Surfshark Antivirus-Arvostelu 2024

Surfshark Antivirus

Opi lisää uudesta Surfshark-virustorjuntaohjelmasta. Lue artikkeli ja selvitä, kannattaako Surfshark Antivirus hankkia. Olemme koonneet artikkeliin kaiken tarpeellisen tiedon Surfshark-virustorjuntaohjelmasta.

Kokeile Nyt
Surfshark Antivirus - kevyt virustorjuntaohjelma

Hanki Surfshark Antivirus erikoishintaan jo tänään ja suojaa kaikki laitteesi viruksilta ja haittaohjelmilta. Saat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Surfshark Antivirus: tietoa yrityksestä

Surfshark on VPN-palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen nyt mahdollisuuden käyttää myös virustorjuntaohjelmaa. Yrityksen perusti Vytautas Kaziukonis vuonna 2018 ja sen tavoitteena on kehittää sekä pitää yllä verkkoa käyttävien yksityisyyttä ja turvallisuutta. Surfsharkin pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, Alankomaissa.

Yritys on voittanut lukuisia eri kyberturvallisuuteen liittyviä palkintoja ja sillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Kyseessä on yksi turvallisimmista ja luotetuimmista virustorjuntaohjelmista.

Tässä lista ohjelman sisältämistä ominaisuuksista:

 • Haittaohjelmien havaitseminen ja poistaminen reaaliajassa ennen kuin ne mahdollisesti onnistuvat vahingoittamaan laitetta.
 • Mainosten ja bannereiden poistaminen sekä kalasteluyritysten estäminen.
 • Jäljittämisen estäminen.
 • IP-osoitteen piilottaminen, jolloin fyysinen sijaintisi ei paljastu kenellekään.
 • Tietomurtojen havaitseminen ja niistä ilmoittaminen.

Surfshark Antivirus -ohjelman hinta

Surfshark-ohjelman hinta on valmiiksi määritelty eikä se sisällä erillisiä tilausvaihtoehtoja, joiden väliltä voit valita haluamasi paketin, kuten monet muut suositut virustorjuntaohjelmat. Valinnan tekeminen on siis helppoa ja saat kaikki palvelun sisältämät ominaisuudet yhdellä tilauksella.

Surfshark Antivirus hinta

Sen sijaan voit valita, kuinka pitkäksi aikaa haluat sitoutua ohjelman käyttäjäksi. Valitse joko kuukauden, vuoden tai kahden vuoden tilausjakso. Mitä pidemmän tilauksen valitset, sitä halvemmaksi se tulee pitkällä aikavälillä. Maksuun voi käyttää luottokorttia, PayPal-tiliä, Google Pay -maksua, Amazon Pay -maksua tai kryptovaluuttaa.

Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen palveluun, on sinulla 30 päivän palautusoikeus. Voit siis kokeilla Antivirus Surfshark -ohjelmaa kuukauden ajan ja pyytää rahat takaisin, mikäli haluat lopettaa palvelun käytön. Sinulla ei tarvitse olla erityistä syytä palvelun käytön lopettamiseen. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluun ja he hoitavat lopun.

Kokeile Surfshark Antivirus -ohjelmaa nyt

Yhteenvetotaulukko

Tässä pikainen yhteenveto Antivirus Surfshark -ohjelman ominaisuuksista, jos haluat vain vilkaista ohjelman pääkohtia nopeasti lukematta koko arvostelua. Muussa tapauksessa jatka myös seuraavaan osioon.

OMINAISUUS ARVO
Saatavilla olevat versiot Surfshark One
Kirjautuminen usealla laitteella 5 laitteet
Tuetut laitteet Windows, macOS, Android
Rahat takaisin takuu? 30 päivää
Alkaa alkaen 90,48 € (3,48 € kuukaudessa)
Ilmainen kokeilu? Ei

Surfshark Antivirus: turvallisuus

Tässä Surfshark review -osiossa selvitämme, kuinka hyvin ohjelma takaa käyttäjien turvallisuuden verkossa. Onko suojaus riittävä? Jatka lukemista, niin saat sen selville.

Virusskannaus

Surfshark-ohjelman virusskannaus on mahdollista suorittaa nopeasti, kun valitset haluamasi tiedostot vetämällä. Voit valita useita tiedostoja samaan aikaan, joten skannauksen kustomointi on helppoa. Nopea skannaus on ehdottomasti nimensä veroinen ja se suoritetaan tehokkaasti.

Täyden skannauksen tekeminen kestää kuitenkin luonnollisesti hieman kauemmin. Sen tekemiseen voi mennä puolesta tunnista tuntiin riippuen tiedostojen määrästä ja laitteen tehokkuudesta. Antivirus Surfshark arvostelu osoitti täyden skannauksen olevan erittäin tehokas ja se havaitsi kaikki haittaohjelmat ongelmitta.

Voit myös ajoittaa skannauksen tiettyyn ajankohtaan, oli kyseessä sitten nopea tai täysi skannaus. Tämä on hyvä ominaisuus, jos haluat skannausten tapahtuvan automaattisesti.

Surfshark Antivirus Virusskannaus

Reaaliaikainen suojaus

Antivirus Surfshark sisältää tärkeän reaaliaikaisen suojauksen, jonka avulla voit varmistaa laitteesi pysyvän suojattuna koko ajan. Mikäli uhka havaitaan, poistetaan se ennen kuin se ehtii tehdä tuhoja laitteelle. Ohjelman reaaliaikainen suojaus on testiemme mukaan toimiva ja voit siis luottaa siihen, etteivät haittaohjelmat pääse laitteelle.

Suorituskyky

Ohjelma on hyvin kevyt ratkaisu laitteiden suojaamiseen eikä se kuormita niitä liikaa. Tämä virustorjuntaohjelma ei hidasta laitetta, sillä se on rakennettu niin kevyeksi, että sen käyttöä tuskin edes huomaa – käytitpä sovellusta millä käyttöjärjestelmällä tahansa.

Surfshark Antivirus -ohjelman asennus

Selvitetään nyt, kuinka helposti Surfshark-ohjelman asentaminen käy. Kaikki alkaa rekisteröinnistä. Mene vain selaimella ohjelman kotisivuille ja valitse tilaus sen mukaan, kuinka pitkäksi ajaksi haluat sitoutua – kuukaudeksi, vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi. Saat kaksi kuukautta kaupan päälle, kun valitset vähintään vuoden tilauksen.

Kun olet valinnut tilauksen pituuden, vahvista sähköpostiosoitteesi ja maksa tilaus. Kun olet maksanut tilauksen, voit vain ladata ohjelman ja asentaa sen laitteelle, jota haluat suojata viruksilta.

Kokeile Surfshark Antivirus -ohjelmaa nyt

Surfshark Antivirus -ohjelman ominaisuudet

Tässä lista ominaisuuksista, joita saat Antivirus Surfshark -ohjelman mukana. Varmista, että se sisältää kaikki sinulle tarpeelliset ominaisuudet.

VPN

Saat Antivirus Surfshark -viruksentorjuntaohjelman mukana laadukkaan VPN-palvelun. Se on virtuaalinen erillisverkko, joka suojaa yksityisyyttäsi verkossa parantaen siten turvallisuutta. Voit siis selata rauhassa yksityistä kuin myös julkista Wifi-verkkoa ilman pelkoa siitä, että toimiasi seurataan tai että tietosi ajautuvat hakkereiden käsiin. Kyseessä on ehdottomasti yksi markkinoiden johtavimmista VPN-palveluista. Lue lisää Surfshark VPN:stä.

Hakukone

Surfsharkin oma hakukone on turvallinen ja toimiva. Sen käyttäminen on erittäin suositeltavaa, sillä se ei kerää mitään tietoja käyttäjästä, toisin kuin monet muut hakukoneet. Kyseessä on täysin yksityinen tapa etsiä tietoa verkosta. Mikä parasta, hakukone ei sisällä lainkaan mainoksia.

Surfshark Antivirus ohjelman ominaisuudet

Pimeän verkon tarkkailu

Surfshark sisältää Alerthälytystoiminnon, joka käy läpi verkon sisältöä ja ilmoittaa käyttäjälle, mikäli tietoa on päässyt vuotamaan ulkopuolisille. Saat hälytyksen tällaisesta tapahtumasta, olipa kyseessä sitten sähköpostin, henkilötietojen tai luottokortin vuotaminen. Voit itse päättää, millä tavalla haluat vastaanottaa kyseisiä ilmoituksia.

Incogni

Tämä ominaisuus on Antivirus Surfshark -ohjelman yksityisyystyökalu, jonka avulla tietosi poistetaan verkosta. Näin yritykset eivät pysty enää keräämään tietoja sinusta. Se käy automaattisesti läpi kaikki mahdolliset yritykset ja pyytävät niitä poistamaan tietosi. Osalle käyttäjistä kyseessä on ehdoton ominaisuus.

Kuinka helppoa Surfshark Antivirus käyttö on?

Ohjelman asennus sujuu vaivatta, mutta miten on ominaisuuksien käytön laita? Ohjelma on tyyliltään melko minimalistinen ja se miellyttää varmasti useimpia käyttäjiä. Skannauksen suorittaminen ja ajastuksen asettaminen on helppoa yksinkertaisen sekä järjestelmällisen sovelluksen ansiosta.

Käyttö onnistuu helposti myös aloittelijoilta, eli sinun ei tarvitse olla tietotekniikan taituri voidaksesi käyttää tätä virustorjuntaohjelmaa. Navigointi on helppoa ja nopeaa. Ominaisuuksien käyttöön ottaminen tai vaihtaminen on myös melko mutkatonta. Kyseessä on ehdottomasti sovellus, jota kannattaa kokeilla.

Kokeile Surfshark Antivirus -ohjelmaa nyt

Surfshark Antivirus -ohjelman yhteensopivuus

Sovellus on saatavilla niin Windows- kuin Mac-laitteelle. Vaatimuksena on vähintään Windows 10 ja macOS 10.15 versiot. Voit käyttää sovellusta myös Android 5 -laitteella. Huomaathan, että virustorjuntaohjelman käyttäminen on suositeltavaa yhtälailla myös mobiililaitteella.

Surfshark Antivirus mobiililaitteella

Valitettavasti Androidin sovellus ei ole aivan yhtä käyttäjäystävällinen kuin muiden laitteiden sovellukset. Siinä on mielestämme hieman parantamisen varaa, mutta näin on myös monien muiden virustorjuntaohjelmien kohdalla.

Surfshark Antivirus -ohjelman asiakaspalvelu

Entä jos ohjelmaa käyttäessä tulee mutkia matkaan? Selvitimme Surfshark Antivirus arvostelun puitteissa, millaista tukea ohjelma tarjoaa käyttäjille. Ensinnäkin asiakaspalvelu on tavoitettavissa vuorokauden ympäri, joten saat tukea aina tarvittaessa.

Voit tutkia sivuston usein kysyttyjä kysymyksiä ja tukikeskusta löytääksesi vastauksen ongelmaasi tai olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluun. Se onnistuu sähköpostitse tai vuorokauden ympäri avoinna olevan live chatin kautta. Kysyimme muutamia testikysymyksiä ja kaikki Surfsharkin työntekijät olivat hyvin ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Vastaukset tulivat nopeasti.

Voit olla yhteydessä Surfsharkin tukeen tämän linkin kautta.

Surfshark Antivirus vs kilpailevat virustorjuntaohjelmat

Miten hyvin Antivirus Surfshark pärjää kilpailussa muita virustorjuntaohjelmia vastaan? Se selviää alta.

Surfshark Antivirus vs Malwarebytes

Malwarebytes on siitä erinomainen palvelu, että saat sen mukana ilmaisen pilvitallennustilan. Tätä eivät monet virustorjuntaohjelmat tarjoa. Se on myös erittäin tehokas estämään viruksia sekä haittaohjelmia saastuttamasta konetta.

Malwarebytes virusten tunnistamisaste on huikeat 100 % ja sille on vaikea löytää haastajaa. Molemmat ohjelmat tarjoavat kuitenkin VPN-palvelun, mutta Nortonin lisäominaisuudet vievät voiton. Se suorittaa skannaukse myös huippunopeasti.

Lue lisää Malwarebytes-kokemuksia artikkelin kautta.

Surfshark Antivirus vs McAfee Total Protection

McAfee Total Protection tarjoaa käyttäjille sisäänrakennetun palomuurin ja se on hyvä etu kilpailevalle virustorjunnalle. Jos haluat virustorjuntaohjelman sisältävän myös VPN-palvelun, valitse sen sijaan Antivirus Surfshark tai muiden kilpailevien virustorjuntaohjelmien tuote.

McAfee Total Protection asiakaspalvelu on samalla tasolla Surfsharkin kanssa ja saat yhteyden tukeen viikonloppuisin ja iltaisin soittamalla. Heillä ei ole kuitenkaan Surfsharkin tavoin live chattia.

Lue lisää McAfee Total Protection-kokemuksia artikkelin kautta.

Surfshark Antivirus vs Norton 360 Antivirus

Norton 360 Antivirus-palvelu ei ole aivan yhtä laadukas kuin muiden virustorjuntaohjelmien tarjoamat palvelut. Sen kokeileminen ilmaiseksi on helppoa. Sinun ei nimittäin tarvitse antaa maksutietoja voidaksesi testata ohjelmaa kahden viikon ajan. Tämä houkuttelee luonnollisesti käyttäjiä kokeilemaan tuotetta.

Norton 360 Antivirus on laadultaan hyvin keskivertoinen virustorjunta ja sen sovellus on hyvin käyttäjäystävällinen. Se tarjoaa myös edistyneet ja monipuoliset skannausominaisuudet.

Lue lisää Norton 360 Antivirus-kokemuksia artikkelin kautta.

Surfshark Antivirus -arvostelun yhteenveto

Onko Antivirus Surfshark -ohjelma kannattava ostos? Voimme todeta kyseessä olevan hyvä ja luotettava viruksentorjuntaohjelma. Se tarjoaa muun muassa sisäänrakennetun VPN-palvelun, hyvän suojan haittaohjelmia ja viruksia vastaan sekä reealiaikaisen suojauksen. Saat lisäksi yksityisen hakukoneen ja Incogni-yksityisyystökalun.

Voit hankkia virustorjunnan kerralla vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi tai aloittaa pelkällä kuukauden tilauksella. Pidempi tilausjakso takaa kuitenkin edullisemman hinnan.

Mikäli et ole tyytyväinen ohjelmaan, pyydä rahat takaisin 30 päivän laatutakuun turvin. Kokeile jo tänään ja saat kaksi kuukautta kaupan päälle, kun tilaat palvelun vähintään vuodeksi.

Haluatko meidän suosituksemme parhaaseen virustorjuntaohjelmaan 2024?

Suojaudu viruksia ja haittaohjelmia vastaan tehokkaasti hankkimalla arvostelujen ykkönen, Malwarebytes, alla olevasta painikkeesta.

Surfshark Antivirus
8 Pisteet
Surfshark Antivirus arvostelu 2024

Yksityisyys ja turvallisuus
8
Ominaisuudet
8.5
Asiakaspalvelu
7.5
Hinta-laatusuhde
8
Helppokäyttöisyys
8.5
Etuja
 • Havaitsee haittaohjelmat reaaliajassa
 • Piilottaa IP-osoitteen
 • Kevyt ohjelma
 • Yksityinen hakukone
Haitat
 • Ei erillisiä tilausvaihtoehtoja
 • Androidin sovelluksessa parantamisen varaa
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi