Katso taitoluistelun EM kaikkialla 2024: Lue vinkit

Katso taitoluistelun EM kisat helposti Suomessa ja ulkomailla tämän artikkelin vinkkien avulla. Kerromme kaiken tarpeellisen, jotta voit aloittaa kisojen katsomisen missä tahansa. Jatka siis lukemista!

Kokeilet nyt
Katso taitoluistelun EM-kisat: tilaa ExpressVPN

Katso taitoluistelun EM-kisat kaikkialla VPN-palvelun avulla. Kun hankit ExpressVPN: vuodeksi, saat 3 kk ilmaiseksi ja rahat takaisin -laatutakuun. Tilaa heti ja säästä 49 %.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Parhaat striimaussivut EM taitoluistelun live katsomiseen

Millä kanavalla tai sivustolla voit stream taitoluistelun EM kisat? Suomessa se onnistuu helposti maksullisten kanavien kautta. Alla lyhyt esittely parhaista suoratoistopalveluista, jotka näyttävät taitoluistelun EM kisat Suomessa.

Viaplay

Viaplay on Tukholmassa sijaitseva Viaplay Group -ryhmän omistama palvelu, joka tarjoaa erinomaiset puitteet urheilun katsomiseen Suomessa. Se perustettiin vuonna 2018 ja näet kyseisessä suoratoistopalvelussa urheilua aina jääkiekosta tennikseen sekä jalkapalloon. Lisäksi Viaplay näyttää myös elokuvia ja sarjoja, joten katsojalle ei varmasti tule tylsää.

Voit katsoa Viaplay-palvelua jopa viidellä eri laitteella samaan aikaan, kuten puhelimella, tabletilla, tietokoneella, pelikonsolilla tai älytelevisiolla. Yhteensopivia selaimia ovat Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox sekä Edge.

Peacock

Peacock on amerikkalainen suoratoistopalvelu, joka perustettiin vuonna 2020 NBCUniversalin alle. Sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Peacock esittää elokuvia, sarjoja ja urheilua, kuten live em taitoluistelun näytökset. Se on levinnyt nopeasti maailmanlaajuiseksi palveluksi.

Voit katsoa suoratoistopalvelua mobiililaitteilla, älytelevisiolla, tietokoneella, pelikonsolilla sekä selaimella. Voit striimata palvelua kolmella eri laitteella samaan aikaan.

Mitä jos kerromme, että voit stream taitoluistelun EM kisat Suomi myös ilmaiseksi maksullisten suoratoistopalveluiden sijaan? Jatka lukemista, niin kerromme, kuinka se oikein onnistuu.

Parhaat ilmaiset stream taitoluistelun EM kisat sivustot

Katso EM taitoluistelun ulkomailla ja Suomessa ilmaiseksi alla olevien striimaussivustojen kautta.

YLE

Ylen ohjelmat ovat tarjolla kaikille ilmaiseksi ja tämä on määritelty yleisradiolle laissa. Yle on perustettu Suomessa jo vuonna 1926 ja se on varmasti kaikille suomalaisille tuttu kanava. Voit katsoa niin suomenkielisiä kuin myös ruotsin- ja saamenkielisiä ohjelmia.

Ylen katsominen onnistuu helposti älytelevisiolla, HbbTV-palvelun kautta, pelikonsolilla sekä Android- ja iOS-laitteilla. Voit käyttää Areenan katsomiseen myös selainta tai sovellusta.

katso taitoluistelun em

NBC

NBC on amerikkalainen kanava, joka perustettiin vuonna 1939 ja jonka pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Se näyttää lukuisia eri urheilutapahtumia, kuten jalkapalloa, koripalloa ja golfia.

Voit seurata urheilua sovelluksen ja selaimen kautta. NBC näkyy iOS- ja Android-laitteilla sekä Amazon Fire-palvelussa, Apple TV:ssä, Chromecast-palvelussa sekä Windows 10 -laitteella ja Xbox-pelikonsolilla. Katso EM taitoluistelun ulkomailla tämän suoratoistopalvelun kautta.

France TV

France TV on nimensä mukaan ranskalainen vuonna 1992 perustettu kanava. Sen pääkonttori sijaitsee Pariisissa. Näet monia mielenkiintoisia sarjoja ja elokuvia kyseisen kanavan kautta. Lisäksi voit katsoa myös urheilua.

Kanavan katsominen onnistuu useimmilla laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla, älytelevisiolla ja puhelimella. Voit käyttää katsomiseen selainta tai sovellusta.

Yllä olevat kanavat näkyvät kuitenkin ainoastaan niiden omassa maassa, eli Yle on katsottavissa vain Suomessa, NBC Yhdysvalloissa ja France TV Ranskassa. Meillä on kuitenkin loistava ratkaisu tähän ongelmaan! Jatka siis lukemista.

Katso EM taitoluistelun livenä georajoitusten ulkopuolella

Striimausta on rajoitettu vain tiettyjen maiden sisään televisio-oikeuksista johtuen. Suoratoistopalvelun tulee noudattaa alueellisia rajoituksia kunnioittaakseen sisällöntuottajien kanssa luotuja sopimuksia. Mutta miten näitä sääntöjä voidaan oikein noudattaa?

stream taitoluistelun em kisat

Georajoitusten määrittämisessä käytetään apuna IP-osoitetta. Kyseessä on yksilöllinen tunniste verkossa, joka paljastaa käyttäjän sijainnin. Kun sijainti on ulkomailla, on suoratoistopalvelun striimaus mahdotonta. Voit kuitenkin ottaa avuksi VPN-palvelun, joka mahdollistaa taitoluistelun EM live streamauksen Suomen lisäksi myös ulkomailla.

VPN on virtuaalinen erillisverkko, joka piilottaa käyttäjän sijainnin vaihtamalla IP-osoitetta. Näin ollen suoratoistopalvelut eivät pysty estämään ohjelmien katsomista ja voit ohittaa georajoitukset helposti. Suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN:ää. Säästä rahaa tilaamalla nyt edullisesti alla olevan painikkeen kautta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Katso taitoluistelun EM kiertämällä estot VPN:n avulla

Nyt kun tiedät, miltä kanavalta voit stream taitoluistelun EM kisat, on aika selvittää, kuinka VPN toimii. Tarvitset vain laadukkaan VPN-palvelun, jonka avulla maakohtaisten estojen kiertäminen onnistuu vaivatta.

Katso taitoluistelun EM kilpailuja Suomessa ja ulkomailla VPN:n avulla. Lue ohjeet VPN:n käyttöön alta:

 1. Valitse VPN-palvelu alla olevalta listalta. Suosittelemme ExpressVPN:ää. Se sisältää lukuisia palvelimia ympäri maailmaa ja sovellus on helppokäyttöinen.
 2.  Rekisteröidy VPN-palvelun käyttäjäksi.
 3. Lataa ja asenna sovellus laitteelle näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
 4. Avaa VPN-sovellus ja vaihda palvelimen sijaintia kanavan mukaan.
  • Jos haluat katsoa Viaplay– tai Yle-kanavaa, valitse sijainniksi Suomi
  • Jos haluat katsoa NBC-kanavaa, valitse sijainniksi Yhdysvallat
  • Jos haluat katsoa France TV -kanavaa, valitse sijainniksi Ranska
 5. Mene suoratoistopalvelun kotisivuille ja katso EM taitoluistelun ulkomailla ja Suomessa.

Kokeile ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi

Haluatko kokeilla ExpressVPN-palvelua, mutta et ole vielä valmis maksamaan siitä. Meillä on sinulle hyviä uutisia! Tämän vinkin avulla voit nimittäin kokeilla palvelua ilmaiseksi ja katsoa kaikki EM taitoluistelun lähetykset. ExpressVPN tarjoaa nimittäin 30 päivän rahat takaisin -takuun.

em taitoluistelun live

Lataa vain ExpressVPN-palvelu alla olevasta painikkeesta ja käytä palvelua 30 päivän ajan ilmaiseksi. Sitten voit pyytää rahat takaisin olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Sinulta ei kysytä syytä tilauksen perumiseen ja saat täyden hyvityksen viiden arkipäivän sisällä. Hyödynnä vinkki jo tänään!

expressvpn ilmainen kokeilusi

Parhaat VPN-palvelut EM taitoluistelun live katsomiseen

Olemme testanneet monia VPN-palveluita ja valitsimme niistä parhaat vertailemalla palveluita keskenään. Arviointimme perustuivat tärkeisiin kriteereihin, kuten hintaan, nopeuteen, turvallisuuteen ja tehokkuuteen.

Katso EM taitoluistelun ulkomailla alla olevien VPN-palveluiden avulla. Voit lukea lisää kustakin palvelusta listan painikkeita klikkaamalla.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso taitoluistelun EM ja muut VPN:n hyödyt

Mitä muuta voit tehdä VPN-palvelun avulla, kuin stream taitoluistelun EM kisat kaikkialla? Tässä VPN:n mahtavat hyödyt.

Maakohtaisten rajoitusten ja sensuurin kiertäminen

VPN-palvelu hankitaan usein juurikin suoratoistopalveluiden estojen kiertämiseen. Sen avulla voit siis katsoa EM taitoluistelun livenäytökset sekä muita urheilutapahtumia. Useimmat käyttäjät haluavat VPN:n kuitenkin pystyvän ohittamaan esimerkiksi Hulun, Amazon Primen tai Netflixin georajoitukset. Amerikkalainen Netflix sisältää paljon suuremman valikoiman uutuuksia ja klassikoita.

Sensuuri on myös suuri ongelma tietyissä valtioissa, kuten esimerkiksi Kiinassa. Jos olet aikeissa matkustaa Kiinaan, lataa VPN jo hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta voit varmistaa sen toimivuuden paikan päällä. Sitten voit käyttää vapaasti selainta sekä sosiaalisen median sovelluksia, kuten Facebookia, Twitteriä tai Instagramia ilman rajoituksia.

taitoluistelun em live stream

Turvallisuuden ja yksityisyyden parantaminen

Tärkeintä VPN:n käytössä on kuitenkin sen kyky parantaa turvallisuutta ja yksityisyyttä verkossa. VPN salaa tiedon kuljettamalla sen suojatun tunnelin läpi ja piilottamalla käyttäjän IP-osoitteen. Siten olet aina anonyymi verkossa eivätkä hakkerit tai muut kolmannet osapuolet pääse käsiksi tietoihisi.

VPN tuo myös kaivattua lisäturvaa julkisen Wifi-verkon käyttöön. Mikäli olet tottunut esimerkiksi työskentelemään kahviloissa tai lentokentällä, jossa julkisen verkon käyttö on melkein väistämätöntä, huolehdithan, että sinulla on VPN aina käytössä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

UKK – usein kysytyt kysymykset

Tässä vielä usein kysyttyjä kysymyksiä EM taitoluisteluun liittyen.

Milloin EM taitoluistelun livetapahtuma järjestetään?

Katso taitoluistelun EM kisat 23.-29. tammikuuta, 2023. Tapahtuma järjestetään Espoon Metro Areenalla.

Yhteenveto: katso EM taitoluistelun ulkomailla ja Suomessa

Voit katsoa EM taitoluistelun livelähetyksiä missä tahansa, kun hankit laadukkaan ja luotettavan VPN-palvelun. Sen avulla voit kiertää maakohtaiset rajoitukset, mikäli haluat katsoa Suomessa näytettäviä suoratoistopalveluita (Viaplay, Peacock ja Yle) ulkomailla tai ilmaisia ulkomaalaisia kanavia (NBC, France TV) Suomessa. Vaihda siinä tapauksessa VPN:n sijainniksi Suomi, Yhdysvallat tai Ranska.

Mikäli pohdit, mikä VPN kannattaa valita, voimme suositella kokeilemaan ExpressVPN:ää. Se tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen ja on varmasti luotettava. ExpressVPN sisältää lukuisia eri palvelimia kaikkialla maailmassa, joten yhteys on nopea ja vakaa. Voit kiertää helposti suoratoistopalveluiden maakohtaiset estot ja stream taitoluistelun EM kisat.

Kokeile ExpressVPN:ää tänään ja saat 49 % alennuksen, kun tilaat VPN:n vuodeksi. Saat lisäksi kolme kuukautta kaupan päälle. Voit myös testata palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan rahat takaisin -tyytyväisyystakuun turvin. Napauta vain alla olevaa painiketta ja katso EM taitoluistelun ulkomailla!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi