PrivateVPN Kokemuksia 2024

PrivateVPN kokemuksia

Lue tästä artikkelista PrivateVPN kokemuksia 2024. Tarjoaako tämä VPN-palvelu käyttäjälle yksityisyyttä ja turvallisuutta? Tämä ja monet muut ominaisuudet selviävät, kun jatkat artikkelin lukemista.

Kokeile nyt
Kokeile PrivateVPN:ää ainutlaatuisella alennuksellamme – Säästä 85 %

Nopeimmin kasvava yksityinen VPN maailmanlaajuisesti. Pysy yksityisenä ja nauti koko internetistä salamannopeasti turvallisimman ja edullisimman VPN-palveluntarjoajan avulla. Tilaa PrivateVPN vuodeksi ja saat kaksi vuotta kaupan päälle. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Mikä on PrivateVPN?

Private VPN kokemuksia tarjotaan Ruotsista käsin, josta yritys on peräisin. Yritys tarjoaa huippuluokan turvallisuuteen sekä yksityisyyteen panostavia ominaisuuksia, kuten Tor-verkko ja Kill Switch. VPN-yhteyden nopeus pysyy vakaana tilanteessa kuin tilanteessa. Kyseessä on siis virtuaalinen erillisverkko, joka tarjoaa 2048-bittisen salauksen.

Aluksi muutama sana Ruotsista, jossa tämän yrityksen pääkonttori on. Ruotsi on osa ”Fourteen eyes” –maita, eli Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian luomaa yhteisten signaalitiedustelujen allianssia ja se ei ole hyvä asia yksityisyyden osalta.

PrivateVPN asiakaspalvelu

VPN Private toimii 63 eri maassa ja sillä on yli 200 palvelinta. Näiden palvelinten avulla voit kiertää striimauspalveluiden maakohtaiset estot, ladata torrentteja sekä kiertää sensuurin.

Palvelun suosio on yhä kasvussa ja se pyrkii tarjoamaan jatkossa vielä nopeamman yhteyden asiakkailleen. Mutta mitä me ajattelemme tästä palvelusta? Lue lisää, niin tiedät, kannattaako se hankkia.

Hinta ja tilausvaihtoehdot

Selvitetään nyt, mitä VPN Private oikein maksaa ja millaisia vaihtoehtoja käyttäjillä on. Voit valita kuukausitilauksen, 3 kuukauden tilauksen tai vuoden tilauksen.

Vuoden tilaus on näistä halvin vaihtoehto ja saat sen tällä hetkellä 79% tarjoushintaan. Vuoden tilaukseen tulee jopa kaksi vuotta kaupan päälle. Saat sen 2,08 euron kuukausihintaan. Kuukausitilaus maksaa 10,39 euroa ja kolmen kuukauden tilaus 6,20 euroa kuussa.

PrivateVPN hinta

Kaikkiin tilauksiin sisältyy 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Jos et siis ole täysin tyytyväinen palveluun, voit pyytää asiakaspalvelua palauttamaan rahat. Tämä on loistava tapa kuitenkin testata VPN-palvelua ja hankkia omakohtaisia Private VPN kokemuksia.

Voit käyttää tilausta samaan aikaan 10 eri laitteella ja kaikki tilaukset sisältävät samat laadukkaat turvallisuutta ja yksityisyyttä parantavat ominaisuudet.

Try PrivateVPN now.
Kokeile PrivateVPN nyt.

Yhteenvetotaulukko

Haluatko tarkistaa pikaisesti, mitä kaikkea VPN-palvelu oikein tarjoaa käyttäjille? Lue alla oleva yhteenvetotaulukko, johon olemme keränneet tarkempia tietoja tästä VPN-palvelusta.

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, BR, MX, AU, ES, SE
 Kirjautuminen usealla laitteella 10 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 63+
 Tuetut käyttöjärjestelmät
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 200+

PrivateVPN kokemuksia: käyttö

Mihin kaikkeen VPN-palvelua voidaan käyttää? Selvitetään nyt lisää Private VPN kokemuksia käyttöön liittyen.

Netflix

Monet käyttäjät ovat erityisen tarkkoja tästä ominaisuudesta ja haluavat aina varmistaa, että VPN pystyy kiertämään Netflixin asettamat georajoitukset. Voimme iloksemme todeta, että VPN Private onnistuu todellakin kiertämään maakohtaiset estot erityisillä palvelimilla, jotka on luotu juuri tähän tarkoitukseen.

Niiden valitseminen ja käyttäminen on helppoa. Voit katsoa ulkomailla sijaitsevien palvelinten avulla amerikkalaista tai brittiläistä Netflixiä Suomessa. Koska palvelimia on myös Suomessa, onnistuu suomalaisen television katsominen myös ulkomailla.

Torrenttien lataaminen

Torrenttien lataus on tehty mahdolliseksi Private VPN-palvelun sisältämän P2P-vertaisverkon avulla. Se tukee rajatonta vertaisverkon jakamista, joten palvelu sopii erinomaisesti torrenttien lataamiseen suojatussa verkossa.

Koska torrenttien lataamiseen tarvitaan nopeutta, on tämä VPN erinomainen valinta. Se tarjoaa nopean yhteyden jopa suurempia tiedostoja ladatessa ja takaa samalla käyttäjien yksityisyyden. Se ei myöskään tallenna lokitietoja, joten voit ladata torrentteja täysin anonyymisti.

Kiina

Onko tämä VPN-palvelu hyvä valinta Kiinaan? Mikäli Private VPN kokemuksia on uskominen, on kyseessä erinomainen tapa kiertää Kiinan valtion asettama sensuuri. Kiinan palomuurin ohittaminen ei onnistu kaikilta VPN-palveluilta, koska sen asetuksia päivitetään jatkuvasti niiden estämiseksi.

Tämän VPN-palvelun avulla voit kuitenkin muodostaa yhteyden sensuroituihin sivustoihin ja sovelluksiin myös Kiinassa. Tällaisia palveluita ovat muun muassa Facebook, YouTube sekä Google. Matkusta Kiinaan rajoittamattomalla netillä VPN-palvelun kanssa.

Videopelien pelaaminen

Tämä VPN ei välttämättä ole kaikista nopein, mutta yhteydet olivat kuitenkin hyvät ja pelien pelaaminen verkossa onnistui ilman ongelmia. Voit siis luottaa yhteysnopeuden vakauteen. Näin ollen videopelien pelaaminen ei keskeytynyt ja oli helppoa keskittyä itse pelaamiseen jatkuvan pätkimisen sijaan.

Try PrivateVPN now.
Kokeile PrivateVPN nyt.

PrivateVPN kokemuksia: ominaisuudet

Mitä kaikkia ominaisuuksia VPN Private tarjoaa ja mitä hyötyä niistä on? Tarkastellaan niitä lisää alla.

Kill Switch

Kill Switch on aina tarpeellinen ominaisuus, joka VPN-palvelun tulisi sisältää. Sen avulla voit nimittäin varmistaa, että tietosi eivät vahingossakaan pääse leviämään nettiin ja sitä kautta näkymään kaikille ulkopuolisille.

Kill Switch on eräänlainen hätäkatkaisin, joka siis katkaisee verkkoyhteyden, mikäli VPN menee jostakin syystä pois päältä. Ota tämä toiminto käyttöön. Kill Switch -ominaisuus on saatavilla ainoastaan Windows-laitteelle.

Ei lokitietojen keräämistä

VPN Private ei kerää tietoja käyttäjistä, joten voit käyttää sitä luottamuksella. Sillä on täydellinen nollalinja lokitietojen keräämisen suhteen. Ruotsi tunnetaankin yleensä yksityisyyttä arvostavana valtiona, joten tämä ei ole yllättävää. Näin on myös VPN-palvelun suhteen.

Stealth VPN

Stealth VPN -ominaisuuden avulla voit kiertää sensuurin Kiinassa. Kyseessä on hyvin tehokas toiminto, joka voidaan ottaa käyttöön asetuksissa. Sen avulla käyttäjä voi vierailla millä tahansa nettisivulla Kiinan ja Venäjän kaltaisissa valtioissa, joissa sensuuria käytetään valtavasti.

DNS-vuodoilta suojautuminen

Private VPN sisältää DNS-vuodoilta suojaavaan ominaisuuden. Asetukset on säädetty jo valmiiksi ennen nettiyhteyden muodostamista, jotta käyttäjä pysyy varmasti turvassa vuodoilta. Siten hakkerit eivät pääse käsiksi käyttäjän yksityisiin tietoihin. DNS-palvelinta tarvitaan verkkosivujen käyttämiseen.

Portinohjaus

Portinohjauksen suorittaminen onnistui tietyillä VPN:n palvelimilla. Siten voit nopeuttaa nettiyhteyttä esimerkiksi torrentteja ladatessa tai pelejä pelatessa.

Portinohjaus voi aiheuttaa joitakin turvallisuusriskejä, joten emme suosittele sitä jokapäiväiseen käyttöön. Käytä sitä vain silloin, kun se on välttämätöntä. Tarvitset siihen staattisen IP-osoitteen.

Tor-verkko

Tor-verkko tarjoaa käyttäjille täydellisen anonymiteetin netissä. Sitä kannattaa käyttää, sillä se tarjoaa hieman lisäsuojaa. Se tekee jäljittämisestä mahdotonta, kun yhteys kulkee usean eri kerroksen läpi. Sitä kutsutaan myös sipulireitittimeksi sen lukuisten kerrosten takia.

Try PrivateVPN now.
Kokeile PrivateVPN nyt.

PrivateVPN kokemuksia Windows-laitteella

Windows on suosittu käyttöjärjestelmä lukijoidemme keskuudessa ja halusimme testata VPN-palvelun toimivuutta ja käytännöllisyyttä kyseisellä laitteella. Lue alta Private VPN kokemuksia Windowsilla.

Sovellus

Windows-sovelluksen asentaminen ja käyttäminen on helppoa. Sovellus on suunniteltu hyvin sekä aloittelijat että vanhemmat käyttäjät mielessä pitäen.

Voit nimittäin valita sovellukseen joko yksinkertaisen tai edistyneemmän näkymän taitojesi pohjalta. Edistyneemmän näkymän kautta pääset muokkaamaan asetuksia omien mieltymystesi mukaan.

PrivateVPN ominaisuudet

Sovelluksen ulkonäkö on kaiken kaikkiaan miellyttävä, joten käyttökokemus oli myös varsin positiivinen.

Asetukset

Asetukset on jo valmiiksi säädetyt, kun asennat sovelluksen laitteelle. Voit toki muuttaa näitä asetuksia milloin tahansa, mutta suosittelemme ainakin aloittamaan oletusasetusten kanssa, ellet ole tutustunut tarkemmin VPN:n saloihin.

PrivateVPN Asetukset

Suosittelemme pitämään VPN-yhteyden aina päällä, kun selaat verkkoa. Sen voi vaikka asettaa avautumaan Windowsin käynnistyksen yhteydessä. Näin voit varmistaa, että se ei vahingossa jää pois päältä.

Private VPN kokemuksia muilla laitteilla

Private VPN kokemuksia voidaan hankkia Windowsin lisäksi myös muilla laitteilla, kuten . Eniten ominaisuuksia saat kuitenkin Windowsin sovellukselle, mistä pieni miinus tälle palvelulle.

Jos sinulla on useita eri laitteita, voit käyttää palvelua kerralla jopa 10 eri laitteella. Suojaa siis perheen kaikki laitteet kerralla.

PrivateVPN yhteys

Testitulokset

Testasimme palvelua myös nopeuden ja DNS-vuotojen osalta. Lue tästä saamamme tulokset.

Nopeus

Koska palvelimia on käytössä suhteellisen paljon, on VPN:n nopeus myös vakaa. Se ei ole testien perusteella kaikista paras, mutta säilyttää kuitenkin luotettavan nopeuden. Testasimme latausnopeutta ilman VPN:ää ja sen kanssa.

Palvelinten väliset yhteysnopeudet vaihtelivat hieman, mutta vaikka palvelin sijaitsi Yhdysvalloissa asti, oli nopeus silti kiitettävä. Muualla Euroopassa nopeudet olivat myös hyviä.

Emme kuitenkaan suosittele käyttämään tätä palvelua suuriin fyysisiin välimatkoihin, sillä nopeus heikkeni huomattavasti esimerkiksi Australian kohdalla ja tuloksena oli noin 4 Mbps.

DNS-vuodot ja torrentit

DNS-vuotojen tarkistaminen kannattaa. Voit tehdä testin IPleak.net-sivuston kautta, josta voit tarkistaa myös IP-osoitteiden vuodot (IPv4 ja IPv6) ja WebRTC-vuodot. Kun suojaus on kunnossa, voit estää hakkereita pääsemästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi.

Testasimme joka tapauksessa VPN Private -palvelua sivuston kautta ja se läpäisi kaikki tekemämme vuototestit kunnialla. Vuotoja ei siis tapahtunut lainkaan.

Try PrivateVPN now.
Kokeile PrivateVPN nyt.

Asiakaspalvelu

Millaista tukea palvelu tarjoaa asiakkailleen? Asiakaspalvelu oli kokemustemme mukaan asiantuntevaa ja laadukasta, mutta live chattiin oli vaikea olla yhteydessä. Toisin kuin useimmat muut VPN-palvelut, Private VPN:n live chat ei ole auki ympäri vuorokauden. Emme myöskään löytäneet tietoa siitä, milloin tämä palvelu on mahdollisesti käytössä.

Jos live chat ei ole käytössä, voit kuitenkin lähettää tukipyyntölomakkeen. Sen kautta saat vastauksen yleensä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä. Tuki on todennäköisesti avoinna ainoastaan toimistoaikoina.

Mikä parasta, tämä VPN tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ottaa yhteyden etätukeen asennusprosessin aikana TeamViewerin kautta. Se on hyvä vaihtoehto, mikäli sinusta tuntuu, että asennus ei suju niin kuin pitäisi.

PrivateVPN kokemuksia kilpailijoita vastaan

Kuinka hyvin VPN-palvelu toimii meidän Top 3 -kilpailijoita vastaan? Katso vertailun tulokset alta.

Private VPN vs ExpressVPN

ExpressVPN on listaykkönen ja se tarjoaa mielestämme paremman käyttökokemuksen. Nopeus on huippuluokkaa myös pitkillä välimatkoilla. ExpressVPN on luotettava ja turvallisuuteen panostava palvelu, joka on helppo asentaa.

Se ei kuitenkaan sisällä samanlaista mahdollisuutta Tor-verkon käyttöön toisin kuin VPN Private. ExpressVPN sisältää kuitenkin huomattavasti enemmän palvelimia kaikkialla maailmassa.

Private VPN vs CyberGhost

CyberGhost ei ole yhtä edullinen kuin VPN Private, mutta se tarjoaa myös Tor-verkon, jonka kautta voit ladata torrentteja täysin anonyymisti.

Sen suojausominaisuudet ovat poikkeukselliset ja voit pysyä suojattuna myös pimeään verkkoon mahdollisesti vuotavilta tiedoilta laitteella kuin laitteella.

Private VPN vs Private Internet Access

Private Internet Access tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää palvelua kuinka monella laitteella tahansa, kun hankit vain yhden tilauksen.

Private VPN puolestaan rajoittaa käytön 10 laitteeseen. Molemmat sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja ne ylläpitävät vakaan nopeuden. Kumpikin palvelu tarjoaa myös erinomaisen turvallisuuden ja suojan suhteessa niiden halpaan hintaan.

PrivateVPN kokemuksia: yhteenveto

Kun tarkastellaan Private VPN kokemuksia ja tehdään niistä yhteenveto, on tämän palvelun hinta-laatusuhde kohdillaan. Palvelu tarjoaa edullisen hinnan ja vahvan yksityisyyden verkossa. Voit myös katsoa Netflixiä tai muita striimauspalveluita missä tahansa ja sovelluksen käyttäminen on erittäin vaivatonta.

VPN:n nopeus ei kuitenkaan ole läheskään yhtä hyvä kuin kilpailijoiden, mutta se pysyi erittäin vakaana kaiken aikaa. Tämä on yksi parhaista puolista, joista saimme Private VPN kokemuksia.

Mitä tulee ominaisuuksiin, olisi hyvä, jos Kill Switch -toiminto olisi käytössä myös muilla laitteilla kuin Windows. Kyseessä on kuitenkin tärkeä ominaisuus. Asiakaspalvelun toimistoajat olivat myös hieman negatiivinen kokemus.

Paras VPN on mielestämme ExpressVPN, jonka avulla voit surffata verkossa turvallisesti ja nimettömästi ja tarjoaa asiakkailleen enemmän palvelimia, joten nopeudet ovat hieman parempia. Lisäksi ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen lisää lisäominaisuuksia, joiden avulla voit mukauttaa palvelun tarpeidesi mukaan.

7.9 Pisteet
PrivateVPN Arvostelu 2024

Private VPN on todellakin vakavasti otettava VPN-tarjoaja. Se soveltuu kaikille käyttäjille, jotka haluavat suojata yksityisyytensä, katsoa videoita suoratoistolla tai ladata torrentteja.

Yksityisyys ja turvallisuus
8
Piirteet
7.5
Nopeus ja suorituskyky
8
Vastinetta rahalle
8
Helppous
8
Etuja
  • Nopeat yhteydet
  • Natiivisovellus iPhonelle ja Androidille
  • P2P ja BitTorrent sallittu, ilman lokitietoja
  • Ei lokitietojen keräystä
  • Vahva suojaus
Haitat
  • Kill Switch -ominaisuus vain Windowsille
  • Ei sisäänrakennettua palomuuria (NAT palomuuri)
  • Ei IP:n kiinnittämistä
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi