Parhaat VPN:t 2022: Paras VPN Suomessa

Paras VPN Suomi eli siis virtual private network auttaa ratkaisemaan kaikki maarajattuun sisältöön ja torrenteihin liittyvät ongelmat. Se myös mahdollistaa sen, että kolmannet osapuolet tai internet palveluntarjoajasi eivät voi jäljittää sinua ip osoitteesi perusteella. VPN yhteys voi olla kuitenkin vaikea valita ja tässä artikkelissa perehdymme valintaan tarkemmin. Jatka siis lukemista ja nappaa vinkkejä siitä, mikä on Paras VPN Suomessa ja mikä on paras VPN palvelu.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Johdanto: Paras VPN Suomessa

Suomessakin on havaittavissa VPN:ien käytön kasvua. Suomessa VPN:ää ei valita sen takia, että jokin netin palvelu olisi valtion sensuurin takia ulottumattomissa. Onneksi ei, sen suhteen meillä on kaikki hyvin. VPN palveluiden käyttö on lisääntynyt muista syistä.

Paras VPN Suomessa on yleisesti ottaen sellainen, jolla voi katsella ulkomaisia ohjelmia, kuten BBC iplayeria. Myös Netflix ja jotkin maarajatut sisällöt esimerkiksi Youtubessa ovat saavutettavissa kun käyttää VPN ää. Paras VPN tekee sen, että Suomessa laiton torrentien lataaminen onnistuu, ja se avaa jälleen uusia mahdollisuuksia.

Mikä on VPN?

Mikä VPN oikeastaan on ja miten se toimii? Mihin VPN perustuu ja onko se huijausta? Jatka lukemista ja opi perusteet siihen, miten VPN toimii.

Paras VPN yhteys voi olla ilmainen VPN tai jokin maksullinen, kuten sellainen, jonka ExpressVPN tarjoaa. Paras VPN palvelu on sellainen, joka nappaa kaiken koneestasi lähtevän liikenteen ja lähettää sen edelleen anonyymina. Se mahdollistaa sen, että sijaintisi ja henkilöllisyytesi pysyy piilossa ja tekee vaikkapa hakkereiden työstä huomattavasti hankalampaa.

paras vpn suomessa

Paras VPN Suomessa

Käytännössä paras VPN ohjaa kaiken verkkoliikenteen omille palvelimilleen ja salakoodaa sen ennen eteenpäin lähetystä. Käytännössä palvelimia on aina paljon ja eri maissa ja käyttäjä voi valita vapaasti minkä maan palvelimeen liittyä. Jos valitset vaikka USA:n palvelimen, voit käyttää kaikkea USA:n sisältöä eikä kukaan tiedä, että olet Suomessa.

VPN on ennen kaikkea turvamekanismi. Sen käyttö muihin tarkoituksiin on kuitenkin lisääntynyt merkittävästi ja niinpä sen käyttö muun muassa torrentien lataamisen ja suoratoistopalveluiden katselun tekemiseen on lisääntynyt. Paras VPN tarjoaa siis suojaa ja viihdyttää. Jatka kuitenkin lukemista niin opit lisää siitä, miksi kannattaa käyttää VPN yhteyttä kaikessa nettiasioinnissa. Opit myös sen, mitkä VPN palveluntarjoajat tarjoavat 30 päivää ilmaisia VPN palveluita.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Miksi käyttää VPN:ää?

Paras VPN Suomessa on sellainen, joka varmistaa sinun nettiturvallisuutesi vaativassakin nettikäytössä. Paras VPN palvelu salaa kaiken internetissä lähettämäsi datan. Näin ollen olet turvassa hakkereilta ja voit säilyttää anonymiteettisi netissä, jossa lähes kaikki tallennetaan. Kukaan ei saa tietää mitä teet ja kuka olet. Ei siis edes internet-palveluntarjoajasi. Tästä pääsemme yhteen huikeimmista VPN-eduista.

Paras VPN Suomi, ilmais VPN tai ei, estää sen, että internetpalveluntarjoajasi ei pysty hidastamaan nettikäyttöäsi. Yleensä he yrittävät sitä, sillä vaikkapa videoiden katselu vie paljon kaistaa, jota he pyrkivät vapauttamaan muiden käyttöön.

Paras VPN Suomi estää sen, että hakkerit eivät pääse näkemään arkaluontoisia tietojasi, kuten esimerkiksi salasanoja. Näin ollen muun muassa julkisen WiFi:n käyttäminen on turvallista, olitpa sitten missä hyvänsä. VPN mahdollistaa sen, että vaikka joku varastaisi tietosi WiFi:n avulla, ei siitä ole mitään hyötyä, sillä tieto on kryptattu.

Paras VPN Suomeen liittyy yksi huippuhyvä etu, jonka takia sinunkin kannatta harkita VPN n käyttöä. Esimerkiksi ExpressVPN llä on sellainen ominaisuus, että se estää haitalliset sivustot ja mainokset, joten esimerkiksi kohdistettu mainonta ja pop-up-mainokset, ovat poissa pelistä. Paras VPN ohjelma estää myös träkkerit ja sellaiset haittaohjelmat, joita käyttäjät saattavat huomaamatta ladata.

Paras VPN sovellus on siis monipuolinen apuri, joka ratkaisee paljon tietoturvaongelmia. Mieti, että voit nauttia vaikkapa Youtubesta ilman mainoksia. Kuulostaa melko hyvältä, eikö vain. Jatka lukemista ja yllätyt siitä, kuinka monipuolisia muita etuja VPN:ssä on.

Muut VPN:n edut – Paras VPN Suomessa

Paras VPN ei ole pelkkä turvallisuutta tuova lisämetodi. Paras VPN palvelu tuo Hulun ja Netflixin kaikki ohjelmat sinulle missä vain ja milloin vain. Voit katsella vaikkapa Bundesliigaa alkuperäisillä selostuksilla vaikkapa kotoasi käsin. Näin ollen voidaan todeta, että koko maailman huikea urheilutarjonta ja kaikki elokuvat tulevat luoksesi kun valintasi on paras VPN Suomessa.

Suoratoistopalveluiden katseleminen on huikean jännää, mutta älä kuitenkaan valitse sokeasti ensimmäistä vastaantulevaa VPN:ää vaan valitse huolella. Ilmainen VPN, joka lupaa suoratoistopalveluiden rajausten kumoamisen, saattaa olla oikeasti seikka, joka mahdollistaa tietojesi myynnin ulkomaille. Alalla on paljon etenkin Kiinasta tulevia ilmaisia VPN –palveluita, jotka myyvät tietoja kolmansille osapuolille vaikkapa markkinointia varten. Lisäksi VPN-palvelu saattaa myydä tietoja myös rikollisille, joten varsinaista vahinkoakin saattaa tapahtua. Ilmaiset VPN:t ovat usein myös heikommin suojattuja, joten tietomurrot serverille ovat mahdollisia.

Älä siis ole sokea palveluntarjoajaa valitessasi, sillä ansaitset parempaa. VPN on tietoturvallisuuden perusta ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa.

Paras VPN Suomi on täysin laillinen, vaikka sillä pääseekin käsiksi sellaisiin asioihin, jotka saattavat tuntua moraalisesti epäilyttäviltä. Joissain maissa, kuten Kiinassa ja Irakissa valtio määrää sen, mitkä VPN:t ovat laillisia. Ne myös oletettavasti toimivat osana valtion sensuurikoneistoa. Suomessa meillä on kuitenkin vapaus tehdä mitä vain ja näin ollen VPN:n lataamalla pääset käsiksi huikeisiin asioihin. Nappaa siis vinkit turvallisen VPN:n kriteereihin ja valitse lempiVPN:si jo tänään.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

VPN Paras Surffaile anonyymina ja turvallisesti

Paras VPN mahdollistaa sen, että voit surffailla netissä anonyymina ja turvallisesti. Mikäli valintasi on paras VPN palvelu, voit olla huoletta, sillä olet hyvissä käsissä. Mutta miten VPN sitten oikeastaan tekeekään sen? Miten se suojaa yksityisyyttä?

Paras VPN Suomessa on sellainen, joka suojaa yksityisyyttä useammilla eri keinoilla. Näihin keinoihin kuuluvat DNS-vuotosuojaus, ”ei-lokeja”-käytäntö, Ipv6-vuotosuojaus ja WebRTC-vuotosuojaus. Jatka lukemista ja opi kuinka ne auttavat sinun suojaamisessasi.

Paras VPN Suomi on sellainen, jonka DNS-vuotosuojaus on kunnossa. Se tarkoittaa sitä, että laitteesi ei pysty lähettämään pyyntöjä takaisin internet-palveluntarjoajallesi. Käytännössä se menee siis niin, että kun avaat nettisivun, koneesi lähettää DNS-palvelimelle pyynnön selvittääkseen sivuston ip-osoitteen. Tämä pyyntö menee yleensä internet-palveluntarjoajallesi ja paljastaa näin selausaktiviteettisi. VPN kuitenkin tekee sen, että pyynnöt ohjataan DNS-palvelimille, eikä laitteesi pääse vuotamaan ip:täsi.

Ei-lokeja –käytäntö tarkoittaa sitä, että VPN palveluntarjoajasi ei pysty tallentamaan tietojasi tai selausaktiviteettejäsi. VPN:hän saa tietoosi kaiken mitä teen, sillä kaikki kulkee sen palvelimilta läpi. Hyvä VPN ei kuitenkaan tallenna näitä tietoja eikä näin ollen voi kertoa niitä vaikkapa poliisille, mikäli poliisi sattuu niitä kysymään. Näin ollen et jää kiinni vaikkapa torrentoinnista etkä ole hakkeroiden armoilla tietovuotojen sattuessa.

Ipv6-vuotosuojaus on uusimman luokan suojaus, sillä useat VPN:t käyttävät vain Ipv4-osoitteita, vaikka uudempi teknologiakin olisi saatavilla. Mikäli nettisivu käyttää uusinta versiota ja internet-palveluntarjoajasi tukee sitä, niin liikenne reititetään VPN:n sijaan internetpalveluntarjoajallesi. Näin ollen selailusi palvelee palveluntarjoajallesi ja sivusto saa ip-osoitteesi. Älä siis suostu käyttämään vanhan teknologian VPN:ää, sillä se luotettava VPN estää tuon tyyppiset tietovuodot. Valitse aina vain uusinta teknologiaa käyttävä VPN.

paras vpn suomi

Paras VPN Suomi

WebRTC-vuotosuojaus liittyy selaimiin ja siihen, kuinka esimerkiksi Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer ja Opera käyttävät WebRTC-teknologiaa. Sen avulla ne ottavat yhteyden toisiinsa, jota varten niiden tule tietää toistensa ip-osoitteet. WebRTC on monimutkainen teknologia, joka on vaikea pitää turvassa edes VPN:ä käyttäessä, joten VPN sulkee sen pois päältä. Näin ip-osoitteesi pysyy turvassa.

Nämä kaikki ovat tärkeitä arvostelukriteereitä meille, kun teemme VPN-arvosteluja. Ne eivät ole kuitenkaan ainoita syitä, sillä lisäksi arvostelemme asiakaspalvelua, helppokäyttöisyyttä ja muun muassa hinta-laatusuhdetta. Hinta on sellainen asia, joka VPN:n kanssa tulisi aina suhteuttaa siihen, mitä sillä saa. VPN saattaa tuoda mukanaan huikeita lisäominaisuuksia, jotka parhaimmillaan parantavat sen hinta-laatusuhdetta.

Asiakaspalvelun tulisi olla hyvää, jollei jopa erinomaista, sillä palveluntarjoajan palveluun tulisi kuulua myös apu mahdollisissa ongelmatilanteissa. VPN:n helppokäyttöisyys tulisi olla sellaisella tasolla, että kuka vain osaa ottaa sen käyttöön ja muuttaa sen perusasetuksia. Pidä nämä kaikki ominaisuudet mielessäsi, kun valitset itsellesi VPN:ää. Tarkista myös se, millä kielellä VPN toimii ja millä kielellä apua on saatavilla. Näillä eväin pystyt valitsemaan itsellesi parhaan palvelun. 

Parhaat VPN:t Suomessa

Paras VPN Suomessa on se, joka mahdollistaa torrentit ja suoratoiston ja pitää sinut samalla turvassa. Paras VPN Suomi voi olla mikä vain VPN, sillä yhtä oikeaa vastausta ei ole. Valitse VPN tarpeesi mukaan. Paras VPN palvelu on kuitenkin ehdottomasti sellainen, joka ei vaaranna sinua.

Paras VPN Suomessa ei ole välttämättä suomalainen. Suomalaisiakin palveluntarjoajia löytyy, mutta meidän huikeat diilimme kohdistuvat ulkomaalaisiin palveluihin. Ne tarjoavat kuitenkin usein myös Suomen palvelinta ja näin ollen kotimainen käyttö onnistuu. Hyvä asia on myös se, että mikäli valitset suomalaisen VPN:n, voit katsella suomalaista suoratoistoa ja videoita myös ulkomailla. VPN toimii siis ikään kuin molempiin suuntiin.

Paras VPN ei ole välttämättä täysin ongelmaton. Yhteytesi saattaa hidastua hieman, sillä datan siirtäminen vie hieman aikaa. Koneesi lähettää infon ensin VPN-palvelimelle, joten siirrossa voi kestää jonkin aikaa. Yleensä tämä on kuitenkin vain muutaman sekunnin viive. Eikä pidä unohtaa sitä, että paras VPN palvelu vastaavasti nopeuttaa toimintaa joissain tilanteissa.

Paras VPN Suomi –käyttäjä saattaa kohdata myös vastoinkäymisiä, sillä vaikka hyvä VPN yrittää pysyä ajan tasalla, joskus käy niin, että sivustot estävät VPN-käyttäjiä toimimasta. Jotkut sivustot, kuten Netflix pyrkivät estämään maarajausten kiertämistä aktiivisesti. Jos et pääse sisään, voit yrittää jollain toisella palvelimella. Käytä verkkopankkia vain ollessasi Suomen palvelimella ja näin säästyt lisäongelmilta.

Paras VPN Suomessa on helppoa ottaa käyttöön. Tee näin:

 1. Valitse VPN. Valitse sellainen palveluntarjoaja, joka on yhteensopiva sen sivuston kanssa, jota haluat sillä käyttää. Esimerkiksi Netflixin katselu ei onnistu kaikilla VPN:illä. Voimme suositella vaikkapa ExpressVPN -palvelua, jonka mukana tulee 100% rahat takaisin takuu mikäli et ole tyytyväinen.
 2. Rekisteröidy ja luo käyttäjätili VPN –palvelutarjoajan sivustolle.
 3. Lataa VPN sovellus. VPN toimii niin älypuhelimessa, tabletissa, kuin tietokoneellakin.
 4. Aseta VPN toimimaan haluamallesi serverille. Mikäli siis haluat katsoa vaikka USA:n Nexflixiä, yhdistä USA:n palvelimelle
 5. Mene sivustolle, ja kirjaudu sisään.
 6. Katso ja nauti!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Yhteenveto – Paras VPN Suomessa

Paras VPN on olennainen osa käyttäjänsä verkkoturvallisuutta. Se ei ole kuitenkaan millään tavalla ainoa keino, miksi valita paras VPN Suomessa. Suomessa netissä ei esiinny valtion sensuuria, mutta maarajattua sisältöä löytyy huimasti. Esimerkiksi USA:n Netflix on täynnä herkullista sisältöä ja paras VPN Suomi tuo myös tuon sisällön sinun ulottuvillesi.

Alalla on kuitenkin hurja määrä huijareita, sillä VPN on helppo keino huijata ihmiset antamaan arkaluontoiset tietonsa nettiin vapaaehtoisesti. Varmistu siis aina ennen palveluntarjoajan motiiveista ja luotettavuudesta, sillä etenkin ilmainen VPN saattaa helposti maksaa sinulle tietoturvallisuutesi. Ilmainen VPN myy usein tietosi eteenpäin ja näin ollen vaarantaa sinut. Valitse siis jokin suosittelemistamme VPN:istä ja nappaa huikeat tarjoukset jo tänään.

Paras VPN palvelu suojaa sinut edullisesti, mutta korkealaatuisesti. Paras VPN on nopea ja jopa nopeuttaa käyttäjänsä verkkoyhteyttä. VPN:n valinta on vaativa päätös, sillä sinun tulee valita hinta-laatusuhteeltaan hyvä palvelu, joka ei millään tavalla vaaranna turvallisuuttasi. Suosittelemmekin miettimään valintaa huolella ja valitsemaan VPN:n tämän sivuston suositusten perusteella.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi