Password Boss Kokemuksia 2024

password boss

Etsitkö salasanojen hallintaohjelmaa, joka pitää kaikki tiedot varmassa tallessa? Lue siinä tapauksessa tämä arvostelu 2024 ja kerromme, millaisia ominaisuuksia sillä on tarjolla käyttäjille. Arvioimme sen turvallisuuden ja ominaisuuksien tason. Tutustumme myös eri tilausvaihtoehtoihin ja selvitämme, onko Password Boss todella hankkimisen arvoinen palvelu.

Hanki nyt
Suojaa salasanasi avulla Password Boss

Password Boss Avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia salasanojen hallitsemisesta verkossa. Se parantaa turvallisuuttasi nettiä käytettäessä. Kokeile tätä tehokasta salasanojen hallintaohjelmaa ja ajan rahat takaisin -laatutakuulla.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Salasanoilla on tärkeä merkitys nykyaikana, kun tekniikka on lisääntynyt ja uusia käyttäjätilejä tulee luoda jatkuvasti eri palveluihin. Salasanoja on niin paljon, että niiden muistaminen on hankalaa. Jotta salasanoja olisi vaikea selvittää ja estää siten tilien hakkerointi, tulee salasanojen olla riittävän tehokkaita. On myös tärkeää vaihtaa välillä salasanaa. Onneksi voit kuitenkin saada apua tästä erinomaisesta salasanojen hallintaohjelmasta, jonka avulla kaikki tämä onnistuu helposti. Kerromme nyt lisää tämän ohjelman periaatteista ja ominaisuuksista. Jatka siis arvostelun lukemista.

Password Boss: yrityksen historiaa

Ennen kuin tutustumme tarkemmin itse palvelun ominaisuuksiin, selvitetään ensin millainen yritys tämän palvelun takana oikein on. Password Boss on siis salasanojen hallintaohjelma, joka perustettiin vuonna 2014. Se on Steve Wisen keksimä palvelu. Steve Wisen tavoitteena oli luoda sellainen salasanojen hallintaohjelma, joka sopisi MSP-palvelun toimintaan ongelmitta. Siitä syntyi siis Password Boss -salasanojen hallintaohjelma, jota tulemme arvioimaan tässä arvostelussa.

Password Boss tarjoaa käyttäjille monipuolisen ja käytännöllisen ratkaisun. Voit käyttää sitä niin yksityisessä elämässä kuin myös työelämässä. Yrityksen jäsenet ovat IT-alalla uraa luoneita tunnettuja henkilöitä, kuten David Bellini. Yritys sijaitsee Yhdysvalloissa, Floridan osavaltiossa.

Entä millaisia ominaisuuksia tältä apuvälineeltä voi odottaa? Alla näet listattuna kaikki sen monipuoliset ominaisuudet, joista kerromme lisää myöhemmin tässä arvostelussa. Tässä kuitenkin lyhyt kuvaus näistä ominaisuuksista.

 • Salasanojen lisäys: lisää salasanat tileille.
 • Salasanojen tuonti ja vienti: synkronoi salasanat muista salasanojen hallintaohjelmista tai selaimista.
 • Salasanojen luonti ja vahvuuden varmistaminen: luo vahvoja salasanoja valmiiksi generoitujen salasanojen avulla ja varmista niiden tehokkuus.
 • Salasanojen automaattinen täyttö: salasana ja käyttäjätunnus täytetään automaattisesti käyttämilläsi verkkosivuilla.
 • Kaksivaiheinen vahvistus: varmista, että ulkopuoliset eivät pääse kirjautumaan salasanojen hallintaohjelmaan, kun kaksivaiheinen tunnistautuminen pyytää salasanan lisäksi toista vahvistustapaa.
 • Etähallinta: hallitse salasanoja etäisesti ja poista tiedot tililtä, mikäli laite katoaa tai varastetaan.
 • Salasanojen jakaminen: jaa salasanat tai henkilökohtaiset tietosi tarvittaessa muiden käyttäjien kanssa.
 • Monitahoinen suojaus: turvattu selain, biometrinen tunnistautuminen ja kaksivaiheinen vahvistus parantavat kaikki ohjelman suojaustasoa.
 • Eri laitteiden välinen synkronointi: synkronoi salasanat ja muut henkilökohtaiset tiedot käyttämiesi eri laitteiden välillä.
 • Pimeän verkon skannaus: ohjelma skannaa ja tarkkailee pimeää verkkoa ja ilmoittaa, mikäli tietomurto on päässyt tapahtumaan.
 • Automaattinen kirjautuminen: kirjaudu automaattisesti käyttämillesi tileille.

Kuten huomaat, ominaisuuksia on runsaasti ja niiden avulla voidaan myös käyttää MSP-palvelua. Yritys pyrkii tukemaan käyttäjiä uusien ja nykyaikaisten innovatiivisten teknologiaratkaisujen avulla. Monet yritykset eivät vielä ole hankkineet käyttöönsä salasanojen hallintaohjelmaa. Omistatko itse pienen tai suuren yrityksen? Ehkä nyt olisi aika harkita palvelun ostamista ja parantaa siten yhtiön turvallisuustasoa. Pienistä yrityksistä tulee usein hakkereiden ja muiden haitallisten turvallisuutta uhkaavien ongelmien uhreja. Tämä salasanojen hallintaohjelma on kuitenkin erinomainen apukeino sen ehkäisemiseen. Tarkastellaan seuraavaksi eri tilausvaihtoehtoja.

Osta Erikoistarjous nyt!

Password Boss: hinnoittelu ja tilausvaihtoehdot

Haluat varmasti tietää, mitä salasanojen hallintaohjelma maksaa. Riippuen siitä, oletko yksityisasiakas vai ostatko palvelua yrityksellesi, saat parhaimman tarjouksen yrityksen omilla nettisivuilla. Pääset kyseiselle sivustolle tämän arvostelun linkkejä klikkaamalla. Ne ohjaavat sinut ostoksen tekemiseen. Tutkimme nyt tarkemmin yksityiseen käyttöön suunniteltuja vaihtoehtoja.

password boss hinta

Voit valita joko Premium- tai Family-tilauksen. Premium-tilaus sisältää kaikki perustoiminnot ja ne on tarkoitettu vain yhden käyttäjän käyttöön rajoittamattomilla laitteilla. Mahtavinta on se, että voit kokeilla palvelua ilmaiseksi päivän ajan rahat takaisin -laatutakuulla. Jos et siis ole tyytyväinen, pyydä vain rahasi takaisin.

Perhetilaus puolestaan mahdollistaa palvelun käytön jopa eri tilillä. Voit siis suojata koko perheen salasanat yhdellä tilauksella. Se on kätevä tapa parantaa koko perheen käyttämien tilien suojausta. Molemmat tilausvaihtoehdot ovat yhteensopivia Windows, macOS, Android, iOS laitteiden kanssa. Ne sopivat myös useimpiin selaimiin. Kokeile tätä salasanojen hallintaohjelmaa valitsemalla käyttöösi parhaiten sopivan kuukausitilauksen. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset testaamaan palvelua.

Osta Erikoistarjous nyt!

Password Boss 2024 -taulukko

Alla näet vielä lyhyen yhteenvedon Password Boss -salasanojen hallintaohjelman perusominaisuuksista ja siihen yhteensopivista laitteista ja selaimista.

OMINAISUUS ARVO
Kirjautuminen useille tileille samanaikaisesti Enintään 1-∞ samanaikaiset yhteydet
Yhteensopivat käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Android, iOS
Rahat takaisin takuu? N/A
Salaukset N/A
Alkaa alkaen
Ilmainen versio? Kyllä, mutta rajoitetuin ominaisuuksin

Kuinka turvallinen salasanojen hallintaohjelma on?

Salasanojen hallintaohjelmat ovat yleisesti ottaen hyvin turvallisia käyttää, mutta kannattaa aina varmistaa, pitääkö hankkimasi palvelu salasanat varmasti tallessa. Salasanat kannattaakin tallentaa sekä tietokoneelle että pilvipalveluun. Mikäli tallennat salasanat tietokoneen sijaan vain pilvipalveluun, on riskinä se, että tili hakkeroidaan ja mikäli ainoastaan tietokoneelle, voi siihen tulla virus tai muu haittaohjelma. Miten turvallisuus on otettu huomioon Password Boss -salasanojen hallintaohjelmassa?

Tämä salasanojen hallintaohjelma on kaiken kaikkiaan luotettava ohjelma, joka tarjoaa erittäin turvallisen 256-bittisen AES-salauksen. Voit siis huoletta tallentaa kaikki yksityiset tietosi sekä pankki- ja luottokortitiedot ohjelman sisältämään digitaaliseen lompakkoon. Tällaista 256-bittistä AES-salausta käyttävät myös hallituksen omat järjestöt sekä monet suuret talousyritykset. Google, Cloud Fare ja NSA ovat kaikki hyviä esimerkkejä AES-salausta käyttävistä yrityksistä.

password boss

Password Boss ei myöskään tallenna tietoja käyttäjästä omalle palvelulleen. Yritys ei siis itse tiedä mitään käyttäjistä ja tällä pyritään turvaamaan käyttäjän tiedot mahdollisissa yritykseen kohdistuvissa hakkerointitapauksissa. Tätä käytäntöä kutstutaan nollatietojen keräämiseksi ja sen noudattaminen on erittäin hyödyllinen tapa tehostaa palvelun käyttäjien turvallisuutta.

Toinen tapa suojata salasanojen hallintaohjelmaan tallennetut tiedot on ottaa käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen. Kun kyseinen ominaisuus on käytössä, tulee käyttäjän tunnistautua kahdella eri tavalla sovellukseen kirjautuessa. Ensin annetaan salasana ja sitten tunnistaudutaan toisen tunnuksen, kuten esimerkiksi sähköpostin tai tekstiviestin avulla.

Voit ottaa käyttöösi myös biometrisen tunnistautumisen, jolloin käyttäjän sormenjälkeä tai kasvoja käytetään apuna tilille kirjautumiseen. Password Boss on ehdottomasti turvallinen ohjelma ja se sisältää lukuisia lisäominaisuuksia turvallisuuden takaamiseksi. Biometrisen ja kaksivaiheisen tunnistautumisen lisäksi voit nimittäin poistaa kaikki ohjelmassa olevat tiedot etänä, mikäli laite hukkuu tai se varastetaan. Sen merkitys on todella suuri ja voit olla huoletta, koska tiedät pystyväsi poistamaan tiedot tarvittaessa.

Voit myös asettaa ohjelmaan tietyt hätätapauksessa käytettävät yhteystiedot, jotka ovat luotettuja tahoja salasanojen hallintaohjelman avaamiseksi ongelmatilanteessa. Pidämme myös erityisesti turvallisesta selaimesta, joka käyttää apuna DNS-palvelinta. Se on erittäin hyödyllinen tapa käyttää verkkomaksua ja muita pankkipalveluita turvatun selaimen kautta. Näin saat paremman suojan myös verkon selailuun. Pimeän verkon skannaus ja tarkkailu on hyvä suojausominaisuus, joka ilmoittaa käyttäjille mahdollisista tietovuodoista. Nämä kaikki ominaisuudet tekevät Password Boss -salasanojen hallintaohjelmasta äärimmäisen luotettavan palvelun. Vaikka ominaisuudet eivät olekaan täysin ainutlaatuisia vain tälle ohjelmalle, on ne kuitenkin toteutettu erityisen hienolla tavalla ja vastaavat hyvin kilpailijoiden tarjoamiin ominaisuuksiin.

Osta Erikoistarjous nyt!

Password Boss: asennus

Haluamme heti tämän osion alkuun kertoa, että ohjelma on erityisen suosittu sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Asentamiseen ei kulu kauan aikaa ja se on todella helppoa. Aloita palvelun käyttö seuraavien ohjeiden mukaan:

 1. Mene ensin palvelun sivustolle ja klikkaa ladattua .EXE-tiedostoa sen avaamiseksi. Noudata näyttöön tulevia ohjeita asennuksen suorittamiseksi.
 2. Avaa sitten asentamasi sovellus ja luo uusi tili kirjautumalla sisään sähköpostin ja salasanan avulla.
 3. Aloita salasanojen hallintaohjelman käyttö.

Näin yksinkertaista ja helppoa asennus on! Muistathan, että valitsemasi salasanan tulee täyttää ohjelman vaatimukset. Salasanan tulee olla riittävän vahva, jotta kukaan ei pääse murtautumaan tilille. Näet tiedot salasanan vaatimuksista pienessä ponnahdusikkunassa uutta käyttäjätiliä luodessasi. Tarvitset isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita ja erikoismerkkejä. Salasanan tulee olla myös tietyn pituinen.

Sen jälkeen voit täyttää ohjelmaan kaikki henkilökohtaiset tietosi, kuten nimen, osoitteen ja puhelinnumeron automaattisten netissä olevien lomakkeiden täyttöä varten. Voit asentaa samalla myös lisälaajennuksen selaimeen. Tämä on kätevä ominaisuus, jota sovellus ehdottaa automaattisesti asennuksen jälkeen ja suosittelemme sen ottamista käyttöön.

Sovellus on muutenkin hyvin käyttäjäystävällinen ja voit halutessasi katsoa lyhyen opastusvideon ensimmäisen asennuksen yhteydessä. Olemme kuitenkin varmoja, että opit käyttämään ohjelmaa nopeasti ilman suurempia ongelmia. Kokeile siis heti ja asenna oma salasanojen hallintaohjelma alla olevan linkin kautta.

Password Boss -ohjelman sisältämät ominaisuudet

Olemme jo luetelleet muutamia turvallisuusominaisuuksia aikaisemmassa osiossa. Tarkastellaan seuraavaksi millaisia muita käyttöä helpottavia ominaisuuksia Password Boss tarjoaa. Monet näistä ominaisuuksista ovat myös muiden salasanojen hallintaohjelmien tarjoamia, mutta kuten lupasimme arvostelun alussa, selvitämme nyt, kuinka juuri tämä kyseinen sovellus selviää näistä ominaisuuksista.

Salasanojen jakaminen

Tämä on ominaisuus, jonka haluamme esitellä ensimmäisenä, sillä se on hieman perusominaisuuksia parempi toiminto. Voit siis jakaa salasanat tai muut tallentamasi tiedot ja tiedostot muiden käyttäjien kanssa. Voit lopettaa jakamisen milloin tahansa manuaalisesti tai asettaa sen loppumaan automaattisesti tiettyyn aikaan. Kyseessä on varsin hyödyllinen ominaisuus, jos vaikka haluat jakaa perheen yhteisen tilin salasanan muiden perheenjäsenten kanssa.

Salasanojen tuonti ja vienti

Kun olet asentanut salasanojen hallintaohjelman laitteelle, haluat mahdollisesti tuoda salasanat palveluun käyttämiltäsi selaimilta tai muusta salasanojen hallintaohjelmasta. Voit synkronoida salasanat esimerkiksi Dashlane-, RoboForm- ja LastPass-ohjelmista. Salasanojen tuonti onnistuu helposti myös useimmilta selaimilta.

Salasanojen lisääminen

Uusien tietojen ja salasanojen lisääminen on tehty vaivattomaksi tässä sovelluksessa. Valitse vain sopiva kategoria luettelosta ja klikkaa Lisää-painiketta.

password boss

Sitten voit tallentaa tiedot. Ohjelma ehdottaa valmiiksi generoituja salasanoja ja voit valita salasanan monista eri vaihtoehdoista. Näin takaat sen, ettei salasanasta tule heikkoa. Mikäli haluat käyttää maksukortteja verkossa maksamiseen, suosittelemme niiden tallentamista digitaaliseen lompakkoon. Maksamisesta tulee siten paljon nopeampaa, kun et joudu aina täyttämään itse kaikkia tietoja toistuvasti.

Salasanojen luonti

Viittasimmekin jo tähän ominaisuuteen edellisessä osiossa, mutta haluamme paneutua ominaisuuteen vielä tarkemmin. Salasanojen generointiohjelma mahdollistaa vahvoista ja ainutlaatuisista salasanavaihtoehdoista valitsemisen. Voit myös muokata valitsemaasi vaihtoehtoa haluamallasi tavalla. Salasanat ovat pituudeltaan 20 merkkisiä ja sisältävät niin suuria kuin pieniä kirjaimia sekä numeroita ja erikoismerkkejä. Ohjelman avulla voidaan luoda myös pidempiä 40 merkin pituisia salasanoja.

Salasanojen automaattinen täyttö

Salasanojen automaattinen täyttö nopeuttaa verkossa toimimista. Kun haluat kirjautua eri tileille, täyttää ohjelma salasanan sekä käyttäjänimen automaattisesti eikä sinun tarvitse kuin vain mennä kirjautumissivustolle. Ohjelma tunnistaa käyttämäsi sivuston ja salasanan.

Salasanan vahvuuden tarkistaminen

Tämä on tärkeä ominaisuus, sillä monet tietomurrot ja tilien hakkerointitapaukset voitaisiin estää vahvan salasanan avulla. Password Boss tunnistaa heikot salasanat ja ilmoittaa niistä käyttäjille. Se muistuttaa käyttäjiä siitä, millainen on vahva salasana ja mitä sen tulisi sisältää. Kuten jo totesimme, voit myös valita valmiiksi generoidun 20 merkin salasanan. Se tuo lisää turvallisuutta käyttämillesi tileille.

Muita ohjelman sisältämiä ominaisuuksia ovat muun muassa digitaalisten tietojen turvallinen tallentaminen ja tietojen automaattinen täyttö verkossa käytettäviin lomakkeisiin.

Osta Erikoistarjous nyt!

Password Boss -yhteensopivuus

Se on siitä hyvä salasanojen hallintaohjelma, että sitä voidaan käyttää useilla eri laitteilla ja se on yhteensopiva Windows, macOS, Android, iOS-laitteiden kanssa. Se sopii myös useimpiin selaimiin ja käyttöjärjestelmiin.

passwordboss

Sen huono puoli on kuitenkin se, että se ei ole vielä yhteensopiva Safari-selaimen kanssa.

Ohjelman käytettävyys

Mobiilisovelluksen asentaminen on helppoa ja voit käyttää sovellusta Applen ja Androidin laitteilla. Mobiilisovellus ei poikkea paljon työpöytäsovelluksesta, mikä tekee käytöstä vielä yksinkertaisempaa ja vaivatonta varsinkin jos vaihdat usein puhelimen ja tietokoneen välillä. Voit myös käyttää biometristä kirjautumistapaa kummallakin käyttöjärjestelmällä.

passwordboss

Tämä salasanojen hallintaohjelma ottaa hienosti huomioon kaikki käyttäjät ja se on suunniteltu mielestämme tyylikkäällä tavalla. Sovelluksen kaikki ominaisuudet toimivat halutulla tavalla ja ne tarjoavat monipuolisen apuvälineen käyttäjille. Tulet varmasti pitämään tästä palvelusta.

Osta Erikoistarjous nyt!

Millainen asiakaspalvelu ohjelmalla on?

Kuinka tehokasta ja nopeaa asiakaspalvelua tämä salasanojen hallintaohjelma tarjoaa asiakkailleen? Se selviää nyt, sillä olemme olleet yhteydessä asiakaspalveluun tätä arvostelu tehdessämme. Saat tukeen yhteyden palvelun verkkosivujen kautta sähköpostitse. Tämä on ikävä kyllä ainoa tapa olla yhteydessä asiakaspalveluun ja toivoisimmekin, että vaihtoehtoja olisi tarjolla useampia, kuten muilla salasanojen hallintaohjelmilla.

Lähetimme muutamia eri tukipyyntöjä annetun tukipyyntölomakkeen kautta ja totesimme, että vastaukset olivat hyvin asianmukaisia ja osaavia. Vastauksen antamiseen kului aikaa noin yhdestä muutamaan arkipäivään. Saat yhteyden kyseiseen tukeen tämän linkin kautta. Voit lukea sivustolla myös tukiartikkeleita, jotka saattavat jo antaa ratkaisun etsimääsi kysymykseen.

Muut salasanojen hallintaohjelmat

Halusimme myös verrata PasswordBoss -salasanojen hallintaohjelmaa muihin samanlaisia ominaisuuksia tarjoaviin palveluihin, kuten Dashlane– ja NordPass-ohjelmiin. Voit klikata annettuja linkkejä ja lukea lisää näistä salasanojen hallintaohjelmista aikaisemmin esitellyissä arvosteluissa.

Password Boss vs. Dashlane

Dashlane on hinnaltaan melko kallis ja sen ilmaisversio sisältää rajoitetusti ominaisuuksia. Muuten ominaisuudet ovat suhteellisen samanlaiset. Voit käyttää sitä myös Linux-käyttöjärjestelmällä.

Password Boss vs. NordPass

NordPass puolestaan sisältää huonommat jako-ominaisuudet kuin nämä muut mainitsemamme salasanojen hallintaohjelmat. Se käyttää kuitenkin salauksessa XChaCha20-järjestelmää. Tämä on erittäin käyttökelpoinen turvallisuusominaisuus. NordPass on saatavilla hieman edullisempaan hintaan, mutta se ei sisällä yhtä hyviä ominaisuuksia kuin muut salasanojen hallintaohjelmat. Tässä mielessä voimme suositella ennemmin Password Boss -ohjelman käyttöä.

Password Boss -ohjelman asiakaspalveluun voisi kuitenkin olla parempia tapoja, kuin pelkkä sähköposti. Tämä on kyseisen palvelun todellinen haittapuoli. Muut salasanojen hallintaohjelmat tarjoavat usein myös ainakin live chatin ja mahdollisuuden kirjoittaa tukisivustolle.

Password Boss -arvostelun yhteenveto

On aika tehdä Password Boss -palvelun yhteenveto. Sen erinomaiset turvallisuusominaisuudet suojaavat käyttäjän tietoja verkossa ja se käyttää apuna 256-bittistä salausmenetelmää, jota hyödyntävät myös muut suuret yritykset, kuten Google ja NSA. Tämä salasanojen hallintaohjelma tarjoaa käyttäjälle myös mahdollisuuden käyttää kaksivaiheista varmistusta sekä biometristä kirjautumistapaa. Siten tilin hakkeroinnista tulee entistä vaikeampaa.

Sovelluksen käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa. Vaikka sen ominaisuudet ovat hyvin samanlaiset kuin muillakin salasanojen hallintaohjelmilla, on kyseessä kuitenkin erittäin tehokas ja kätevä palvelu. Se tarjoaa vakaan ja luotettavan salasanojen hallintaohjelman lukuisine ominaisuuksineen.

Kannattaako tämä salasanojen hallintaohjelma siis ostaa? Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan tuotetta päivän ajan veloituksetta ja tekemään sitten omat johtopäätelmät palvelun toimivuudesta ja kannattavuudesta. Kiitos, että luit tämän arvostelun.

7.7 Pisteet
Password Boss

Salasanojen hallintaohjelma, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia.

Yksityisyys ja turvallisuus
9.5
Ominaisuudet
9
Tuki
8.5
Hinta-laatusuhde
9
Helppokäyttöisyys
9
Etuja
 • Hyvä hintataso
 • Monipuoliset ominaisuudet
 • Turvallinen ja luotettava
 • Helppokäyttöinen
Haitat
 • Asiakaspalvelun yhteydenottotavat
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi