Paras Android virustorjunta 2024: Vinkit Ostoon

Tässä sinulle opas, jonka avulla voit valita paras Android virustorjunta ohjelman 2024. Se on tärkeä ohjelma laitteelle, jotta et altistu viruksille ja haittaohjelmille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää.

Kokeile nyt
Suojaa tietosi Malwarebytes-virustorjuntaohjelmalla.

Valitse Malwarebytes - paras Android virustorjunta. Saat nyt jopa 70 euroa alennusta, kun hankit vuoden perhetilauksen.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Paras Android virustorjunta

Ennen listan tarkistamista, haluat varmasti tietää, mihin Android virustorjunta vertailumme perustuu. Testasimme lukuisia eri vaihtoehtoja ja päädyimme laittamaan ne paremmuusjärjestykseen vertailun tuomien tulosten mukaan. Tärkeitä kriteereitä arvostelussamme olivat muun muassa virustorjunnan skannausominaisuudet sekä muut lisäominaisuudet, turvallisuus, tehokkuus ja helppokäyttöisyys.

Tässä on listamme suositelluista virustorjuntaohjelmista Android-laitteelle.

Malwarebytes on näistä parhaat arvosanat saanut virusturva Androidille ja siten ehdoton suosikkimme. Voit turvata sillä laitteesi tehokkaasti. Ohjelma on myös helppokäyttöinen ja tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia. Tutustu myös muihin virustorjuntaohjelmiin klikkaamalla listalla olevia vaihtoehtoja.

Miten paras virustorjunta Android-laitteelle kannattaa valita?

Ennen virustorjuntaohjelman hankkimista on hyvä kiinnittää huomiota joihinkin seikkoihin. Selvitetään nyt tarkemmin, mitä kaikkia tekijöitä tulee ottaa huomioon Androidin virustorjuntaa valitessa, jotta saat mahdollisimman hyvän suojauksen laitteelle. Lue lisää merkittävimmistä valintakriteereistä alta.

Suojaus

Ennen virustarkistus Android-ohjelman valitsemista on tärkeää varmistaa sen suojaustaso. Selvitä siis, mitä kaikkia haittaohjelmia ja viruksia ohjelma onnistuu havaitsemaan ja poistamaan. Mitä useampia viruksia se pystyy havaitsemaan, sitä parempi. Voidaanko sitä käyttää myös uusimpien vakoilu-, kiristys- ja haittaohjelmien tunnistamiseen, eli pysyykö virustorjuntaohjelma ajan tasalla?

On myös hyvä, jos Android virusturva pystyy suojaamaan käyttäjää julkisessa Wifi-verkossa sekä tarjoamaan monipuolisen tietosuojan.

Uhkien havaitsemisen tehokkuus

On tärkeää, että virusskanneri Android toimii tehokkaasti taustalla ja skannaus suoritetaan nopeasti. Selvitä myös, hyödyntääkö ohjelma laitteen omaa suojausta. Virustorjuntaohjelman tulee olla tehokas uhkien havaitsemisessa ja siten niiden nopeassa poistamisessa, jotta ne eivät pääse aiheuttamaan tuhoa laitteelle. Näin pysyt jatkuvasti suojattuna. Muistathan pitää sovelluksen myös aina päivitettynä.

Järjestelmän kuormitus

Mikäli haluat käyttää virustorjuntaohjelmaa ja samalla tehdä laitteella muita tehtäviä, on syytä kiinnittää huomiota järjestelmän mahdolliseen kuormittumiseen. Ei ole kiva, jos Androidin virustorjunta hidastaa ja kuormittaa laitetta liikaa. Kaistanleveyden käytön vähentäminen ja mainosten estäminen auttavat myös parantamaan suorituskyvyn optimointia.

Varaa myös tarpeeksi aikaa täyden skannauksen tekemiseen, vaikka parhaan virustorjuntaohjelman tulisikin suoriutua myös siitä tehokkaasti ja nopeasti.

Android virusturva

Lisäominaisuudet

Tärkeintä Android virusturvaa valitessa on tietenkin sen tuoman turvallisuuden ja suojauksen varmistaminen. Mutta lisäominaisuudet voivat kuitenkin tuoda lisäarvoa ohjelman käytölle. Tarkista mitkä lisäominaisuudet ovat sinulle hyödyllisiä ja tee valintasi sen perusteella.

Hyviä lisäominaisuuksia ovat muun muassa salasanojen hallintaohjelma, sisäänrakennettu VPN ja salattu säilö, johon voit huoletta tallentaa yksityisiä tietojasi. Lisäominaisuuksilla voit saada enemmän vastinetta rahoillesi.

Käytettävyys

Ohjelman helppokäyttöisyys on luonnollisesti tärkeää käyttäjille. Onko virusturva Android helppo asentaa ja mitä kaikkea tarvitset sen rekisteröintiin sekä käyttöönottoon? On myös hyvä, jos ohjelma sisältää automaattisia skannauksia ja asetuksia, joita aloittelevien käyttäjien ei tarvitse itse manuaalisesti säätää ennen käytön aloittamista.

Sovelluksen yksinkertainen suunnittelu ja miellyttävä ulkonäkö parantavat huomattavasti käyttökokemusta.

Asiakaspalvelu

Mikäli asiakaspalvelu ei ole laadukasta, ei ongelmatilanteissa ole helppo saada apua. Varmista siis, että asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja helposti tavoitettavissa, jotta voit saada tukea vuorokauden ympäri mihin aikaan tahansa. Voit testata sen helposti lähettämällä asiakaspalveluun kysymyksen ennen palvelun hankkimista. Katso kuinka kauan vastauksen saamiseen menee ja onko vastauksesta hyötyä.

Selvitä myös, mitä kautta asiakaspalveluun saa yhteyden: puhelimitse, sähköpostitse vai kenties foorumin tai live chatin kautta? Kannattaa myös tarkistaa usein kysytyt kysymykset -osio. Jos kysymykset jätetään huomioimatta, voi se olla huono merkki virustorjuntaohjelman asiakaspalvelun laadusta.

Virusturva android

Hinta-laatusuhde

Hinnoitteluun on tietenkin tärkeä kiinnittää huomiota. Vertaile siis eri pakettien sekä palveluiden hintaa. Selvitä mitä ominaisuuksia saat ja kuinka monta laitetta voit turvata kerralla. Pohdi, millaisen tilauksen tarvitset ja mitä tarkalleen ottaen haluat virustorjuntaohjelmalta. Siten voit päättää, onko virusturva Android hintansa arvoinen.

Jotkin virustorjuntaohjelmat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua 30 päivän ajan veloituksetta. Suosittelemme käyttämään hyödyksi tämän mahdollisuuden, mikäli sellainen on tarjolla.

Siirry Malwarebytes

Miksi paras Android virustorjunta kannattaa hankkia?

Onko Android virustorjunta tarpeellinen? Ehdottomasti! Tietotekniikka on niin suuri osa ihmisten arkea, että siitä ei aina edes tule ajattelleeksi. Verkkoa selatessa on hyvä pitää mielessä, että se sisältää monia uhkia, kuten kiristys- ja haittaohjelmia sekä viruksia. Käyttäjän on itse vaikea torjua niitä, vaikka selaisikin nettiä turvallisesti.

Uhilta suojautuminen on siis tärkeää ja tarvitset siihen tehokkaan Android virusturvan. Siten pysyt uusien ja monimutkaisten haittaohjelmien perässä ja vältyt hyökkäyksiltä. Sen tehtävänä on estää haittaohjelmia ja viruksia tunkeutumasta laitteelle ja leviämästä siten verkkoon ja muihin koneisiin.

Androidin virustorjunta

Jos virus tai haittaohjema pääsee laitteelle, voi se muun muassa varastaa tietosi tai estää sinua pääsemästä siihen taas käsiksi. On siis huipputärkeää hankkia virusturva Android-laitteelle, jotta tietosi pysyvät suojassa. Ohjelma myös puhdistaa työaseman. Muistathan varmistaa, että virustorjuntaohjelma on aina päivitetty ajan tasalle.

Kannattaako hankkia ilmainen Android virusturva?

Ilmainen virusturva Android-laitteelle on tietenkin houkutteleva vaihtoehto, mutta onko sellaisen hankkiminen hyvä idea? Ilmaiset virustorjuntaohjelmat voivat olla käyttäjille vaarallisia eivätkä ne tuo samanlaista suojaa kuin maksullinen versio. Ne jakavat tietoa palvelimessa ja ovat usein hyvin rajoitettuja ominaisuuksiltaan sekä käytettävien laitteiden määrän suhteen.

Suosittelemme siis aina valitsemaan maksullisen Androidin virustorjuntaohjelman ilmaisen sijaan. Näin voit mennä takuuseen ohjelman toimivuudesta ja turvallisuudesta. Kokeile vaikka suosittua Malwarebytes-ohjelmaa. Voit kokeilla sitä 30 päivän ajan rahat takaisin -takuulla. Se on luotettava ja turvallinen Android virusturva, joka havaitsee ja poistaa virukset sekä haittaohjelmat ennen niiden leviämistä.

Kuinka Androidin virusturva asennetaan?

Virustorjuntaohjelman asentaminen on yleisesti ottaen helppoa. Halusimme kuitenkin tehdä erilliset ohjeet, joita noudattamalla Androidin virustorjuntaohjelman asennus käy käden käänteessä, vaikka olisitkin vasta ensimmäistä kertaa asennushommissa. Tässä simppelit ohjeet asennuksen tekemiseen:

  1. Valitse haluamasi Androidin virustorjunta. Suosittelemme erityisesti Malwarebytes-ohjelmaa, joka tarjoaa täyden suojan viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Kokeile nyt ja saat jopa 70 euroa alennusta!
  2. Mene sitten selaimella virustorjuntaohjelman kotisivuille ja rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla sinulle sopivin tilaus. Klikkaa ohjeiden alla olevaa linkkiä tilataksesi Malwarebytes-virustorjunta ja täytä maksutietosi.
  3. Lataa sovellus ja asenna se laitteelle näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Laitteiden enimmäismäärä riippuu hankkimastasi tilauksesta.
  4. Aloita virustorjunnan käyttäminen kirjautumalla sisään sovellukseen ja suorittamalla ensimmäisenä automaattinen virusskannaus koko laitteelle. Mikäli haluat, voit kuitenkin suorittaa skannauksen myös myöhemmin manuaalisesti.
  5. Tutustu virustorjuntaohjelman muihin ominaisuuksiin asetusten kautta.

Yhteenveto: hanki paras Android virustorjunta

Haittaohjelmat ja virukset ovat osa tietotekniikan käytön vaaroja. Ne voivat tuhota laitteesi ja kerätä tietoja sinusta aiheuttaen suuria rahallisia tai tiedollisia menetyksiä. Mitä voit tehdä estääksesi tätä tapahtumasta? Hanki Android virusturva. Sen avulla voit suojautua vaarallisia uhkia vastaan.

Malwarebytes on suosittu vaihtoehto ja suosittelemme sen hankkimista. Saat 70 euron alennuksen nyt vuoden tilaukseen, jos hankit ohjelman perhepaketin. Se on paras tarjous, jolla suojaat jopa 10 laitetta kerralla! Voit myös kokeilla Androidin virustorjuntaa 30 päivän ajan. Saat rahat takaisin, mikäli et halua jatkaa ohjelman käyttöä.

Kokeile jo tänään klikkaamalla alla olevaa painiketta.
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi