Pure VPN -arvostelu 2024

Pure VPN Download

PureVPN on Hong Kongissa sijaitseva yhtiö, joka on ollut markkinoilla 10 vuotta. Sen motto: Halvimman VPN:n tarjoaminen vähentämättä laatua. Tämän vuoksi se on niin suosittu VPN -käyttäjien keskuudessa. PureVPN ei todellakaan vain ole halpa, se tarjoaa myös nopeat yhteydet. Sen vuoksi ihmiset käyttävät sitä heidän hitaan Internet -yhteyden nopeuden parantamiseksi geo-lukitun materiaalin estojen poistamisen ohella.

Kokeile nyt
IvacyVPN: n Rajoitetun Ajan Tarjous - Säästä 81%

Älä missaa tätä erikoistarjousta. Käytä IvacyVPN: ää tänään!

PureVPN | Nopea, hyvä ja halpa VPN:n palveluntoimittaja

Vaikka useimmat käyttäjistä nauttivat hyvistä tarjouksista, maksaa Internet -yksityisyyden suojaaminen aina. Mutta PureVPN on yksi parhaista VPN:stä jonka voit saada, varustettuna laajalla ja nopeilla verkoilla sekä palvelimilla (yli 140 maassa). Ja se tulee alhaisimman hintalapun kanssa.

Voit helposti katsoa amerikkalaista Netflixiä korkealla resoluutiolla tai käyttää torrenteja. PureVPN on muiden ominaisuuksien ohella todellakin torrent -ystävällinen ja noudattaa ehdotonta ei-toimintalokitusta -politiikkaa. Se on myös käyttäjäystävällinen: Asiakaskoneeseen ladataan vain Smart Purpose Selection -ominaisuus, joka automaattisesti valitsee parhaan mahdollisen palvelimen riippuen siitä toiminnasta, minkä sinä valitset.

Lopuksi, PureVPN on tarjolla kaikille laitteille (tietokone, älypuhelimet, reitittimet jne.) natiivisovellusten toimesta.

PureVPN:n hinnasto

Pure VPN Review

Sijaintinsa vuoksi, PureVPN:llä on VPN -maailman yksi aggressiivisimmista myyntipolitiikoista. Heillä todellakin on aina uusi tarjous kotisivuillaan. Sen vuoksi voit saada yli 70% alennuksen vuoden ympäri heidän 12 kuukauden tilauksistaan!

Vaikka heillä on vain yksi kaikenkattava paketti, voit kuitenkin valita sopimuskaudeksi 1, 6, 12 tai 24 kuukautta. Mitä pidempi sopimuskausi on, sitä paremman alennuksen saat.

Ja jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa, voit saada rahat takaisin 7 päivän sisällä sopimuskauden aloittamisesta.

Yhteenveto PureVPN:n ominaisuuksista

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Ei, osa tiedoista on tallennettu, ole varovainen
 P2p Kyllä
 Netflix US
 Kirjautuminen usealla laitteella 10 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 140+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
 Rahat takaisin takuu? 31 Päivää
 Protokollat PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 2 000+

PureVPN:n tärkeimmät ominaisuudet

Nopea ja turvallinen VPN-palvelu

Kill Switch (hätäkatkaisin)

Tämä ominaisuus on ehdoton niille käyttäjille, jotka haluavat takuun Internet -yksityisyydestä ja turvasta. On aina olemassa riski siitä, että VPN -yhteys katkeaa, vaikka käyttäisit parhainta mahdollista VPN:ää. Kun näin tapahtuu, laitteen käyttöjärjestelmä yhdistää Internettiin uudelleen tällä kertaa ilman VPN:ää, jolloin laitteen oikea IP -osoite ja dataliikenne saattavat paljastua.

Eli jos esimerkiksi lataat torrenteista materiaalia, on mahdollista, että sinut voidaan tunnistaa. Tämä saattaa sinut vaaraan.

Hyvä VPN (kuten PureVPN) tunnistaa tämän. Sen vuoksi he kehittivät Kill Switch (hätäkatkaisin) – ominaisuuden, jonka avulla voidaan varmistaa, että sinun datasi pysyy suojattuna VPN yhteyden katketessa. Käytännössä asiakaslaite estää kaiken ulosmenevän liikenteen, kunnes VPN -yhteys on luotu uudelleen. Se ylläpitää sinun Internet -yksityisyyttäsi ja anonymiteettiä sekä takaa, että sinun ID ei paljastu koskaan.

NAT -palomuuri

NAT -palomuuri tarjoaa lisäsuojakerroksen sinun VPN yhteydellesi, jolloin et saa ei-toivottua liikennettä tietokoneellesi. Se on asennettu suoraan PureVPN -palvelimille, jolloin se on aina päällä. Sen vuoksi sinun ei tarvitse tehdä mitään ja yhteytesi on automaattisesti suojattuna VPN -palvelimilta käsin kaikkia uhkia vastaan.

PureVPN älykäs käyttötarkoitus

Purevpn aloitusnäyttö
Pelaajat ovat erittäin kilpailuhenkisiä. Ja joskus he ovat valmiita hyökkäämään sinun yhteyttäsi vastaan turnauksen aikana hidastaakseen sinun verkkoyhteyden nopeutta. Tämän tuloksena he saavat teknisen edun sinua vastaan pelin voittamiseksi.

Mutta VPN on paras suojaus DDoS -hyökkäyksiä vastaan. PureVPN voi todellakin estää jopa kaikkein monimutkaisimmat DDoS -hyökkäykset, jonka vuoksi sinä et edes huomaa mitään ja voit jatkaa pelaamista normaalisti.

Automaattinen protokollan valinta

Purevpn asetussivu

Dedikoitu IP -osoite

Useimmat VPN -käyttäjät jakavat saman VPN -palvelimen IP -osoitteen, johon he yhdistävät, mikä on hyvä asia. Kun kaikki sinun dataliikenteesi sekoittuu muun dataliikenteen joukkoon, suojaa se vielä paremmin sinun anonymiteettiäsi.

Mutta jos tarvitset oman IP -osoitteen mitä tahansa tarkoitusta varten (esim. mainetta, tietoturvaa tai internet-yksityisyyttä varten), on dedikoidun IP -osoitteen saaminen mahdollista PureVPN:n kanssa lisämaksua vastaan.

Split Tunneling (Sovelluskohtainen VPN)

Kun tarvitset ”à la carte” VPN:n, voit käyttää VPN:n Split Tunneling – ominaisuutta, eli sovelluskohtaista VPN:ää. Se todellakin tarjoaa mahdollisuuden valita, mitkä sovellukset käyttävät VPN -yhteyttä. Kaikki muut sovellukset, jotka eivät ole listattuna käyttävät jatkossa edelleen normaalia Internet -yhteyttä (kuten esim. Skype).

Toimintalokitus -politiikka

Purevpn Valitse Alue-sivu

Ehkäpä sinä etsit VPN:ää suojaamaan sinun nettiaktiviteettiasi Internet -operaattorilta tai hallitukselta, tällöin et myöskään halua, että VPN ylläpitää toimintalokitustakaan. Siinä tapauksessa PureVPN on oikea valinta sinulle. Se todellakin toteuttaa ehdotonta ei-toimintalokitus -politiikkaa. Sen vuoksi PureVPN ei tallenna toimintalokeja, jotka saattaisivat paljastaa sinut tai auttaa sinun aktiviteettien valvomisessa.

Tähän liittyen PureVPN on torrent -ystävällinen, jolloin voit ladata torrenteista materiaalia ja käyttää vertaisverkkojen P2P -protokollaa huoletta.

PureVPN
PureVPN on vahva ehdokas parhaan VPN:n tittelille. Sen useissa maissa olevien nopeiden palvelimien avulla voit todellakin poistaa estot geo-lukituista sisällöistä ja katsoa HD suoratoistoa. Lisäksi PureVPN keskittyy suojaamaan sinun Internet-yksityisyyttäsi vahvalla salauksella ja turvaominaisuuksilla, kuten Kill Switch ja NAT -palomuuri
8.3 Pisteet
Pure VPN Arvostelu: Erinomainen

PureVPN on vahva ehdokas parhaan VPN:n tittelille. Sen useissa maissa olevien nopeiden palvelimien avulla voit todellakin poistaa estot geo-lukituista sisällöistä ja katsoa HD suoratoistoa. Lisäksi PureVPN keskittyy suojaamaan sinun Internet-yksityisyyttäsi vahvalla salauksella ja turvaominaisuuksilla, kuten Kill Switch ja NAT -palomuuri. Ja lopuksi, se on helppokäyttöinen, halpa ja sopii mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Ehdottomasti palkintopallin arvoinen tuote!


Edut
  • Erittäin kilpailukykyinen hinta
  • 5 samanaikaista istuntoa
  • helppokäyttöinen
  • Split Tunneling (Sovelluskohtainen VPN)
  • • Torrent -ystävällinen ja vapaa toimintalokeista
Haitat
  • • Vain muutama maa tarjolla Afrikassa

Yksityisyys ja turvallisuus
9
Piirteet
7
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahalle
9
Helppous
9
Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi