Paras VPN Chrome -laajennus vuonna 2024

Mikä on paras VPN Chrome -laajennus? Se selviää tässä artikkelissa. Google Chrome on yksi tämän päivän halutuimmista selaimista ja sillä on yli miljardi käyttäjää ympäri maailman. Ihmiset olettavat sen olevan turvallinen sovellus. Mikään ei kuitenkaan ole täydellistä tässä maailmassa ja Google ei ole tunnettu yksityisyyden suojaamisen taidosta. Siitä syystä suosittelemme olemaan varovaisia aina henkilökohtaisten tietojen antamisen suhteen, kun käytät nettiä.

Chrome laajennus ei itsessään salaa tietoja, mutta hyvän VPN Chrome addon -lisän kanssa saat paremman yksityisyyden turvan. Kerromme nyt mikä on paras VPN Chrome -laajennus ja autamme sinua valitsemaan muutamien laadukkaiden vaihtoehtojen joukosta. Yhdessä voimme tehdä virtuaalisesta maailmasta paljon turvallisemman.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 17 toukokuu 2024

Miksi VPN Chrome -laajennus tarvitaan?

Tässäpä kysymys, jota varmasti pohdit tätä artikkelia lukiessasi. Miksi Chrome VPN on oikein tarpeellinen selainta käytettäessä? Kuten jo mainitsimme artikkelin alussa, sisältää Chrome myös vaarallisia haittoja käyttäjille. Voit saada esimerkiksi viruksen tai hakkeri voi seurata toimintaasi verkossa.

vpn chrome -laajennus

Koska nettiä käytetään monipuolisesti moniin eri tarkoituksiin, on se erinomainen kanava tietoja kalasteleville hakkereille. Teet netissä esimerkiksi ostoksia ilmoittaen samalla pankkitietosi niitä havitteleville, mikäli et ole varovainen. Tästä syystä suosittelemmekin panostamaan Chrome VPN -laajennuksen ostamiseen. Saat sen käytöstä lisäturvaa verkkoon. Voit esimerkiksi vierailla ulkomaalaisilla ja kotimaisilla sivustoilla sekä ladata tiedostoja turvallisesti. On tärkeää minimoida riski altistua hakkereiden huijauksille.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Kuinka VPN Chrome -laajennus asennetaan?

Tässä tulevat hyvät uutiset, sillä VPN Google Chrome -laajennuksen asentaminen on helppoa. Sinun ei tarvitse olla tietotekniikan asiantuntija siinä onnistuaksesi. Ensiksi suosittelemme valitsemaan laadukkaan VPN-palvelun, kuten ExpressVPN tai jokin muu yllä olevista VPN-palveluista. Sitten voit vain rekisteröityä palvelun käyttäjäksi, ladata sovelluksen ja asentaa sen laitteelle noudattaen näytölle tulevia ohjeita. Voit asentaa Chromen näitä kolmea vaihetta seuraamalla:

chrome vpn

  1. Valitse Asetukset-valikosta Verkkoyhteys ja klikkaa ”Lisää yhteys”.
  2. Klikkaa ”Lisää OpenVPN/L2TP”.
  3. Palaa takaisin VPN-sovellukseen ja Yhdistä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Paras VPN Chrome -laajennus vuonna 2024

VPN Google Chrome addon -vaihtoehtoja on huikea määrä tarjolla netissä ja kaikki niistä väittävät tietenkin olevansa parhaita. Kuulostaako turhauttavalta? Älä kuitenkaan huoli, sillä olemme tehneet paljon taustatyötä aiheesta ja valinneet Chrome VPN -vaihtoehdoista testitulosten avulla VPN extension Chrome -suosikkimme.

Kuinka valinta oikein tehtiin? Se oli hyvin yksinkertaista – pohdimme vain muutamia tärkeitä kriteereitä ja vertailimme niitä sitten ehdokkaiden välillä. Näistä ensimmäisenä merkittävänä tekijänä oli hyvä toimivuus Chrome selaimen kanssa, koska etsimme luonnollisesti VPN Google Chrome -laajennusta. Lisäksi vertailimme palveluiden turvallisuutta, salausta, kykyä kiertää suoratoistopalveluiden asettamat geoblokkaukset, palvelinten määrää, nopeutta, helppokäyttöisyyttä sekä asiakaspalvelua. 

Kuten huomaat olemme tehneet perusteellista työtä aiheeseen liittyen. Voimme siis esitellä listan parhaista Chrome VPN -vaihtoehdoista suurella luottamuksella niiden toimivuuteen. Tässä ne ovat:

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Listan kärjessä oleva ExpressVPN tarjoaa helppokäyttöisen, toimivan ja nopean palvelun jopa aloittelijoille. Sen sovellus on suunniteltu erilaiset käyttäjät mielessä pitäen. Asiakaspalvelu on myös tasokasta ja auttaa aina tarpeen tullen – vaikka keskellä yötä! Tämä tehokas VPN loistaa tosiaan ykkössijalla, mutta emme toki poissulje muita vaihtoehtoja. Pääasia on, että löydät itsellesi omaan käyttöön parhaiten sopivan tuotteen. Eikun siis vertailemaan listan VPN-palveluita!

Huomaathan, että emme tehneet testejä ilmaisilla VPN Chrome extension -palveluilla, sillä ne eivät toimi halutulla tavalla jättäen siten yksityisyyden suojaukseen merkittävästi parantamisen varaa. Lue seuraava osio ja kerromme miksi sinun tulisi vältellä ilmaisia VPN Google Chrome -tarjouksia.

Toimiiko ilmainen VPN Chrome -laajennus?

Jos olet selannut nettiä ja tutustunut eri vaihtoehtoihin, olet varmasti huomannut myös houkuttelevia ilmaisia Chrome VPN -tarjouksia. Valitettavasti tiedämme niiden kuitenkin olevan liian hyvää ollakseen totta. Kerroimmekin jo yllä kaikista kriteereistä, joita hyvän VPN:n pitäisi sisältää. Ilmainen VPN harvoin sisältää näistä mitään.

Et voi luottaa niiden tuomaan turvallisuuteen tai yksityisyyden suojaan – ja nämä ovat asioita, jotka ensisijassa saavat käyttäjän pohtimaan VPN:n hankkimista. Ilmainen Chrome VPN, joka toimii, tulee todennäköisesti käyttämään hyväksi tietojasi ja yksityisyyttäsi ilman, että olet edes itse tietoinen siitä.

Mitä tulee muuhun ilmaisen VPN:n tuomaan laatuun, ei se ole edes mainitsemisen arvoista. Tällaiset VPN:t eivät vain yksinkertaisesti kykene toimimaan samalla tavalla kuin niiden maksulliset vastineet. Jos siis haluat laadukkaan palvelun ja toimivan VPN:n, käytäthän sen hankkimiseen hieman aikaa ja rahaa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Miksi VPN ää kannattaa käyttää Google Chromen kanssa?

Netissä on tärkeää pysyä tunnistamattomana. Pääasiallisin verkon käyttötarkoitus on netin selaaminen. Se ei kuitenkaan estä tietojesi vuotamista muualle. Olet todennäköisesti huomannut, että eri sivustoilla esiintyvät mainokset ovat hyvin tarpeisiisi kohdennettuja. Ehkä etsit lentoja Espanjaan ja nyt saat ehdotuksia sopivista vaihtoehdoista aina mille tahansa sivustolle menetkin. Sattumaako..?

Netissä selaamasi sivut ja antamasi tiedot ovat näkyvillä kaikille niistä kiinnostuneille. On erittäin vaikeaa suojata itseään hakkereilta. Incognito-välilehden käyttäminen ei huijaa ketään, eli siitä ei ole juuri apua.

vpn chrome

Yksityisyys on yksi tärkeimmistä hyödyistä, joita Chrome VPN tarjoaa käyttäjille. Sen avulla selaimen tiedot pysyvät yksityisinä. Voit vierailla suosikkisivuilla ja ostaa lennot Espanjaan ilman huolta siitä, että selaimen tietoliikennettä tarkkaillaan. Tietosi pysyvät näin salassa. Saat usein tuotteita (kuten esimerkiksi lentolippuja) myös halvemmalla toisen maan IP-osoitetta käyttäen. Se onnistuu nimenomaan VPN Google Chrome -laajennuksen avulla.

Turvallinen tiedonsiirto ei ole kuitenkaan ainoa käyttötarkoitus. VPN:n käytössä on nimittäin myös se hyvä puoli, että voit katsella ohjelmia, jotka on estetty geoblokkauksella. Koska palvelu piilottaa aidon IP-osoitteen ja korvaa sen sitten toisella valitsemalla sopivan ympäri maailmaa sijaitsevista palvelimista, voit valita maan riippuen siitä, mitä haluat katsoa. Esimerkiksi jos haluat katsoa suomalaisia ohjelmia ulkomailla, valitse vain maaksi Suomi, kun lomailet Suomen ulkopuolella. Näin sinulta ei jää väliin mitkään suosikkisarjasi jaksot. Suosittelemme myös testaamaan amerikkalaisen Netflixin tarjonnan. Siinä riittää varmasti hetkeksi katsottavaa.

Mikäli vierailet maissa, joissa sensuuri on huomattavaa, voit välttää sen käyttämällä apuna VPN:ää. Ilmainen VPN ei tähän tehtävään pysty, mutta voimme suositella tähän erikoistunutta ExpressVPN-palvelua.

Paras VPN Chrome -laajennus 2024: yhteenveto

Mihin tarkoitukseen VPN Chrome -laajennus siis tulisi hankkia? Nettiä selatessa on syytä pitää huolta turvallisuudesta. Siksi toivommekin, että tämä artikkeli sai sinut pohtimaan VPN Google Chrome -laajennuksen ostamista. Luotettavan palvelun avulla voit varmistua siitä, että pysyt tunnistamattomana kaikissa tilanteissa. Se on välttämätön ominaisuus nettiä selatessa. Et ainoastaan pysy turvassa verkossa piileviltä vaaroilta, vaan voit myös pitää hauskaa. VPN Google Chrome mahdollistaa muun muassa eri maiden TV-kanavien ja suoratoistopalveluiden katsomisen, sillä voit kiertää niiden asettaman geoblokkauksen.

Mikäli sinulla on epäilyksiä VPN:n toimivuudesta tai muuten vain et ole vielä valmis ostamaan palvelua, voit kokeilla ExpressVPN Chrome -palvelua rauhassa 30 päivän ajan rahat takaisin -takuun turvin. Se tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen, vaan voit pyytää rahat takaisin. Tällainen kuukauden kokeilujakso on mainio tapa tutustua palveluun. Sen käyttöliittymä Chrome VPN -palveluun on saatavilla myös suomen kielellä. Suojaa siis toimintasi verkossa ja ota VPN Google Chrome käyttöösi jo tänään!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi