Miten katsoa Suomen televisiota ulkomailla

Kun matkustetaan kotimaan ulkopuolelle, useimmat käyttäjät joutuvat kärsimään geo-lukituista sisällöistä. Tämä pätee etenkin suomen televisio ulkomailla. Nämä sivustot todellakin rajoittavat pääsyä heidän sisältöönsä käyttäjän sijainnin mukaan. Sen vuoksi, kun poistut kotimaastasi, on suuri todennäköisyys, että et näe kotimaasi netti-TV:tä. Onneksi tämä artikkeli antaa sinulle ohjeita siitä, kuinka katsella suomen tv ulkomailla netissä, jotta voit jatkaa suoratoiston katsomista missä tahansa. Tämä on oppaani kuinka katsella suomalainen tv ulkomailla.

Kokeile nyt
Katso Suomen TV:tä ulkomailla ilman riskejä ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Striimaa Suomen TV:tä ulkomailla VPN:n avulla kiertämällä estot. Hanki ExpressVPN ja 30 päivän laatutakuu sekä kolme ilmaista kuukautta.

Artikkeli päivitetty: 29 kesäkuu 2022

Katsoa suomen tv kanavat netissä ulkomailla

Tekijänoikeuksien ja lisenssien vuoksi. Palveluntoimittajat ovat todellakin lisensoineet yksinoikeudet sisältöihinsä eri alueiden lähettäjille. Sen vuoksi he voivat tarjota samanlaisia palveluita erityisesti omalle alueelle kohdistettuna ja tuoda sisällöt näin omien asiakkaiden saataville. Se on hyvä ratkaisu, koska sisällöt ovat näin helpommin saatavilla.

Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, ettet pääse omaan sisältöösi, kun olet jonkun muun palvelutoimittajan alueella, vaikkakin olisit jo maksanut sisällöstä. Sen vuoksi, jos sinun suosikkiohjelmasi on lisensoitu Netflixille Suomessa, et voi nähdä sen sisältöä, kun olet Suomen ulkopuolella, koska jokin toinen palveluntarjoaja vastaa sen lähettämisestä siellä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Mihin sisältöön voit päästä ulkomailla?

Oletettavasti et mihinkään, koska sinun TV:n palveluntoimittajilla on lisenssisopimukset satojen sisällöntuottajien kanssa, joilla kaikilla on samat ehdot. Sen vuoksi on loogista rajoittaa pääsy koko kanavaan, kuin pelkkiin TV -ohjelmiin.

Jos vierailet TV -kanavan nettisivulla tai käytät sen sovellusta, saat tämän tyyppisen viestin: ”Palvelumme eivät ole saatavilla tässä maassa”. Tai et välttämättä ehkä edes pääse kanavan kotisivulle.

Rajoittaako sinun palveluntoimittajasi pääsyä?

Rajoitukset riippuvat sinun maantieteellisestä sijainnista. Sinun palveluntuottajasi pitää pystyä päättelemään missä jokainen käyttäjä sijaitsee. Tämän tapahtuu normaalisti käyttämällä maantieteellisiä tekniikoita, joista suosituin on tarkistaa käyttäjän IP -osoite whitelist- (sallitut) tai blacklist- listalla (estetyt) vastaan. Näiden tarkistussääntöjen perusteella järjestelmä joko sallii tai estää pääsyn sisältöihin.

Kuinka katsot suomen tv ulkomailla netissä?

Ei ole koskaan liian myöhäistä ohittaa nämä rajoitukset. On todellakin olemassa 100% laillinen ratkaisu katsoa suomen tv kanavat netissä ulkomailla. Ja voit poistaa estot suomi tv ulkomailla:ltä muutamassa minuutissa missä tahansa.

Tekninen tapa on käyttää VPN:ää. Mikä on VPN? Yksinkertaistettuna, Virtual Private Network (VPN) on sovellus, joka pystyy emuloimaan sinun sijaintiasi kaikkialla maailmassa. Ehkä ei ihan kaikkialla, mutta siellä missä VPN -palvelin on tarjolla.

Kun yhdistät VPN -palvelimeen, se toimii välittäjänä sinun laitteesi ja tavoittelemasi nettisivun välillä. Kaikki liikenne menee tämän palvelimen läpi, joka vierailee nettisivulla sinun puolestasi.

Sen vuoksi nettisivu olettaa, että sinä olet vieraileva VPN -palvelin, eikä sinun oma laitteesi. Ja kun palvelimen IP -osoite on television nettisivun whitelist -listalla (sallittu), antaa se sinulle täyden pääsen sen sisältöön, jonka palvelin välittää sinun laitteellesi.

Lopuksi voit vielä suoratoistaa suomen tv kanavat netissä ulkomailla, niin kuin olisit kotimassa. VPN -palvelin on sinun yhdyskäytävä estojen poistamiseen suomen tv ulkomailla netissä.

Esimerkiksi VPN -palvelimen avulla UK:ssa voit katsoa BBC iPlayeriä. Kuten myös palvelimella Yhdysvalloissa, voit suoratoistaa amerikkalaista Netflixiä!

VPN tilaus: Paljonko se maksaa?

Etsi VPN katsoaksesi suomen tv ulkomailla netissä verkossa. Voit olla lomalla tai työmatkalla muutaman päivän ajan, etkä halua maksaa liikaa.

Varo ilmaisia VPN:iä

Tämän vuoksi saatat löytää markkinoilta joitakin ilmaisia VPN -ratkaisuja. Kuitenkaan, mikään ei nykyään ole ilmaista. Organisaatiot, jotka tarjoavat näitä ilmaisia VPN -palveluita, eivät ole mitään kansalaisjärjestöjä.

Näiden ilmaisten palveluiden takana on laitteiden, sovellusten ja työntekijöiden verkosto. Tämän tyylinen infrastruktuuri on hyvin kallis, joten heidän pitää vastapalveluna muuttaa jotakin rahaksi. Sinun arvosi on tässä tapauksessa sinun navigointidata. He käyttävät sinun navigointidataa kaupallisessa toiminnassa ja myyvät sen eteenpäin korkeimman tarjouksen perusteella. Voit täysin unohtaa Internet -yksityisyytesi.

Tämän lisäksi, ilmainen VPN ei myöskään pysty poistamaan estoja suomen tv kanavat netissä ulkomailla. Joten tämä ei ole se tapa, jolla katsot suomalaiset tv kanavat netissä ulkomailla. Myös sen nopeus tulee olemaan liian hidas kunnolliselle suoratoistolle.aa

Edullinen kuukausimaksu

Luotettava VPN ei ole ilmainen, mutta kuitenkin aika halpa: £5 ja £10 välillä kuukaudessa. Ja jos et halua sitoutua, voit joskus tehdä tilauksen yhden päivän ajaksi. Jos teet tilauksen pidemmäksi kuin 6 kuukautta, saat paljon paremmat hinnat, yli 50% alennuksilla.

Monet VPN:t tarjoavat myös rahat takaisin takuun. Voit tehdä tilauksen ja kokeilla heidän palveluitaan. Ja jos et pidä, voit helposti peruuttaa tilauksesi ja saada kaikki rahat takaisin.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Parhaat VPN: t, jotka katsovat suomen tv kanavat netissä ulkomailla

Vaikka ei ole kovin yksinkertaista verrata VPN:iä, on kuitenkin olemassa joitakin kriteerejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota netti-TV:n osalta.

 • VPN on käyttäjäystävällinen: Jotkut VPN:t tarjoavat paremman käyttöliittymän kuin muut
 • VPN:n nopeus: Jos haluat katsoa netti-TV:n suoratoistoa, tarvitset tämän.
 • VPN :n estojen poisto: Aina, ajoittain, silloin tällöin…

Tämä TOP5 VPN -lista elää jatkuvasti. Jotkut VPN:t todellakin saattavat voittaa tai hävitä paikkansa. Mutta kaikkia tässä luettelossa mainittuja VPN-verkkoja suositellaan artikkelissa, kuinka suomen tv ulkomailla netissä.

Katso suomen tv ulkomailla netissä: Ohjeistus

Tiedät nyt melkein, kuinka katsoa suomen tv kanavat netissä ulkomailla. Mutta tämän hyvin yksinkertaisen ja vaiheittaisen ohjeen mukaan voit aloittaa VPN:n käytön. Tämä on yleinen ohje, minkä pitäisi toimia useimpien VPN -palveluiden kanssa.

 1. Valitse listalta VPN -palveluntoimittaja
 2. Valitse VPN:n virallisen kotisivun painike
 3. Luo tili ja tilaa VPN -palvelu
 4. Lataa, asenna ja käynnistä VPN -asiakassovellus
 5. Sovelluksessa valitse kotimaassasi sijaitseva palvelin
 6. Valitse ”Connect” -painike
 7. Mene netti-TV:n kotisivulle tai sovellukseen ja päivitä näkymä

Voit nyt katsoa suomen tv kanavat ulkomailla tai suosikkisi tv ohjelmat netissä ulkomailla. Ja jopa kaikilla sinun laitteillasi. Nyt voit katsella suomalaiset tv kanavat ulkomailla.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi