Paras Windows virustorjunta 2024

Windows virustorjunta on tärkeä palvelu hankittavaksi koneelle. Ilman sitä laitteesi voi altistua eri viruksille ja haittaohjelmille. Ne voivat pahimmassa tapauksessa tuhota koneen käyttökelvottomaksi. Ethän halua, että näin tapahtuu omalle laitteellesi? Esittelemme tässä artikkelissa kolme parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa. Jatka siis lukemista ja turvaa laitteesi haitallisilta viruksilta.

Hanki tästä
Malwarebytes -virustorjuntaohjelma

Hanki paras ja luotettavin virustorjuntaohjelma, jonka avulla suojaat laitteesi haittaohjelmilta.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Kolme parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa

Mitkä ovat kolme parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa? Tiedämme, että valinnan tekeminen ei ole aina helppoa, varsinkin kun tarjonta on runsas. Halusimme kuitenkin helpottaa lukijoidemme tehtävää ja testasimme monia eri virustorjuntaohjelmia. Sitten vertailimme niitä keskenään asiakaspalvelun, tehokkuuden, suojauksen, lisäominaisuuksien sekä käytettävyyden ja hinnan mukaan. Tässä ovat arviointimme mukaan kolme parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa 2024.

Pidämme erityisesti Malwarebytes -ohjelmasta, joka on saanut arvioissamme parhaat testitulokset. Se on Windows viruksentorjunta, johon voi luottaa. Saat nimittäin tehokkaan suojan viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Se sisältää myös sisäänrakennetun VPN-palvelun, joka parantaa suojausta verkossa entisestään. Jos siis haluat hyvän virustorjunta Windows -laitteelle, hanki Malwarebytes.

Tutustu myös muihin yllä olevan listan virustorjuntaohjelmiin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva palvelu. Pääset yksittäisin arvosteluihin klikkaamalla listalla olevia vaihtoehtoja. Voimme mennä takuuseen siitä, että nämä kolme parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa suojaavat laitteesi haittaohjelmilta ja voit turvallisesti käyttää konetta.

Kuinka Windows virustorjunta valitaan?

Ennen kuin hankit parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa, haluat varmasti kuulla, mihin arviointikriteerimme perustuvat. Windows viruksentorjunta tulee antaa käyttäjälle paras mahdollinen suoja ja perustimme kriteerit siihen. Tässä tärkeimmät valintakriteerit listattuna.

parasta virustorjunta windows

  • Suojaus: on tärkeää, että virustorjunta Windows havaitsee ja poistaa lukuisat haittaohjelmat (mukaan lukien virukset). Ne voivat nimittäin aiheuttaa valtavaa tuhoa laitteelle sekä vuotaa käyttäjän yksityiset tiedot kolmansille osapuolille. Jos siis haluat pitää laitteesi kunnossa, hanki laadukas ja toimiva Windows viruksentorjunta.
  • Uhkien havaitsemisen tehokkuus: varmistathan, että Windows viruksentorjunta on myös tehokas havaitsemaan mahdolliset uhat. Siten laitteesi pysyy aina suojattuna. Parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa tulisikin päivittää säännöllisesti, jotta se pystyy torjumaan myös kaikista uusimmat uhat. Niitä tulee nimittäin jatkuvasti lisää.
  • Järjestelmän kuormitus: ei ole hyvä, jos virustorjunta Windows kuormittaa laitetta liikaa. Silloin koneen käyttö hidastuu ja alkaa turhauttaa. Valitse siis Windows viruksentorjunta, joka suorittaa skannauksen nopeasti ja vaivattomasti. Täyden skannauksen tekemiseen kannattaa varata aina enemmän aikaa ja malttia, mutta hyvä viruksentorjuntaohjelma suoriutuu siitäkin moitteetta.
  • Lisäominaisuudet: selvitä, mitä lisäominaisuuksia Windows virustorjunta sisältää. Onko siinä esimerkiksi sisäänrakennettu VPN, lapsilukko, palomuuri tai pimeältä verkolta suojaava toiminto. Mitä enemmän lisäominaisuuksia virustentorjuntaohjelma sisältää, sitä enemmän saat tietenkin vastinetta rahoille. Lisäominaisuudet ovat saatavilla vain maksullisiin versioihin.
  • Käytettävyys/sovellus: helppokäyttöinen Windows viruksentorjunta tekee palvelun käytöstä luonnollisesti miellyttävää. Sovelluksen tulee olla yksinkertainen, jotta asetusten ja ominaisuuksien käyttö onnistuu myös ensimmäistä kertaa palvelua käyttäviltä.
  • Hinta: haluat varmasti virustorjunta Windows -ohjelman, joka tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen. Tutustu siis rauhassa eri vaihtoehtoihin ja selvitä, millaisen tilauksen voit hankkia ja mihin hintaan. Pitkäkestoiset tilaukset tulevat yleensä halvemmiksi kuukausittaisen tilauksen sijaan.
  • Asiakaspalvelu: Windows viruksentorjunta on hyvä, kun myös asiakaspalvelu toimii. Asiakaspalvelun tulee tarjota tukea eri kanavien kautta ja olla hyvin saatavilla. Kysy vaikka muutamia testikysymyksiä asiakaspalvelusta ja tarkkaile, kuinka kauan vastaamiseen menee sekä ovatko vastaukset tyydyttäviä. Näin saat paremman kuvan itse yrityksestä.

Miksi Windows virustorjunta kannattaa hankkia?

Netti on täynnä vaaroja, joista suurta uhkaa aiheuttavat virukset ja haittaohjelmat. Käyttäjä ei itse pysty näitä uhkia torjumaan edes turvallisella netin selaamisella. Uusia ja monimutkaisia haittaohjelmia luodaan jatkuvasti ja niiden perässä pysyminen on virustorjuntaohjelman tehtävä.

windows viruksentorjunta

Jos tällainen haittaohjelma onnistuu vahingossa pääsemään laitteelle, voi Windows viruksentorjunta poistaa sen helposti edistyneellä tekniikalla. Virustorjunta pitää tietoturvan aina päivitettynä automaattisesti ja skannaa koneen huolellisesti. Näin tietosi eivät pääse vuotamaan vääriin käsiin eikä laitteesi vahingoitu viruksien aiheuttamasta tuhosta. Vaikka Windows- ja Mac-laitteet sisältävätkin perustason suojauksen haittaohjelmia vastaan, tuo virustorjuntaohjelma oman lisänsä ja parantaa turvallisuutta merkittävästi. Varmista siis tietokoneesi pysyminen suojassa ja käytä viruksentorjuntaohjelmaa. Suosittelemme kokeilemaan Malwarebytes Windows virustorjunta -ohjelmaa. Voit ladata sen alla olevasta linkistä.

Siirry Malwarebytes

Ilmaiset viruksentorjuntaohjelmat

Entä millaisia ovat ilmaiset viruksentorjuntaohjelmat ja tuovatko ne samanlaisen suojan kuin maksullinen versio? Haluamme muistuttaa lukijoitamme, että ilmaiset virustorjuntaohjelmat eivät ole toimivia kaikille käyttäjille, sillä ne sisältävät tiettyjä rajoituksia. Näin ollen jos etsit tiettyä ominaisuutta, joka tulee ohjelman mukana, ei se todennäköisesti ole ilmaisessa versiossa. Petyt siis virustorjuntaohjelman tasoon jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ilmaiset virustorjuntaohjelmat tarjoavat nimittäin vain perussuojan laitteelle.

virustorjunta windows

Suosittelemmekin lukijoitamme hankkimaan ilmaisen virustorjuntaohjelman sijaan maksullisen virustorjunta Windows -ohjelman, kuten esimerkiksi Malwarebytes. Se sisältää kaikki lisäominaisuudet ja voit skannata laitteen tehokkaasti viruksilta ja haittaohjelmilta. Näin ne eivät pääse vahingoittamaan kallista laitetta. Parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa hankkiessa tulee valita palvelu, joka tarjoaa luotettavan ja turvallisen tavan havaita sekä poistaa virukset.

Siirry Malwarebytes

Näin Windows virustorjunta asennetaan

Jotta lukijoidemme olisi helppo aloittaa uuden virustorjuntaohjelman käyttö, halusimme tehdä erikseen osion Windows virustorjuntaohjelman asennukselle. Se on helppoa ja onnistuu varmasti, vaikka et tietäisikään paljon aiheesta.

Mene selaimella ensin virustorjuntaohjelman kotisivuille ja tilaa palvelu rekisteröitymällä käyttäjäksi ja antamalla maksutiedot. Lataa ja asenna sitten työpöytäsovellus käyttämällesi laitteelle. Noudata asennuksen aikana tietokoneen näyttöön tulevia ohjeita, niin asennus sujuu kuin itsestään. Sitten voit kirjautua sisään sovellukseen valitsemallasi käyttäjätunnuksella, jonka sait tilausta tehdessä.

Suosittelemme tekemään ensin Quick Scan -pikaskannauksen, jotta saat selville onko laitteella jo ennestään viruksia tai haittaohjelmia. Sen tekeminen on nopeaa ja voit halutessasi tehdä sen myös myöhemmin manuaalisesti asetuksissa. On tärkeää skannata laite tasaisin väliajoin ja pitää sovellus päivitettynä. Itse sovelluksen käyttäminen ei voisi olla helpompaa ja löydät kaikki ominaisuudet palvelun asetuksista.

Käytä virustorjuntaohjelmaa sekä Windows- että Mac-laitteilla. Voit käyttää sitä myös mobiilisovelluksena Androidilla ja iOS:llä. Tilaa Malwarebytes jo tänään, niin voit vahvistaa tietokoneen suojausta ja havaita mahdolliset haittaohjelmat ajoissa. Voit tehdä tilauksen alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Siirry Malwarebytes

Paras Windows virustorjunta 2024: yhteenveto

Haluatko parasta virustorjunta Windows -suojaa koneellesi, mutta et osaa valita mikä olisi paras vaihtoehto? On tärkeää vertailla testituloksia ja valita niiden perusteella itselleen sopivin palvelu. Olemmekin tehneet tämän vertailun jo puolestasi ja listanneet kolme parasta virustorjunta Windows -ohjelmaa. Tutustu niiden antamiin tilausvaihtoehtoihin ja ominaisuuksiin. Virustorjunta Windows -ohjelmat sisältävät nimittäin erilaisia lisäominaisuuksia, joista toiset ovat lukijoiden kannalta merkittävämpiä.

Huomaathan, että on tärkeää kuitenkin hankkia maksullinen Windows viruksentorjunta, sillä sen avulla saat parhaan suojan haittaohjelmia ja viruksia vastaan. Ilmainen virustorjuntaohjelma tarjoaa vain perussuojauksen ilman lisäominaisuuksia. Malwarebytes on suosikkimme. Se tarjoaa vertailemistamme virustorjuntaohjelmista parhaan hinta-laatusuhteen ja panostaa käyttäjän turvallisuuteen.

Mikäli sinulla on Mac-laite tai olet aikeissa hankkia sellaisen, lue siinä tapauksessa myös tämä artikkeli. Esittelemme siinä parhaat virustorjuntaohjelmat erityisesti Mac-koneelle. Mikäli omistat Windows-laitteen, hanki Malwarebytes artikkelissa olevien linkkien kautta. Pääset suoraan palvelun nettisivuille tekemään tilauksen.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi