ThePhotoStick Arvostelu 2022

Sinäkin lienet törmännyt samaan ongelmaan kuin lukemattomat muutkin lukijamme, sekä allekirjoittanut itse, valokuvien siirtelyyn ja lajitteluun sekä varmuuskopiointiin kuluu aivan liikaa aikaa. Olivatpa kyseessä sitten lomakuvat tai lapsuuskuvasi, et varmastikaan halua käyttää arvokasta aikaasi turhaan näpertämiseen niiden parissa. Varmuuskopiointi ulkoiselle medialle on kuitenkin tärkeää nykypäivänä, mitäpä jos tietokoneesi päättää jumiutua viimeisen kerran, tai kovalevysi sattuu tuhoutumaan käyttökelvottomaksi kesken kirjoituksen tai mikä tahansa tuomionpäivän skenaario mieleesi juolahtaakin. Ja vaikka allekirjoittanut itse kokeekin olevansa järjestelmällinen henkilö, ja myöntää käyttävänsä aivan liikaa aikaa asioiden organisointiin, kyllä tuhannen Kreikan lomakuvan jälkeen ketä tahansa vähän jo kyllästyttää… Siksi yllätyinkin kuullessani ThePhotoStick -laitteesta.

Yllättävää tilanteessa oli myös se, että kuulin laitteesta erään tuttavani, joka tunnetusti ei paljoakaan koneista ymmärrä, kautta hänen kysyessään Photo Stick Kokemuksia minulta. Itse asiassa hänhän oli laitteen jo ostanut, mutta päätti kuitenkin varmistaa laitteen toimintaa minulta. Kiinnostuin itsekin kyseisestä Photostick -laitteesta ja päätinkin ottaa sen raatimme tiukkaan arvosteluun!

Hanki Nyt
Varmuuskopioi kaikki mediatiedostosi helposti Photostick USB -laitteella!

Kaikkien vanhojen hääkuvien, perhepotrettien ja lomakuvien läpi käyminen saattaa olla uuvuttaavaa. Ei kuitenkaan enää ThePhotoStickin ansiosta. Se on kätevä vempain, joka hoitaa kaiken varmuuskopioinnin likaisen työn puolestasi!

Kyllästyttääkö kuvien varmuuskopiointi? Käytä ThePhotoStick

Valokuvien varmuuskopiointi on pakollinen paha, joka usein jää tekemättä kuvia koneelle tuodessa. Aina lomareissun jälkeen tuodaan tuhat uutta kuvaa koneelle ja ajatellaan sitten että kai ne myöhemminkin voi tikulle varmuuskopioida. Todellisuudessa homma muistuu mieleen vasta jonkun siitä mainitessa ja silloin rästissä saattaakin olla jo vuosien kuvat ja edessä valtava työsarka. Mikäli tämä kuulostaa tutulta tilanteelta, on meillä siihen ratkaisu, ThePhotoStick. Jatka siis jutun lukemista kuullaksesi meidän testiraatimme Photo Stick Kokemuksia.

Et ole yksin ongelmasi kanssa, sillä Photo Stick kokemuksia ovat meiltä kyselleet jo useat ihmiset, jotka kaikki kamppailevat saman ongelman kanssa, ja jakavat saman pelon kaikkien muistojen katoamisesta silmän räpäyksessä.

photo stick

Yleensähän kuvat joudutaan varmuuskopiointia varten joko yksitellen tai vähintäänkin kansioittain siirtelemään manuaalisesti ulkoiselle medialle kuten muistitikulle. Mikäli kuvat olisivat valmiiksi siististi samassa paikkaa, ei työrupeama olisikaan niin suuri, mutta allekirjoittaneen, kuten kaikkien Photo Stick kokemuksiakyselleidenkin, kuvat eivät yleensä kauhean siististi ole.

Mutta älä pelkää, äläkä ainakaan ryhdy manuaaliseen varmuuskopiointiin enää kertaakaan! Meillä on nimittäin huomattavasti käyttäjäystävällisempi vaihtoehto juuri tähän tarkoitukseen, ThePhotoStick!

Hanki Nyt

Mikä sitten on ThePhotoStick?

Vaikka nykyään ei tarvitsekaan enää viedä valokuvia lomareissun  jäkeen valokuvausliikkeeseen kehitettäväksi, ja sitten siististi albumeihin järjesteltäväksi. Nykyään voimme huoletta ottaa tuhansia kuvia, ilman ajatustakaan filmin loppumisesta kesken tai tarpeesta kehittää kuvat. Uuden digitaalisen aikakautemme ongelmana onkin kuvien katoaminen. Tähän ongelmaan vastaa ThePhotoStick.

Lukiessaan Photo Stick kokemuksia monet saattavat miettiä vaihtoehtoisia tapoja varmuuskopiointiin, kuten erilaisia pilvipalveluja tai möhkelemäisiä ulkoisia kovalevyjä. Photostick tarjoaa kuitenkin monta suurta hyötyä näihin vaihtoehtoihin verratessa, nimittäin ei turhia kalliita kuukausimaksuja, kuten pilvipalveluissa, ei epämääräisiä sovelluksia, eikä rumia ulkoisia kovalevyjä pöydälle. Kaikki mitä varmuuskopiointiin tarvitset kulkee mukanasi helpolla, laadukkaalla ja ennen kaikkea kompaktin kokoisella muistitikulla . ThePhotoStickin ansiosta sinun ei edes tarvitse organisoida kuviasi itse, se tekee senkin puolestasi!

photostick

usb photostick

Photostick on siis usb-muistikku, joka mahdollistaa kaikkien kuviesi, videoidesi ja muunkin median varmuuskopioinnin vain yhdellä napinpainalluksella! Ei, sinun ei oikeasti tarvitse valita tiedostoja ja raahata niitä kansiosta toiseen tai kopioida ja liittää miljoonaa kertaa. Photosticktekee kaiken tämän puolestasi. Sinun tarvitsee vain painaa yhtä nappulaa ruudulla, ja tämä upea ajansäästäjä tekee kaiken aikaa vievän pikkunäpräyksen puolestasi ja vieläpä salamannopeasti! Ei hämärien sovellusten asentelua tai mitään sellaista, kaikki toimii suoraan tikulta

Photo Stick ei myöskään ainoastaan varmuuskopioi kuviasi, vaan se myös auttaa sinua organisoimaan ne! Tavallisestihan sinä joudut itse etsimään kuviesi joukosta monistetut kuvat ja poistamaan ne manuaalisesti. ThePhotoStick kuitenkin tekee tämän automaattisesti! Varmuuskopioidessaan kuvat se suodattaa monistetut versiot samasta kuvasta säästääkseen tilaa!

Millainen PhotoStick sitten on?

Laitteesta on saatavilla kolmea eri versiota, joilla kaikilla on oma paikkansa. Saatavat versiot eroavat tallennuskapasiteetiltaan toisistaan. PhotoStick -mallistoon kuuluvat 8GB, 64GB sekä 128GB mallit tikusta. Mikäli kysytään suuntaa antavia Photo Stick kokemuksia laitteiden tallennuskapasiteetista, mahtuu 8GB tikulle keskimäärin noin 3500 kuvaa, 64GB tikulle keskimäärin noin 30000 kuvaa ja 128GB tikulle jopa hurjat 60000 kuvaa.

8GB tikkua voimme suositella vain heille, jotka ovat varmoja etteivät tule ylittämään 3500 kuvan määrää. 8GB malli on vain hieman 64GB mallia halvempi, tarjoten kuitenkin vain kahdennaksen sen tallennuskapasiteetista. Mikäli kuitenkin olet varma ettet tule koskaan tarvitsemaan enempää tallennustilaa, on ThePhotoStick 8gb oiva valinta.

photo stick kokemuksia

thephotostick 64gb

64GB laitetta taas voimme lämpimästi suositella kelle tahansa keskivertokuvaajalle, joka ei älytöntä määrää kuvaile, mutta haluaa kuviensa pysyvän turvassa. Laite on vain hieman kalliimpi ikuin 8GB malli. Raatimme tulemana onkin siis vahva suositus ThePhotoStick 64GB -mallille.

128GB mallia taas voimmekin suositella etenkin aktiiviselle kuvaajalle, ja ylipäänsä keskivertoa enemmän kamera kädessä viihtyvälle. 60 000 kuvan kapasiteetillaan, täyttää se kovimmankin kuvaajan tarpeet aivan varmasti! 128GB malli tarjoaakin valikoiman ylivoimaisesti parhaan vastineen rahalle. Siihen mahtuvat tulevienkin vuosien kuvat helposti! Raatimme antaakin ThePhotoStick 128GB -mallille erittäin vahvan suosituksensa!

Hanki Nyt

Kuinka Photostick sitten toimii?

Photo Stick toimii kuten mikä tahansa muukin laadukas muistitikku, yhdellä suurella erotuksella. Photostickille on nimittäin esiasennettuna erikoiskehitteinen oma ohjelmistonsa, joka mahdollistaa kaikkien tärkeiden kuviesi ja videoidesi varmuuskopioinnin vain yhdellä klikkauksella. Tässä yksinkertaistettu ohje kaikille photo stick kokemuksia kysyneille:

 1. Varmista ensin että tietokoneesi on päällä
 2. Laita Photo Stick USB-porttiisi. Odota, että laite tunnistetaan, jolloin se ilmestyy resurssienhallintaan (Tai työpöydällle, mikäli kyseessä on Macintosh-laite)
 3. Avaa tiedosto nimeltä ThePhotoStickWindows.exe (tai ThePhotoStickMac, mikäli käytät Macintosh-laitetta), paina sitten ”Go” painiketta aloittaaksesi varmuuskopioinnin.
 4. Odota rauhassa että prosessi varmuuskopioi kaikki kuvasi.

Kun prosessi on valmis, kaikki kuvasi ja videosi tietokoneelta ovat tallennettuina turvallisesti ja laadukkaasti PhotoStickille. Voit käyttää PhotoStickiä myös toisella tietokoneella katsellaksesi ja kopioidaksesi kuvia tietokoneen muistiin, mikäli niin haluat.

thephotostick

Tämän lisäksi, muistathan päivittää varmuuskopiosi säännöllisesti. Se on niinkin yksinkertaista, kuin PhotoStickin liittäminen USB-porttiin uudellleen ja GO-painikkeen napauttaminen. Kun päivität varmuuskopiosi, vain ja ainoastaan kuvat, joita ei vielä ole PhotoStickillä, lisätään varmuuskopioon. Näin ollen varmuuskopion päivitys on aina nopeampaa kuin ensimmäinen kerta. Tällä tavoin voit myös varmistua etteivät viimeisimmätkään kuvasi ja videosi katoa, mikäli tietokoneellesi käykin jotakin.

Itse allekirjoittanut suosittelisi varmuuskopioiden tekemistä aina uusia kuvia tuotaessa, tai säännöllisesti esimerkiksi kerran kahdessa viikossa, kuten itse teen. Näin ollen en vahingossakaan unohda jotakin tärkeää muistoani varmuuskopiosta.

PhotoStick ohjelmisto on pyritty pitämään erittäin helppokäyttöisenä, jotta kuka tahansa kykenee käyttämään sitä ilman minkäänlaista tietämystä tietotekniikasta. Sovelluksesta näet myös PhotoStick -laitteesi käytetyn sekä jäljellä olevan tallennustilan.

Miten ThePhotoStick hyödyttää sinua?

Eihän tämä mikään oikea arvostelu olisi, ellen listaisi omia suosikkiominaisuuksiani teille lukijoille, jotka olette Photo Stick kokemuksia minulta kyselleet. Tässä siis listattuna lempiominaisuuteni.

Yhden klikkauksen varmuuskopio

Toisin kuin pilvipalveluita hyödyntävät kilpailijansa, et tarvitse vaikeakäyttöisiä ohjelmistoja, käyttäjän luomista tai kuukausi/vuosilisenssin maksua. Ja ulkoisiin kovalevyihin verrattaessa on laite yksinkertaisesti kompaktin kokonsa puolesta ylivertainen, tähän kun lisätään helppokäyttöinen ohjelmisto, on meillä varma voittaja.

Riittää kun yksinkertaisesti liität laitteen tietokoneesi USB-porttiin, avaat ohjelmiston ja painat GO nappulaa. Tämän jälkeen kaikki kuvasi ja videosi varmuuskopioidaan, ja voit vaikka hakea kahvin sillä aikaa, PhotoStick :in hoitaessa tylsän kopioinnin ja lajittelun puolestasi.

Yhteensopiva kaikkien mediaformaattien kanssa

Olipa kyseessä sitten JPEG, PNG, JPG tai MP3, tämän laitteen avulla kykenet tallentamaan kaikki kuvasi, videosi sekä minkä tahansa muunkin mediasi. Kyllä, mukaanlukien ne kuvat jotka poltit kymmenen vuotta sitten cd-levylle, jonka sitten jätit pölyä keräämään laatikon perälle.

Voit siis tallentaa kaikki uudet ja vanhat kuvasi yhdelle pienelle tikulle, jolta pystyt helposti käyttämään niitä. ThePhotoStick voi varmuuskopioida miltei minkä tahansa kuva tai videotiedoston. Tuettuihin tiedostomuotoihin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • jpg
 • gif
 • png
 • tiff
 • pct
 • ico
 • bmp
 • avi
 • raw
 • mov
 • wmv
 • mpeg4

Photo Stickin ohjelmisto etsii näihin tiedostomuotoihin tallennettuja tiedostoja automaattisesti tietokoneeltasi ja varmuuskopioi ne. Sinun ei siis tarvitse manuaalisesti etsiä kuvia ja videoita muun roinan joukosta. Tämä helpottaa hommaa erityisesti, kun kyseessä ovat kamerasi automaattisesti nimeämät tiedostot. Photostick tekee tästä perinteisesti tylsästä ja aikaa vievästä hommasta mukavaa,helppoa ja ennen kaikkea nopeaa!

Nopeaa ja automatisoitua

Ilman tätä älykästä kuvien varmuuskopiointiohjelmistoa, sinun pitäisi itse henkilökohtiasesti istua koneellasi näpyttelemässä manuaalisesti haluamasi kuvat varmuuskopioitavaksi. Sen jälkeen joutuisit vielä nimeämään ne ja organisoimaan ne omiin kansioihinsa, kauhea päänvaiva ja aivan turhaan.

Tämän laitteen, ja sen mukana tulevan ohjelmiston ansiosta tämä kaikki helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. Älykäs Photostick ohjelmisto nimittäin tekee niin varmuuskopioinnin kuin kuvien ja videoiden organisoinninkin automaattisesti puolestasi! Voit siis samalla keskittyä kaikkeen muuhun ja katsoa vaikkapa nettivideoita samalla kun älykäs varmuuskopiointi tapahtuu taustalla! Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, joten vähemmänkin koneista tietävät osaavat varmasti sitä käyttää.

Se ei vaadi internet-yhteyttä

Eikö langaton verkkosi satu toimimaan juuri silloin kun haluaisit kuvia varmuuskopioida? Ei hätää, Photo Stick :n kanssa se ei ole ongelma!

Voit käyttää photostickin älykästä ohjelmistoa kuvien ja videoiden varmuuskopioimiseen missä ja milloin tahansa (kunhan tietokoneeseesi tulee virta), jopa ilman internet-yhteyttä. Toisin kuin pilvipalveluja hyödyntävät varmuuskopiot, jotka vaativat vakaan ja nopean internet-yhteyden toimiakseen.

Tämä laite toimii aivan kuten kovalevysi, sillä erolla että tämä on paljon kompaktimpi ja suunniteltu nimenomaisestiu kuvien ja videoiden varmuuskopioita varten! Kaiken lisäksi laitteeseen mahtuu malliversiosta riippuen jopa 60 000 kuvaa!

Hanki Nyt

Photo Stick Kokemuksia

Kaikki tuttavani, joilta olen Photo Stick kokemuksia kysynyt, ovat kertoneet laitteen saaneen heidät aloittamaan säännöllisen varmuuskopioinnin. ThePhotoStick on heidän mukaansa tehnyt varmuuskopioinnista niin helppoa, että se tulee tehtyä taustalla vaikka sosiaalita mediaa selatessa. Kun varmuuskopiointi käy vain yhden napin painalluksella, ja tikku mahtuu helposti mukaan vaikka taskuun, ei varmuuskopion tekemistä tule enää pidettyä ollenkaan niin suurena rupeamana.

Ainoa huono asia, joka on tullut ilmi Photo Stick kokemuksia kysellessä, on tilan loppuminen kesken. Ja ei, en tunne ihmisiä, joilla 64GB, saatika 128GB-mallien tila olisi kesken loppunut. He jotka ovat tallennustilan loppumisesta pahoitelleet, ovat ajatelleet 8GB tikun riittävän heille vallan mainiosti. Sitten tikulle on kopioitu kaikki vanhat kuvat, ja muutaman kesän jälkeen onkin ihmetelty kun eivät uudet lomakuvat enää tikulle mahdukaan. Siksi suosittelemme lämpimästi tilaamaan 64GB tai 128GB-mallin laitteen.

Mitä ThePhotoStick sitten maksaa?

Näin helppokäyttöisen ja yleiseen ongelmaan vastaavan laitteen luulisi maksavan paljon, mutta ThePhotoStick on erittäin edullinen, ja maksaakin vähemmän kuin moni tavallinen muistitikku. Kuten aiemmin mainittu, on sitä saatavilla kolmessa eri tallennuskapasiteetissa: 8GB, 64GB ja 128GB. Voit siis valita juuri sen mallin, joka sopii omiin tarpeisiisi! Tarkista tästä ajankohtainen mallitarjonta.

Voit ostaa ThePhotoStick -laitteen heidän viralliselta sivuiltaan, jonne pääset artikkelin linkkien kautta. Tilatessasi laitteen heidän omasta verkkokaupastaan, saat myös hyvin reilun 40% alennuksen jokaisesta yliimääräisestä tilaamastasi tikusta.

Edullisimman 8GB tikun saat edulliseen, vain 31,49 € hintaan. Tätä tikkua emme kuitenkaan aktiivisemmille käyttäjille voi suositella pienen tallennustilansa vuoksi. Tila loppuu kesken aivan liian äkkiä, mikäli kuvaat yhtään mitään edes kuukausittain.

photo stick usb

Miltei yhtä edullinen 64GB malli on hinnaltaan 44,99 €. Tätä mallia voimme monelle kotikäyttäjälle suositella varauksetta. Mikäli tarvitset talletuspaikan kaikille lomakuvillesi ja perhepotreteillesi, on tämä yleensä täydellinen valinta!

Parhaan 128GB mallin saat nyt edulliseen vain 71,99 € hintaan. Tätä mallia voimme suositella aivan kenelle tahansa, ja se onkin verkkokaupan myydyin malli. Etenkin videoita varmuuskopioidessa saattaa 8GB tai 64GB mallin tila rajoittaa varmuuskopiointia. Siksi useat ostavatkin suoraan 128GB, jotta laitetta ei tarvitse päivittää ja tilan voi luottaa riittävän kaikkiin tarpeisiin!

Valitsitpa minkä tahansa ThePhotoStick -mallin tahansa, tarjoaa PhotoStick sinulle täyden 30 päivän rahat-takaisin tyytyväisyystakuun! Tilaa siis rohkeasti itsellesi, ystävillesi ja vanhemmillesi PhotoStick -laiteet, sillä se on käytännössä riskitöntä!

Hanki Nyt

Yhteenveto

Testattuamme PhotoStick -laitteen läpikotaisin, voi raatimme varauksetta suositella laitetta kaikkiin armuuskopiointitarpeisiisi. ThePhotoStick toimii erinomaisesti kaikilla tietokoneilla, olipa kyseessä sitten Windows- tai Macintosh -pohjainen tietokone. Voinkin kaikille Photo Stick kokemuksia kysyville kertoa, että koska saat tilauksellesi täyden 30 päivän rahat-takaisin takuun, en näe yhtäkään syytä mikset ottaisi laitetta testiin! Muistathan tilata riittävän suurella kapasiteetilla varustetun version, itsekin tilasin juuri 128GB mallin omaan käyttööni!

ThePhotostick
Heitä hyvästit "Muisti täynnä" viesteille ikuisesti!
9 kokonaispisteet
ThePhotoStick Arvostelu

ThePhotostick® on pieni laite, joka varmuuskopioi kallisarvoiset muistosi välittömästi, ilman että sinun tarvitsee itse valikoida ja organisoida niitä!

Ominaisuudet
9
Vastine rahalle
9
Helppokäyttöisyys
8
Etuja
 • Automatisoitu ja nopea
 • Suodattaa monistetut kuvat
 • Taskukokoinen
Haitat
 • Jäätyilee ajoittain

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi