Private Internet Access Kokemuksia 2023

private internet access

Private Internet Access on yksi palveluntarjoaja vpn palveluntarjoajien joukossa. Se tarjoaa huikean määrän palvelimia, joiden avulla koneesi on turvassa ylimääräisiltä katseilta ja pääset käsiksi maailman parhaimpaan sisältöön ilman maarajoituksia! Private internet on paras juttu pitkään aikaan! Jatka lukemista ja tutustu private internet vpn –palveluun ja lue private internet access kokemuksia, saatat yllättyä!


Kokeile nyt
PIA Erikoistarjous - Säästä 81%

Hanki 2 ylimääräistä kuukautta ILMAISEKSI! Kiirehdi, rajoitettu tarjous! Älä jää paitsi!

Private Internet Access Johdanto

Private Internet Access vpn on turvallista nettiselailua tarjoava palvelu. Yhtiö omistaa lisäksi muun muassa Cyberghost vpn-palvelimen. Private Internet VPN tai tuttavallisimmin pia VPN tarjoaa kaikkiaan jopa serveriä 84 eri maassa.

Huikean palvelinten määrän ansiosta private internet access mahdollistaa monipuolisen käyttökokemuksen. Lisäksi pia vpn kokemuksia lukiessa selviää, että palvelu toimii useilla eri alustoilla, joten se on niin Windows käyttäjien, kuin myös iOS, Linux, Android ja Mac –käyttäjillekin.

PIA:n Hinnat ja Paketit

Private Internet Access on yksi alan edullisimmista palveluntarjoajista. Sopimuksia on kolme erilaista ja private internet access kokemuksia luettaessa käykin ilmi, että tämä on yksi syy, miksi pia private internet access valitaan ennen muita palveluntarjoajia.

private internet access hinta

VPN Private Internet Access soveltuu niin pitkäaikaiseen käyttöön, kuin äkilliseen tarpeeseenkin. VPN service ei tarjoa ilmaista kokeilua, mutta sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin takuu. Saat siis rahasi takaisin mikäli et ole tyytyväinen palveluun.

Pia vpn kokemuksia jakaneet ihmiset kehuvat tuotetta siitä, että jokaiseen pakettiin kuuluvat samat ominaisuudet, joten kalliimman paketin valinta ei tuo lisäetua. Maksutapoja VPN:llä on paljon erilaisia ja maksaminen onnistuu ilman henkilötietojen jakamista niin sanotuilla anonyymeilla maksutavoilla, kuten nettilompakot. Muita maksutapoja ovat Visa, Mastercard, American Express, PayPal, AmazonPay, Bitcoin, Ok Pay, Z-cash, Mint, Mobiamo.

Kokeile nyt

PIA Yhteenveto Review

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix Ei sovellettavissa
 Kirjautuminen usealla laitteella 10 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 84+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Linux, Android, Android TV, iOS, gaming consoles, smart TVs, and routers
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat WireGuard, OpenVPN, IKEv2/IPSec
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet Ei julkistettu

PIA Määritä ja Asenna

Private internet access on äärimmäisen yksinkertainen ottaa käyttöön ja asentaa. Pia vpn kokemuksia jakaneet käyttäjät kehuvatkin juuri sen käyttömukavuutta ja nopeutta.

Private internet vpn käyttöönotto käy näin:

  • Lataa asennuspaketti, avaa sovellus tallennussijainnistaan.
  • Klikkaa hiiren oikealla painikkeella tiedostoa ja aloita asennus.
  • Kun lataus on loppunut ja sovellus käyttövalmis, anna sisäänkirjautumistietosi. Tunnuksen ja salasanan löydät viestistä, jonka sait sähköpostiisi maksun yhteydessä.
  • Tallenna tiedot ja ota VPN käyttöön.

Jatkossa vpn palveluiden käyttäminen on vieläkin yksinkertaisempaa, sillä sovelluksen saa käyntiin yksinkertaisesti yhdellä klikkauksella.

Private Internet Access – käyttö

Netflix

PIA on tehnyt vuosia työtä päästäkseen Netflixin suojausten ohi. Näin ollen osa servereistä mahdollistaa Netflixin katselun, mutta kaikilta servereiltä käsin se ei onnistu. Kokeile siis vaihtaa serveriä mikäli Private Internet Access Netflix antaa sinulle maarajauksesta kertovat virheviestin.

Torrent

PIA toimii Yhdysvalloista käsin, joka on kieltämättä hieman erikoista, mutta niin kauan kuin käyttäjä lukee annetut käyttöehdot huolella, voi hän kokea olevansa suojattu. PIA ei tallenna tai säilytä mitään lokitietoja, joten vaaraa niiden joutumisesta vääriin käsiin ei ole. PIA noudattaa toiminnassaan Yhdysvaltojen lainsäädäntöä.

PIA on siitä erinomainen serveri, että se ei rajoita mitään yhteyksiä. Tämä sisältää myös P2P-yhteydet. PIA onkin loistava VPN mikäli haluat käyttää Torrentia.

Kokeile nyt

Private Internet Access ominaisuudet

Port Forwarding

PIA mahdollistaa tunneloinnin. Tunnelointi ei onnistu kaikilla servereillä, joten suosittelemme tarkistamaan tuettujen servereiden listan PIA:n sivustolta. Ohjeet käyttöönottoon löytyvät saman sivuston ohjevalikosta.

Built-in DNS Leak Protection

PIA tarjoaa sisäänrakennetun vuotosuojauksen. VPN on useissa testeissä todettu turvalliseksi. Kehoitamme kuitenkin noudattamaan perusturvallisuutta aina netissä asioidessa.

Disconnect Protection

Private Internet Access sisältää katkaisusuojan eli vaikka VPN kaatuisi, pysyvät käyttäjän tiedot silti turvassa. PIA:n avulla surffaillessasi oletkin tältä osin 100% turvassa.

SOCKS5 Proxy

Yksi PIA:n protokollista on SOCKS5 proxy. Kyseinen välityspalvelin toimii moitteetta kaikkien yleisimpien torrentien kanssa.

PIA MACE (Ad blocking)

PIA MACE on suodatin, joka estää paitsi mainokset, myös haittaohjelmat ja seurannan. Sen käyttöön ottamiseksi ei tarvitse asentaa mitään ylimääräistä ja se toimii kätevästi yleisimpien selaimien tai mobiilisovellusten käytön yhteydessä.

PIA ja Windows yhteensopivuus

Käyttöliittymä

Private internet vpn on äärimmäisen mukava, sillä se on yhteensopiva monilla käyttöjärjestelmillä. Muun muassa Windowsin kanssa käytettäessä koko VPN:stä ei ole mitään haittaa, sillä se asentuu sekunneissa ja jatkossa sen käyttönopeus pysyy huikeana. Aikojen alussa PIA oli hieman tökerö ulkoasultaan ja ominaisuuksiltaan, mutta nykyään sen tarjoama sovellus on mukava käyttää ja erittäin simppeli.

PIA VPN

Asetukset

Asetuksia VPN:ssä voi muuttaa käyttäjän toiveiden mukaisesti. Tämä mahdollistaa muun muassa sen, että vaativampikin käyttäjä onnistuu säätämään VPN:n omien tarpeidensa mukaiseksi. Pia vpn kokemuksia yhdistääkin se, että sovellusta kutsutaan helppokäyttöiseksi, mutta sellaiseksi, että vaativampikin käyttäjä nauttii siitä.

VPN PIA

Pia vpn kokemuksia löytyy eniten toki Windows-käyttäjiltä, sillä onhan Windows nykypäivänä kaikkein suosituin käyttöjärjestelmä tietokoneilla. Seuraavassa kappaleessa pääsemme kuitenkin kurkistamaan myös muiden laitteiden käyttäjien kokemuksiin.

PIA

PIA ja muut laitteet

Private internet access kokemuksia löytyy tietokoneiden käyttäjien lisäksi myös puhelinkäyttäjiltä. Mobiilikäyttäjien yleisimmät käyttöjärjestelmät ovat iOS ja Android ja sovellusta kehutaan toimivaksi ja mukavaksi käyttää. Eri käyttöjärjestelmien välillä ei ole VPN:n ominaisuuksien osalta mitään eroa. Ulkoasu vaihtelee hieman resoluutiosta ja skaalauksesta riippuen, mutta lähtökohtaisesti PIA kohtelee kaikkia käyttäjiään yhtä hyvin.

Voit asentaa PIA:n yhteensä kymmeneen eri laitteeseen samalla sopimuksella. Voit siis suojata oman tietokoneesi lisäksi vaikkapa puhelimesi ja tablettisi ja lisäksi voit pitää perheesikin turvassa. VPN on erittäin tärkeä olla, sillä se on ainoa keino estää yksityisten tietojesi leviäminen nettiin. Miksi siis et pitäisi itseäsi ja muita turvassa? VPN estää sijaintisi ja henkilöllisyytesi vuotamisen ja estää inhottavat pop-up-mainokset, joita me jokainen vihaamme.

Käyttötuki

Private internet access kokemuksia varjostaa hieman käyttötuen tai asiakaspalvelun heikkous. Yhtiöön saa kyllä yhteyden, mutta kovin nopeaa ja joustavaa palvelua on turha odottaa. Yhteydenotto sujuu näppärimmin sähköpostitse vaikka nopein tapa se ei suinkaan ole. Sähköpostitse vastausaika on noin 30 tuntia ja twitterin kautta noin muutamassa tunnissa.

Pia vpn kokemuksia löytää netistä ja näin ollen ongelmatapauksiin löytää usein helpoimman ratkaisun netin keskustelupalstoja selaillessa. PIA:n sivustolla on lisäksi asennusvideoita ja muita hyödyllisiä tutoriaaleja. Sivustolta löytyvät myös usein kysytyt kysymykset, jotka myös vastaavat yleisimpiin teknisiin ongelmiin liittyviin kysymyksiin.

Kokeile nyt

Yhteenveto

Private internet vpn on palvelu, joka tarjoaa 3300 serveriä 45 eri maassa. Se varmistaa käyttäjän tietoturvallisuuden ja tarjoaa tehokkaan suojan markkinoiden jopa edullisimpaan hintaan. Firma haluaakin panostaa juuri tietoturvallisuuten ja takaa ip-osoitteesi salauksen ja tietojesi pysymisen turvassa kaikkina vuorokauden aikoina.

Private internet access on erittäin käyttäjäystävällinen palvelu, joka on ominaisuuksiltaan monipuolinen. Se tarjoaa useita eri hintakategorioita, joissa kaikissa tulevat mukana kaikki huikeat ominaisuudet ja asetukset, jotka mukautuvat käyttäjän toiveiden mukaan. Käytännössä palvelu vaatii sen, että käyttäjä lataa sovelluksen omalle laitteelleen.

Sopimuksen tehtyään ja maksettuaan käyttäjä saa kirjautumismistiedot, joilla VPN:in saa käyntiin yhdellä klikkauksella. Mukautuvat asetukset ja muut VPN:n herkut mahdollistavat sen, että käyttäjä voi kustomoida itselleen toimivat setin VPN:n avulla. Tärkeintä on tietoturvallisuus, jonka Private Internet pystyy takaamaan.

VPN on jakanut palvelimensa eri maihin ja näin ollen se toimii luotettavasti kaikkialla. PIA ei rajoita kaistanopeuksia ja käyttäjällä voi olla jopa viisi laitetta toiminnassa yhtä aikaa.

Aloita Private Internet VPN:n käyttö jo tänään! Osta jäsenyys, lataa sovellus ja valitse kymmenen laitetta, jotka haluat mainostajien ja rikollisten ulottumattomissa.Turvallisuus ja hyvät yöunet eivät ole koskaan olleet niin edullisia, joten tartu pia tänään ja surffata turvallisesti!

Private Internet Access
9 Pisteet
Private Internet Access Kokemuksia

Turvallisuus ja yksityisyys
9
Toiminnallisuudet
9
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahoille
9
Helppokäyttöisyys
9
Etuja
  • Nopea
  • Ei lokeja
  • Voi ladata torrent
  • SOCKS 5 välityspalvelin mukana
Haitat
  • Harvat maat

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi