Kuinka näet Suomen TV-lähetykset matkoilla? Opastus, kuin katsot Suomen netti-TV:tä ulkomailla.

Kun matkustetaan kotimaan ulkopuolelle, useimmat käyttäjät joutuvat kärsimään geo-lukituista sisällöistä. Sitä tapahtuu nimenomaan netti-tv:n sivustojen kohdalla. Nämä sivustot todellakin rajoittavat pääsyä heidän sisältöönsä käyttäjän sijainnin mukaan. Sen vuoksi, kun poistut kotimaastasi, on suuri todennäköisyys, että et näe kotimaasi netti-TV:tä. Onneksi tämä artikkeli antaa ohjeet, kuinka katsot netti-TV:tä ulkomailla käsin, jolloin voi jatkaa suoratoistolähetysten katselemista missä tahansa.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Miksi ei ole mahdollista suoratoistaa netti-TV:tä ulkomailla?

Tekijänoikeuksien ja lisenssien vuoksi. Palveluntoimittajat ovat todellakin lisensoineet yksinoikeudet sisältöihinsä eri alueiden lähettäjille. Sen vuoksi he voivat tarjota samanlaisia palveluita erityisesti omalle alueelle kohdistettuna ja tuoda sisällöt näin omien asiakkaiden saataville. Se on hyvä ratkaisu, koska sisällöt ovat näin helpommin saatavilla.

Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, ettet pääse omaan sisältöösi, kun olet jonkun muun palvelutoimittajan alueella, vaikkakin olisit jo maksanut sisällöstä. Sen vuoksi, jos sinun suosikkiohjelmasi on lisensoitu Netflixille Suomessa, et voi nähdä sen sisältöä, kun olet Suomen ulkopuolella, koska jokin toinen palveluntarjoaja vastaa sen lähettämisestä siellä.

Mihin sisältöön voit päästä ulkomailla?

Oletettavasti et mihinkään, koska sinun TV:n palveluntoimittajilla on lisenssisopimukset satojen sisällöntuottajien kanssa, joilla kaikilla on samat ehdot. Sen vuoksi on loogista rajoittaa pääsy koko kanavaan, kuin pelkkiin TV -ohjelmiin.

Jos vierailet TV -kanavan nettisivulla tai käytät sen sovellusta, saat tämän tyyppisen viestin: ”Palvelumme eivät ole saatavilla tässä maassa”. Tai et välttämättä ehkä edes pääse kanavan kotisivulle.

Rajoittaako sinun palveluntoimittajasi pääsyä?

Rajoitukset riippuvat sinun maantieteellisestä sijainnista. Sinun palveluntuottajasi pitää pystyä päättelemään missä jokainen käyttäjä sijaitsee. Tämän tapahtuu normaalisti käyttämällä maantieteellisiä tekniikoita, joista suosituin on tarkistaa käyttäjän IP -osoite whitelist- (sallitut) tai blacklist- listalla (estetyt) vastaan. Näiden tarkistussääntöjen perusteella järjestelmä joko sallii tai estää pääsyn sisältöihin.

Kuinka katsot netti-TV:tä ulkomailla?

Ei ole koskaan liian myöhäistä ohittaa nämä rajoitukset. On todellakin olemassa 100% laillinen ratkaisu katsoa netti-TV:tä ulkomailla. Ja voit poistaa estot netti-TV:ltä muutamassa minuutissa missä tahansa.

Tekninen tapa on käyttää VPN:ää. Mikä on VPN? Yksinkertaistettuna, Virtual Private Network (VPN) on sovellus, joka pystyy emuloimaan sinun sijaintiasi kaikkialla maailmassa. Ehkä ei ihan kaikkialla, mutta siellä missä VPN -palvelin on tarjolla.

Kun yhdistät VPN -palvelimeen, se toimii välittäjänä sinun laitteesi ja tavoittelemasi nettisivun välillä. Kaikki liikenne menee tämän palvelimen läpi, joka vierailee nettisivulla sinun puolestasi.

Sen vuoksi nettisivu olettaa, että sinä olet vieraileva VPN -palvelin, eikä sinun oma laitteesi. Ja kun palvelimen IP -osoite on television nettisivun whitelist -listalla (sallittu), antaa se sinulle täyden pääsen sen sisältöön, jonka palvelin välittää sinun laitteellesi.

Lopuksi voit vielä suoratoistaa netti-TV:tä ulkomailla, niin kuin olisit kotimassa. VPN -palvelin on sinun yhdyskäytävä estojen poistamiseen netti-TV:ltä ulkomailla.

Esimerkiksi VPN -palvelimen avulla UK:ssa voit katsoa BBC iPlayeriä. Kuten myös palvelimella Yhdysvalloissa, voit suoratoistaa amerikkalaista Netflixiä!

VPN tilaus: Paljonko se maksaa?

Etsit VPN:ää netti-TV:n katsomiseen ulkomailla. Voit olla lomalla tai työmatkalla muutaman päivän ajan, etkä halua maksaa liikaa.

Varo ilmaisia VPN:iä

Tämän vuoksi saatat löytää markkinoilta joitakin ilmaisia VPN -ratkaisuja. Kuitenkaan, mikään ei nykyään ole ilmaista. Organisaatiot, jotka tarjoavat näitä ilmaisia VPN -palveluita, eivät ole mitään kansalaisjärjestöjä.

Näiden ilmaisten palveluiden takana on laitteiden, sovellusten ja työntekijöiden verkosto. Tämän tyylinen infrastruktuuri on hyvin kallis, joten heidän pitää vastapalveluna muuttaa jotakin rahaksi. Sinun arvosi on tässä tapauksessa sinun navigointidata. He käyttävät sinun navigointidataa kaupallisessa toiminnassa ja myyvät sen eteenpäin korkeimman tarjouksen perusteella. Voit täysin unohtaa Internet -yksityisyytesi.

Tämän lisäksi, ilmainen VPN ei myöskään pysty poistamaan netti-TV:ltä estoja ulkomailla. Joten tämä ei ole se tapa, jolla katsot netti-TV:tä ulkomailla. Myös sen nopeus tulee olemaan liian hidas kunnolliselle suoratoistolle.aa

Edullinen kuukausimaksu

Luotettava VPN ei ole ilmainen, mutta kuitenkin aika halpa: £5 ja £10 välillä kuukaudessa. Ja jos et halua sitoutua, voit joskus tehdä tilauksen yhden päivän ajaksi. Jos teet tilauksen pidemmäksi kuin 6 kuukautta, saat paljon paremmat hinnat, yli 50% alennuksilla.

Monet VPN:t tarjoavat myös rahat takaisin takuun. Voit tehdä tilauksen ja kokeilla heidän palveluitaan. Ja jos et pidä, voit helposti peruuttaa tilauksesi ja saada kaikki rahat takaisin.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Mitkä ovat parhaita VPN:iä netti-TV:n suoratoistoon ulkomailla?

Vaikka ei ole kovin yksinkertaista verrata VPN:iä, on kuitenkin olemassa joitakin kriteerejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota netti-TV:n osalta.

 • VPN on käyttäjäystävällinen: Jotkut VPN:t tarjoavat paremman käyttöliittymän kuin muut
 • VPN:n nopeus: Jos haluat katsoa netti-TV:n suoratoistoa, tarvitset tämän.
 • VPN :n estojen poisto: Aina, ajoittain, silloin tällöin…

Tämä TOP5 VPN -lista elää jatkuvasti. Jotkut VPN:t todellakin saattavat voittaa tai hävitä paikkansa.  Mutta kaikki tällä listalla mainitut VPN:t ovat suositeltuja artikkelissa, kuinka katsot netti-TV:tä ulkomailla.

Kuinka poistat estot netti-TV:ltä ulkomailla? Ohjeistus

Tiedät nyt melkein, kuinka katsoa netti-TV:tä ulkomailla. Mutta tämän hyvin yksinkertaisen ja vaiheittaisen ohjeen mukaan voit aloittaa VPN:n käytön. Tämä on yleinen ohje, minkä pitäisi toimia useimpien VPN -palveluiden kanssa.

 1. Valitse listalta VPN -palveluntoimittaja
 2. Valitse VPN:n virallisen kotisivun painike
 3. Luo tili ja tilaa VPN -palvelu
 4. Lataa, asenna ja käynnistä VPN -asiakassovellus
 5. Sovelluksessa valitse kotimaassasi sijaitseva palvelin
 6. Valitse ”Connect” -painike
 7. Mene netti-TV:n kotisivulle tai sovellukseen ja päivitä näkymä

Voit nyt katsoa sinun suosikkiohjelmiasi netti-TV:n kautta. Ja jopa kaikilla sinun laitteillasi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi