Paras VPN Netflix -ohjelmien katseluun 2023

Tässä artikkelissa kerromme, mikä on paras VPN Netflix Suomi -ohjelmien katsomiseen. Olet varmasti tietoinen siitä, että VPN-palvelua voidaan käyttää Netflixin tai muiden striimauspalveluiden katsomiseen.  Se on välttämätöntä, mikäli haluat katsella muissa maissa näkyviä Netflix-ohjelmia. Näin voit nähdä esimerkiksi suosikkisarjasi jaksot etukäteen ennen kuin ne tulevat Suomeen. Ole kuitenkin varovainen Netflix VPN Suomi -yhteyden valitsemisessa, sillä kaikki VPN-yhteydet eivät ole samanlaisia ja monet niistä epäonnistuvat tässä tehtävässä. Siksi onkin hyvä lukea VPN Netflix kokemuksia ennen oman palvelun hankkimista, varsinkin jos kokeilet VPN:ää ensimmäistä kertaa.

Tämän artikkelin avulla säästyt kuitenkin itse kaikelta tältä vaivalta, sillä olemme koonneet parhaat vaihtoehdot yhteen. Voit siis vertailla vain niitä keskenään ja valita itsellesi parhaiten sopivan palvelun. Millainen VPN yhteys Netflix -ohjelmien katsomiseen kannattaa siis hankkia? Jatka lukemista, niin kerromme lisää aiheesta, jotta voit katsoa Suomen Netflixin lisäksi muiden maiden esittämiä ohjelmia. Kerromme myös lisää VPN:n muista hyödyistä ja ominaisuuksista, jotka on syytä pitää mielessä.

Mikäli olet Netflixin suurkuluttaja ja nautit elokuvien ja sarjojen katsomisesta, on Netflix VPN Suomi -palvelun hankinta järkevää, sillä Netflixin sisällöt vaihtelevat aina maittain. Netflix ei ole kuten muut striimauspalvelut ja sen maakohtaisten rajoitusten estäminen ei välttämättä ole helppoa, sillä Netflix pyrkii estämään sen. Tästä syystä olemmekin koonneet tämän artikkelin, jossa kerromme, mikä on paras VPN Netflix Suomi -palvelu, jolla muiden maiden, kuten USA n Netflixin katselu onnistuu. 

vpn netflix

Tarkastellaan kuitenkin ensin hieman Netflixin historiaa. Netflixistä on tullut viime vuosien aikana vallankumouksellinen tapa katsella TV-ohjelmia ja elokuvia. Sen käyttäminen on levinnyt ympäri maailman. Netflix on itse asiassa tällä hetkellä saatavilla 190 maassa ja Netflixin suoratoistoon tulee jatkuvasti uutta sisältöä.

Tästä huolimatta kaikki maat eivät kuitenkaan näytä samoja ohjelmia, vaan niiden sisältö vaihtelee. USA:n Netflix vaikuttaa sisältävän kaikista parhaimman tarjonnan. Sieltä löytyvät kaikki uudet kaudet ja parhaat TV-sarjat sekä elokuvat. Amerikkalaisen Netflixin katsominen ei kuitenkaan ole mahdollista Yhdysvaltojen ulkopuolella ollessa, koska Netflixin estot ovat maakohtaiset. Tämä johtuu tekijänpalkkiosta, josta Netflix joutuu aina neuvottelemaan maittain. Tämä siis tarkoittaa sitä, että Yhdysvaltojen tai muiden maiden Netflix palvelun käyttö ei onnistu Suomessa ja päinvastoin. Yksinkertaisesti sanottuna et siis voi katsoa Netflixiä ulkomailla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2023n loppuun asti

Kuinka paras VPN Netflix oikein toimii Netflix-ohjelmien katsomiseksi?

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, mikä VPN on. Emme mene tarkemmin yksityiskohtiin aiheesta, mutta VPN on palvelu, jonka avulla voit vaihtaa IP-osoitteen sijainnin toiseen maahan. Kun vaihdat IP-osoitettasi, voit katsoa kyseisen maan Netflix-palvelua.

Tämän tekeminen on hyvin helppoa. VPN-yhteys toimii eräänlaisena välikätenä laitteen ja Netflixin selain- tai sovellusversion välillä. Se yhdistyy käytännössä Netflix-palvelun ja mahdollistaa pääsyn sen sisältöön IP-osoitteen vaihtamisen ansiosta nettiyhteyden ollessa päällä. Koska palvelin sijaitsee kyseisessä maassa, ei sen IP-osoitetta estetä maarajoitusten vuoksi ja pääset käsiksi maan Netflix -palvelun sisältöön. Tarvitset vain hyvän VPN-palvelun, sillä muutoin rajoitusten kiertäminen ei onnistu. Jatka siis lukemista, niin kerromme, mikä on paras VPN Netflix Suomi -palvelu.

Kuinka paras VPN Netflix Suomi oikein toimii?

Tässä osiossa kerromme lisää siitä, kuinka VPN:ää käytetään Netflixin katsomiseen. Se on erittäin yksinkertaista ja kaikki yllä mainitsemamme VPN-yhteydet toimivat hyvin samalla tavalla. Sinun pitäisi pystyä käyttämään VPN:ää kaikissa maissa, ellei VPN-yhteydet ole kiellettyjä, kuten esimerkiksi Kiinassa. Suosittelen silti, että tilaat VPN-palvelun ennen ulkomaille menemistä, mikäli olet aikeissa matkustaa muualle. Siten voit välttyä ylimääräiseltä stressiltä matkan aikana. Lue alla olevat ohjeet, joilla voit ottaa VPN:n käyttöön ja katsoa Netflixiä. Se on hyvin yksinkertaista.

  1.  Valitse yksi yllä mainitsemistamme VPN-palveluista. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN -yhteyttä, joka on parhaimmat arvostelut saanut palvelu.
  2. Luo tili ja rekisteröidy käyttäjäksi tilaamalla palvelu.
  3. Lataa, asenna ja avaa ohjelma käyttämälläsi laitteella.
  4. Kun ohjelma on auki, valitse Iso-Britannian, Yhdysvaltojen tai muiden maiden palvelin saadaksesi pääsyn kyseisen maan Netflix-palvelun sisältöön.
  5. Klikkaa ”Yhdistä”.
  6. Mene takaisin Netflixin selain- tai sovellusversioon ja nauti elokuvien ja ohjelmien katselemisesta!

Helppoa, eikö? Muistathan, että Netflix pyrkii aina estämään VPN-palvelut. Jos jokin palvelimista siis kaatuu, kokeilethan toista palvelinta. Mikäli palvelimia on liian monta, voit olla yhteydessä tekniseen tukeen. He voivat kertoa sinulle, mikä palvelin toimii sillä hetkellä. Useimmat VPN-palvelut tarjoavat ilmaisen chat-palvelun, joten pääset hetkessä käsiksi Netflixin sisältöön.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2023n loppuun asti

Paras VPN Netflix Suomi -palvelu

Alle olemme listanneet parhaita Netflix VPN Suomi -palveluita, joiden pitäisi pystyä kiertämään Netflixin asettamat rajoitukset VPN-estosta huolimatta. Nämä VPN-palvelut ovat erinomaisia ja tarjoavat lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit katsoa Netflixiä, yhteys on nopea ja näet ohjelmat erinomaisella kuvanlaadulla. Nämä VPN-palvelut ovat myös hyvin käyttäjäystävällisiä, eli niiden asentaminen ei ole vaikeaa. Kerromme nyt hieman lisää näistä VPN-yhteyksistä, mutta voit lukea tarkempia lisätietoja valitsemistamme VPN-yhteyksistä seuraavan luettelon alla olevasta listasta.

ExpressVPN on parhaimmat arvostelut saanut palvelu ja suosittelemme sitä erityisesti. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuun ja sen asentaminen ja yhdistäminen on helppoa. Se tarjoaa myös erinomaisen asiakaspalvelun. Mikäli et siis ole tyytyväinen palveluun, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun 30 päivän sisällä ostohetkestä ja saat rahat takaisin.

netflix vpn suomi

NordVPN on myös varma valinta Netflix-sisällön ja muiden striimauspalveluiden katsomiseen. Siihen kuuluu monia palvelimia ja ominaisuuksia. Tämän VPN:n käyttäjillä on varmasti vakaa ja turvallinen yhteys. Mikäli VPN jostakin syystä kaatuu, varmistaa tämä VPN-palvelu, että todellinen IP-osoitteesi ei paljastu, sillä se katkaisee internetyhteyden.

Surfshark on myös luotettava palvelu ja se tekee vaikutuksen kerta toisensa jälkeen. Se on hyvä valinta, mikäli haluat kiertää Netflixin rajoitukset VPN yhteyttä apuna käyttäen. Tämä VPN sisältää myös palvelimia Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa. Surshark sisältää 45 päivän rahat takaisin takuun, mikäli se ei jostakin syystä täytäkään odotuksia.

CyberGhost sisältää myös suosittuja ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden katsoa Netflixiä. Sen käyttäminen on todella helppoa ja yksinkertaista. Se erottuu joukosta nopeudellaan ja se on oiva valinta, mikäli käytät VPN:ää ensimmäistä kertaa. Asiakaspalvelu on myös tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2023
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2023
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2023
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2023
9
5 NordVPN kokemuksia 2023
8.5

Miksi en voi katsoa Netflixiä hankkimallani VPN-palvelulla?

Jos VPN-yhteys ei toimi etkä pysty katsomaan Netflixiä, ei sinulla ole oikeanlaista Netflix VPN Suomi -palvelua, joka mahdollistaisi tämän. Netflix tekee luonnollisesti kaikkensa voidakseen estää VPN palvelua tarjoavia yrityksiä pääsemästä käsiin sovellukseen. Tämä johtuu siitä, että näin lukee palvelun sopimuksissa, jotka televisio-oikeudet ovat määritelleet. Jos siis saat virheilmoituksen Netflixiä katsoessa VPN yhteyttä apuna käyttäen etkä pääse käsiksi sen sisältöön, tarkoittaa se sitä, että ilmaisia VPN -palveluita on estetty ja käyttämäsi VPN on yksi niistä.

vpn netflix suomi

Jotta saat Netflixin toimimaan VPN-yhteyden kanssa, suosittelemme tässä vaiheessa vaihtamaan kokonaan VPN ää. Kun sinulla on paras VPN Netflix Suomi -palvelu, ei näin pitäisi tapahtua – ainakaan kovin usein. Parhaat Netflix VPN Suomi -palvelut nimittäin päivittävät jatkuvasti palvelinta ja IP-osoitteita. Sen tuloksena voit valita aina lukuisisten palvelimien väliltä Netflixin sarjojen ja elokuvien toistamiseksi. Ilmaiset VPN-palvelut eivät tarjoa tätä mahdollisuutta eivätkä siten myöskään pysty kiertämään estoja.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2023n loppuun asti

Voinko käyttää ilmaista VPN-palvelua Netflixin katsomiseen?

Voit tietenkin aina kokeilla ilmaisia VPN-palveluita, mutta ne eivät todennäköisesti pysty kiertämään Netflixin rajoituksia. Kun Netflix alkoi estää VPN-palveluita kiertämästä rajoituksia, aloitti yritys ensin ilmaisista VPN-yhteyksistä. Ne eivät siis luultavasti toimi enää Netflixin kanssa ja jos toimivat, on niiden laatu todennäköisesti huono ja yhteys hidas. Tämä johtuu siitä, että kyseisen palvelun rajoitettuja palvelimia käyttävät monet muutkin käyttäjät.

Ilmaisen VPN:n käyttäminen on myös riskialtista. Mikään ei ole enää täysin ilmaista nykyään ja vaikka et maksakaan itse palvelusta, täytyy VPN-palveluita tarjoavien yritysten saada tuloja jostakin. Tämä onnistuu helposti selaushistorian avulla. Kaikkia netissä tekemiäsi asioita tarkkaillaan ja ne myydään sitten eniten tarjoavalle. Näin voit sanoa hyvästit yksityisyydelle. Ei siis kannata käyttää ilmaista VPN-palvelua, vaan on suositeltavaa hankkia paras VPN Netflix Suomi, josta kerromme lisää seuraavassa osiossa.

Mitä muuta hyötyä paras VPN Netflix tarjoaa?

VPN-palveluiden hyödyllisyys ei rajoitu ainoastaan muiden maiden Netflixin katsomiseen. Parhaat VPN-palvelut toimivat myös muiden striimauspalveluiden kanssa, kuten Amazon Prime, Disney +, BBC iPlayer ja niin edelleen. Sisältö vaihtelee jälleen maakohtaisesti ja koska yllä mainitsemamme VPN-yhteydet ovat parhaita saatavilla olevia palveluita, tulisi niiden pystyä estämään nämä rajoitukset helposti.

Nämä VPN-palvelut auttavat myös suojaamaan turvallisuutta netissä ollessa. Voit huoletta selailla nettiä, eikä sinun tarvitse pelätä yksityisyyden vaarantumisesta edes julkisessa verkossa. Viranomaistahot ja hakkerit eivät siis pysty vakoilemaan sinua!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2023n loppuun asti

Paras VPN Netflix Suomi: yhteenveto

Netflix VPN Suomi ei ole erinomainen ratkaisu ainoastaan Netflixin katsomiseen, vaan se tuo myös lisäturvallisuutta verkon selailuun ja voit käyttää nettiä huoletta. Yhdistämällä käyttämäsi laitteen VPN-palveluun, turvaat myös automaattisesti sen avulla muodostamasi yhteyden. VPN luo salatun yhteyden laitteen ja palvelimen välille. Siten kaikki tieto liikkuu tämän salaisen yhteyden välityksellä ilman, että uteliaat ihmiset (kuten hakkerit tai netin palveluntarjoajat) pääsevät siihen käsiksi. Eikö kuulostakin hyvältä?

Tämän lisäksi VPN-yhteys piilottaa myös IP-osoitteen ja korvaa sen palvelimella. Joten selailet nettiä käytännössä katsoen aina anonyymisti mistä tahansa maasta käsin. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan VPN:n käyttöä myös muussakin tarkoituksessa. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua valitsemaan sinulle sopivan Netflix VPN Suomi -palvelun, jolla voit nauttia Netflixin katsomisesta uudella tavalla. ExpressVPN on mielestämme paras VPN Netflix Suomi -palvelu, koska siihen kuuluu mahtavia ominaisuuksia ja hyvä asiakaspalvelu. Se on nopea ja tarjoaa myös 30 päivän laatutakuun, mikäli et olekaan siihen tyytyväinen. Suosittelemme kuitenkin käymään läpi myös muut yllä olevalla listalla luettelemamme VPN-yhteydet, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan. Toivottavasti pidit tästä artikkelista ja pääset sen avulla käsiksi parhaimpiin Netflix-ohjelmiin.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi