsoa talviolympialaiset lajit ulkomailla, on syytä ottaa avuksi VPN-palvelu. Talviolympialaiset Suomi -kanavalla näkyvät nimittäin ainoastaan Suomessa. VPN voi kuitenkin kiertää tämän rajoituksen.

Tarvitset tämän tekemiseen kuitenkin kunnollisen VPN-palvelun. Listasimme parhaat VPN-palvelut ja esittelimme niistä mielestämme parhaan: ExpressVPN. Sen avulla voit katsoa suoratoistopalveluita sekä muiden maiden kanavia niin Suomessa kuin ulkomailla ollessasi. Voit myös varmistaa turvallisuuden sekä huolehtia siitä, että yksityisyytesi pysyy salassa nettiä käytettäessä. Kokeilethan siis ExpressVPN:ää jo tänään katsoaksesi talviolympialaiset Suomessa ja ulkomailla. Saat 30 päivän kokeilujakson, jonka voit halutessasi lopettaa ilman maksua. Kiitos, että luit artikkelin ja toivottavasti siitä oli hyötyä.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi