Parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut 2024

Mitkä ovat parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut vuonna 2024? Se selviää, kun luet tämän artikkelin. Meidän ja lukijoidemme mielipiteet ovat hyvin yhtenevät asian suhteen; haluamme löytää aina parhaita ilmaisia elokuvia ja sarjoja näyttäviä suoratoistopalveluita. Jotta voisimme antaa lukijoillemme sitä, mitä he haluavat, olemme listanneet tähän artikkeliin parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut. Listan tarkasteleminen kannattaa, sillä löydät parhaat ilmaiset elokuvat suomiteksteillä. Jatka siis artikkelin lukemista, jossa esittelyssä on uusi ilmainen suoratoistopalvelu!

Kokeile nyt
Katso parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut. Kanssa ExpressVPN - Säästä 49 %

Hanki paras ExpressVPN ja katso ilmaisia striimauspalveluita. Saat 3 kk ilmaiseksi ja 30 päivän laatutakuun, kun hankit vuodeksi.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut

Tässä kattava uusi ilmainen suoratoistopalvelu -lista lukijoillemme. Alla on listattuna 11 ilmaisia elokuvia ja sarjoja striimaavaa sivustoa, jotka kannattaa pitää mielessä.

1. YouTube (USA)

ilmaiset suoratoistopalvelut

YouTube ei edes esittelyjä kaipaa, sillä se on saavuttanut suuren suosion jo kauan aikaa sitten. Se on ehkä yksi parhaista ilmaisista suoratoistopalveluista koko maailmassa. Huomaathan, että Yhdysvaltojen YouTube sisältää paljon enemmän mielenkiintoista katsottavaa. YouTubessa on paljon ilmaisia elokuvia ja monet niistä ovat julkisesti katsottavia. Toisinaan täytyy hakea  hieman kauemmin kokonaisen elokuvan löytämiseksi, mutta olemme kuitenkin yhtä mieltä lukijoidemme kanssa siitä, että kyseessä on aivan mahtava ja paras suoratoistopalvelu.

2. Sony Crackle

ilmainen suoratoistopalvelu

Tämä uusi ilmainen suoratoistopalvelu on saatavilla vain tietyissä maissa, mutta VPN n kanssa tätäkään ongelmaa ei ole. Parasta tässä sivustossa on se, että se erottuu muiden joukosta monipuolisen elokuva- ja ohjelmatarjonnan ansiosta. Se sisältää sekä uutuuksia että vanhoja klassikoita. Tämä tarjoaa ihanteellisen asetelman katsojien erilaisia mieltymyksiä ajatellen.

3. Vudu Movies on Us

uusi ilmainen suoratoistopalvelu

Tunnemme tämän sivuston parhaiten sen videoiden myynnistä ja vuokraamisesta, mutta se on myös erinomainen ilmainen striimaussivusto. Vudu Movies on Us tarjoaa valtavan suuren määrän ilmaisia elokuvia ja TV-ohjelmia. Se ei ole toki täydellinen ja palveluun täytyy rekisteröityä ennen käyttöä. Se esittää myös mainoksia elokuvien aikana, mutta älä kuitenkaan anna tämän häiritä, vaan kokeile sivustoa ja katso millaiset ilmais filmit palvelu tarjoaa.

4. Popcorn Flix

ilmaisia elokuvia

Tässä osiossa esittelemämme uusi ilmainen suoratoistopalvelu on yksi suosikeistamme. Palvelu on hyvin intuitiivinen ja pääset katsomaan ilmaisia elokuvia netissä rajoitetuilla mainoksilla. Ohjelmien hakeminen on hyvin helppoa, voit etsiä joko uusimpien joukosta tai tyylilajin ja suosion mukaan. Sivustoa ylläpitävä tiimi tarjoaa myös oman valikoiman ja on pakko myöntää, että olimme hyvin tyytyväisiä vaihtoehtoihin. Katso elokuvia ilmaiseksi tämän toimivan ilmaisen striimauspalvelun avulla ja nauti leffaillasta.

5. Veoh

Veoh on uusi ilmainen suoratoistopalvelu, johon on pakko tutustua. Palvelusta löytyy laaja valikoima sekä uusia että vanhoja elokuvia ja sarjoja. Tämän sivuston avulla sinulta ei varmasti jää mikään väliin! Voit myös hakea elokuvia pituuden tai kielen mukaan. Kyseessä on ehdottomasti yksi parhaista suoratoistopalveluista. Haluamme kuitenkin varoittaa pop-up-ikkunoista. VPN palvelun avulla niidenkään ilmestyminen ei ole ongelma.

6. Pluto TV

ilmaiset elokuvat netissä

Pluto TV ei ole ainoastaan yksi parhaista ilmaisista suoratoistopalveluista, vaan se tarjoaa myös pääsyn livenä näytettäviin TV-ohjelmiin. Vaihtoehtoja on valtava määrä ja palvelusta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Voimme taata, että et tule pettymään sen tarjontaan.

7. Classic Cinema Online

elokuvia ilmaiseksi

Tämä uusi ilmainen suoratoistopalvelu esittää perinteisiä vanhoja elokuvia. Sellaisia, joita ehkä haluat katsoa rankan työpäivän jälkeen tai lomaillessa. Palvelu sisältää kaikki vanhat elokuvat, joita mahdollisesti haluat katsoa. Ethän kuitenkaan odota uusien elokuvien ilmestymistä, sillä se ei ole tämän suoratoistopalvelun tarkoitus.

8. Panda Streaming

Tämän suoratoistopalvelun avulla pääset katsomaan ilmaisia elokuvia ja TV sarjoja eikä se vaadi rekisteröitymistä. Tarjonta pidetään jatkuvasti ajan tasalla ja näet videoiden laatumerkinnöistä, millaista katseluelämystä sopii odottaa. Kameratasoisten (CAM) videoiden laatu ei ole kovin hyvä, mutta muut toimivat erinomaisesti. Koska Panda Streaming ei itse pidä videotiedostoja hallussaan, on sivuston käyttäminen hieman riskialttiimpaa. Videot nimittäin striimataan torrenttien ja kolmansien sivustojen kautta. Pääset nauttimaan tämän sivuston tarjonnasta kuitenkin hyvillä mielin VPN:n ollessa käytössä.

9. SnagFilms

SnagFilms on kuin ilmainen Netflix. Tässä suoratoistopalvelussa parasta on se, että löydät sellaista uutta sisältöä, jota et muualta löytäisi. Se pitää sisällään dokumentteja, ilmaisia elokuvia, TV-ohjelmia ja niin edelleen. Haluamme myös huomauttaa, että voit katsoa joitakin huippulaatuisia alkuperäisiä lyhytelokuvia sekä hyvin valikoituja perinteisiä elokuvia. Tarjolla on yli 2000 leffaa ja TV-ohjelmaa.

10. CONtv

CONtv on uusi ilmainen suoratoistopalvelu, joka pitää sisällään kauhua, tieteiselokuvia sekä perinteisiä kulttiklassikoita. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan tätä suoratoistopalvelua. Muistathan kuitenkin hankkia ensin VPN-palvelu, jonka avulla voit katsoa sivustoa, sillä se on katsottavissa vain Yhdysvalloissa. Sci-fin lisäksi palvelussa on tarjolla myös supersankarielokuvia, fantasiamaailmaa sekä kamppailulajeja. Mikäli olet siis kiinnostunut tällaisesta sisällöstä, on CONtv erinomainen valinta.

11. Tubi TV

ilmais filmit

Viimeisimpänä listalla on Tubi TV, joka on kuitenkin yksi mielenkiintoisimmista ilmaisista suoratoistopalveluista. Se tarjoaa katsojilleen niin klassikoita kuin myös uutuuksia. Palvelun käyttäjäksi tulee rekisteröityä, mutta sen tekeminen on helppoa. Pidämme tästä sivustosta erityisesti siksi, että se sisältää kategorian, jonka elokuvat ovat poistumassa pian palvelusta. Näin ollen et joudu katumaan, mikäli et ehtinytkään katsoa haluamaasi elokuvaa ennen kuin se ehtii poistua.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut Suomessa

Yllä olevat suoratoistopalvelut ovat saatavilla ulkomailla, mutta meillä on tarjolla ilmaisia elokuvia ja sarjoja esittäviä suoratoistopalveluita myös Suomessa. Voit joutua rekisteröitymään näiden palveluiden sivuille voidaksesi katsoa ohjelmia.

1. MTV3 Katsomo

Katsomo näyttää MTV3-kanavan, Subin ja Avan suosikkiohjelmia. Ne on lajiteltu helposti eri kategorioihin. Voit katsoa esimerkiksi uutis- ja ajankohtaisohjelmia, uutuussarjoja, true crime -sarjoja ja -dokumentteja sekä draamasarjoja. Mikäli olet Suomen ulkopuolella, tulee sinun kuitenkin omistaa VPN, jonka avulla voit vaihtaa sijainniksi Suomen ja jatkaa katselua.

2. Yle Areena

Yle Areena tarjoaa monipuolista katsottavaa kaikenikäisille. Voit katsoa muun muassa ulkomaisia ja pohjoismaisia draamasarjoja. Näet myös sen hetkisen kymmenen parhaan ohjelman listauksen suoratoistopalvelussa. Voit siis helposti valita yhden uusista tai vanhoista suosikeista, joita katsotaan eniten juuri sillä hetkellä. Yle Areena tarjoaa myös paljon kulttuuria ja dokumentteja katsottavaksi.

3. Ruutu

Ruutu näyttää Suomen suosituimpia sarjoja Nelosen esittämänä, kuten esimerkiksi tosi-tv:tä, kotimaisia sarjoja, brittidraamaa ja elokuvia. Voit hankkia maksullisena lisäpalveluna myös Paramount+ palvelun, jota voimme myös suositella kokeilemaan!

4. ViaFree

ViaFree on pohjoismaissa toimiva suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsottavaksi erilaisia dokumentteja, sarjoja, elokuvia ja urheilua. Voit esimerkiksi katsoa jalkapallon arvokisoja ViaFree kautta. Sen käyttäminen on myös helppoa ja valinnan varaa on paljon.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut: millainen VPN?

Mainitsimme jo, että tarvitset VPN:n katsoaksesi yllä olevia suoratoistopalveluita. Siten sivustojen asettamat maakohtaiset rajoitukset eivät haittaa ja voit myös turvallisesti katsella ilmaisia elokuvia ja ohjelmia torrenttien sekä kolmansien sivustojen kautta. Voit olla varma, että alla olevan listan avulla löydät VPN:n, joka toimii kaikilla ilmaisilla striimaussivustoilla. Koska VPN palvelun tehtävänä on ennen kaikkea suojata laitetta, olemme myös varmistaneet, että tämä välttämättömyys toteutuu seuraavien vaihtoehtojen kohdalla.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Haluamme myös mainita erityisesti ExpressVPN:n. Se on laadultaan huippuluokkainen VPN palvelu ja on vaikeaa löytää parempaa. Kaikki listaamamme haastajat ovat toki toimivia ja laadukkaita, mutta ExpressVPN on vain testiemme mukaan yksinkertaisesti paras. Se on nopea, tehokas, toimiva ja panostaa hyvään asiakaspalveluun. Kokeilethan VPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan, sillä et menetä siinä mitään!

Parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut: toimiiko ilmainen VPN?

Emme missään tapauksessa voi suositella käyttämään ilmaista VPN-palvelua. Miksi näin on? Ne eivät tuo samanlaista turvaa kuin maksulliset palvelut ja saattavat päinvastoin aiheuttaa jopa haittaa laitteelle sekä henkilökohtaisille tiedoillesi. Jotta ilmaiset VPN palvelut voisivat rahoittaa toimintansa, myyvät ne epäröimättä tietosi niitä tavoitteleville osapuolille. Valitsethan siis sellaisen VPN:n, johon voit oikeasti luottaa, vaikka joutuisitkin hieman maksamaan sen käytöstä. Mikäli epäilet VPN:n toimivuutta, muistathan, että voit kokeilla ExpressVPN:ää 30 päivän ajan ilman sitoutumista.

Parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut ja VPN:n muut hyödyt

Monet ilmaiset suoratoistopalvelut ovat geoblokattuja. Tämä tarkoittaa sitä, että niiden sisältö on rajoitettu tietyssä maassa katsottavaksi esitysoikeuksiin vedoten. VPN palvelun ideana on kuitenkin se, että palvelu piilottaa käyttäjän todellisen sijainnin lainaamalla IP-osoitteen joltakin käyttämältään palvelimelta. Sinun tulee itse vain valita listalta maa, jonka ohjelmia haluat katsoa. Jos siis haluat katsoa Yhdysvaltojen ilmaisia elokuvia, valitse maaksi Yhdysvallat. Näin yksinkertaista VPN:n käyttäminen on.

VPN suojaa myös tietojasi ja laitteitasi. Vaikka kyseessä olisikin paras uusi ilmainen suoratoistopalvelu, et kuitenkaan voi taata turvallisuutta verkossa kaikenlaisten mainosten ja pop-up-ikkunoiden maailmassa. Niiden tarkoituksena on yleensä siirtää laitteeseen pahanlaatuisia viruksia tai jäljittimiä. Mikäli sivustot jäljittävät aktiivisuuttasi, jakavat ne tietosi varmasti kolmansien osapuolten kanssa.

Virtuaalinen erillisverkko eli VPN tulee kuitenkin tarpeen tällaisessa tilanteessa. Se salaa tietoliikenteen ja piilottaa käyttämäsi IP-osoitteen. Aivan kuin laitettasi suojaisi iso kupla, joka estää muita pääsemästä tietoihisi käsiksi tai tarkkailemasta yhteyttäsi. Olet suojassa kaikelta valvonnalta eivätkä parhaatkaan hakkerit pysty läpäisemään tätä vahvaa suojakilpeä. Voit rauhassa nauttia kaikesta sisällöstä, jota uusi ilmainen suoratoistopalvelu tarjoaa.

Tämä vahva salaus tuo siis mukanaan turvallisuutta ja mukavuutta. VPN voi jopa kaksinkertaistaa suojauksen tason. Kun VPN ei kerää lokitietoja, pysyvät kaikki tiedot varmasti henkilökohtaisina.

VPN:n avulla voit siis varmistaa nopean, mutta vakaan yhteyden paremman laadun takaamiseksi parhaiden ilmaisten suoratoistopalveluiden katsomiseksi. Laadukas VPN palvelu tarjoaa lukuisia palvelimia monissa eri maissa. Näin ollen voit katsoa haluamiasi sivustoja maasta riippumatta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Parhaat ilmaiset suoratoistopalvelut 2024: Yhteenveto

Haluatko edelleen maksaa Amazon Prime Video -tilauksesta? Suosittelemme miettimään uudelleen, sillä elokuvien katsominen ilmaiseksi ei voisi nykyään olla helpompaa. Nyt kun olemme listanneet parhaat suoratoistopalvelut, joiden avulla näet ilmaiset elokuvat netissä, ei sinulla ole mitään syytä olla hyödyntämättä niitä.

Muistathan, että tarvitset VPN:n tämän tekemiseen. Se suojaa laitetta ja kiertää geoblokkauksen, joka voi muutoin estää videoiden katsomisen. Suosittelemme hankkimaan ExpressVPN:n tai jonkin toisen artikkelissa olevalla listalla esitellyistä VPN-palveluista. Toivottavasti artikkelista oli sinulle hyötyä – katso leffoja ilmaiseksi tämän vuoden 2024 uusi ilmainen suoratoistopalvelu -listauksen avulla!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi