Paras VPN Netflix -palvelun katsomiseen 2024

Mikä on paras VPN Netflix -palvelun katsomiseen 2024? Olemme selvittäneet asiaa ja valinneet parhaan VPN-palvelun, jolla Netflixin katsominen onnistuu. Kerromme myös lisää VPN:n muista hyödyistä ja ominaisuuksista, jotka on syytä pitää mielessä. Lue lisää tästä artikkelista.

Kokeile ExpressVPN:ää
Hanki paras VPN Netflixin katsomiseen: ExpressVPN

ExpressVPN auttaa sinua pääsemään Netflixin erilaisiin sisältöihin turvallisesti mistä tahansa. Säästä 49 %, kun tilaat ExpressVPN:n vuodeksi. Saat kolme kuukautta ilmaiseksi ja 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Paras VPN Netflixin katsomiseen

VPN Netflix Suomi -yhteyden valitseminen voi olla hankalaa, sillä palveluita on tarjolla useita erilaisia. Toiset niistä ovat ilmaisia ja toiset maksullisia. Toiset eivät onnistu kiertämään Netflixin rajoituksia, toiset onnistuvat. On hyvä siis hankkia Netflix VPN kokemuksia ennen oman palvelun hankkimista.

Ei hätää, olemme tehneet vertailun puolestasi ja koonneet parhaat vaihtoehdot yhteen. Säästyt itse kaikelta tältä vaivalta ja voit vain tutustua VPN-palveluiden parhaimmistoon. Mikä Netflix ja VPN kannattaa siis valita?

Alla on lista parhaista VPN Netflix Suomi -palveluista. Olemme testanneet ne kaikki ja vertailleet niitä sitten keskenään laittaaksemme palvelut paremmuusjärjestykseen. Tutustu listaan ja valitse niistä sinulle sopivin.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Kuinka paras VPN Netflix valitaan?

Alla on joitakin tärkeitä kriteereitä, joiden perusteella loimme parhaat VPN palvelut Netflix -listan.

Maailmanlaajuisesti kattavat palvelimet

On tärkeää, että VPN yhteys Netflixille kattaa mahdollisimman useita eri palvelimia ympäri maailmaa. Näin voit katsoa kaikkien haluamiesi maiden omaa tarjontaa missä ja milloin vain. Varmista ainakin, että VPN sisältää palvelimia Yhdysvalloissa. Amerikan Netflix on nimittäin täynnä sarja- ja elokuvauutuuksia, joita ei VPN Netflix Suomi vielä näytä.

Yhteysnopeus

Et varmasti halua, että Netflixin toistaminen pätkii ja ohjelmien lataaminen on hidasta. Yhteyden on hyvä säilyä nopeana niin pitkän välimatkan palvelimia kuin myös lähempänä olevia palvelimia käytettäessä. Valitse siis nopea VPN ja Netflixin katsominen on nautinnollisempaa.

Yksityisyys

Yksityisyyden takaaminen on yksi VPN:n tärkeimmistä tehtävistä. Kun käytät verkkoa, on myös kaikki yksityiset tietosi verkossa ja kuka tahansa voi päästä käsiksi niihin. VPN kuitenkin piilottaa käyttäjän todellisen IP-osoitteen ja sitä myöten sijainnin. Saat uuden virtuaalisen sijainnin muualta maailmasta ja säilytät yksityisyyden netissä.

Paras VPN Netflix

Asiakaspalvelu

Mitä olisivatkaan Netflix ja VPN:n kaltaiset palvelut ilman hyvää asiakaspalvelua? Laadukkaat tuotteet tarjoavat aina parasta asiakkailleen ja ovat valmiita vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja ongelmiin.

On hyvä tutkia VPN:n nettisivuja ja tarkistaa, onko asiakastukeen helppo ottaa yhteyttä sekä mitä tukikanavia on tarjolla. Ovatko nettisivut itsessään toimivat ja onko palvelulla esimerkiksi keskustelufoorumia, josta saa nopeasti apua.

Hinta

Netflix ja VPN voivat yhdessä olla hintavia ja onkin hyvä valita sellainen VPN-palvelu, joka tarjoaa hinta-laatusuhteen kannalta eniten. Tarkista myös, voitko testata palvelua ilmaiseksi tai mitä muita tarjouksia palvelulla on saatavilla. VPN tarjouskuponkien hyödyntäminen kannattaa!

Testaa ExpressVPN:ää ilmaiseksi

Suosittelemme hankkimaan ExpressVPN-palvelun, mikäli haluat luotettavan ja turvallisen VPN-yhteyden. Sen avulla Netflixin rajoitusten kiertäminen käy helposti ja se pysyy aina ajan tasalla uusien päivitysten suhteen.

ExpressVPN tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, eli voit kokeilla ExpressVPN:ää ilmaiseksi! Jos et ole tyytyväinen palveluun tai haluat muusta syystä lopettaa sen käytön, ole vain yhteydessä asiakaspalveluun 30 päivän sisällä ostohetkestä ja saat täyden hyvityksen.

Kokeile vaikka heti ja hyödynnä tarjous. Säästät 49 % vuoden tilauksesta ja saat kolme kuukautta kaupan päälle.

Varo ilmaisia VPN-palveluita

Voiko ilmainen VPN Netflix Suomi -palvelu toimia? Voi toki, mutta siihen sisältyy myös omat riskinsä emmekä suosittele sen tekemistä. Ilmaiset VPN-palvelut eivät sovi kaikille käyttäjille ja niiden käyttö on myös rajallisempaa kuin maksullisen version.

Ilmaiset VPN-palvelut eivät todennäköisesti edes onnistu tehtävässä kiertää Netflixin maakohtaiset estot. Mikäli rajoitusten kiertäminen onnistuu, ovat palvelut todennäköisesti hitaita ja niiden laatu huonoa. Tämä johtuu siitä, että kyseistä palvelua käyttävät monet muutkin käyttäjät, jotka eivät halua maksaa Netflix ja VPN:n käytöstä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

VPN:n hyödyt

Mitä kaikkea hyötyä VPN-palvelusta oikein on? Selvitä se tässä osiossa.

Enemmän mahdollisuuksia kiertää estot ja taistella sensuuria vastaan

VPN-palveluiden hyödyllisyys on jo testattu Netflixin katsomisen suhteen, mutta voit katsoa VPN:n avulla myös muita suoratoistopalvelimia, kuten Amazon Prime, Disney+, HBO, BBC iPlayer ja niin edelleen. Sisältö vaihtelee maakohtaisesti ja tarjonta on näin ollen laaja.

Koska yllä mainitsemamme VPN Netflix Suomi -yhteydet ovat parhaita saatavilla olevia palveluita, tulisi niiden pystyä estämään myös näiden striimauspalveluiden rajoitukset helposti. Lue, kuinka katsot Yhdysvaltojen Netflixiä Suomessa tai Suomen Netflixiä ulkomailla.

VPN sopii erinomaisesti sensuuria vastaan taistelemiseen esimerkiksi Kiinassa matkustaessa. Jos lataat ja asennat VPN-palvelun laitteellesi jo etukäteen ennen matkaa, voit varmistaa sen toimivuuden paikan päällä.

Sitten voit selata nettiä ja käyttää haluamiasi sovelluksia (Instagram, Twitter, Facebook ja niin edelleen) täysin vapaasti ilman Kiinan palomuurin aiheuttamia vapautta riistäviä rajoituksia.

Netflix ja VPN

Parempi turvallisuus ja yksityisyys verkossa

VPN-palvelut ovat tunnettuja myös niiden kyvystä suojata käyttäjää verkossa. Voit siis huoletta selata nettiä ilman, että sinun tarvitsee pelätä yksityisyyden vaarantumisesta edes julkisessa verkossa, joka on yleensä avoin kaikille.

VPN nimittäin pitää huolen siitä, että IP-osoitteesi pysyy piilossa ja tietosi kulkevat palvelimeen salatun tunnelin välityksellä. Viranomaistahot ja hakkerit eivät siis pysty vakoilemaan sinua!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Näin asennat VPN:n laitteelle

Netflix ja VPN:n käyttäminen yhdessä on helppoa, mutta jos käytät VPN:ää ensimmäistä kertaa, on hyvä käydä läpi nämä asennusohjeet. Suosittelemme asentamaan VPN-sovelluksen laitteelle. Se voidaan asentaa manuaalisesti.

Alla ohjeet, kuinka asennat VPN:n käyttämällesi laitteelle:

  1. Valitse paras VPN Netflixille hyödyntämällä yllä olevaa listaa. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN-yhteyttä.
  2. Luo tili ja rekisteröidy käyttäjäksi tilaamalla palvelu.
  3. Lataa ja asenna sovellus käyttämällesi laitteelle noudattamalla näyttöön tulevia asennusohjeita.
  4. Avaa sovellus ja valitse palvelin sen mukaan, minkä maan Netflixiä haluat katsoa.
  5. Klikkaa ”Yhdistä”.
  6. Mene Netflixin selain- tai sovellusversioon ja katso striimauspalvelun tarjoamaa sisältöä.

Helppoa, eikö? Muistathan, että Netflix pyrkii aina estämään VPN-palvelut. Jos jokin palvelimista siis kaatuu, kokeilethan toista palvelinta. Mikäli palvelimia on liian monta, voit olla yhteydessä tekniseen tukeen sopivimman VPN Netflix Suomi -palvelimen valitsemiseksi juuri sillä hetkellä.

VPN Netflix Suomi

UKK – usein kysytyt kysymykset

Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miksi tarvitsen VPN:n Netflixin katsomiseen?

Netflix VPN on tarpeellinen, mikäli haluat katsoa Suomen Netflixiä ulkomailla tai muiden maiden Netflixiä Suomessa. Voit kiertää sen avulla striimauspalvelun asettamat maakohtaiset rajoitukset.

Onko Netflixin katsominen VPN:llä laillista?

VPN:n käyttäminen on täysin laillista ja voit katsoa sillä Netflixiä.

Estetäänkö Netflixin käyttö, jos käytän VPN:ää?

Netflixin käyttöä ei estetä, vaikka käyttäisitkin VPN-palvelua.

Hidastaako VPN:n käyttö netin nopeutta?

VPN:n käyttö ei hidasta netin nopeutta merkittävästi, mikäli nettiyhteys on jo valmiiksi nopea eikä palveluntarjoaja rajoita kaistanleveyttä. Tällöin yhteysnopeus pysyy vakaana.

Voinko käyttää Netflix ja VPN millä tahansa laitteella?

Voit katsoa Netflix ja VPN millä tahansa laitteella, johon Netflix-sovellus ja VPN on asennettu, kuten mobiililaitteet, älytelevisiot, pelikonsolit ja tietokoneet.

Kiertävätkö ilmaiset VPN-palvelut Netflixin estot?

Ilmaiset VPN-palvelut voivat joissakin tapauksissa kiertää Netflixin estot, mutta on parempi kuitenkin käyttää maksullista VPN-palvelua. Suosittelemme hyödyntämään ExpressVPN:n ilmaisen kokeilujakson. Lue artikkeli, jossa esittelemme parhaan ilmaisen VPN-palvelun Netflixille.

Yhteenveto: paras VPN Netflix 2024

Netflix sisältää rajoituksia, joten Suomen Netflixin katsominen ei onnistu ulkomailla eikä ulkomaalaisen Netflix-palvelun katsominen onnistu Suomessa. Siksi tarvitset VPN Netflix Suomi -palvelun, jonka avulla maakohtaisten estojen kiertäminen on mahdollista.

Ilmaisten VPN-palveluiden käyttäminen ei ole suositeltavaa ja vertasimme sen sijaan maksullisia palveluita keskenään valinnan helpottamiseksi. Olemme valinneet paras VPN Netflix -palvelun, joka on ExpressVPN.

Se sisältää palvelimia maailmanlaajuisesti ja säilyttää aina hyvän yhteysnopeuden. Sen asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja hinta-laatusuhde kohdillaan.

Voit testata ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan. Hyödynnä tarjous heti ja tilaa ExpressVPN vuodeksi. Säästät 49 % ja saat lisäksi kolme kuukautta kaupan päälle.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi