Paras VPN Sky Go -palvelun katsomiseen 2024

Tämän artikkelin aiheena on selvittää, mikä on paras VPN Sky Go -palvelun katsomiseen. Tämä suoratoistopalvelu on nimittäin paras tapa katsoa brittiläisiä TV-sarjoja ja elokuvia. Se esittää sekä huippusarjoja, livelähetyksiä että urheilua – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Mutta kuinka voit katsoa Sky Go:ta Suomesta käsin? Jatka artikkelin lukemista, niin esittelemme sinulle helpon ratkaisun ongelmaan.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 11 heinäkuu 2024

Tarvitaanko VPN Sky Go -palvelun käyttämiseen?

Sky Go on brittiläisiä TV-kanavia esittävä suoratoistopalvelu, joka lanseerattiin vuonna 2006. Sen nimi on sittemmin muuttunut pariin otteeseen ja vuonna 2011 siitä tuli Sky Go. Tällä nimellä se tunnetaan myös nykyään. Sky Go tarjoaa ilmaisia ohjelmia Sky TV:n tilaajille Briteissä. Kyseessä on ehdottomasti yksi Ison-Britannian parhaimmista suoratoistopalveluista ja voit katsoa sen kautta urheilua, sarjoja, elokuvia ja vaikka lastenohjelmia.

Se esittää myös monia amerikkalaisia HBO:n laatusarjoja, kuten Sopranos, Sinkkuelämää ja suosittu keskiaikainen fantasiasarja Game of Thrones. Voit katsoa Sky Go:ta puhelimen, tabletin tai tietokoneen sovelluksella tai selaimella. Sky Go toimii Windows-, Mac-, Android- ja iOS-laitteilla.

vpn sky go

Sky Go -tilin hankkimiseksi ja käyttämiseksi sinun tulee kuitenkin olla kyseisessä maassa. Sky Go ei nimittäin näy Suomessa. Siihen vaikuttavat maakohtaiset rajoitukset, jotka suoratoistopalveluiden tulee asettaa televisio-ohjelmien tekijänoikeusluvan puitteissa. Mutta meillä on kuitenkin yksinkertainen ratkaisu tähän ongelmaan.

Voit nimittäin kiertää nämä rajoitukset oikeanlaisen VPN-palvelun avulla. Suoratoistopalvelut käyttävät nimittäin IP-osoitteen sijaintia laitteen pääsyn vahvistamiseksi. Kun sinulla on SkyGo VPN käytössä, voit katsoa kyseistä suoratoistopalvelua missä tahansa maailmaa. Miten SkyGo VPN -palvelun käyttäminen oikein tapahtuu? Tutustutaan siihen paremmin seuraavassa osiossa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Ota käyttöön VPN Sky Go -palvelun katsomiseen

Jotta voisit katsoa Sky Go:ta ulkomailla – Suomessa tai Britannian ulkopuolella – tarvitset siihen laadukkaan Sky Go VPN -palvelun. Jos yrität katsoa Sky Go:ta Ison-Britannian ulkopuolella, saat eteesi virheilmoituksen suoratoiston epäonnistumisesta. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, mikäli sinulla on SkyGo VPN. Kuinka voit ottaa Sky Go VPN -palvelun käyttöön ja kuinka se auttaa sinua katsomaan Sky Go:ta nauttiaksesi sen laadukkaasta tarjonnasta?

VPN on nimensä mukaisesti virtuaalinen erillisverkko, joka mahdollistaa IP-osoitteen muuttamisen ja georajoitusten kiertämisen uuden saamasi IP-osoitteen avulla. VPN-palvelua käytetään verkon selaamisen turvaamiseen sekä käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. VPN-palvelun salauksen ansiosta voit huoletta selata nettiä ilman pelkoa siitä, että yksityiset tietosi leviävät tai että hakkerit pääsevät käsiksi tietoihisi.

sky go vpn

Miten VPN:ää käytetään Sky Go:n katsomiseen? Sky Go VPN-palvelu toimii siten, että voit valita palvelun lukuisista eri palvelimista Isossa-Britanniassa sijaitsevan IP-osoitteen. Sitten suoratoistopalvelu olettaa sijaintisi olevan Isossa-Britanniassa, vaikka olisitkin oikeasti Suomessa. IP-osoitteen muuttamisen jälkeen voit mennä selaimella Sky Go:n nettisivuille tai avata kyseisen sovelluksen ja saat pääsyn suoratoistopalvelun erinomaiseen tarjontaan.

Tätä virtuaalisijaintia on helppo vaihtaa vaikka päivittäin. Valitse vain palvelin haluamassasi sijainnissa ja nauti kyseisen maan tarjoamista suoratoistopalveluista. Mikäli matkustat paljon, mutta haluat katsoa Suomalaisia suoratoistopalveluita (kuten Ruutu ja Katsomo) ulkomailla, auttaa VPN myös tässä tilanteessa. Tällöin IP-osoitteeksi tulee valita suomalainen IP-osoite, jonka avulla ohjelmien katsominen onnistuu.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Paras VPN Sky Go:n katsomiseen

Mikä SkyGo VPN sopii parhaiten SkyGo -palvelun katsomiseen? VPN-palveluita on lukuisia ja niiden joukosta valitseminen ei ole aina helppoa.

Tähän osioon olemme kuitenkin listanneet parhaat VPN Sky Go -vaihtoehdot. Olemme testanneet lukuisia eri vaihtoehtoja ja vertailleet niitä keskenään. Nämä testitulokset perustuvat VPN:n tarjoamaan turvallisuuteen, nopeuteen, ominaisuuksiin sekä asiakaspalvelun tasoon. Tämän vertailun perusteella olemme luoneet listan parhaista SkyGo VPN -palveluista. Sinun ei enää tarvitse itse etsiä tietoa netistä, sillä netin tarjonta voi olla hyvin laaja ja oikean VPN:n etsiminen hankalaa. Valitse vain Sky Go VPN alla olevista vaihtoehdoista tutustumalla tarjontaan linkkejä klikkaamalla. Siten saat paremman kuvan siitä, millaisia ominaisuuksia kukin VPN-palvelu tarjoaa.

Tässä siis arvostelumme mukaan valitut parhaat Sky Go VPN -palvelut.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Kuten huomaat, on listan ykkösenä suosikkimme ExpressVPN. Se on helppokäyttöinen ja luotettava.  ExpressVPN:n avulla Sky Go:n katsominen onnistuu vaivatta Suomesta käsin. Sen asiakaspalvelu auttaa myös ympäri vuorokauden, mikäli sinulla tulee ongelmia VPN:n käytön kanssa. Ottaaksesi SkyGo VPN -palvelun käyttöön voit vain asentaa molemmat sovellukset (Sky Go ja ExpressVPN) käyttämällesi laitteelle ja aloittaa sitten Sky Go -palvelussa olevien ohjelmien suoratoiston. Tässä vielä helpot vaiheet VPN:n ottamiseksi käyttöön:

  1. Tilaa haluamasi VPN-palvelu yllä olevalta listalta. Olemmekin jo jakaneet kanssasi henkilökohtaisen suosikkimme, joka on ExpressVPN! Suosittelemme kuitenkin tarkastamaan myös, millaisia ominaisuuksia muut palvelut pitävät sisällään.
  2. Lataa valitsemasi VPN laitteelle (tietokone, puhelin, tabletti, reititin…) ja noudata ruutuun tulevia ohjeita VPN:n asentamiseksi. VPN:n asentaminen on helppoa ja onnistuu, vaikka et olisikaan tottunut tietotekniikan käyttäjä.
  3. Yhdistä tilaus Isossa-Britanniassa sijaitsevaan palvelimeen, jotta IP-osoitetta voidaan käyttää Sky Go:n katsomiseen. Jos haluat katsoa muiden maiden suoratoistopalveluita, vaihda sijainti kyseiseen maahan.
  4. Mene selaimella tai sovelluksella Sky Go:hon ja aloita ohjelmien katsominen missä tahansa sijainnissa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Toimiiko ilmainen VPN Sky Go -palvelussa?

Oletko jo mahdollisesti tutkinut eri VPN-vaihtoehtoja netissä? Sitten olet varmasti huomannut, että niiden tarjonta on valtava. Monet sivustot tarjoavat käyttäjille myös ilmaisia VPN-palveluita. Mutta toimiiko ilmainen VPN Sky Go:n katsomiseen?

Ilmaisten VPN-palveluiden ongelmana on se, että niiden IP-osoitteen valikoima on hyvin rajoittunut. Et siis välttämättä pysty katsomaan haluamaasi suoratoistopalvelua. Mikäli katsominen kuitenkin onnistuu, on yhteys todennäköisesti huono ja hidas. Ilmaisiin VPN-palveluihin liittyy myös riskejä, joita kaikki käyttäjät eivät ole valmiita ottamaan. Ne tallentavat käyttäjän henkilökohtaiset tiedot ja selaushistorian. Sen jälkeen nämä tiedot ovat tarjolla niistä eniten maksaville kolmansille osapuolille. Emme voi suositella ilmaisen VPN-palvelun käyttämistä, sillä ne eivät takaa turvallista netin käyttöä.

skygo vpn

Jos et ole varma, mikä SkyGo VPN sopisi juuri sinulle, suosittelemme hankkimaan ExpressVPN:n 30 päivän ajaksi ja testaamaan palvelua. Tämän kokeilujakson päätyttyä voit halutessasi jatkaa palvelun käyttöä tai lopettaa ja pyytää asiakaspalvelusta rahat takaisin. Et siis menetä palvelun kokeilemisessa mitään. Päinvastoin saat mahtavan tilaisuuden kokeilla ExpressVPN Sky Go -palvelua ilmaiseksi ja tehdä sitten vasta päätöksen palvelun hankkimisesta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

VPN Sky Go -palvelun muut hyödyt

Tarjoaako SkyGo VPN mitään muita etuja kuin Sky Go -suoratoistopalvelun katsomisen? Voimme sanoa, että VPN:n hankkimisen hyödyt eivät suinkaan lopu siihen ja kerromme niistä lisää seuraavaksi.

Kun hankit VPN-palvelun, voit kiertää maakohtaisia rajoituksia myös muiden suoratoistopalveluiden kohdalla. Voit kokeilla esimerkiksi Netflixin, Amazon Primen tai HBO:n katsomista. Netflixillä on valtava valikoima sarjoja ja elokuvia myös muissa maissa, varsinkin Yhdysvalloissa. Suoratoistopalveluiden geoblokkauksen lisäksi voit kiertää myös valtioiden asettaman sensuurin. Esimerkiksi Kiinassa matkustaessa VPN tulee tarpeeseen voidaksesi selata verkkoa vapaasti ilman sensuuria.

sky go vpn

VPN-palvelu parantaa myös käyttäjän turvallisuutta ja tämä on ensisijainen syy siihen, miksi VPN alunperin keksittiin. Sen avulla voit turvata verkon selaamisen ja varmistua siitä, etteivät hakkerit pääse käsiksi yksityisiin tietoihisi. Voit myös käyttää julkisia Wifi-verkkoja vapaammin, kun otat käyttöösi tehokkaan ja toimivan VPN:n. Huomaathan, että kuten jo totesimme edellisessä osiossa, eivät ilmaiset VPN:t tuo samanlaista turvallisuuden tasoa ja siten suosittelemme käyttämään vain maksullisia palveluita.

IP-osoitteen piilottaminen mahdollistaa turvallisen netin käytön. Haluammekin painottaa VPN:n tärkeyttä tässä mielessä. ExpressVPN on erinomainen palvelu, joka takaa parhaan nopeuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Se sopii erinomaisesti kaikille laitteille ja valittavanasi on lukuisia eri palvelimia ympäri maailmaa. Tämä tekee ExpressVPN:stä arvostelujemme mukaan parhaan VPN:n. Kokeile itse ja huomaa sen tuomat edut.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto: mikä on paras VPN Sky Go -palvelun käyttämiseen?

Olemme tulleet taas artikkelin loppuun ja on aika tiivistää yhteen parhaat palat aiheesta. Mikäli haluat katsoa Sky Go:ta Suomessa tai muualla ulkomailla, voit hankkia avuksesi SkyGo VPN -palvelun. Mutta mikä on paras Sky Go VPN? Suosittelemme tähän tarkoitukseen erityisesti ExpressVPN:ää. Siten voit piilottaa todellisen sijaintisi ja hankkia sen sijaan virtuaalisen sijainnin Isossa-Britanniassa. Kun IP-osoitteeksi on määritelty brittiläinen IP, voit selata Sky Go VPN -palvelun ohjelmatarjontaa ongelmitta.

ExpressVPN on erittäin nopea ja luotettava Sky Go VPN-palvelu ja sen avulla suoratoistopalveluiden katsominen onnistuu helposti. Tutustuthan kyseiseen VPN:ään artikkelissa olevien linkkien kautta ja hanki kokeilujakso kuukaudeksi. Päätä sitten haluatko rahat takaisin vai tuoko ExpressVPN rahalle riittävästi vastinetta. Olemme kuitenkin melko varmoja siitä, että päädyt pitämään VPN:n kokeilujakson jälkeen. Kiitos, kun luit tämän Sky Go VPN -palveluun liittyvän artikkelin.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi