Parhaat VPN:t 2024: Paras VPN Suomessa

Tiedämme nimittäin, että VPN-palveluiden välisen valinnan tekeminen voi olla haastavaa, sillä tarjonta on niin laaja. Laita vaikka nettiin hakusanaksi paras VPN palvelu ja löydät aivan valtavasti erilaisia vaihtoehtoja. Mutta et joudu enää miettimään paljon kauempaa, sillä aiomme seuraavaksi paljastaa sen sinulle tässä artikkelissa. Tämän artikkelin tavoitteena onkin ensisijaisesti helpottaa sinun tehtävääsi löytää parhaat VPN palvelut 2024. Jatkathan siis artikkelin lukemista, niin opit lisää aiheesta.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 17 huhtikuu 2024

1 minuutin yhteenveto parhaista VPN-palveluista

Valitsethan itsellesi sopivimman VPN palvelun 2024 -listalta ja aloita sen käyttö jo tänään:

  1. ExpressVPN - Paras Kaikki Aika
  2. CyberGhost
  3. Private Internet Access
  4. IPVanish
  5. NordVPN

Paras VPN Suomi eli siis virtual private network auttaa ratkaisemaan kaikki maarajattuun sisältöön ja torrenteihin liittyvät ongelmat. Se myös mahdollistaa sen, että kolmannet osapuolet tai internet palveluntarjoajasi eivät voi jäljittää sinua ip osoitteesi perusteella.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivää

Haluamme esitellä erityisesti ExpressVPN-palvelun, sillä se ohjelma tarjoaa  mahdollisuuden kokeilla tuotetta 30 päivän ajan veloituksetta.

Kuinka tämä tarjous oikein toimii käytännössä?

Voit hankkia ExpressVPN:n painamalla tätä linkkiä ja siirtymällä siten kyseisen palvelun nettisivuille. Lataat vain ExpressVPN:n käyttämällesi laitteelle ja voit peruuttaa tilauksen ja rahat palautetaan takaisin tilille.

Niin helppoa ja yksinkertaista on.

Paras VPN vuonna 2024

Tämän parhaat VPN palvelut -arviointiprosessin mukaan olemme tulleet seuraavanlaiseen tulokseen. Näet parhaat VPN-palvelut 2024 listan alla.

1. ExpressVPN – Paras VPN kaiken kaikkiaan

ExpressVPN
Keskimääräinen tulos 9.8
Yksityisyys ja turvallisuus
10
Ominaisuudet
9
Nopeus ja suorituskyky
10
Hinta-laatusuhde
9.5
Helppokäyttöisyys
10

Olen tehokäyttäjä, ja silti huomasin ExpressVPN:n olevan uskomattoman intuitiivinen. Protokolla on loistavan nopea ja sillä on korkea suojaus, jota on vaikea löytää muilta palveluntarjoajilta. Kyllä, se on kallista. Olen kuitenkin säästänyt itseäni kerta toisensa jälkeen sen yhteensopivuuden ja helpon käyttöliittymän ansiosta.

Se on loistava tuote kaikille, jotka haluavat pystyä käyttämään VPN:ään kaikilla käyttämillään eri alustoilla. Voin käyttää sitä saumattomasti Macin, Windowsin, Androidin ja iPhonen kanssa, kun taas se on yhteensopiva kaiken kanssa Amazon Fire TV:stä Kodi/XBMC:hen.

Sovellus on myös erittäin käyttäjäystävällinen, joten voin helposti vaihtaa sijaintini suoratoistoa varten. Voit mukauttaa sitä mieltymystesi mukaan helpottaaksesi sen käyttöä kaikkien suosikkilaitteidesi kanssa. On suuri helpotus, että asiakaspalvelu on aina reagoiva ja avulias kaikissa ongelmissa tai huolenaiheissani.

Yksi ExpressVPN:n parhaista asioista on, että se tarjoaa täyden suojan DNS- ja IP-osoitevuodoilta. Vaikka unohdat kytkeä Wi-Fi-yhteyden pois päältä puhelimestasi tai tabletistasi, sinulla on silti suojaus, kun lataat sivun uudelleen.

Plussat – Nopeus: Uskon vakaasti, että tämä on nopein VPN. Tämä johtuu sen Lightway-protokollasta, joka on tehokkaampi kuin muut VPN:t. Suojaus: ExpressVPN tarjoaa parhaan suojan sotilasluokan 256-bittisellä salauksella ja DNS-vuotosuojauksella. Asiakaspalvelu: Paras asiakaspalvelu, jonka olen tavannut useiden vuosien aikana käyttäessäni erilaisia VPN-verkkoja.

Miinukset – Hinta: ExpressVPN on kallis, mutta sanoisin, että se on hintansa arvoinen.

2. CyberGhost VPN – Paras VPN rajoittamattomalle määrälle laitteita

CyberGhost VPN
Keskimääräinen tulos 9.5
Yksityisyys ja turvallisuus
10
Piirteet
9.0
Nopeus ja suorituskyky
9.5
Vastinetta rahalle
9.5
Helppous
9.5

CyberGhost VPN tarjoaa hyvää palvelua edulliseen hintaan, mikä on tehnyt siitä yhä suositumpaa.

Plussat – CyberGhost VPN on helppokäyttöinen, ja käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen. Rakastan myös sitä, että CyberGhost tarjoaa ilmaisen kokeiluversion, mikä on ennenkuulumatonta tällä alalla.

Miinukset – Jotkut toiminnot ovat rajoitettuja ilmaisessa kokeiluversiossa, kuten torrenting ja P2P-suoratoisto. Tästä huolimatta CyberGhost on edullisin hinnoin täydellinen niille, jotka haluavat hyvämaineisen VPN-palvelun rikkomatta pankkia.

Ehdotukseni on tarjota myös Live Chat -vaihtoehto, jotta asiakkaat voivat saada nopeampaa palvelua.

3. Private Internet Access VPN – Edullisin VPN

Private Internet Access VPN
Keskimääräinen tulos 9
Turvallisuus ja yksityisyys
9
Toiminnallisuudet
9
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahoille
9
Helppokäyttöisyys
9

Private Internet Access VPN on helposti yksi parhaista käyttämistäni VPN-verkoista. Siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, mutta se myös pitää yhteytesi vakaana ja riittävän nopeana suoratoistoa, pelaamista ja torrentia varten. Sillä on kohtuullinen hinta, ja voit saada kahden viikon ilmaisen kokeilujakson ennen kuin sitoudut mihinkään. Kaiken kaikkiaan tämä VPN on ehdottomasti aikasi arvoinen, jos haluat huolettoman Internet-kokemuksen.

Plussat – Yksi sana: turvallisuus. Niiden huippuluokan suojausominaisuudet tekevät tästä VPN:stä erottuvan muista. Se auttaa pitämään sinut nimettömänä ja turvassa.

Miinukset – Sillä on joitain rajoituksia viihteen suhteen. Et voi käyttää kaikkia suoratoistopalveluita tai ladata torrentteja vapaasti. Netflixissä ja Hulussa voit kuitenkin käyttää välityspalvelinta tai hämärtyneitä palvelimia.

Ainoa ehdotus, joka minulla on tälle VPN:lle, on lisätä tuki useille viihdepalveluille, kuten YouTubelle ja Spotifylle, jotta yritys ei rajoita käyttäjiä tekemästä mitä heidän tarvitsee tehdä.

4. IPVanish VPN – Erinomainen VPN suoratoistoon

IPVanish VPN
Keskimääräinen tulos 9.2
Yksityisyys ja turvallisuus
9
Piirteet
9.5
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahalle
9.5
Helppous
9

Olen käyttänyt IPVanish VPN:ää muutaman kuukauden ja se on ollut loistava VPN-palvelu. Tämä VPN ei ole liian kallis, mikä on selvä plus. Sillä on myös yksi suurimmista palvelinverkoista yli 63 maassa. Pidän myös siitä, että niitä on todella helppo käyttää intuitiivisen suunnittelun ja käyttöliittymien ansiosta.

Plussat – Sillä on yksi alan kustannustehokkaimmista hinnoittelusuunnitelmista ja laaja valikoima palvelimia.

Huonot puolet – Sillä ei ole paljon verkkoa muihin VPN-verkkoihin verrattuna.

Minulla ei ole sinulle muita ehdotuksia kuin toivon, että parantaisit verkon kokoa.

5. NordVPN – Paras vastine rahalle VPN

NordVPN
Keskimääräinen tulos 8.5
Yksityisyys ja turvallisuus
10
Piirteet
9
Nopeus ja suorituskyky
9.5
Vastinetta rahalle
9
Helppous
9.5

NordVPN on klassinen VPN ja yksi markkinoiden parhaista monista syistä, joista yksi on heidän suoratoistoon optimoidut palvelimet.

Plussat – Se tekee kaiken, mitä tarvitset VPN:n: turvaa yhteytesi julkisessa WiFi:ssä, luo suojatun tunnelin tietyissä maissa sensuroiduille sivustoille pääsyä varten ja anonymisoi selailusi.

Miinukset – Hinta voi olla korkea joillekin ihmisille.

Kuinka paras VPN tulisi valita?

Miten valita parhaat VPN-palvelut on kysymys, joka herättää paljon keskustelua VPN-palveluiden käyttäjien keskuudessa.

Jotta saisimme kokonaisvaltaisen kuvan kaikista eri VPN palveluista, olemme testanneet niitä monien erilaisten kokeilujen avulla ja vertailleet niitä sitten keskenään.

Lue tarkemmin alla olevista ominaisuuksista, joita parhaat VPN-palvelut sisältävät. Näin osaat hankkia itsellesi sopivan virtuaalisen erillisverkon joutumatta tinkimään sen ominaisuuksista.

Paras VPN sisältää useita palvelimia

Ensinnäkin on tärkeää, että paras VPN Suomi kattaa palvelimia maailmanlaajuisesti. VPN on nimittäin melko hyödytön, mikäli palvelimia ei ole riittävästi muualla maailmassa.

Jotta VPN olisi nopea, tarvitaan palvelimia runsaasti ja siten voidaan taata, että useamman käyttäjän ei tarvitse muodostaa yhteyttä samaan palvelimeen, sillä se hidastaa nettiyhteyden toimivuutta. Palvelimien runsaus takaa myös sen, että voit katsoa mitä tahansa haluamaasi ohjelmaa riippumatta siitä, missä maassa olet fyysisesti.

Esimerkiksi Amerikan Netflix-ohjelmien katsominen onnistuu VPN:n avulla kätevästi. Näet sarjauutuudet ennen muita, kun katsot ne Yhdysvaltojen Netflixiä hyödyntäen ennen kuin ne rantautuvat Suomeen saakka.

Paras VPN on nopea

VPN:ää käytettäessä verkon selaamisen nopeus hidastuu hieman, sillä salausprosessi kuluttaa enemmän aikaa. Olemme kuitenkin huomioineet tämän parhaat VPN palvelut 2024 -arvioita tehdessämme ja pyrkineet siten valitsemaan parhaat VPN-palvelut, jotka pystyvät yhä suoriutumaan hyvin yksityisten tietojen salauksesta huolimatta.

Parhaat VPN-palvelut sisältävät myös parhaan nopeuden verkkoa käytettäessä.

Paras VPN suojaa käyttäjää

Tiedät varmaan, että netti on täynnä erilaisia vaaroja. Listalle valitsemamme parhaat VPN-palvelut sisältävät yksityisyyttä suojaavia ominaisuuksia, kuten hätäkatkaisin, DNS-vuodolta suojautuminen sekä vahva salausjärjestelmä, jonka avulla käyttäjän IP-osoite voidaan piilottaa.

Tällä tavoin käyttäjä on suojassa netissä piileviltä vaaroilta. Yksityiset tiedot eivät pääse leviämään ja siten vahingossa päätymään hakkereiden käsiin.

Kuinka suojaus oikein tapahtuu?

VPN luo lähinnä tietotunnelin paikallisen verkon ja poistumispäätteiden välille toisessa paikassa, joka voi olla jopa tuhansien kilometrien päässä. VPN ää käytettäessä näyttää siis aivan siltä, kuin olisit jossakin toisessa paikassa.

Tietojen muokkaamiseen käytetään erittäin suojattua salausta, kun ne lähetetään Wifi-verkon kautta. Salaus tekee tiedoista lukukelvottomia mahdollisille hakkereille, jotka vain haluavat varastaa käyttäjän tiedot. VPN n avulla hakuhistoria pysyy myös piilossa. Hyvä VPN pitää nimittäin verkkotoiminnan yksityisenä. VPN käyttää suojattua ja salattua välityspalvelinta, joka kautta verkkoliikenne pysyy anonyyminä.

Paras VPN Suomessa ei ole välttämättä suomalainen

Suomalaisiakin palveluntarjoajia löytyy, mutta meidän huikeat diilimme kohdistuvat ulkomaalaisiin palveluihin. Ne tarjoavat kuitenkin usein myös Suomen palvelinta ja näin ollen kotimainen käyttö onnistuu. Hyvä asia on myös se, että mikäli valitset suomalaisen VPN:n, voit katsella suomalaista suoratoistoa ja videoita myös ulkomailla. VPN toimii siis ikään kuin molempiin suuntiin.

Paras VPN ei ole välttämättä täysin ongelmaton

Yhteytesi saattaa hidastua hieman, sillä datan siirtäminen vie hieman aikaa. Koneesi lähettää infon ensin VPN-palvelimelle, joten siirrossa voi kestää jonkin aikaa. Yleensä tämä on kuitenkin vain muutaman sekunnin viive. Eikä pidä unohtaa sitä, että paras VPN palvelu vastaavasti nopeuttaa toimintaa joissain tilanteissa.

Paras VPN Suomi –käyttäjä saattaa kohdata myös vastoinkäymisiä

Sillä vaikka hyvä VPN yrittää pysyä ajan tasalla, joskus käy niin, että sivustot estävät VPN-käyttäjiä toimimasta. Jotkut sivustot, kuten Netflix pyrkivät estämään maarajausten kiertämistä aktiivisesti. Jos et pääse sisään, voit yrittää jollain toisella palvelimella. Käytä verkkopankkia vain ollessasi Suomen palvelimella ja näin säästyt lisäongelmilta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on erityisen tärkeää VPN yhteyttä valitessa eikä sitä sovi unohtaa. Asiakaspalvelun tulisi olla hyvää, jollei jopa erinomaista, sillä palveluntarjoajan palveluun tulisi kuulua myös apu mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Hyvä VPN palvelu tarjoaa asiakaspalvelua niin live chatin, sähköpostin kuin myös puheluiden välityksellä. On tärkeää, että paras VPN sovellus on reaktiivinen ja aktiivinen asiakkaita kohtaan. Ei voi tietää, milloin saatat tarvita apua esimerkiksi palvelimen etsimisessä Netflixiä katsoaksesi. ExpressVPN on erityisen tunnettu tästä ominaisuudesta ja lupaa auttaa käyttäjiä vuorokauden ympäri joka päivä.

Parhaat VPN palvelut 2024 -arvion testitulokset myös vahvistavat tämän väitteen.

Paras VPN on helppokäyttöinen

VPN:n helppokäyttöisyys tulisi olla sellaisella tasolla, että kuka vain osaa ottaa sen käyttöön ja muuttaa sen perusasetuksia. Pidä nämä kaikki ominaisuudet mielessäsi, kun valitset itsellesi VPN:ää. Tarkista myös se, millä kielellä VPN toimii ja millä kielellä apua on saatavilla.

Hyvä hintataso

Lopuksi haluamme painottaa sitä, että paras VPN Suomessa tarjoaisi rahalle vastinetta. Parhaat VPN-palvelut eivät toki ole ilmaisia, mutta hyvin sopuhintaisia siihen nähden, mitä kaikkea hyötyä niistä on. Käyttäjät voivat säästää paljon enemmän rahaa tilatessaan VPN-yhteyden kauemmaksi aikaa, kuten vaikka vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi kerralla.

VPN palveluntarjoajat pyrkivät yleensä houkuttelemaan uusia asiakkaita erilaisten kampanjoiden ja tarjouksien avulla. Näitä kannattaakin hyödyntää rohkeasti VPN-tilauksia vertaillessa. Näin ilmais VPN ei ole enää aivan yhtä houkutteleva, kun voit saada toimivan maksullisen tavallista halvempaan hintaan.

Tutustuthan tähän artikkeliin, jonka aiheena ovat VPN-kupongit, niin saat lisätietoa aiheesta ja löydät tämän vuoden parhaat VPN-tarjoukset.

Näin ollen parhaat VPNpalvelut voivat tarjota paremman hinnan käyttäjälle.

DNS-vuotosuojaus

Paras VPN Suomi on sellainen, jonka DNS-vuotosuojaus on kunnossa. Se tarkoittaa sitä, että laitteesi ei pysty lähettämään pyyntöjä takaisin internet-palveluntarjoajallesi. Käytännössä se menee siis niin, että kun avaat nettisivun, koneesi lähettää DNS-palvelimelle pyynnön selvittääkseen sivuston ip-osoitteen. Tämä pyyntö menee yleensä internet-palveluntarjoajallesi ja paljastaa näin selausaktiviteettisi. VPN kuitenkin tekee sen, että pyynnöt ohjataan DNS-palvelimille, eikä laitteesi pääse vuotamaan ip:täsi.

Ei-lokeja –käytäntö

Ei-lokeja –käytäntö tarkoittaa sitä, että VPN palveluntarjoajasi ei pysty tallentamaan tietojasi tai selausaktiviteettejäsi. VPN:hän saa tietoosi kaiken mitä teen, sillä kaikki kulkee sen palvelimilta läpi. Hyvä VPN ei kuitenkaan tallenna näitä tietoja eikä näin ollen voi kertoa niitä vaikkapa poliisille, mikäli poliisi sattuu niitä kysymään. Näin ollen et jää kiinni vaikkapa torrentoinnista etkä ole hakkeroiden armoilla tietovuotojen sattuessa.

IPv6-vuotosuojaus

IPv6-vuotosuojaus on uusimman luokan suojaus, sillä useat VPN:t käyttävät vain Ipv4-osoitteita, vaikka uudempi teknologiakin olisi saatavilla. Mikäli nettisivu käyttää uusinta versiota ja internet-palveluntarjoajasi tukee sitä, niin liikenne reititetään VPN:n sijaan internetpalveluntarjoajallesi. Näin ollen selailusi palvelee palveluntarjoajallesi ja sivusto saa ip-osoitteesi. Älä siis suostu käyttämään vanhan teknologian VPN:ää, sillä se luotettava VPN estää tuon tyyppiset tietovuodot. Valitse aina vain uusinta teknologiaa käyttävä VPN.

WebRTC-vuotosuojaus

WebRTC-vuotosuojaus liittyy selaimiin ja siihen, kuinka esimerkiksi Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer ja Opera käyttävät WebRTC-teknologiaa. Sen avulla ne ottavat yhteyden toisiinsa, jota varten niiden tule tietää toistensa ip-osoitteet. WebRTC on monimutkainen teknologia, joka on vaikea pitää turvassa edes VPN:ä käyttäessä, joten VPN sulkee sen pois päältä. Näin ip-osoitteesi pysyy turvassa.

Miksi VPN:ää tulisi käyttää

Sivusimmekin aihetta jo hieman aikaisemmin, mutta VPN:n käyttö perustuu yleisesti ottaen sen suojausmahdollisuuteen sekä taitoon piilottaa käyttäjän todellinen sijainti. Tärkein tehtävä VPN:n hankkimisen kannalta on sen tarjoama suojaus käyttäjälle. IP osoitteiden muuttamisella saat paremman suojauksen, kun todellinen sijaintisi kätketään.

Paras VPN palvelu salaa kaiken internetissä lähettämäsi datan. Näin ollen olet turvassa hakkereilta ja voit säilyttää anonymiteettisi netissä, jossa lähes kaikki tallennetaan. Kukaan ei saa tietää mitä teet ja kuka olet. Ei siis edes internet-palveluntarjoajasi.

Paras VPN Suomi estää sen, että internetpalveluntarjoajasi ei pysty hidastamaan nettikäyttöäsi. Yleensä he yrittävät sitä, sillä vaikkapa videoiden katselu vie paljon kaistaa, jota he pyrkivät vapauttamaan muiden käyttöön.

Mikäli viihteen seuraaminen on sinulle tärkeää, voit hyödyntää VPN ohjelmia siihen. Voit katsoa vaikka jalkapallon mestarien liigaa, formuloita tai euroviisuja ilmaiseksi muiden maiden kanavilta. Et jää koskaan enää paitsi mistään tapahtumasta, kun sinulla on hyvä VPN.

Torrenttien lataamiseen erikoistuneet parhaat VPN palvelut auttavat myös suoriutumaan tästä toisinaan paljon aikaa vievästä projektista. Torrenttien lataaminen siis helpottuu, kun käytössäsi on laadukas ja hyvä VPN 2024.

Parhaat VPN-palvelut pystyvät nimittäin suojaamaan käyttäjää riittävästi ja netin selaaminen helpottuu.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Paras VPN: UKK – usein kysytyt kysymykset

Saamme usein samankaltaisia kysymyksiä aiheesta ja haluamme nyt hyödyntää tätä parhaat VPN palvelut -artikkelia ja vastata niihin kaikkiin samalla kertaa.

Mikä on VPN?

Mikä VPN oikeastaan on ja miten se toimii? Sitä voidaan kutsua myös virtuaaliseksi erillisverkoksi. Tämä suomennos tulee VPN:n englanninkielisestä nimestä Virtual Private Network.

Kyseisen palvelun avulla voit luoda suojatun yhteyden toiseen verkkoon netin kautta.

VPN on ennen kaikkea turvamekanismi.

Paras VPN palvelu on sellainen, joka nappaa kaiken koneestasi lähtevän liikenteen ja lähettää sen edelleen anonyymina. Käytännössä paras VPN ohjaa kaiken verkkoliikenteen omille palvelimilleen ja salakoodaa sen ennen eteenpäin lähetystä. Se mahdollistaa sen, että sijaintisi ja henkilöllisyytesi pysyy piilossa ja tekee vaikkapa hakkereiden työstä huomattavasti hankalampaa.

Sen käyttö muihin tarkoituksiin on kuitenkin lisääntynyt merkittävästi ja niinpä sen käyttö muun muassa torrentien lataamisen ja suoratoistopalveluiden katselun tekemiseen on lisääntynyt.

Onko VPN laillinen?

VPN on täysin laillinen, vaikka sillä pääseekin käsiksi sellaisiin asioihin, jotka saattavat tuntua moraalisesti epäilyttäviltä.

Joissain maissa, kuten Kiinassa ja Irakissa valtio määrää sen, mitkä VPN:t ovat laillisia. Ne myös oletettavasti toimivat osana valtion sensuurikoneistoa. Suomessa meillä on kuitenkin vapaus tehdä mitä vain.

Voimme hyvällä omallatunnolla todeta, että VPN:n käyttäminen on täysin laillista. Mikäli lataat torrentteja netistä, voi tämä puolestaan olla laitonta tekijänoikeuslakien rikkomisen kannalta.

Muistathan siis käyttää VPN:ää vain laillisiin tekoihin.

Kuinka käyttää VPN:ää?

Parhaat VPN palvelut on suunniteltu siten, että jopa aloitteleva käyttäjä onnistuu siinä. Voimme siis sanoa, että VPN:n käytön aloittaminen on hyvin yksinkertaista.

Kun olet valinnut ja ladannut haluamasi VPN-palvelun, tulee sinun vain asentaa se käyttämällesi laitteelle. Se onnistuu parhaiten noudattamalla VPN-sovelluksen näytölle antamia ohjeita. Asennuksen päätyttyä voit alkaa käyttää palvelua.

Tee näin:

  1. Valitse VPN. Voimme suositella ExpressVPN -palvelua, jonka mukana tulee 100% rahat takaisin takuu.
  2. Rekisteröidy ja luo käyttäjätili VPN –palvelutarjoajan sivustolle.
  3. Lataa VPN sovellus. VPN toimii niin älypuhelimessa, tabletissa, kuin tietokoneellakin.
  4. Aseta VPN toimimaan haluamallesi serverille.
  5. Mene sivustolle, ja nauti!

Jos olet kiinnostunut katsomaan muiden maiden tarjoamia suoratoistopalveluita, valitse vain palvelimen sijainniksi kyseinen maa ja aloita katsominen. Jos puolestaan olet lomailemassa Suomen ulkopuolella, mutta kaipaat jotakin suomalaista viihdeohjelmaa, kun tekemisen puute yllättää, voit valita IP-osoitteen sijainniksi Suomen ja aloittaa katsomisen. Helppoa, eikö vain?

Kannattaako VPN-palvelusta maksaa?

Ilmaisten VPN-palveluiden käyttäminen on hyvin riskialtista. Ilmaisen palvelun sisältämien palvelimien kautta jaettu tieto loukkaa käyttäjän yksityisyyttä. Siinä ei ajatella käyttäjän suojaamista millään tavalla.

Ilmaiset VPN:t eivät siis ole ilmaisia, vaikka ne niin väittävätkin.

Tämä ei vain näy pelkkänä lovena lompakossa. Suojauksen sijaan ilmaisena VPN palveluna itseään kauppaavat yritykset myyvät käyttäjän omat henkilökohtaiset tiedot niistä eniten tarjoaville osapuolille.

Ilmaiset VPN-palvelut ovat yleensä myös hyvin rajoitettuja toiminnallisuuden suhteen. Ne eivät siis tarjoa samanlaisia mahdollisuuksia kuin maksulliset parhaat VPN-palvelut.

Ilmaisista VPN-palveluista usein enemmän haittaa kuin hyötyä.

Mikäli olet kuitenkin varma, että haluat juuri ilmaisen VPN:n, tutustuthan tarkemmin tähän artikkeliin. Sen avulla voit lukea enemmän siitä, mitä ovat parhaat ilmaiset palvelut Suomessa ja kuinka ne pärjäävät maksullisiin verrattuna.

Paras VPN: yhteenveto

Paras VPN on olennainen osa käyttäjänsä verkkoturvallisuutta. VPN yhteys voi olla kuitenkin vaikea valita. Alalla on hurja määrä huijareita, sillä VPN on helppo keino huijata ihmiset antamaan arkaluontoiset tietonsa nettiin vapaaehtoisesti.

Kuinka siis erotat parhaat VPN palvelut heikommista vaihtoehdoista?

Sen tekeminen on helppoa, kunhan vain muistat muutaman asian. Paras VPN Suomi voi olla mikä vain VPN, sillä yhtä oikeaa vastausta ei ole. Valitse VPN tarpeesi mukaan. Paras VPN palvelu on kuitenkin ehdottomasti sellainen, joka ei vaaranna sinua. Varmistu siis aina ennen palveluntarjoajan motiiveista ja luotettavuudesta, sillä etenkin VPN saattaa helposti maksaa sinulle tietoturvallisuutesi.

Paras VPN palvelu suojaa sinut edullisesti, mutta korkealaatuisesti. VPN:n valinta on vaativa päätös, sillä sinun tulee valita hinta-laatusuhteeltaan hyvä palvelu, joka ei millään tavalla vaaranna turvallisuuttasi.

Muistathan kieltäytyä ilmaisten VPN-palveluiden tarjonnasta, sillä se ei vastaa todellisuutta. Voimme sanoa, että riski ei ole kokeilemisen arvoinen.

Suosittelemmekin miettimään valintaa huolella ja valitsemaan VPN:n tämän sivuston suositusten perusteella. Suosittelemme aloittamaan ExpressVPN:stä. Kokeile vaikka maksutta kuukauden ajan ja tee sitten vasta lopullinen päätöksesi!

Voit vertailla eri parhaat VPN palvelut 2024 -tilausvaihtoehtoja ja itse palveluita keskenään ja valita sitten hinnalta ja ominaisuuksilta omaan käyttöösi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Olemme varmoja, että jokaiselle löytyy jotakin.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi