Näin katsot Suomen TV kanavat netissä ulkomailla 2024

Onko sinulla vaikeuksia katsoa Suomen TV kanavat netissä ulkomailla 2024? Ei hätää! Kerromme tässä artikkelissa, kuinka suomalaisten TV-kanavien katsominen onnistuu ulkomailla helppojen vinkkien avulla. Jatka siis lukemista.

Kokeile tästä
Katso Suomen TV-kanavia verkossa ulkomailla ExpressVPN:n avulla

ExpressVPN auttaa sinua ohittamaan suomalaisten kanavien maantieteellisen rajoituksen ja se on nopein VPN suoratoistoon! Kokeile nyt 30 päivän rahat takaisin -takuulla tai tilaa ExpressVPN vuodeksi ja saat 3 kk ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Striimaus maakohtaisten rajojen ulkopuolella

Olet varmasti huomannut striimauspalveluita kokeillessa, että niiden katsominen on rajoitettu vain siihen maahan, jossa tilaus on rekisteröity. Et siis pysty katsomaan Suomi TV ulkomailla.

Mutta tiedätkö, mistä tämä johtuu?

Se johtuu siitä, että striimauspalveluiden täytyy kunnioittaa sisällöntuottajien kanssa allekirjoitettuja sopimuksia maakohtaisista rajoituksista. Niiden katsominen on sallittu vain tietyllä sopimuksessa määritellyllä alueella. TV-oikeudet siis estävät kotimaisten ohjelmien striimauksen ulkomailla.

suomen tv kanavat netissä ulkomailla

Georajoituksessa hyödynnetään käyttäjän IP-osoitteen (laitteesi yksilöllinen tunniste Internetissä) perusteella saatavia tietoja. Sillä tavalla palvelu voi tarkistaa käyttäjän fyysisen sijainnin ja olla sallimatta pääsyä palvelun sisältöön, mikäli kyseessä on ulkomaalainen IP-osoite.

Mutta entä jos voisit vaihtaa IP-osoitetta?

Tämä on nimittäin mahdollista VPN-palvelun avulla.

VPN auttaa kiertämään striimauspalveluiden maakohtaiset estot muuttamalla käyttäjän IP-osoitetta. Virtuaalinen sijainti vaihtuu eikä palvelu havaitse tätä estääkseen käytön. VPN on täydellinen ratkaisu maakohtaisten rajoitusten ohittamiseen. Jos haluat tietää lisää VPN-palvelun käytöstä ja katsoa suomalaiset TV kanavat netissä ulkomailla, jatka artikkelin lukemista.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Käytä VPN:ää ja näet Suomen TV kanavat netissä ulkomailla

Suoratoistopalveluiden asettamat alueelliset estot voidaan kiertää helposti VPN-palvelun avulla. Sen tekeminen onnistuu myös aloittelevilta tietotekniikan käyttäjiltä, joten älä huoli, jos se kuulostaa hankalalta. Päinvastoin! VPN:n käyttäminen on todella yksinkertaista. Kerromme nyt tarkemmin, kuinka se tapahtuu.

Katso suomalaiset TV kanavat netissä ulkomailla näiden vinkkien avulla:

  1. Valitse ExpressVPN. ExpressVPN:llä on nopeita palvelimia Suomessa, joiden avulla voit kiertää suoratoistopalveluiden estot.
  2. Tilaa VPN ja rekisteröidy käyttäjäksi palvelun virallisilla nettisivuilla. ExpressVPN tarjoaa kolme kuukautta ILMAISEKSI.
  3. Lataa ja asenna VPN laitteelle ohjeiden mukaan.
  4. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelin Suomesta.
  5. Mene sitten selaimella tai sovelluksella haluamaasi Suomi TV online -striimauspalveluun ja aloita katsominen: Yle,  Viaplay, MTV, C More, Ruutu, Nelonen.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan

ExpressVPN on tekemiemme arvostelujen perusteella paras vaihtoehto suoratoistopalveluiden asettamien estojen kiertämiseen.

suomalaiset tv kanavat netissä ulkomailla

Voit kokeilla ExpressVPN:ää ilmaiseksi katsoaksesi Suomen TV ulkomailla netissä. Siihen on nimittäin oma kikkansa. Hyödynnä 30 päivän palautusoikeus ennen kuin teet lopullisen päätöksen VPN-palvelun hankinnasta. Voit siis testata palvelua 30 päivän ajan ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos haluat peruuttaa palvelun kokeilun päätyttyä, voit pyytää asiakaspalvelua palauttamaan rahat takaisin. Sinun ei tarvitse antaa erillistä syytä palvelun käytön lopettamiseen.

Yhteysnopeus pysyy vakaana ja rajoitusten kiertämisessä ei ole ongelmia, sillä ExpressVPN sisältää huikean määrän palvelimia 94 maassa. ExpressVPN on myös turvallinen ja luotettava palvelu. Se on panostanut käyttäjien yksityisyyteen netissä lukuisten laadukkaiden turvallisuusominaisuuksien avulla, joita päivitetään jatkuvasti palvelun ylläpitämiseksi.

Suosituimmat Suomen TV kanavat netissä ulkomailla

Alla on listattuna kaikki suosituimmat striimauspalvelut, joiden kautta suomalaiset TV kanavat ulkomailla näkyvät. Tutustu näihin vaihtoehtoihin ja valitse sen jälkeen paras VPN suoratoistopalveluiden katsomiseen.

Yle

katsoa Yle:tä verkossa

Yle on varmasti kaikille tuttu suomalainen suoratoistopalvelu. Se perustettiin vuonna 2007. Osa sen sisällöstä on itse asiassa katsottavissa ulkomailla myös ilman VPN:ää, mutta ei kaikki. Näet Yle Areenassa lukuisia eri sarjoja ja mielenkiintoisia dokumentteja. Se on helposti yksi Suomen monipuolisimmista TV Suomi online -palveluista.

Viaplay

katsoa Viaplay:tä verkossa

Viaplay on pohjoismaissa hyvin suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Se perustettiin vuonna 2007. Voit katsoa Viaplayta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Sisältöön kuuluu niin pohjoismaalaisia kuin myös kansainvälisiä laatusarjoja ja elokuvia sekä urheilua.

MTV

katsoa MTV:tä verkossa

MTV on vuonna 2009 perustettu suoratoistopalvelu. Se on MTV-kanavan luoma ja se tunnetaan myös paremmin nimellä MTV Katsomo. Voit katsoa sen kautta vaikka ajankohtaisohjelmia sekä päivän uutiset suorana lähetyksenä. Katsomo on ilmainen palvelu, joten koko valikoima on täysin käytettävissä.

C More

katsoa Cmore:tä verkossa

C More on MTV:n maksullinen kanavapaketti, jonka kautta voit katsoa monipuolisesti urheilua tai kotimaisia sekä ulkomaisia elokuvia ja sarjoja. Se esittää myös MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmistoa. Tarjonta on monipuolinen ja näet lukuisia TV:ssä näytettäviä sarjoja jo etukäteen ilman mainoksia.

Ruutu

katsoa Ruutu:tä verkossa

Ruutu on kotimainen suoratoistopalvelu, joka esittää Nelosen, Jimin, Livin ja Heron näyttämiä ohjelmia. Ruutu perustettiin vuonna 2006. Se sisältää runsaasti ilmaista katsottavaa, mutta jotkut ohjelma ovat kuitenkin maksullisia. Mikäli haluat, voit katsoa ohjelmia myös reaaliajassa hankkimalla Ruutu+ paketin.

Nelonen

katsoa Nelonen:tä verkossa

Nelonen on suoratoistopalvelu, joka näyttää esimerkiksi parasta viikonlopun viihdettä sekä kiinnostavia kotimaisia sekä ulkomaisia elokuvia. Voit katsoa myös uutisia ja ajankohtaisohjelmia tai vaikka realitysarjoja.

Tässä olivat suosituimmat kanavat Suomessa. Jatka artikkelin lukemista, mikäli haluat tietää parhaat VPN-palvelut, joiden avulla Suomen TV ulkomailla netissä katsominen onnistuu.

Suomen TV kanavat netissä ulkomailla: parhaat VPN-palvelut

Jotta voisit katsoa Suomi TV netissä ulkomailla, tarvitset laadukkaan ja toimivan VPN-palvelun. Niitä on kuitenkin netissä tarjolla runsaasti ja se voi tehdä valinnasta vaikeaa.

Me testasimme lukuisia eri vaihtoehtoja ja vertailimme niitä sitten keskenään. Vertailu perustuu moniin tärkeisiin kriteereihin, kuten nopeuteen, palvelinten määrään ja sijaintiin, hintaan sekä asiakaspalveluun.

Alla ovat listattuna kaikista parhaat VPN-palvelut, joiden avulla voit katsoa Suomen TV ulkomailla netissä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

VPN-palvelun hyödyt

Haluat varmaan tietää, mitä muuta hyötyä VPN:stä on sen lisäksi, että voit katsoa suomalaiset TV kanavat netissä ulkomailla.

Voimme kertoa, että VPN on palvelu, joka kannattaa hankkia myös monesta muusta syystä. 

VPN kiertää georajoitukset tietenkin suoratoistopalveluiden (Netflix, Hulu, Disney+, HBO ja niin edelleen) kohdalla. Mutta tiesitkö, että voit kiertää myös valtioiden asettaman sensuurin? Jotkut valtiot, kuten esimerkiksi Kiina, estää kansalaisiaan ja maassa vierailevia käyttämästä kaikkia sovelluksia ja sivustoja. Mikäli hankit VPN-palvelun ja asennat sen laitteelle ennen Kiinaan menemistä, voit todennäköisesti ohittaa tämän sensuurin.

Mikäli tästä ei kuitenkaan ole sinulle hyötyä, voimme taata, että VPN-palvelun tuomasta turvallisuudesta on. Se parantaa nimittäin huomattavasti käyttäjän yksityisyyttä netissä ja suojaa netissä mahdollisesti piileviltä vaaroilta. VPN-palvelu on alunperin luotu juuri tähän tarkoitukseen ja se suojaa kaiken tietoliikenteen salatun tunnelin avulla. Se piilottaa käyttäjän IP-osoitteen ja tuo lisäsuojaa esimerkiksi ilmaisia Wifi-verkkoja käytettäessä.

Suosittelemme siis kokeilemaan VPN:ää, jos haluat nähdä Suomen TV ulkomailla netissä. Tulet huomaaman myös sen tuomat muut hyödyt, joita ei sovi vähätellä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Katso Suomen TV kanavat netissä ulkomailla: yhteenveto

Suoratoistopalvelut estävät käyttäjiä katsomasta suomalaiset TV kanavat netissä ulkomailla. Se tehdään tekijänoikeuslakien perusteella. IP-osoite paljastaa käyttäjän sijainnin olevan ulkomailla ja siten yhteys estetään.

Tähän on kuitenkin olemassa helppo ratkaisu, nimittäin VPN. Se vaihtaa IP-osoitteen sijaintia, joten voit katsoa Suomen TV ulkomailla netissä, kun palvelimen sijainniksi valitaan Suomi. Näin suoratoistopalvelu luulee katsojan olevan Suomessa.

Kokeile vaikka ExpressVPN:ää klikkaamalla olevaa linkkiä. Saat 49 % alennuksen ja 30 päivän rahat takaisin takuun. Katso suomalaiset TV kanavat netissä ulkomailla, kuten MTV, Nelonen, Viaplay, C More, Yle ja Ruutu vapaasti rajoituksetta.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi