Private Internet Access Kokemuksia 2024

private internet access

Private Internet Access on VPN-palvelu, joka tarjoaa huikean määrän palvelimia. Turvaa koneesi ylimääräisiltä katseilta ja katso maailman parasta sisältöä ilman maarajoituksia! Private internet on paras juttu pitkään aikaan! Jatka siis lukemista ja tutustu private internet access vpn –palveluun ja lue private internet access kokemuksia, saatat yllättyä!

Hanki PIA VPN nyt!
Private Internet Access: turvallinen VPN-palvelu

Säästä 81 % ja hanki PIA VPN kahdeksi vuodeksi tarjoushintaan ja saat kaksi kuukautta kaupan päälle. Sisältää rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Artikkeli päivitetty: 17 huhtikuu 2024

Private Internet Access johdanto

Private Internet Access VPN on turvallista nettiselailua tarjoava palvelu, joka perustettiin vuonna 2009. Kape Technologies otti palvelun haltuunsa vuonna 2019 ja yhtiö omistaa lisäksi muun muassa Cyberghost VPN-palvelimen. Private Internet Access VPN tai tuttavallisimmin PIA VPN tarjoaa kaikkiaan jopa 35 000 serveriä 84 eri maassa.

Huikean palvelinten määrän ansiosta private internet access mahdollistaa monipuolisen käyttökokemuksen. Palvelu toimii useilla eri alustoilla, joten se on niin Windows käyttäjien, kuin myös iOS, Linux, Android ja Mac –käyttäjillekin.

PIA tarjoaa käyttäjille lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten DNS-vuodoilta suojautuminen, Kill Switch -hätäkatkaisin, mainosten esto sekä yksilöllinen IP-osoite. Mikä tärkeintä Private Internet Access kokemuksia selvittäessä, kyseinen palvelu ei kerää lokitietoja käyttäjistä. Siispä voit käyttää verkkoa ilman huolta tietojesi leviämisestä.

PIA:n hinnat ja paketit

Private Internet Access on yksi alan edullisimmista palveluntarjoajista. Sopimuksia on kolme erilaista ja private internet access kokemuksia luettaessa käykin ilmi, että tämä on yksi syy, miksi pia private internet access valitaan ennen muita palveluntarjoajia.

Private Internet Access hinta

VPN Private Internet Access soveltuu niin pitkäaikaiseen käyttöön, kuin äkilliseen tarpeeseenkin. VPN service ei tarjoa ilmaista kokeilua, mutta sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin takuu. Saat siis rahasi takaisin mikäli et ole tyytyväinen palveluun.

Tällä tavalla voit siis hankkia Private Internet Access kokemuksia ilmaiseksi tyytyväisyystakuun turvin, vaikka varsinaista ilmaista kokeilujaksoa ei olekaan. Rahat takaisin -takuun hyödyntäminen on erinomainen vinkki palvelun testaamiseen.

Pia vpn kokemuksia jakaneet ihmiset kehuvat tuotetta siitä, että jokaiseen pakettiin kuuluvat samat ominaisuudet, joten kalliimman paketin valinta ei tuo lisäetua. Maksutapoja VPN:llä on paljon erilaisia ja maksaminen onnistuu ilman henkilötietojen jakamista niin sanotuilla anonyymeilla maksutavoilla, kuten nettilompakot. Muita maksutapoja ovat Visa, Mastercard, American Express, PayPal, AmazonPay, Bitcoin, Ok Pay, Z-cash, Mint, Mobiamo.

PIA VPN kupongilla voit hyödyntää mahtavan tarjouksen. Tilaa siis palvelu jo tänään ja saat sen edulliseen kuponkihintaan. Klikkaa artikkelissa olevia linkkejä kuponkitarjouksen hyödyntämiseksi.

Kokeile PIA-palvelua nyt

PIA Yhteenveto Review

Alla näet yhteenvetona taulukon Private Internet Access VPN -palvelun ominaisuuksista. Tutustu sen merkittävämpään sisältöön nopeasti taulukon avulla.

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix Ei sovellettavissa
 Kirjautuminen usealla laitteella ∞ samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 84+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Linux, Android, Android TV, iOS, gaming consoles, smart TVs, and routers
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat WireGuard, OpenVPN, IKEv2/IPSec
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 35 000+

Private Internet Access – käyttö

Mihin kaikkeen voit käyttää kyseistä palvelua? Mikäli haluat lisää Private Internet Access kokemuksia käytön suhteen, jatka tämän osion lukemista.

Netflix

Netflixin estojen kiertäminen on monille VPN:n käyttäjille tärkeä kriteeri ja syystä! Yhdysvaltojen Netflixin sisältön on huima eikä Suomen vastaava palvelu vedä vertoja. Mutta Netflixin maarajoitusten kiertäminen ei ole helppoa eivätkä kaikki VPN-palvelut onnistu siinä.

PIA on tehnyt vuosia työtä päästäkseen Netflixin suojausten ohi. Olemme nyt laittaneet vuosien yrityksen testiin ja selvittäneet, onnistuuko PIA tehtävässä. Huomasimme, että osa servereistä mahdollistaa Netflixin katselun, mutta kaikilta palvelimilta käsin se ei onnistu.

Suosittelemme siis vaihtamaan serveriä mikäli Private Internet Access Netflix antaa sinulle maarajoituksista kertovan virheviestin. Tämän pitäisi auttaa Netflixin rajoitusten kiertämisessä.

PIA Netflixin kanssa

Torrent

PIA toimii Yhdysvalloista käsin, joka on kieltämättä hieman erikoista, mutta niin kauan kuin käyttäjä lukee annetut käyttöehdot huolella, voi hän kokea olevansa suojattu. PIA ei tallenna tai säilytä mitään lokitietoja, joten vaaraa niiden joutumisesta vääriin käsiin ei ole. PIA noudattaa toiminnassaan Yhdysvaltojen lainsäädäntöä.

PIA on siitä erinomainen serveri, että se ei rajoita mitään yhteyksiä. Tämä sisältää myös P2P-yhteydet. PIA onkin loistava VPN mikäli haluat käyttää torrentteja. Testasimme, kuinka torrenttien lataaminen sujuu ja mikäli Private Internet Access kokemuksia on uskominen, on tämä palvelu huippulaadukas juuri tähän tehtävään. Palvelun avulla voit turvallisesti ladata, aktivoida ja asentaa torrentteja.

Kiina

Kiina on tunnettu palomuurista, jolla valtio onnistuu sensuroimaan verkkoa. Sen kiertämiseen tarvitaan kunnon VPN-palvelu. Onnistuuko Private Internet Access VPN kiertämään Kiinan sensuurin?

Testasimme tämän ja palvelu toimii vaihtelevasti. Emme siis voi luotettavasti todeta PIAn toimivan aina Kiinassa, vaikka se onkin yksi isoimmista nimistä VPN-markkinoilla tällä hetkellä.

Videopelien pelaaminen

Videopelien pelaamiseen tarvitaan tietenkin nopea VPN-palvelu, jotta se ei häiritse pelin kulkua. PIA on testitulostemme mukaan helposti yksi parhaimmista pelaamiseen sopivista VPN-palveluista. Se mahdollistaa turvallisen yhteyden ja palvelun mukauttaminen on myös erittäin helppoa, mikä on tärkeää pelatessa ja torrenttien käytössä.

Hanki PIA VPN ja huomaa itse, kuinka videopelien pelaaminen sujuu vaivatta nopean ja vakaan yhteyden avulla.

Kokeile PIA-palvelua nyt

Private Internet Access ominaisuudet

Entä millaisia ominaisuuksia Private Internet Access VPN oikein sisältää? Kerromme sen parhaista ominaisuuksista tässä osiossa.

Split Tunneling – jaettu tunnelointi

PIA mahdollistaa tunneloinnin. Sen avulla voit valita, mitkä sovellukset tai IP-osoitteet pääsevät läpi VPN-palvelun luoman tunnelin. Tällä tavalla tietoliikenteen ohjaaminen on huomattavasti helpompaa.

Tunnelointi ei kuitenkaan onnistu kaikilla servereillä, joten suosittelemme tarkistamaan tuettujen palvelinten listan PIA:n sivustolta. Ohjeet käyttöönottoon löytyvät saman sivuston ohjevalikosta.

Built-in DNS Leak Protection

PIA tarjoaa sisäänrakennetun vuotosuojauksen. VPN on useissa testeissä todettu turvalliseksi. Kehoitamme kuitenkin noudattamaan perusturvallisuutta aina netissä asioidessa.

Disconnect Protection

Private Internet Access sisältää katkaisusuojan eli vaikka VPN kaatuisi, pysyvät käyttäjän tiedot silti turvassa. PIA:n avulla surffaillessasi oletkin tältä osin 100% turvassa.

SOCKS5 Proxy

Yksi PIA:n protokollista on SOCKS5 proxy. Kyseinen välityspalvelin toimii moitteetta kaikkien yleisimpien torrenttien kanssa. Sen avulla voit kiertää netin estot helpommin ja nopeammin luotettavan yhteyden kautta. Tehokkuus paranee ja virheiden määrä vähenee. Voit myös käyttää kyseistä protokollaa P2P-vertaisverkon kanssa.

PIA MACE (Ad blocking)

PIA MACE on suodatin, joka estää paitsi mainokset, myös haittaohjelmat ja seurannan. Sen käyttöön ottamiseksi ei tarvitse asentaa mitään ylimääräistä ja se toimii kätevästi yleisimpien selaimien tai mobiilisovellusten käytön yhteydessä.

VPN-protokollat

Open Source on protokolla, joka tarjoaa erittäin luotettavan yhteyden. Open Source tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että kyseinen lähdekoodi on kaikille julkisesti avoin. Kaikki voivat siis tarkastella ja analysoida sitä.

Toinen suosittu Private Internet Access VPN:n sisältämä protokolla on WireGuard. Se tekee VPN-palvelusta nopean ja luotettavan. Saat huomattavasti vakaamman sekä vahvemman verkkoyhteyden. Protokolla on myös hyvin kevyt, joten se ei rasita laitteen tehoa.

Private Internet Access ominaisuudet

Ei lokitietoja

Lokitietoja ei kerätä, kun käytät Private Internet Access VPN -palvelua. Palvelulla on nimittäin tiukka linjaus lokitietojen suhteen eikä se halua kerätä tai tallentaa tietoa käyttäjistä. Tällaisten yksityisten tietojen joukkoon lukeutuvat muun muassa käyttäjän IP-osoite, kaistanleveyden kulutus, selaushistoria sekä DNS-pyynnöt.

Yksilöllinen IP-osoite

Mikäli haluat olla täysin varma yksityisyydestäsi verkossa ja hallita sitä kokonaisvaltaisesti, suosittelemme hyödyntämään PIA VPN -palvelun tarjoamia ominaisuuksia. Palvelu nimittäin sisältää yksilöllisen IP-osoitteen, jonka avulla luot aina staattisen yhteyden, johon vain sinulla on pääsy.

Pysy siis anonyyminä verkossa ja kirjaudu käyttäjätileille helpommin ilman ylimääräisiä turvallisuusvaroituksia tai rajoituksia. Sinun ei todennäköisesti tarvitse myöskään täyttää rasittavia CAPTCHA-kyselyitä, kun käytät staattista IP-osoitetta. Säästät siis runsaasti aikaa.

VPN-reititin

Tätä VPN-palvelua on mahdollista käyttää reitittimellä. Siten voit helposti suojata kaikki verkostossa olevat laitteet yhdellä tilillä. Tämä hyödyllinen ominaisuus suojaa rajoittamattoman määrän laitteita vaikka ne eivät olisikaan VPN:n kanssa yhteensopivia.

Mikä parasta, joudut asentamaan Private Internet Access VPN -palvelun vain kerran! Muut laitteet ovat automaattisesti yhteydessä VPN:ään reitittimen kautta.

Antivirus-virustorjunta

On tärkeää huomioida palvelun tarjoama mahdollisuus virusten torjuntaan. Virustorjunta tuo lisäsuojaa laitteelle ja parantaa näin ollen VPN:n hinta-laatusuhdetta. PIAn oma virustorjunta poistaa haittaohjelmat helposti ilman jäljitystä tai lokitietojen keräämistä. Pidä siis huolta digitaalisesta yksityisyydestäsi ja suojaa selaimet, pilvitallennustila ja laite viruksilta.

Julkinen Wifi-verkko

On tärkeää pysyä suojattuna varsinkin, jos käytät paljon julkista Wifi-verkkoa. Vaikka julkinen Wifi-verkko onkin turvallisempi kuin ennen, ovat hakkerit silti tietoisia sen tuomista riskeistä ja osaavat hyödyntää tämän.

Mikäli Private Internet Access kokemuksia on uskominen, onnistuu se salaamaan tiedot ja reitittämään ne uudelleen alkuperäiseen kohteeseen salaisesti, jolloin kukaan ei pysty seuraamaan verkostosi tietoliikennettä.

Kokeile PIA-palvelua nyt

PIA ja Windows yhteensopivuus

Lue seuraavaksi, kuinka PIA toimii Windows-laitteiden kanssa. Selvitä, kuinka sen käyttöliittymä ja asetukset sopivat yhteen palvelun kanssa.

Käyttöliittymä

Private internet access vpn on äärimmäisen mukava, sillä se on yhteensopiva monilla käyttöjärjestelmillä. Muun muassa Windowsin kanssa käytettäessä koko VPN:stä ei ole mitään haittaa, sillä se asentuu sekunneissa ja jatkossa sen käyttönopeus pysyy huikeana.

Aikojen alussa PIA oli hieman tökerö ulkoasultaan ja ominaisuuksiltaan, mutta nykyään sen tarjoama sovellus on mukava käyttää ja erittäin simppeli.

PIA ja Windows yhteensopivuus

 

Asetukset

Asetuksia VPN:ssä voi muuttaa käyttäjän toiveiden mukaisesti. Tämä mahdollistaa muun muassa sen, että vaativampikin käyttäjä onnistuu säätämään VPN:n omien tarpeidensa mukaiseksi. PIA VPN -palvelusta annettuja kokemuksia yhdistääkin se, että sovellusta kutsutaan helppokäyttöiseksi, mutta sellaiseksi, että vaativampikin käyttäjä nauttii siitä.

Pia VPN -palvelua kokeilleita löytyy eniten Windows-käyttäjistä, sillä onhan Windows nykypäivänä kaikkein suosituin käyttöjärjestelmä tietokoneilla. Seuraavassa kappaleessa pääsemme kuitenkin kurkistamaan myös muiden laitteiden käyttäjien kokemuksiin.

PIA review ja muut laitteet

Private internet access kokemuksia löytyy tietokoneiden käyttäjien lisäksi myös puhelinkäyttäjiltä. Palvelun kanssa yhteensopivia käyttöjärjestelmiä ovat iOS ja Android ja sovellusta kehutaan toimivaksi ja mukavaksi käyttää.

Eri käyttöjärjestelmien välillä ei ole VPN:n ominaisuuksien osalta mitään eroa. Ulkoasu vaihtelee hieman resoluutiosta ja skaalauksesta riippuen, mutta lähtökohtaisesti VPN PIA kohtelee kaikkia käyttäjiään yhtä hyvin.

PIA review ja muut laitteet

Mobiililaitteiden sekä Windowsin lisäksi voit hankkia Private Internet Access kokemuksia myös Mac- tai Linux-laitteilla. Tarvitset macOS 10.13 tai uudemman sekä Linux Ubuntu 18.04 tai uudemman version. Halutessasi voit käyttää VPN-palvelua selaimella: Firefox, Chrome tai Opera.

Voit asentaa PIA:n yhteensä kymmeneen eri laitteeseen samalla sopimuksella. Voit siis suojata oman tietokoneesi lisäksi vaikkapa puhelimesi ja tablettisi ja lisäksi voit pitää perheesikin turvassa.

VPN on erittäin tärkeä olla, sillä se on ainoa keino estää yksityisten tietojesi leviäminen nettiin. Miksi siis et pitäisi itseäsi ja muita turvassa? VPN estää sijaintisi ja henkilöllisyytesi vuotamisen ja estää inhottavat pop-up-mainokset, joita me jokainen vihaamme.

Testitulokset

Alla näet saadut testitulokset nopeuden sekä DNS-vuotojen ja torrenttien käytön suhteen.

Nopeus

Nopeus on merkittävä tekijä PIA VPN -palvelun kannalta. Siihen voivat vaikuttaa monet eri tekijät, kuten VPN-palvelimen ja laitteen välinen etäisyys, VPN-palvelimen käyttäjien lukumäärä, alueelliset kaistanleveyden rajoitukset, Internetin palveluntarjoaja sekä itse prosessorin tehokkuus.

Testasimme palvelun nopeutta eri palvelimilla ja sen nopeus yllätti! Yhteys ei hidastunut paljon edes kaukaisia palvelimia käytettäessä, vaan pysyi aina yli 50 Mbps latausnopeudessa. Euroopan lähimmillä servereillä tämä luku oli 85 Mbps luokkaa.

DNS-vuodot ja torrentit

IPleak.net on paras tapa tunnistaa DNS-osoitteen, IP-osoitteen (IPv ja IPv6) sekä WebRTC-osoitteen vuotaminen. Tarkastelimme PIA VPN -palvelua näihin testituloksiin perustuen ja voimme todeta, että kyseinen palvelu estää erittäin onnistuneesti vuotoja tapahtumasta. PIA läpäisi siis kaikki vuototestit!

PIA tarjoaa ominaisuuden, jolla voit suojautua DNS-vuodoilta. Se on käytössä oletuksena, kun alat käyttää PIA VPN -palvelua, joten sinun ei tarvitse säätää ominaisuutta manuaalisesti.

Käyttötuki

Private internet access kokemuksia varjostaa hieman käyttötuen tai asiakaspalvelun heikkous. Yhtiöön saa kyllä yhteyden, mutta kovin nopeaa ja joustavaa palvelua on turha odottaa. Yhteydenotto sujuu näppärimmin sähköpostitse vaikka nopein tapa se ei suinkaan ole. Sähköpostitse vastausaika on noin 30 tuntia ja twitterin kautta noin muutamassa tunnissa.

Ongelmatapauksiin löytää usein helpoimman ratkaisun netin keskustelupalstoja selaillessa. PIA:n sivustolla on lisäksi asennusvideoita ja muita hyödyllisiä tutoriaaleja. Sivustolta löytyvät myös usein kysytyt kysymykset, jotka myös vastaavat yleisimpiin teknisiin ongelmiin liittyviin kysymyksiin.

Kokeile PIA-palvelua nyt

Private Internet Access VS other competitors

Millaisia Private Internet Access kokemuksia saimme, kun vertasimme sitä muita VPN-palveluita vastaan? Olemme vertailleet VPN-palveluiden parhaimmistoa ja tässä arviot.

Private Internet Access vs ExpressVPN

ExpressVPN on äärimmäisen luotettava ja turvallinen palvelu. Se on syystäkin parhaiden VPN-palveluiden listalla ykkösenä. PIA tarjoaa kuitenkin myös hyvän nopeuden, jolla on hyvä kilpailla ExpressVPN:ää vastaan. Kumpikaan palvelu ei myöskään kerää lokitietoja käyttäjistä.

ExpressVPN loistaa kuitenkin maakohtaisten estojen ja sensuurin kiertämisen suhteen. Se onnistuu kiertämään jopa Kiinan palomuurin, joka on PIAlle hieman hankalampaa ja se näkyy vaihtelevin tuloksin. ExpressVPN:n hinta on hieman kalliimpi, mutta se on kyllä hintansa arvoinen.

Private Internet Access vs CyberGhost

CyberGhost on ominaisuuksiltaan hyvin monipuolinen VPN-palvelu. CyberGhost ei kuitenkaan tue P2P-vertaisverkkoa kaikilla palvelimilla, joten se on hieman valikoivampi torrenttien käytön suhteen. Myöskin PIAn Windows-sovellus on hieman laadukkaampi.

CyberGhostin asiakaspalvelu on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Näiden VPN-palveluiden hinta on melko sama, joten sen suhteen ei ole merkittävää eroa.

Kokeile PIA-palvelua nyt

UKK

Kuinka PIA asennetaan laitteelle?

Private internet access on äärimmäisen yksinkertainen ottaa käyttöön ja asentaa. Pia vpn -palvelusta kokemuksia jakaneet käyttäjät kehuvatkin juuri sen käyttömukavuutta ja nopeutta.

Private internet Access vpn käyttöönotto käy näin:

  • Lataa asennuspaketti, avaa sovellus tallennussijainnistaan.
  • Klikkaa hiiren oikealla painikkeella tiedostoa ja aloita asennus.
  • Kun lataus on loppunut ja sovellus käyttövalmis, anna sisäänkirjautumistietosi. Tunnuksen ja salasanan löydät viestistä, jonka sait sähköpostiisi maksun yhteydessä.
  • Tallenna tiedot ja ota VPN käyttöön.

Jatkossa vpn palveluiden käyttäminen on vieläkin yksinkertaisempaa, sillä sovelluksen saa käyntiin yksinkertaisesti yhdellä klikkauksella.

Onko PIA tehokas VPN?

Mikäli Private Internet Access kokemuksia on uskominen, on kyseessä erittäin vahva ja luotettava VPN-palvelu. Sen salaus on huippuluokkaa ja voit vaihdella eri protokollien välillä. Se sisältää myös yksilöllisen IP-osoitteen, jonka avulla voit varmistaa nimettömyyden verkossa.

Voidaanko PIAa jäljittää?

PIAn jäljittäminen ei onnistu helpolla, sillä se ei kerää lokitietoja käyttäjistä. Näin ollen mitään tietoja ei tallenneta tai jaeta palvelimella. Yksityisyyden varmistaminen on PIAn päätehtävä ja se on ottanut sen tosissaan. Näin ollen kyseisen VPN-palvelun jäljittäminen on miltei mahdotonta.

PIA VPN -arvostelun yhteenveto

Private internet vpn on palvelu, joka tarjoaa 3300 serveriä 45 eri maassa. Se varmistaa käyttäjän tietoturvallisuuden ja tarjoaa tehokkaan suojan markkinoiden jopa edullisimpaan hintaan. Sen avulla takaat IP-osoitteesi salauksen ja tietojesi pysymisen turvassa kaikkina vuorokauden aikoina.

VPN on jakanut palvelimensa eri maihin ja näin ollen se toimii luotettavasti kaikkialla. PIA ei rajoita kaistanopeuksia ja käyttäjällä voi olla jopa viisi laitetta toiminnassa yhtä aikaa. Palvelu on ominaisuuksiltaan monipuolinen. Se tarjoaa useita eri hintavaihtoehtoja, joissa kaikissa tulevat mukana kaikki huikeat ominaisuudet ja asetukset, jotka mukautuvat käyttäjän toiveiden mukaan.

Aloita Private Internet Access VPN:n käyttö jo tänään! Osta jäsenyys, lataa sovellus ja valitse kymmenen laitetta, jotka haluat mainostajien ja rikollisten ulottumattomissa.

Mikäli haluat testata ensin testitulostemme voittajaa, hanki ExpressVPN ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Se on luonnollisesti turvallinen ja nopea palvelu, jonka avulla kierrät geoblokkaukset helposti!

Private Internet Access
9 Pisteet
Private Internet Access Kokemuksia 2024

Turvallisuus ja yksityisyys
9
Toiminnallisuudet
9
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahoille
9
Helppokäyttöisyys
9
Etuja
  • Lukuisia palvelimia ja sijainteja
  • Edullinen
  • Helppokäyttöinen
  • Ei kerää lokitietoja
Haitat
  • Kiinan palomuurin kiertäminen vaihtelevaa
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi