ProtonVPN -arvostelu 2024

ProtonVPN Arvostelu

Proton VPN on pieni yritys, joka tarjoaa VPN-palvelua. Protonvpn n etuja ovat lukuisat palvelimet eri maissa ja luonnollisesti ip-osoitteiden piilotus. VPN:n käyttäminen on järkevää kaikissa tilanteissa, sillä niin pidät koneesi tiedot salassa ja pääset käsiksi kaikkien maiden suoratoistopalveluihin. Protonvpn Netflix ja Protonvpn torrenting ovatkin ehdottomasti loistavia mahdollisuuksia, jotka tämä VPN tarjoaa.

Kokeile nyt
ProtonVPN - Löydä paras ilmainen VPN Sveitsistä

Kokeile sveitsiläistä VPN-palveluntarjoajaa. Se on turvallinen, suojattu ja suojaa käyttäjien yksityisyyttä.

Mikä ProtonVPN on?

Tietoliikenteen ja oman henkilöllisyyden suojaaminen netissä on tärkeää ja sen tulisi kuulua jokaisen ihmisen murheenaiheisiin, mikäli asia ei ole jo hoidossa. Jatka siis lukemista ja opi lisää vpn stä, sillä saatat yllättyä positiivisesti, miten helppoa VPN käyttöönotto oikeasti on!

VPN Proton on palvelu, joka mahdollistaa turvallisen nettiselailun ja tuo lisäksi paljon uusia mahdollisuuksia käyttäjälleen. Käytännössä Protonvpn kokemuksia lukiessa selviää, että palvelu tarjoaa kaikkiaan 570+ palvelinta 43+ eri maassa. Käyttäjä voikin valita vapaasti minkä maan verkkoon haluaa liittyä ja tällöin kaikki maarajoitukset poistuvat.

ProtonVPN käyttöliittymä

Palveluntarjoaja on pieni ja uusi, mutta Sveitsion kuitenkin paljon osaamista. Protonvpn logs politiikka on oikeastaan no-logs politiikka. Tämä tarkoittaa sitä, että yhtiö ei tallenna mitään käyttäjän nettiin lataamista tiedoista omille palvelimilleen. Protonvpn wireguard on Sveitsin teknologia- ja innovaatiokomission tukema, joten taustalla on paljon luottamusta herättäviä tahoja ja rautaista ammattitaitoa.

Proton on hyvä perusVPN, joka tekee kaiken sen, mitä kalliimmatkin palvelut, mutta veloittaa huomattavasti kohtuullisemman kuukausimaksun. Tutustu sopimuksiin ja hintoihin seuraavassa kappaleessa!

Click on the following link to try out ProtonVPN now: Kokeile nyt
Translation in Finnish:
Klikkaa alla olevaa linkkiä kokeillaksesi ProtonVPNia nyt: Kokeile nyt

ProtonVPN Sopimukset ja Hinnat

Protonvpn kokemuksia sävyttää se, että vpn Proton on ihmisten mielestä varsin edullinen niinkin laadukkaaksi ja kattavaksi palveluksi. Kyseessä on jopa yksi markkinan parhaista palveluista hinta-laatusuhteeltaan ja näin ollen hinta on yksi syy, miksi ihmiset valitsevat sen.

Protonvpn kokemuksia tulee kaikenlaisilta käyttäjiltä, joten on helppoa huomata, että palvelu iskee niin free ja basic –versioiden käyttäjiin, kuin hieman enemmän rahallisesti panostaviin plus ja visionary käyttäjiinkin. Palvelun eri paketit sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja elämäntilanteisiin.

Yksi paketti muiden joukossa on ilmainen sopimus. Emme kuitenkaan suosittele tämän valitsemista, sillä ilmainen paketti ei ole kovinkaan kattava, eikä internet-yhteyden nopeus paketissa ole kummoinen.

ProtonVPN Hinta

Peruspaketti on neljä euroa kuussa maksava ”basic”. Vuosimaksu paketissa on 48 euroa, joten pidemmällä sopimuskaudella säästää kaikkiaan 12 euroa. Paketti tarjoaa 2 VPN yhteyttä, nopean yhteyden, torrent-tuen, sekä ”no logs/ no ads” –politiikan.

Seuraava paketti hintakategoriassa on 8 euroa kuussa tai 96 euroa vuodessa maksava ”plus. Se tarjoaa 5 VPN-yhteyttä ja huippunopeat yhteydet. Peruspaketin ominaisuuksien lisäksi siinä on mukana Secure Core VPN ja TOR over VPN –ominaisuudet ja sillä voi katsella maarajattua sisältöä.

Paras paketti, eli Visionary maksaa 24 euroa kuussa tai 288 euroa vuodessa. Sillä saa kaiken sen, mitä ”plus” –paketti tarjoaa, mutta lisäksi sillä saa visionary –tilin ja 5 lisäyhteyttä.

Huomaathan, että mikäli valitsemasi paketti ei miellytä sinua, saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostosta! Valitse näistä sinulle sopivin paketti ja aloita VPN käyttö jo tänään!

Click on the following link to try out ProtonVPN now: Kokeile nyt
Translation in Finnish:
Klikkaa alla olevaa linkkiä kokeillaksesi ProtonVPNia nyt: Kokeile nyt

ProtonVPN Pähkinänkuoressa

Proton vpn on kätevä sovellus, joka tekee nettisurffailusta paitsi hauskempaa, myös turvallisempaa.

Tässä ProtonVPN:n huikeat ominaisuudet:

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, FR, AU, CA, DE
 Kirjautuminen usealla laitteella 10 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 54+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Router
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat IKEv2/IPSec and OpenVPN
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 1 065+

ProtonVPN – käyttö

Netflixin käyttö

Proton VPN tekee ahkeraa kehitystyötä pysyäkseen Netflixiä aina askeleen edellä. Näin ollen VPN Proton tarjoaa aina yhden tai useampia palvelimia, joilla Netflixin katselu on mahdollista. Mikäli Netflix ei siis toimi valitsemallasi palvelimella, kokeile jotain toista!

Torrentin käyttö

VPN Proton tarjoaa palvelimia, jotka ovat yhteensopivia TOR-verkon kanssa ja jotka mahdollistavat P2P-vertaisverkon toiminnan. VPN ei tallenna tai säilytä mitään lokitietoja, joten käyttäjä on täysin turvassa käyttäessään palvelua. Palvelu mahdollistaa huippunopean yhteyden, sillä paketista riippuen tarjotut yhteysnopeudet ovat vertaansa vailla.

Click on the following link to try out ProtonVPN now: Kokeile nyt
Translation in Finnish:
Klikkaa alla olevaa linkkiä kokeillaksesi ProtonVPNia nyt: Kokeile nyt

ProtonVPN ominaisuudet

VPN:t rankataan usein niiden ominaisuuksien perusteella. Hinta-laatusuhde onkin paljon tärkeämpi vertailukriteeri, kuin vaikkapa pelkkä kuukausimaksun suuruus. Tutustu palvelun tärkeimpiin ominaisuuksiin tai niiden puutteeseen tässä kappaleessa.

Protokollat

Proton vpn käyttää ainoastaan julkisesti hyväksi todistettuja protokollia ja Protonvpn kokemuksia jättäneitä käyttäjiä tämä tuntuu miellyttävän. Käytettyjä protokollia ovat IKEv2/IPSec ja OpenVPN protokollat, eikä yhtiöllä ole käytössään yhtään palvelinta, joka tukisi PPTP ja L2TP/IPSec protokollia.

Salaus

VPN Proton käyttää vahvinta mahdollista salausta suojatakseen käyttäjiensä internet-yhteyden. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tietoliikenne on salattu AES-256 teknologialla ja myös SHA384, 4096-bit RSA ja HMAC teknologioita on hyödynnetty.

ProtonVPN Luettelo maista

Tappokytkin

Protonvpn kokemuksia yhdistää usein se kuuluisa ”mitä jos..”. Eli tilanteet joita saattaa tulle eteen vaikka emme sitä toivoisi ja se, kuinka palveluntarjoaja on niihin varautunut. VPN:n vakauden kanssa ongelmaa ei kuitenkaan tule, sillä Protonvpn käyttää katkaisusuojaa, joten käyttäjän tiedot ovat turvassa vaikka VPN kaatuisi.

DNS Vuotosuojaus

VPN tarjoaa sisäänrakennetun vuotosuojauksen. Ei ole ilmennyt syitä epäillä VPN:n turvallisuutta, mutta mahdollisten tulevien tietovuotojen poissulkeminen on toki mahdotonta. Muistutammekin noudattamaan perusturvallista internet-käyttäytymistä myös silloin, kun VPN on mukana pelissä.

Tunnelointi

VPN ei tue tunnelointia, sillä siihen liittyy turvallisuusriskejä, joita yhtiö ei halua ottaa.

Split Tunneling

Split tunneling on yksi palvelun ominaisuuksista ja näin ollen voit vapaasti poissulkea joitain tiettyjä nettisivuja VPN:ltä. Käyttöönottoohjeet löydät palvelun verkkosivustolta.

ProtonVPN ja Windows yhteensopivuus

Protonvpn kokemuksia yhdistää se, että palvelun käyttömukavuudesta puhutaan paljon. Tämä siitäkin huolimatta, että käyttöjärjestelmiä on paljon. Proton vpn onkin yhteensopiva monien käyttöjärjestelmien kanssa.

VPN Proton Windows-yhteensopivuus on luonnollisesti huippuluokkaa, sillä onhan Windows maailman yleisin selain, joten kehitystyötä on tehty. VPN:n asennus onnistuu sekunneissa ja jatkossa sen käyttö onnistuu työpöydän kuvakkeella muutamalla klikkauksella. Windows:in käyttönopeus pysyy ennallaan VPN:n käytöstä huolimatta.

Kuten jo mainittua, VPN:n asetukset ja muu kustomointi tapahtuu työpöydälle ilmestyvässä sovelluksessa. Palvelua voi muuttaa toimimaan omien toiveidensa mukaan, mutta muutoksia ei tarvitse tehdä. Näin ollen se sopii niin peruskäyttäjille, kuin vaativimmille tietokoneosaajillekin.

Mikäli haaveilet kuitenkin VPN:n käytöstä muussa, kuin Windows-laitteessa, jatka lukemista ja nappaa vinkkimme muihin laitteisiin liittyen.

VPN:n yhdistäminen ProtonVPN:ään

Asetukset VPN Proton

Protonvpn on superhelppo ottaa käyttöön ja näin ollen et tarvitse paljoa aikaa tai aiempia Protonvpn kokemuksia sen käyttöönottoon.

VPN Proton asennetaan näin:

 • Lataa asennuspaketti, avaa sovellus tallennussijainnistaan.
 • Klikkaa hiiren oikealla painikkeella tiedostoa ja aloita asennus.
 • Kun lataus on loppunut ja sovellus käyttövalmis, anna sisäänkirjautumistietosi, jotka sait paketin oston yhteydessä. Mikäli et ostanut vielä pakettia, tee se nyt.
 • Tallenna tiedot ja ota Proton vpnkäyttöön.

Kun käyttöönotto ja asennus -vaihe on tehty, on loppu lastenleikkiä. Voit valita palvelimen ja sen, onko VPN päällä vai ei yksinkertaisesti käymällä sovelluksella ja klikkaamalla on/off –nappia.

Click on the following link to try out ProtonVPN now: Kokeile nyt
Translation in Finnish:
Klikkaa alla olevaa linkkiä kokeillaksesi ProtonVPNia nyt: Kokeile nyt

ProtonVPN ja muut laitteet

Protonvpn kokemuksia löytyy Windows-käyttäjien lisäksi myös muilta käyttäjäryhmiltä. Näistä suurimpana ovat luonnollisestikin mobiilikäyttäjät. Mobiilipuhelimissa yleisimmät käyttöjärjestelmät ovt Android ja iOS. Näissä vpn Proton ostetaan aivan samalla tavalla kuin tietokonekäyttöäkin varten, mutta käyttöönotto eroaa hieman. Mobiililaitteessa sovellus löytyy puhelimen sovelluskaupasta, josta se ladataan suoraan.

Proton vpn suorastaan hemmottelee Android-käyttäjiään uudistetulla sovelluksella! Mobiilisovellus eroaa hieman ulkoasultaan eri laitteiden välillä, sillä appin resoluutio ja skaalaus tekevät siitä hieman eri näköisen. Toiminnaltaan VPN on kuitenkin yhtä hyvä, olipa kyseessä sitten tabletti tai puhelin, jossa sitä käytetään.

Se, kuinka moneen laitteeseen VPN:n kerralla saa, riippuu puhtaasti siitä, minkä paketin valitset. Valitse siis sellainen, joka kattaa ja suoja paitsi tietokoneesi, mutta myös kaikki mobiililaitteesi, sekä perheesi laitteet. VPN:stä on ainoastaan hyötyä, joten valitse sellainen, joka pitää sinut ja laitteesi turvassa, mahdollistaa maarajausten kiertämisen ja estää tyhmät kohdistetut mainokset, jotka saavat sinut tuntemaan, että mainostaja tietää sinusta aivan liikaa. Estä siis henkilöllisyytesi ja sijaintisi vuotaminen ja valitse Proton VPN!

ProtonVPN Kokemuksia: Käyttötuki

Protonvpn tuntuu muuten oivalta vaihtoehdolta muille, ehkä hieman tunnetuimmille VPN-palveluntarjoajille. Mutta… Protonvpn kokemuksia sävyttää tyytymättömyys asiakaspalveluun. Käyttäjien mukaan palvelua on vaikea, jollei mahdoton saada, sillä vaikka firma on kovasti esillä sosiaalisessa mediassa, ei chattikanavaa ole.

ProtonVPN Käyttötuki

Sähköpostin lähetys tai postiosoite eivät paljon auta, mikäli käyttäjä kokee äkillisen ongelman, johon on pakko saada vastaus mahdollisimman pian. Vaikka puhelimitse yhteyden saaminen teoriassa onnistuisikin.

Proton vpn kokemuksia löytyy onneksi netin keskustelupalstoilta ja joitain vastauksia ja apuja on tarjolla myös yhtiön nettisivustolla. Näin ollen emme voi todeta, että Proton vpn käyttötuki olisi aivan onneton, mutta toki parannettavaa olisi.

Click on the following link to try out ProtonVPN now: Kokeile nyt
Translation in Finnish:
Klikkaa alla olevaa linkkiä kokeillaksesi ProtonVPNia nyt: Kokeile nyt

Yhteenveto

VPN Proton on kattava, mutta edullinen palvelu, joka pitää sinut ja perheesi turvassa netissä. Yhtiöllä on kaikkiaan yli tuhat palvelinta yli sadassa eri maassa ja käyttäjä voi näin surffailla vapaasti millä vaan palvelimella. Palvelimen vaihto toiseen maahan mahdollistaa muun muassa sen, että Netflix ja muut suoratoistopalvelut eivät voi asettaa maarajoituksia yhteyteesi.

Protonvpn on käyttäjäystävällinen palvelu, jonka asentaminen ja käyttöönotto on todella helppoa, mikäli uskomme Protonvpn kokemuksia. Parasta siinä on kuitenkin se, että palvelusta on kaikkiaan neljä eri variaatiota pakettien muodossa. Eri paketit sisältävät hieman eri ominaisuuksia ja eri määrän yhteyksiä. Näin voitkin valita sinulle sopivimman hintaluokan paketin! Valitse vaikkapa plus –paketti ja pidä itsesi lisäksi myös perheesi turvassa!

VPN Proton mahdollistaa maarajoituksien kiertämisen lisäksi myös sen, että voit nauttia nettiselailustasi täysin ilman kohdennettua mainontaa. Tämä johtuu siitä, että VPN piilottaa ip-osoitteesi ja näin ollen mainostajat eivät näe kuka sinä olet tai missä sijaitset. Turvallisuuden lisäksi saat siis kaupanpäälle mukavamman nettikokemuksen!

Ei siinä kuitenkaan vielä kaikki, sillä Proton vpn tekee internet-yhteydestäsi entistä nopeamman! Kuulostaa uskomattomalta, että lataamalla jotain ylimääräistä saat todellisuudessa nopeamman yhteyden kuin ennen. Se on kuitenkin totta ja johtuu siitä, että tehokas VPN piilottaa sinut myös omalta operaattoriltasi, joka ei näin ollen pääse hidastamaan yhteyttäsi mikäli tukit liikaa kaistaa katselemalla vaikkapa videoita.

Valitse siis Proton VPN! Valitse sopiva paketti, lataa sovellus nyt!

8.3 Pisteet
ProtonVPN Arvostelu

Turvallisuus ja yksityisyys
9
Toiminnallisuudet
8
Nopeus ja suorituskyky
7
Vastinetta rahoille
7
Helppokäyttöisyys
8
Etuja
 • Erinomainen ilmainen versio
 • Ei lokeja
 • Yhteys Torin kautta
 • Hyväksyy P2P: n
 • ProtonMail-paketti saatavana
Haitat
 • Harvat palvelimet ja maat
 • Ei kovin nopeasti
 • Liitäntä englanniksi
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi