Surfshark kuponki 2024: säästä VPN-tilauksessa

Haluatko hyvän ja toimivan VPN-palvelun edulliseen hintaan? Kokeile Surfshark kuponkia ja säästä huomattavasti rahaa! Haluatko tietää, kuinka tarjous oikein hyödynnetään? Jatka artikkelin lukemista, niin kerromme lisää ja opetamme, kuinka voit käyttää VPN-kuponkeja.

Artikkeli päivitetty: 17 huhtikuu 2024

VPN-kupongit

Surfshark VPN -kuponki: säästä 82%
Surfshark VPN sijoitus vuoden 2024 suositus VPN-palveluiden arvostelussa sijalle kolme. Säästä jopa 82 %. Maksa vain EUR 2,49 kuukaudessa EUR 12,95 kuukausihinnan määräaika.
82% alennus

Vahvistettu

Surfshark VPN: 30 päivän ilmainen kokeilu
Kokeile Surfsharkia ILMAISEKSI nyt 30 päivää.
Ilmainen kokeilu

Vahvistettu

Surfshark-kuponki: Säästä 51%
Lunasta tämä kuponki ja saat 51% alennuksen!
Vanhentunut

Vahvistettu

Mikä on Surfshark VPN?

Surfshark VPN on palvelu, joka panostaa käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Se ei kerää lokitietoja ja tarjoaa nopean yhteyden. Surfshark VPN on toiminut jo vuodesta 2018 lähtien ja se on kotoisin Brittiläisiltä Neitsytsaarilta.

Palvelimia tällä luotettavalla VPN:llä on yli 3 200 ja ne sijaitsevat eri puolilla maailmaa jopa maassa. Kaikki suosituimmat kohteet ovat edustettuina, joten käyttäjillä ei tulisi olla ongelmia palvelinten lukumäärän tai sijainnin suhteen. Valitse esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian välillä. Suomi lukeutuu myös yhdeksi kohdemaaksi, joten voit katsoa suomalaista TV:tä myös ulkomailla.

surfshark kuponki

VPN:n käyttäminen on yksinkertaista ja onnistuu varmasti kaikilta! Käytä haluamaasi laitetta (puhelin, tietokone, reititin tai tabletti) ja lataa palvelu. Sitten voit ladata torrentteja tai surffata netissä anonyymisti ja striimata suosikkiohjelmiasi.

Haluatko tietää lisää tästä laadukkaasta VPN-palvelusta? Lue Surfshark kokemuksia tästä artikkelista.

Hanki tästä

Surfshark VPN: taulukko

Mitä kaikkia ominaisuuksia Surfshark VPN sisältää? Alla olevasta taulukosta näet yhteenvedon Surfshark VPN:n ominaisuuksista. Voit tutustua palveluun pikaisesti tarkistamalla taulukon, mikäli sinulla ei ole aikaa lukea koko arvostelua.

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Yes
 P2p Yes
 Netflix US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL
 Kirjautuminen usealla laitteella
 Valtiot
 Tuetut käyttöjärjestelmät iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation
 Rahat takaisin takuu? 30
 Protokollat WireGuard, IKEv2, OpenVPN
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
Palvelimet 3 200

Surfshark kuponki ja hinta

Mikäli etsit edullista VPN-palvelua, on tässä sinulle sellainen! Varsinkin, kun käytät Surfshark kuponkia hyödyksi, jotta saat parhaan tarjouksen.

Saat jopa 82% alennuksen tilaamalla VPN:n kahdeksi vuodeksi kerralla hintaan 2,49 euroa kuukaudessa 11,41 euron kuukausittaisen hinnan sijaan. Kahden vuoden tilaukseen tulee myös kaksi ilmaista kuukautta kaupan päälle.

Voit hankkia Surfshark VPN:n myös puoleksi vuodeksi euron kuukausittaisella maksulla. Tämä on 50 % normaalihintaa halvempi. Kuten huomaat, mitä pidemmäksi ajaksi teet tilauksen, sitä halvemmalla saat palvelun. Siksi kannattaakin suosiolla valita kahden vuoden tilaus parhaaseen hintaan.

Surfshark kuponki

Kun tilaat palvelun kahdeksi vuodeksi, saat sen euron kuukausihintaan ja kaksi kuukautta ilmaiseksi. Kuukausittain maksettava tilaus on huomattavasti hintavampi ja sinulle tulee maksettavaksi euroa kuussa. Suosittelemmekin siis valitsemaan palvelun pidemmäksi aikaa ja säästämään samalla rahaa.

Tilauksen pituus ei myöskään vaikuta palvelun ominaisuuksiin, vaan hyödyt ovat täysin samat. Voit käyttää VPN:ää viidellä eri laitteella samaan aikaan, joten VPN sopii erinomaisesti vaikka koko perheen laitteiden suojaamiseen.

Rekisteröidy käyttäjäksi Surfsharkin nettisivuilla ja maksa esimerkiksi luottokortilla tai PayPal-tilillä. Saat tilaukseen 30 päivän tyytyväisyystakuun, mikä tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen palveluun, saat rahat takaisin. Kokeile jo tänään ja nauti VPN:n tuomista monipuolisista hyödyistä! Mitä tekisitkään nykyään ilman VPN:ää?

Hanki tästä

Kuinka Surfshark kuponki käytetään?

Mutta miten oikein käytät Surfshark-kupongin ja hyödynnät tarjouksen? Se on helppoa! Noudata vain alla olevia ohjeita ja olet valmis aloittamaan VPN:n käytön huikeaan tarjoushintaan.

  1. Siirry Surfshark VPN:n nettisivuille ja klikkaa ”Hanki Surfshark”.
  2. Surfshark kuponki latautuu automaattisesti ja voit valita haluamasi tilauksen. Tällä kupongilla saat kahden vuoden tilauksen 82 % alennettuun hintaan.
  3. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain täyttää sähköpostiosoitteesi ja maksutietosi.
  4. Kun tilaus on valmis, voit aloittaa palvelun käytön kirjautumalla sisään luomallasi käyttäjätilillä.
  5. Lataa ja asenna sovellus käyttämällesi laitteelle.

Surfshark kuponki: UKK

Saamme lukijoilta usein kysymyksiä VPN-kuponkeihin liittyen ja yleensä kysymykset toistuvat, joten halusimme helpottaa lukijoidemme vaivaa. Tutustu siis alla usein kysyttyihin kysymyksiin aiheeseen liittyen. Näin saat nopeasti ja helposti vastauksen yleisimpiin kysymyksiin.

surfshark kuponki

Voinko käyttää useamman kuin yhden VPN-kupongin?

Voit käyttää vain yhden kupongin tilausta tehdessä eikä samaa kuponkia voi siis käyttää kahdesti samalle tilille. Meillä on kuitenkin erinomainen keino, jolla voit hyödyntää kupongin uudelleen. Jos haluat hyötyä tarjouksesta useamman kerran, käytä palvelun tilaamiseen eri tiliä. Näin saat enemmän irti tarjouksesta!

Voinko käyttää VPN-kuponkia olemassa olevaan tilaukseen?

Valitettavasti tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät käyttäjiksi ensimmäistä kertaa. Mikäli sinulla on siis jo olemassa oleva tilaus, et pysty käyttämään uutta tarjousta siihen.

Saanko alennuksen kaikkiin VPN-tilausvaihtoehtoihin?

VPN:n palveluntarjoajat eivät yleensä anna alennusta kaikista sivustolla esitellyistä tilausvaihtoehdoista. Valitse siis pisin tilausjakso, sillä tämä Surfshark kuponki on tarkoitettu vain sen tilaamiseen. Säästät myös eniten rahaa ja voit käyttää VPN:ää jopa kahden vuoden ajan. Saat lisäksi kaksi kuukautta veloituksetta!

Onko ilmaiseen versioon olemassa VPN-kuponkeja?

VPN-palveluista on myös olemassa ilmaisia versioita, jotka eivät yleensä sisällä kaikkia palvelun maksulliseen versioon kuuluvia ominaisuuksia. VPN-palvelun ilmaiseen versioon ei ole olemassa erikseen kuponkeja, mutta ne ovat yleisesti saatavilla palvelun omilla nettisivuilla. Valitse vain ilmainen kokeilujakso ja saat 30 päivän rahat takaisin -takuun. 

Kuinka usein uusia VPN-tarjouksia tulee?

VPN-palvelut tarjoavat uusia alennuksia läpi koko vuoden, mutta varsinkin lomakuukausina ja tiettyinä alekausina, kuten Black Friday ja Cyber Monday -päivien aikana. Voit vierailla tällä sivustolla ja lisätä sen kirjanmerkkeihin saadaksesi aina helposti ja nopeasti ajankohtaista tietoa uusista Black Friday ja Cyber Monday -tarjouksista. Päivitämme sen sitä mukaan, kun uusia alennuksia tulee.

Lisää aktiivisia VPN-tarjouksia löydät tältä sivustolta, jossa esittelemme parhaat VPN-kupongit. VPN-tarjousten etsiminen ja käyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Säästä merkittävästi rahaa ja aloita Surfshark VPN:n käyttäminen heti! Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä Surfshark kuponkikoodi jo tänään artikkelin ohjeiden mukaan. Tilaukseen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi