Tässä on paras VPN Kodille

Vaikka olen varma, että olet jo kuullut tästä mediasoittimesta, kerron siitä kuitenkin lyhyesti. Kodi on ilmainen, avoimen lähdekoodin viihdekeskus, joka yhdistää kaikki digitaaliset mediasi siistillä tavalla. Voit katsoa videoita, soittaa musiikkia, kuunnella podcasteja joko omalta laitteeltasi tai verkosta. Videoiden suoratoisto toimii erinomaisesti. Tulet kuitenkin törmäämään alueellisesti rajattuun, tekijänoikeudella suojattuun sisältöön ja sen takia tarvitset käyttöösi VPN:n, josta voi sanoa että se on paras VPN Kodi vapauttamaan videoiden suoratoiston! Lue lisää oppaastani kodi suomi.

Kokeile nyt
Hanki ExpressVPN ja aloita Kodin striimaaminen. Säästä 49 %

Striimaa Kodia kaikkialla ExpressVPN:n avulla kiertämällä georajoitukset. Osta vuodeksi saat 3 kk ilmaiseksi sekä 30 päivän laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Mikä on paras VPN Kodille 2024

Palveluntarjoajan valinta ei ole koskaan helppo tehtävä, varsinkaan kun tarjolla on satoja vaihtoehtoja. Lisäksi kaikki hehkuttaa olevansa paras VPN Kodille. Kirjoittaessani mietin suomalaista kanssaihmistä, eli allaolevien palveluntarjoajien tuotteiden pitäisi vapauttaa suurin osa aluerajatusta sisällöstä. Jos sinulla kuitenkin on erityisiä tarpeita, kuten esimerksiksi US Netflixin vapauttaminen, varmista että sinun Kodi VPN on yhteensopiva!

Olen koonnut tämän valikoiman kolmella kriteerillä. Luonnollisesti kaikki tarjoavat ainakin yhden palvelimen Suomessa. Muuten et pystyisi vapauttamaan mitään sisältöä. Kaikki ovat myös markkinoiden nopeimpia VPN-ohjelmistoja ykköstason verkkoyhteydellä ja suorituskykyisillä palvelimilla. Näin voit olla varma, että katsot paraslaatuisia videoita jotka tarvitsevat paljon kaistaa. Lopuksi, kaikki ovat helppoja asentaa ja helppoja käyttää, myös niille jotka eivät ole teknisesti kovinkaan valveutuneita.

Vaikka voit käyttää Kodia ilman VPN:ää, voit joutua hankaluuksiin jos striimaat tekijäoikeuksin suojattua sisältöä. Lisäksi sisältö rajoittuisi paikalliseen sisältöön. Siksi suosittelen lukemaan ja perehtymään mikä on paras VPN Kodille.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Entä Kodi VPN addon (liitännäinen)

Add-on tuo Kodille lisää kapasiteettia mutta en suosittele Kodi VPN addon käyttöä. Ensinnäkään monikaan palveluntuottaja ei tätä tarjoa. Toiseksi se on paljon hankalampi asentaa kuin tavallinen VPN-ohjelmisto. Kolmanneksi Kodi VPN addon suojaa ainoastaan mediasoittimen liikenteen, eli kaikki muu liikenne on suojatonta.

Mikä on paras ilmainen Kodi VPN?

Jos et ole valmis maksamaan, tai sinulla ei ole varaa hankkia paras VPN Kodille, ei tarjolla ole montaa ratkaisua. Mikään ei juurikaan ole ilmaista nykyään. Löysin kuitenkin yhden luotettavan tarjoajan jota voin suositella; TunnelBear. Tämä yritys ei myy tietojasi korkeimman tarjouksen tekijälle, ei varasta arkaluontoista dataasi, eikä myy sinulle ylimääräistä kaistaa.

Sinun pitäisi pystyä suoratoistamaan hyvälaatuisia videoita ilman hidasta puskurointia. Miljoonat käyttäjät luottavat tähän VPN-palvelun tuottajaan maailmanlaajuisesti.

No mikä tässä on juju? Saat rajoitetun määrän dataa joka kuukausi; 500Mt. Se ei ole paljoa – noin 1 tunnin 320p video… Mutta voit saada ylimääräisen 1Gt joka kuukausi, jos twiittaat @theTunnelBear:lle ja pyydät ilmaista gigatavua.

Minun konstini käyttää ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN on paras VPN Kodille. Se tarjoaa 30 päivää rahat takaisin-takuun. Vinkkini on siis tilata ExpressVPN, käyttää sitä 30 päivää ja pyytää hyvitystä live chatin kautta viimeistään viimeisenä päivänä. Viidessä päivässä saat rahat takaisin, eikä sitä kyseenalaisteta. Se todella toimii, niin kuin monet lukijatkin jo ovat vahvistaneet.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Tarvitsenko VPN:n Kodille?

Vaikkakaan en yritä vakuuttaa sinua täällä, toistan kuitenkin suosikki-mottoni; Sinun pitäisi käyttää VPN-yhteyttä kaikissa laitteissasi, koko ajan. Muuten olet täysin näkyvästi ja suojattomasti verkossa. Ensinnäkin internet palveluntarjoajasi tietää kaikki liikkeesi verkossa. Lisäksi jätät jälkiä kaikista liikkeistäsi, kaikilla verkkosivuilla joilla käyt. Kaikki tämä mahdollistaa seuraamisesi ja tunnistamisesi…

suomi kodi logo

Kodi VPN on ainoa tapa suojata yksityisyytesi ja lisätä tietoturvaasi. VPN luo suojatun tunnelin koneesi ja VPN-palvelimen välille. Näin liikenteesi on turvassa nuuskijoilta, lisäksi se piilottaa IP-osoitteesi palvelimen IP:n taakse. Voit siis liikkua verkossa täysin anonyymisti.

Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan ei tiedä jos katsot videoita suoratoistolla. Ei palveluntarjoajasi, ei viranomaiset, eikä tekijänoikeustrollit.

On toinenkin hyöty siitä että käyttää Kodi VPN ohjelmistoa; saat pääsyn aluerajattuun sisältöön. Jos olet vaikka ulkomailla, et ilman VPN-yhteyttä voi katsoa suosikki TV-kanaviasi. Mutta jos luot yhteyden VPN-palvelimeen Suomessa, voit ohittaa aluerajaukset. Tämä toimii kaikissa maissa joissa VPN-tarjoajallasi on palvelimia!

Kodi VPN käyttöönotto

Kodi VPN asentamiseen on monia vaihtoehtoja.

Asenna VPN ohjelmisto omalle käyttöjärjestelmälle

Tämä on helpoin tapa ja se jota suosittelen. Useimmat VPN ohjelmistot tarjoavat sovelluksen suosituille alustoille kuten Windows, Mac jne. Kun olet tilannut esim. ExpressVPN:n, lataat ja asennat sovelluksen.
Sen jälkeen voit avata VPN-ohjelmiston ja ottaa käyttöön kaksi ominaisuutta;

  • DNS-vuodon esto – Tämä takaa että kaikki liikenteesi kulkee VPN:n kauta
  • Kill switch – Tämä estää kaiken verkkoliikenteesi ja pitää IP-osoitteesi piilossa, jos VPN-yhteys sattuisi katkeamaan

Lopuksi, voit vaihtaa VPN-protokollaa jos videoiden suoratoistossa on ongelmia. Vaikka suosittelen Open VPN-protokollaa joka on nopea, vakaa ja turvallinen, voit myös kokeilla PPTP tai L2TP-protokollia jotka eivät ole ihan yhtä turvallisia, mutta ovat nopeampia.

Suorita VPN-käyttöönotto manuaalisesti

VPN:n käyttöönotto manuaalisesti voi olla hankalaa ja prosessi on aina erilainen eri palveluntarjoajan ja käyttöjärjestelmän osalta.

Asenna VPN reitittimeen

Joskus VPN on ikävä kyllä mahdoton asentaa laitteellesi, silloin on keksittävä toinen keino. Voit asentaa VPN:n reitittimeen. Siinä on vaan huomioitava että;

  • Reitittimesi pitää sallia tämä keino
  • Reitittimeen liitetyt laitteet käyttävät;
  • Samaa VPN-yhteyttä, eli hidastaa sitä.
  • Samaa VPN-palvelinta, eli avaa pääsyn vain yhteen maahan.

VPN Kodi käyttö

Kun VPN on asennettu, avaat yhteyden johonkin palvelimeen. Sinun pitäisi valita palvelin sellaisessa maassa, jonka sisältöihin haluat pääsyn. Esimerkiksi Yhdysvalloissa, jos haluat katsoa US Netflixiä.

Voit liittyä yhteen palvelimeen kerrallaan. Jos siis haluat päästä jonkun muun maan sisältöihin käsiksi, pitää yhteys katkaista ja etsiä toinen palvelin. Yleispätevänä ohjenuorana on, että mitä lähempänä palvelin on, sitä nopeampi on yhteys. Jos sinulla on ongelmia päästä jonkin alueen sisältöön, suosittelen käyttämään palveluntarjoajan live chat-tukea. Sieltä kerrotaan mitkä palvelimet toimivat.

Yhteenveto: Paras VPN Kodi

Useimmat alustat rajoittavat sisältöään alueellisesti nykyään, estäen näin pääsysi sisältöön kun olet palvelualueen ulkopuolella. Voit kuitenkin helposti ohittaa nämä rajoitukset ottamalla käyttöön paras VPN Kodille-ohjelmiston; ExpressVPN:n.

Suoratoisto on Kodin vahvuuksia. Asentamalla kolmannen osapuolen lisäosia (add-on) saat Kodin hyödyt vielä paremmin käyttöön. Nämä eivät välttämättä aina ole laillisia, joten käytä VPN-yhteyttä omaksi suojaksesi.

Lisäksi VPN turvaa internet-yhteytesi ja suojaa yksityisyytesi. Kun liikenne kulkee VPN:n kautta, pysyy kaikki salattuna ja anonyyminä, eli internet palveluntarjoajasi, viranomaiset ja hakkerit eivät pääse vakoilemaan sinua.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi