Paras VPN Ubuntu Linux -käyttöjärjestelmälle 2024

Tässä artikkelissa selvitämme, mikä on paras VPN Ubuntu Linux -käyttöjärjestelmälle. Olet varmasti lukenut kaikista riskeistä, joita suojaamaton netin käyttö voi aiheuttaa ja kuinka verkkosivustot yleensä keräävät tietoa käyttäjistään. Jos sinulla on VPN-palvelu Ubuntu suomeksi, voit kuitenkin välttyä netin aiheuttamilta riskeiltä.

Ubuntu VPN llä on tärkeä osa netin käyttäjien päivittäisessä elämässä. Hallitus, hakkerit ja muut kriminaalit keräävät jatkuvasti tietoja netin käyttäjistä. Haluatko suojata yksityisyytesi netissä? Tarvitset siihen luotettavan VPN-palvelun, jonka toiminta on taattu. Mutta mikä on paras VPN? Onko NordVPN Ubuntu hyvä vaihtoehto vai tarjoavatko Surfshark Ubuntu tai ExpressVPN Ubuntu käyttäjille paremman ratkaisun?

Ubuntu VPN -palveluita on tarjolla runsaasti, joten niistä valitseminen ei välttämättä ole helppoa. Tämän artikkelin avulla onnistut kuitenkin löytämään täydellisen Ubuntu suomeksi VPN-palvelun.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 20 toukokuu 2024

Miksi VPN Ubuntu Linux kannattaa hankkia?

Miksi VPN Linux Ubuntu -palvelun käyttäminen on tärkeää? VPN eli virtuaalinen erillisverkko käyttää salattua yhteyttä luodakseen turvallisen virtuaalisen tilan tai ”tunnelin” käyttäjän tiedoille. Tällä tavoin voit selata nettiä vapaasti ilman, että kukaan pystyy keräämään sinusta henkilökohtaisia tietoja tai jäljittämään netin käyttöä. Alla muutamia hyötyjä, joita private internet access VPN Ubuntu suomeksi voi tarjota.

ubuntu vpn

  • Yksityisyys. Ubuntu Suomi suojaa nettiyhteyttä salaamalla käyttäjän tiedot ja reitittämällä ne toiseen sijaintiin välissä olevan palvelun kautta. Se luo siis palomuurin käyttäjän ja muun maailman välille. Näin hakkereiden, netin palveluntarjoajan tai valtion on vaikeampi tarkkailla netin käyttöä.
  • Lisäturvallisuus. Koska netti muuttuu koko ajan vain vaarallisemmaksi, etsivät käyttäjät tapoja suojautua hakkereilta ja haitallisilta tietomurroilta. Ubuntu VPN tekee sen helposti piilottamalla identiteettisi ja salaamalla verkkoliikenteen. Se tuo siis lisäturvaa netin käyttöön.
  • Monikäyttöinen. Kun palvelimia on käytössä ympäri maailmaa, voit käyttää nettiä vapaasti myös valtioiden sensuroimissa paikoissa sekä maakohtaisten rajoitusten ohittamiseksi. Voit siis katsoa esimerkiksi muissa maissa esitettäviä kanavia ja suoratoistopalveluita, kuten Netflixin, HBO:n ja Amazon Primen laatusarjoja sekä elokuvia.
  • Rajoittamaton nettiyhteys. Netin palveluntarjoaja pystyy rajoittamaan käyttäjien verkkonopeutta. Kun sinulla on Ubuntu suomeksi, voit käyttää verkkoa ilman rajoituksia. Näin estät netin palveluntarjoaa hidastamasta netin selaamista.
  • Parhaat tarjoukset. Löydät parhaat tarjoukset VPN Ubuntu Linux -palvelun hankintaan netistä. Siellä voit vertailla eri palveluita ja hintoja ja valita itsellesi sopivan Ubuntu suomeksi VPN tarjouksen.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

VPN Ubuntu Linux -palvelun asentaminen

VPN:n asentaminen Ubuntu-käyttöjärjestelmään on helppoa. Sen tekemiseen menee vain muutama minuutti ja sinun tulee vain noudattaa näitä helppoja ohjeita:

vpn ubuntu

  1. Valitse oma Ubuntu VPN listalta, jolla esittelemme parhaat VPN Ubuntu Linux -palvelut.
  2. Mene kyseisen VPN:n nettisivuille ja lataa Ubuntulle sopiva sovellus.
  3. Noudata sovelluksen antamia ohjeita sen asentamiseksi.
  4. Valitse itsellesi parhaiten sopiva tilausvaihtoehto. Mitä pidemmän tilausjakson valitset, sitä halvemmaksi se tulee kuukausittain.
  5. Kun olet asentanut Ubuntu suomeksi VPN:n laitteelle, voit alkaa selata nettiä turvallisesti. Ethän unohda yhdistää VPN:ää palvelimeen saadaksesi tarvitsemasi suojan laitteelle.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Mikä on paras VPN Ubuntu Linux -käyttöjärjestelmälle?

Kuten huomaat, on VPN:n käyttäminen suositeltavaa, mutta kaikki palvelut eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä. Haluamme siis helpottaa sinun tehtävää ja olemme tehneet listan, josta voit valita itsellesi mahdollisimman nopean sekä helppokäyttöisen palvelun. Voit valita VPN:n omien kriteerien mukaan, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että kaikki listan palvelut ovat luotettavia, nopeita ja kohtuuhintaisia. Tässä siis lupaamamme lista parhaista Ubuntu VPN -palveluista.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Listalla on useita palveluita ja voit tutustua niihin paremmin yllä olevia linkkejä klikkaamalla. Ne vievät sinut kyseisen palvelun verkkosivuille, jonka kautta voit myös ostaa VPN:n. Miten listan ensimmäisellä sijalla oleva ExpressVPN eroaa muista ja miksi se on mielestämme paras Ubuntu suomeksi?

ExpressVPN on siitä hyvä palvelu, että se toimii erinomaisesti juuri Ubuntu Linux -käyttöjärjestelmän kanssa. Lisäksi sen asentaminen ja käyttäminen on hyvin helppoa. ExpressVPN tarjoaa palvelimia ympäri maailmaa ja niiden tarjonta on monipuolinen. Sillä tavalla pystyt hyödyntämään sen tarjoamaa nopeutta ja valitsemaan palvelimen sijainniksi melkein minkä tahansa maan. Se tekee striimaamisesta helppoa ja vaivatonta. ExpressVPN on kaikin puolin turvallinen ja IP-osoitteesi pysyy varmasti piilossa. Suosittelemme siis kokeilemaan ExpressVPN:ää ensin kuukauden ajan ja olemaan sitten halutessasi yhteydessä asiakaspalveluun rahojen palauttamiseksi. Asiakaspalvelussa palvellaan käyttäjiä kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

Voinko käyttää ilmaista VPN:ää?

Ilmainen Ubuntu VPN vaikuttaa varmasti hyvältä vaihtoehdolta, kun etsit sopivaa palvelua – kukapa ei rakastaisi ilmaisia tarjouksia. Mutta siihen liittyy myös valitettavasti riskejä. Miksi on siis tärkeää valita maksullinen VPN ilmaisen sijaan? 

VPN-palveluiden kehittäjät haluavat saada maksun työstään jollakin tavalla. Jos et maksa kuukausittaisesta tilauksesta, löytävät kehittäjät varmasti toisen tavan saada tuloja. Kyseessä ei nimittäin ole hyväntekeväisyysjärjestö. Tietosi voidaan siis myydä kolmannelle osapuolelle, joka voi sitten hyödyntää niitä haluamallaan tavalla. Tämä aiheuttaa valtavan tietoturvariskin.

Ilmainen VPN-palvelu voi rajoittaa tietoliikennettä ja nopeutta, mikä saa käyttäjän valitsemaan nopeasti maksullisen tilauksen. Jos et kuitenkaan ole vielä valmis maksamaan palvelusta, voit kokeilla ExpressVPN:n tarjoamaa rahat takaisin -takuuta. Miten se oikein toimii? Tilaa palvelu ja kokeile sitä 30 päivän ajan. Saat sitten rahat takaisin olemalla yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli et halua jatkaa käyttöä. Mutta ehkä pidätkin sen sijaan palvelua rahan arvoisena etuna ja jatkat käyttöä kokeilujakson jälkeen.

Mitä muuta hyötyä VPN Ubuntu Linux -palvelusta on?

Olemmekin jo tutustuneet Ubuntu VPN -palvelun tuomaan lisäturvallisuuteen sekä yksityisyyden salaamiseen. Mutta mitä muuta hyötyä VPN-palvelusta oikein on? Mitä tulee netin sensuuriin, jotkut valtiot ovat päättäneet estää käyttäjiä pääsemästä vapaasti kaikille sivustoille. Tarvitset VPN:n siis esimerkiksi Venäjälle tai Kiinaan matkustaessa. Siten voit kiertää tämän valtioiden asettaman sensuurin ja selata nettiä haluamallasi tavalla.

vpn ubuntu linux

Koska suoratoistopalvelut noudattavat ohjelmien ja elokuvien käyttöehtoja, joutuvat ne asettamaan tiettyjä rajoituksia ohjelmien saatavuudelle. Et siis pysty katsomaan striimauspalveluita muussa sijainnissa, kuin missä tilaus on hankittu. Mikäli haluat kuitenkin katsoa muiden maiden striimauspalveluita tai kanavia, auttaa VPN Ubuntu sinua kiertämään maittain asetetut rajoitukset.

Hankkimalla VPN:n voit siis piilottaa IP-osoitteen ja vaihtaa virtuaalista sijaintia toiseen maahan. Siten valtio tai hakkerit eivät pääse jäljittämään sinua ja yhteytesi pysyy salattuna. Voit käyttää Wifi-verkkoa myös julkisessa paikassa ilman, että joudut huolehtimaan pysyvätkö tietosi salassa vai oletko kenties uhattuna. Koska VPN:stä on monenlaista hyötyä, emme voi olla painottamatta sen hankkimisen tärkeyttä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

VPN Ubuntu Linux: yhteenveto

Lyhyesti sanottuna VPN-palvelu Ubuntu Linux -käyttöjärjestelmälle kannattaa ehdottomasti hankkia. Se salaa yhteyden luomalla turvallisen virtuaalisen ”tunnelin”. Näin tietosi pysyvät turvassa eivätkä ajaudu hakkereiden käsiin. Voit selata nettiä ilman huolta siitä, että netin palveluntarjoaja tai hallitus pystyvät tarkkailemaan toimintaasi ja keräämään sinusta henkilökohtaisia tietoja.

Markkinoilla on saatavilla useita eri palveluita ja paketteja, joten täydellisen palvelun löytäminen saattaa olla haasteellista. Toivomme kuitenkin, että tämä Ubuntu suomeksi artikkeli antoi sinulle vinkkejä VPN-palvelun valitsemiseen. Meidän henkilökohtainen suosikkimme on ExpressVPN Jos siis epäilet VPN-palvelun hankintaa, tekee kuukauden kokeilujakson tilaaminen siitä riskitöntä, sillä voit halutessasi pyytää vain rahat takaisin.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi