PrivateVPN -arvostelu 2022

private vpn

Private on ruotsalainen vuonna 2009 perustettu VPN. Vaikkei se olekaan markkinajohtaja, se tarjoaa turvallisen ja luotettavan, anonyymin VPN-yhteyden huomattavilla ominaisuuksilla. Nopeita palvelimia on tarjolla merkittävimmissä maissa, eli pääset helposti käsiksi alueellisesti rajoitettuun sisältöön; sosiaalinen media tai striimaus (suoratoisto)-sivustot. Lisäksi voit tehdä torrent-latauksia PrivateVPN:llä jättämättä jälkiä itsestäsi. Tässä siis PrivateVPN arvosteluni jossa tuote käydään yksityiskohtaisesti läpi. Hyödynnä myös eksklusiivinen PrivateVPN kuponkini!

PrivateVPN, yksityisyyttä ja paljon muuta

Tämä PrivateVPN-arvostelu on ollut tehtävälistallani jo pitkän aikaa! Minulla on vaan aina niin paljon artikkeleita kirjoitettavana PRIVACYONLINE.FI:lle, että tarvitsisin jo ylimääräisen käsiparin… Mutta heidän tiiminsä otti minuun yhteyttä ja tuntui siltä, että nyt tämä on otettava työn alle, vihdoin…

Aluksi muutama sana Ruotsista, jossa tämän yrityksen pääkonttori on. Ruotsi on osa ”Fourteen eyes” –maita, eli Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian luomaa yhteisten signaalitiedustelujen allianssia ja se ei ole hyvä asia yksityisyyden osalta.

privatevpn arvostelu suomi

VPN-tarjoajan yksityisyyssuoja on kuitenkin erittäin selkeä. He tarjoavat tiukan ei-lokeja –käytännön. Tämä palvelu on on rakennettu takaamaan yksityisyytesi verkossa, kaikkialla. Voit siis todella selailla anonyymisti, kaikilla laitteillasi. PrivateVPN kun tarjoaa natiivisovellukset Windows, Android ja iOS –käyttöjärjestelmille. Lisäksi 6 samanaikaista yhteyttä takaa, ettei mikään laite jää ilman suojaa.

Koska palvelimia on 52 maassa yli 80 kpl, saat helposti pääsyn suosituimmille, rajoitetuille sivustoille. Näiden joukossa Australia, Kanada, Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Lisäksi heidän korkealuokkaisten palvelimien kautta käyttäjät voivat katsoa suoratoistona videoita HD-laatuisena, sekä ladata torrentteja.

PrivateVPN; Tilausjaksot ja hinnoittelu

privatevpn arvostelu hinnoittelu

Versioita on vaan yksi ja se sisältää kaikki ominaisuudet. Sinä päätät vaan kuinka pitkän tilausjakson otat; 1 kuukausi, 3 kuukautta tai 1 vuosi. Kuten kuva alapuolella kertoo, on kyseessä erittäin edullinen VPN. Tarjouksen myötä hinnassa on 25% alennus, eli saat edullisen hinnan myös 1 kuukauden tilaukselle (sama hinta kuin ExpressVPN vuositilauksella – vaikkei näitä voi keskenään verratakaan).

Muista myös, että tähän hintaan sisältyy 6 samanaikaista yhteyttä. Voit siis suojata kaikki laitteesi, tai jakaa yhteyksiä perheelle tai ystäville. Lisäksi, jos jaat yhteyksiäsi, voit myös jakaa kustannukset!

Private VPN tarjoaa kaksi tapaa kokeilla palvelua; 1 päivän ilmainen kokeilu tai rahat takaisin-takuu 30 päivän ajan.

Private VPN:n yhteenveto

OMINAISUUSARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, BR, MX, AU, ES, SE
 Kirjautuminen usealla laitteella10 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot60+
 Tuetut käyttöjärjestelmätMac, Windows, iOS, Android, Linux
 Rahat takaisin takuu?30 Päivää
 ProtokollatOpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 And IPSec
 ViestintätiedotRajoittamaton
 SalausMilitary AES 256 bits
 IP-osoitteetEi julkistettu
Palvelimet150+

PrivateVPN ominaisuudet

Kaksi käyttöliittymää, yksinkertainen tai tarkennettu käyttöliittymä

Olen kirjoittanut monia VPN-arvosteluja, mutta tätä en ole aiemmin nähnyt. Useimmiten saat yksinkertaistetun käyttöliittymän ja täyden käyttöliittymän. Private VPN kuitenkin tarjoaa kaksi täyttä käyttöliittymää. Ensimmäinen on peruskäyttäjälle, jossa on palvelinvalinta ja yhdistä –painikkeet. Yksinkertainen mutta tehokas. Tunnet kuitenkin käyttäväsi sovellusta, et pienoisohjelmaa (widgettiä).

privatevpn-review-liitäntä

privatevpn kytketty

Jos valitset Advanced (tarkennetun) –käyttöliittymän oikean alakulman painikkeesta, pääset ohjausnäkymään josta voit valita palvelinsijainnin ja protokollan. Vaikka tämäkin VPN tarjoaa useita protokollia, suosittelen aina käyttämään OpenVPN –protokollaa, koska se tarjoaa parhaimman nopeuden ja suojan.

privatevpn-review-syventäviä-käyttöliittymä

privatevpn-kytketty-kehittynyt-rajapinta

Tässä käyttöliittymässä pääset myös Settings (asetukset) –välilehdelle jossa voit muokata ohjelmaa mieltymystesi mukaan. Kuten allaolevassa kuvassa näkyy, asetukset ovat rajatut. Voit oikeastaan kytkeä päälle / pois kolme toimintoa; Avaa sovellus käynnistyksen yhteydessä, avaa yhteys käynnistyksen yhteydessä ja automaattinen uudelleen-yhdistäminen. Olin utelias ja katsoin mitä kielivalikon alta löytyy… ja sieltä löytyi ainoastaan English! Ehkä tämä valikko on tulevaisuuden kielipäivityksiä varten.

privatevpn-asetukset

Viimeisellä välilehdellä, Connection Guard (Yhteyssuoja) löytyy toimintoja, joilla voit muokata yhteytesi suojatasoa. Parhaimman suojan saavuttamiseksi nämä kaikki kolme toimintoa on kytketty päälle; Ipv6 vuotosuoja, DNS vuotosuoja ja KillSwitch.

Toimiiko PrivateVPN Netflixin kanssa?

Kyllä! Jos etsit VPN:ää jolla voit katsoa US Neflixiä kotona tai striimata UK Netflixiä kun olet ulkomailla, tämä saattaa olla oikea VPN sinulle! PrivateVPN tarjoaa räätälöidyn VPN:n Netflixiä varten. Eivätkä he valehtele! Käy katsomassa heidän verkkosivuillaan, mitkä VPN-palvelimet voivat vapauttaa Netflixin käyttöösi voidaksesi nauttia suosikkiohjelmistasi.

PrivateVPN arvostelun kirjoitushetkellä nämä palvelimet ovat tarjolla;

 • Yhdysvallat – Buffalo
 • Yhdysvallat – New York
 • Yhdysvallat – Los Angeles
 • Kanada – Toronto
 • Iso-Britannia – Lontoo 1
 • Iso-Britannia – Lontoo 2
 • Ranska – Pariisi
 • Tanska – Kööpenhamina
 • Suomi – Helsinki
 • Saksa – Frankfurt 1
 • Norja – Oslo
 • Puola – Varsova
 • Ruotsi – Kista
 • Ruotsi – Tukholma
 • Sveitsi – Zurich
 • Hollanti – Amsterdam 1

Toimiiko PrivateVPN BBC iPlayerin kanssa?

Ei. Kokeilin molempia Iso-Britannian palvelimia mutta kumpikaan ei antanut pääsyä BBC:n sisältöön.. Eli, jos haluat käyttää BBC iPlayeria muissa maissa, etsi itsellesi toinen VPN artikkeleistani.

privatevpn-bbc-iplayer

Torrenttien lataus

Tämä VPN on torrent-ystävällinen! Lisäksi voit käyttää mitä vaan heidän palvelimistaan, toisin kuin monilla muilla VPN –tarjoajilla. Suosittelisin kuitenkin käyttämään sellaisen maan palvelinta, joka arvostaa käyttäjien yksityisyyttä, kuten Ruotsi.

Lisäksi, kuten jo aiemmin sanoin, tämä VPN valvoo ei-lokeja –käytäntöään, eli voit todellakin ladata torrentteja anonyymisti.

Kill Switch (Lopeta-toiminto)

Torrentteja ei pidä ladata ilman, että Kill Switch on kytketty päälle! Sen takia tämä ominaisuus sisältyy tähän ohjelmaan ja on jopa oletuksena kytkettynä päälle.

Jos et tiedä mikä Kill Switch on, tässä lyhyt kertaus; Kill Switch on asetus, joka estää kaiken verkkoliikenteesi mikäli VPN-yhteytesi katkeaa. Tämä on nykypäivänä lähes välttämätön Windowsissa. Muuten käyttöjärjestelmäsi voi ohjata sinut julkiseen verkkoon ohi VPN-tunneloinnin. Se tarkoittaa, että saattaisit ladata tiedostoja näkyvällä IP-osoitteellasi… Valmiina tekijänoikeus -trolleille löydettäväksi.

DNS vuotojen estäminen

Tämä VPN tarjoaa tehokkaan suojan DNS-vuotojen ehkäisemiseksi, sekä IPv4 että IPv6 –protokollille. Voit siis olla varma, että kaikki pyyntösi kulkevat VPN-tunneloinnin kautta. Näin yksityisyytesi on taattu.

Portin siirto

Jos satut tarvitsemaan portin siirtoa, se on tuettu. Tosin joudut joko tarkistamaan palvelinlistasta, tai ottaa heihin yhteyttä tietääksesi mitkä palvelimet ovat saatavilla ja miten asetukset tehdään.

VPN asennuspalvelu

Vaikkei tämä nyt varsinaisesti ominaisuus olekaan, haluan mainita tämän etäasennuspalvelun. Tämä on ensimmäinen VPN-tarjoaja jonka tiedän, joka tarjoaa tämäntyyppistä palvelua. Jos sinulla siis on ongelmia asennuksessa, voit antaa heidän teknisten asiantuntijoiden hoitaa asennuksen puolestasi! Jos jaat osan käyttöoikeuksistasi ei-niin-teknisten ihmisten kanssa, vaikka vanhempiesi kanssa, voi tämä palvelu olla tarpeellinen.

Muut PrivateVPN –sovellukset

Windows-ohjelman lisäksi, tämä yhdellä napinpainalluksella asennettava VPN tarjoaa sovellukset useimmille suosituille alustoille. Mac, Android ja iOS. Käyttöliittymät ovat hyvin samankaltaiset, joten voit helposti vaihtaa yhdestä alustasta toiseen.

PrivateVPN MacOS

privatevpn-mac-os

private-vpn-mac-os

PrivateVPN Android

private-vpn-android

privatevpn-android-asetukset

PrivateVPN iOS

privatevpn ios

privatevpn ios palvelin-lista

 

8.5 Pisteet
PrivateVPN arvostelu; Erittäin hyvä

Private VPN on todellakin vakavasti otettava VPN-tarjoaja. Se soveltuu kaikille käyttäjille, jotka haluavat suojata yksityisyytensä, katsoa videoita suoratoistolla tai ladata torrentteja. Tilausjaksot ovat edullisia ja saat kaikkiin 6 samanaikaista yhteyttä / käyttöoikeutta, joka on enemmän kuin useimmilla.

Yksityisyys ja turvallisuus
8
Piirteet
8
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahalle
8
Helppous
8.5
Etuja
 • Nopeat yhteydet
 • Natiivisovellus iPhonelle ja Androidille
 • P2P ja BitTorrent sallittu, ilman lokitietoja
 • Käyttäjäystävällinen
 • Edullinen
 • Etäasennuspalvelu
Haitat
 • Vähäiset konfigurointi –mahdollisuudet
 • Ei sisäänrakennettua palomuuria (NAT palomuuri)
 • Ei IP:n kiinnittämistä

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi