Rakuten TV Suomi: Katso VPN-yhteyden avulla

Tässä artikkelissa tutustumme Rakuten TV Suomi -valikoimaan ja kerromme lisää Rakuten TV kokemuksia sekä kuinka voit katsoa Rakuten TV VPN-yhteyden avulla. Mikäli olet innokas elokuvien ja sarjojen katselija ja olet jo kolunnut kaikki Netflix-sarjat ja elokuvat läpi, on tämä suoratoistopalvelu mainio vaihtoehtoinen ratkaisu ongelmaan.

Ihmettelet nyt varmaan, mikä on Rakuten TV Suomi? Kyseessä on japanilainen suoratoistopalvelu, jossa voit halutessasi joko ostaa sisältöä tai hyödyntää sarjojen ja elokuvien ilmaista valikoimaa. Se on kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana. Tässä artikkelissa jaamme Rakuten TV kokemuksia ja kerromme lisää siitä, mikä on Rakuten TV Suomi ja millaista sisältöä se tarjoaa. Annamme myös vinkkejä siihen, kuinka saat enemmän irti Rakuten-tilistä. Jatka siis lukemista.

Kokeile nyt
Striimaa Rakuten TV:tä Suomessa ExpressVPN:llä - Säästä 49 %

Haluatko katsoa Rakuten TV:tä Suomessa? Osta laadukas ja turvallinen ExpressVPN. Saat 3 kk ilmaiseksi ja 30 päivän laatutakuun.


Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Mikä on Rakuten TV Suomi?

Haluat varmasti tietää lisää siitä, mikä on Rakuten TV. Kuten jo mainitsimme artikkelin alussa, on kyseessä ilmainen suoratoistopalvelu. Sen pääkonttori on Barcelonassa ja palvelua voidaan katsoa 12 Euroopan maassa, joista yksi on Suomi. Rakuen TV on hyvin samankaltainen Netflixin ja Amazon Prime Videon kanssa. Miten se sitten eroaa näistä muista palveluista? Tämän suoratoistopalvelun avulla voit halutessasi katsoa pelkästään ilmaista sisältöä (mahdollisten mainosten kera). Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus joko ostaa tai vuokrata erillistä maksullista sisältöä tai voit myös maksaa palvelun käytöstä Netflixin tavoin kuukausittain. Eikö kuulostakin kätevältä palvelulta? Jatka lukemista, niin kerromme lisää Rakuten TV kokemuksia.

Kuinka Rakuten TV Suomi toimii?

Nyt kun tiedät, mikä on Rakuten TV, haluat varmasti tietää myös kuinka voit katsoa sitä. Tämä palvelu on ulkonäöltään hyvin samanlainen muiden suoratoistopalveluiden kanssa. Siinä on listattuna eri sarjojen ja elokuvien nimiä, joiden aiheita voit rauhassa tutkia. Sisältö on jaettu eri kategorioihin. Lapset ja TV-ohjelmat ovat saaneet myös erityistä huomiota.

rakuten tv kokemuksia

Vaikka et haluaisikaan tilata palvelua, voit silti selata tarjontaa ja valita mitä haluat katsoa sen ilmaisesta sisällöstä. Kuten kerroimme jo aikaisemmin, näkyy TV Rakuten Suomessa, mutta jos olet maassa, johon kyseinen suoratoistopalvelu ei ole vielä rantautunut, voit katsoa Rakuten TV VPN -yhteyden avulla maakohtaisten rajoitusten kiertämiseksi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Mikä on Rakuten TV Suomi -palvelun tarjoama sisältö?

Mikäli haluat tutustua tämän japanilaisen suoratoiston tarjoamaan valikoimaan, voit tarkastella palvelun suomalaista kotisivua. Löydät valikoimasta eri tyylilajin elokuvia, dokumentteja, lastenelokuvia sekä paljon pohjoismaisia elokuvia. Valikoimaan on listattu myös erikseen ilmaiset ohjelmat ja elokuvat, joten niiden selaaminen on vaivatonta ja helppoa. Suosittelemme myös kokeilemaan aasialaisia TV-sarjoja. Saatat yllättyä siitä, millaisia Rakuten TV kokemuksia ne tarjoavat.

Rakuten TV kokemuksia: missä maissa voit katsoa palvelua ja paljon se maksaa?

Rakuten on katsottavissa seuraavissa Euroopan maissa: Espanja, Iso-Britannia, Italia, Saksa, Suomi, Itävalta, Irlanti, Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Portugali ja Sveitsi.

Vuonna 2019 Rakuten kuitenkin ilmoitti suunnittelevansa palveluidensa laajentamista, joten sen voidaan olettaa tarjoavan tulevina vuosina palveluitaan myös muissa maissa.

rakuten tv vpn

Mitä tulee Rakutenin hintaan, tarjoaa se erilaisia vaihtoehtoja. Sen tarjoaman sisällön hinnat siis vaihtelevat yleisesti ottaen 0,99 eurosta 13,99 euroon. Voit kuitenkin valita haluatko katsoa ilmaisia ohjelmia ja elokuvia vai vuokrata/ostaa sisältöä. Mikäli haluat, voit myös tilata palvelun ja maksaa siitä kuukausittain. Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Katso Rakuten TV VPN -yhteyden avulla

Kuten kerroimme, näkyy Rakuten Suomessa ja palvelu on jo laajentumassa myös muihin maihin. Mutta entä jos olet ulkomailla, etkä voi katsoa Rakutenin sisältöä? Siinä tapauksessa voit katsoa Rakuten TV VPN -yhteyden avulla. Siten voit kiertää maakohtaiset rajoitukset ja katsoa haluamiasi ohjelmia myös matkoilla.

Mutta mikä on VPN? VPN on virtuaalinen erillisverkko, joka luo salatun yhteyden käyttämäsi laitteen ja valitsemasi VPN-palvelun välille. Sillä tavoin voit selata nettiä käyttämällä palvelimen IP-osoitetta sekä katsoa kyseisen maan ohjelmasisältöä, johon palvelin on yhdistetty. Jos siis olet ulkomailla ja haluat katsoa Suomen Rakutenin sisältöä, tarvitset siihen laadukkaan VPN-yhteyden.

rakuten tv vpn

VPN-yhteyden käyttämisestä on myös hyötyä, kun palaat takaisin Suomeen. Se tuo nimittäin lisäturvaa netin käyttöön. Tämä on VPN-palvelun alkuperäinen tarkoitus. Voit myös katsoa muiden maiden tarjoamia ohjelmia asettamalla palvelun sijainniksi haluamasi maan. VPN nopeuttaa myös nettiyhteyttä, etkä joudu enää kokemaan pätkivien ohjelmien katsomisesta aiheutuvaa turhautumista. Internetin palveluntarjoaja ei myöskään pysty hidastamaan nettiä, koska yhteytesi on salattu ja IP-osoitteesi vaihtuu jatkuvasti. Näin vältyt myös viruksilta ja hakkereilta. 

Rakuten TV Suomi: kokeile VPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan

Nettiä selatessa olet varmasti törmännyt useampiin eri VPN-palveluihin. Osa niistä on ilmaisia ja osa maksullisia. Emme suosittele missään tapauksessa käyttämään ilmaista VPN-palvelua. Ne eivät takaa yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi. Ne ovat yleensä myös hitaita ja epäluotettavia eivätkä ne edes ole riittävän tehokkaita kiertämään striimauspalveluiden maakohtaisia rajoituksia. Tähän tarkoitukseen tarvitset laadukkaan VPN-yhteyden. Olemme listanneet alle parhaat VPN-palvelut, joista ehdoton suosikkimme on ExpressVPN. Tutustuthan kuitenkin myös muihin vaihtoehtoihin ja valitset itsellesi parhaiten sopivan.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Jotta voisit katsoa Rakuten TV VPN -yhteyden avulla, suosittelemme panostamaan kunnon VPN-palveluun. Kun ottaa huomioon kaikki VPN:n tarjoamat hyödyt, ei sen hinta ole erityisen kallis. Onneksi parhaat VPN-palvelut tarjoavat myös ilmaisen kokeilujakson. Esimerkiksi parhaat arvostelut testeissämme saanut ExpressVPN tarjoaa 30 päivän laatutakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kokeilla kaikkia ExpressVPN:n tarjoamia etuja ja päättää rauhassa, mikäli haluat jatkaa tilausta. Jos päätät lopettaa tilauksen, voit olla yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun, joka palvelee vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelu on erinomaista ja hoitaa tilauksen peruutuksen hetkessä.

Näin katsot Rakuten TV Suomi -ohjelmia VPN-yhteyden avulla ulkomailla

VPN-yhteyden käyttäminen on helppoa. Tässä kuitenkin yksityiskohtaiset ohjeet yhteyden muodostamiseen. Näin voit katsoa Rakuten TV VPN -yhteyden avulla ulkomailla:

  1. Aloita valitsemalla VPN-palvelu yllä mainitsemaltamme listalta. Suosittelemme ExpressVPN:n käyttöä, sillä se on parhaimmat arvostelut saanut palvelu.
  2. Lataa ja asenna valitsemasi VPN käyttämällesi laitteelle.
  3. Valitse maakohtaisesta listasta VPN-palvelun tarjoama maa, jonka IP-osoitteen tarvitset. Mikäli olet siis ulkomailla ja haluat katsoa Suomen ohjelmistoa, valitse maaksi Suomi.
  4. Mene Rakuten TV Suomi -kotisivuille ja katso haluamiasi ohjelmia ja elokuvia!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Rakuten TV Suomi: yhteenveto

Nyt kun olet lukenut tämän artikkelin tarjoamia Rakuten TV kokemuksia, tiedät mikä on Rakuten TV ja voit tutustua sen valikoimaan vaikka heti. Muistathan, että kyseinen suoratoistopalvelu ei ole vielä saatavilla kaikissa maissa, joten jos haluat katsoa sitä ulkomailla, tulee sinun hankkia laadukas VPN. Siten voit katsoa Rakuten TV VPN -yhteyden avulla. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:n ostamista, mutta yllä olevalla listalla on myös muita hyviä arvosteluja saaneita VPN-palveluita. Ne takaavat yksityisyydensuojan ja turvallisuuden nettiä käytettäessä. Voit hyödyntää niitä myös muiden tapahtumien ja ohjelmien katsomiseen, joita ei Suomen kanavilla näytetä. Yhdysvaltojen Netflix on esimerkiksi täynnä sarjauutuuksia ja elokuvia. Haluamme kuitenkin vielä painottaa, että ethän hanki ilmaista VPN-palvelua, sillä ne eivät ole turvallisia.

Toivomme, että tästä artikkelista oli sinulle hyötyä ja voit alkaa kartuttaa omia Rakuten TV kokemuksia. Kyseessä on suoratoistopalvelu, joka tulee varmasti kasvattamaan suosiotaan yhä tulevaisuudessa.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi