Mikä on paras TikTok VPN -palvelu vuonna 2024?

Mikä on paras TikTok VPN? Se selviää, kun luet tämän artikkelin. Jaamme parhaat VPN-palvelut TikTok-sovelluksen käyttöön vuonna 2024. Tulet nimittäin tarvitsemaan sitä, mikäli sovellus kielletään Kiinan hallituksen valvonnan aiheuttaman huolen takia. Jatka siis lukemista ja kerromme, mikä on paras VPN-palvelu TikTokin käyttöön. Kerromme myös enemmän tietoa VPN-palveluista ja niiden tarjoamista monipuolisista eduista.

Hanki ExpressVPN
Haussa paras VPN TikTok-sovelluksen käyttöön?

Kokeile ExpressVPN:loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella ja saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun.

Mikä on paras TikTok VPN?

On tämä osio omistettu parhaalle VPN-palvelulle TikTok-sovelluksen käyttämiseen. Vertasimme keskenään eri TikTok VPN -palveluita ja kokosimme niistä kattavan listan. Voit valita minkä tahansa VPN-palvelun kyseiseltä listalta ja sen pitäisi toimia moitteettomasti nimenomaan tähän tarkoitukseen. Olemme nimittäin ottaneet huomioon kaikki yllä mainitut tärkeät kriteerit palveluita valitessamme ja huomioineet VPN:n käytön myös TikTok-sovelluksen osalta.

Alla näet listan parhaista TikTok VPN -palveluista vuonna 2024. 

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Testitulosten perusteella listan ykköseksi selviytyi ExpressVPN. Se on turvallisuuteen ja yksityisyyteen panostava VPN-palvelu, jolla on lukuisia palvelimia ympäri maailmaa. Palvelinten monipuolisuus tarkoittaa sitä, että käyttäjällä ei tule olemaan vaikeuksia löytää sopivaa palvelinta haluamastaan kohdemaasta. Se myös nopeuttaa palvelun käyttöä, sillä palvelimia on tarjolla runsaasti kaikille. ExpressVPN on erittäin helppokäyttöinen ja turvallinen valinta. Se ei kerää tietoja käyttäjistä ja on varmistanut, että DNS-vuotosuojaus toimii. Käyttäjän verkkoliikenne pysyy salassa ja IP-osoitteen piilottaminen onnistuu vaivatta. Se tarjoaa käyttäjille myös lukuisia eri VPN-protokollia, joiden välillä vaihtaminen on helppoa.

ExpressVPN:n käyttäminen on niin sujuvaa, että se sopii hyvin niin ensikertalaisille kuin myös tottuneille VPN-palveluiden käyttäjille. Jos siis etsit nopeaa ja laadukasta VPN-palvelua, kokeile ExpressVPN:ää. Ole siinä tapauksessa vain yhteydessä ExpessVPN:n erinomaiseen asiakaspalveluun. Olemme nimittäin testanneet myös asiakaspalvelun toiminnan ja he ovat nopeita vastaamaan. Tutustuthan siis ExpressVPN:ään tämän 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuun avulla.

Miten paras TikTok VPN valitaan?

tiktok vpn

Netti on täynnä eri VPN-palveluita – niin ilmaisia kuin maksullisia. Tämän artikkelin tavoitteena on perehdyttää lukijat paremmin VPN:n saloihin sekä selvittää, millainen VPN kannattaa hankkia. Onko ilmaisilla ja maksullisilla VPN-palveluilla eroja? Tässä osiossa tutustumme merkittäviin kriteereihin, joilla paras VPN tulisi valita.

Parhaan VPN:n valintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat asiat:

  • Palvelinten määrä ja kattavuus ympäri maailmaa. Mitä useampia palvelimia VPN:llä on ja mitä useammissa maissa, sitä enemmän hyötyä saat siitä. Palvelinten suuri määrä tekee VPN:stä myös yleensä tehokkaamman ja nopeamman.
  • Yhteysnopeus. Kuten jo yllä mainitsimme, voi palvelinten määrä vaikuttaa nopeuteen. Toisinaan VPN saattaa siis hidastaa yhteysnopeutta, joten on tärkeää valita sellainen palvelu, jossa yhteysnopeus ei kärsi.
  • Yksityisyys. Yksityisyyden säilyttäminen verkossa takaa turvallisen netin selailun. Tämä onnistuu VPN:n avulla, joka on panostanut erityisesti yksityisyyteen ja käyttäjän turvallisuuteen verkossa.
  • Asiakaspalvelu. On tärkeää, että asiakaspalvelu on saatavilla aina tarvittaessa ja osaa vastata kaikkiin kysymyksiin ja ongelmiin.
  • Hinta. Hinta vaihtelee eri palveluiden välillä ja siihen kannattaa kiinnittää huomiota valintaa tehdessä. Emme kuitenkaan suosittele hankkimaan ilmaista VPN:ää. Mikäli hinta vaikuttaa ensin liian suurelta, suosittelemme testaamaan VPN-palvelua ilmaisen kokeilujakson avulla. Sitten voit maksaa täyden hinnan, kun olet vakuuttunut palvelusta.

Yllä olevat kriteerit tulee aina huomioida VPN:ää hankkiessa. Siten saat parhaan vastineen rahalle. Koska tiedämme, että VPN:n valinta ei ole suinkaan helppoa kaikkien mahdollisten netissä olevien vaihtoehtojen joukosta, olemme helpottaneet tehtävää ja tehneet tämän vertailun puolestasi. Kokeile suosikkiamme, ExpressVPN:ää jo tänään!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Onko ilmainen TikTok VPN kannattava hankinta?

Monet käyttäjät varmasti uskovat ilmaisen VPN:n toimivan yhtä hyvin kuin maksullinenkin. Tämä ei kuitenkaan yleensä pidä paikkaansa. Ilmaisen VPN:n hankintaan liittyy omia riskejä ja rajoituksia. Vaikka et siis rahallisesti heti menetä mitään, voit kuitenkin päätyä maksamaan kalliin hinnan tietojesi vuotamisesta nettiin ja joutumasta hakkereiden käsiin. Ilmaiset VPN-palvelut eivät nimittäin välitä käyttäjien yksityisyydestä ja ovat valmiita myymään käyttäjän henkilökohtaiset tiedot eniten tarjoaville kolmansille osapuolille. Et siis pysy enää anonyyminä verkossa ja aiheutat suurempaa haittaa itsellesi kuin mitä ehkä alunperin ilmaista VPN:ää hankkiessasi oletit. Ilmaiset VPN-palvelut haluavat saada rahaa jollakin tavalla ja ikävä kyllä tämä tapahtuu aina käyttäjän kustannuksella. Siitä syystä haluammekin varoittaa lukijoita ilmaisten VPN-palveluiden vaaroista.

Ilmaiset VPN-palvelut lähettävät netissä myös usein ponnahdusikkunoita, joita klikkaamalla voit vahingossa saastuttaa laitteen. Hakkeri voi kerätä tietoja sinusta erilaisten haittaohjelmien avulla. Onneksi on kuitenkin olemassa maksullisia ja luotettavia VPN-palveluita.

On myös totta, että ilmainen VPN ei myöskään toimi yhtä hyvin kuin maksulliset. On toki myös sellaisia maksullisia VPN-palveluita, joiden käyttöä emme suosittele, mutta yllä olevalta listalta voit valita itsellesi omaan käyttöösi parhaiten sopivan laadukkaan palvelun. Jos yhtään epäilet VPN:n hankintaa tai et ole varma, minkä ostaisit, suosittelemme ehdottomasti testaamaan ExpressVPN-palvelun. Se tarjoaa huippuluokkaisen VPN-palvelun hyvällä hinta-laatusuhteella. Kokeile 30 päivän ajan veloituksetta tyytyväisyystakuun avulla.

VPN:n hyödyt

Olet varmasti tätä artikkelia lukiessasi alkanut pohtia, mitä hyötyä VPN:stä oikein on ja kannattaako sellainen hankkia. Haluamme siis kertoa nyt hieman lisää VPN-palvelun tuomista hyödyistä. Aloitetaan kuitenkin siitä, millainen palvelu oikeastaan on kyseessä.

vpn tik tok

VPN (virtuaalinen erillisverkko) luo tunnelin avulla yhteyden palvelimeen ja voit siis selata nettiä huoletta niin julkisella Wifi-verkolla kuin myös omalla langattomalla verkolla. Se salaa käyttäjän tiedot ja antaa käyttäjälle uuden fyysisen sijainnin. Tämä tapahtuu IP-osoitetta muuttamalla. Käyttäjän oma IP-osoite puolestaan piilotetaan muilta ja näin käyttäjästä tulee anonyymi verkossa. VPN lisää siis huomattavasti käyttäjän turvallisuutta netissä.

Kun käytät nettiä, seuraavat monet yritykset, hakkerit sekä hallitus vierailemiasi sivustoja ja keräävät tietoja sinusta. Tästä syystä kannattaa hankkia tehokas VPN-palvelu, jonka avulla voit estää tällaista toimintaa. Et enää altistu yhtä helposti hakkereiden hyökkäyksille tai tietojenkalasteluyrityksille. Hallituksen ja esimerkiksi netin palveluntarjoajan on VPN:n myötä myös vaikeampi seurata liikkeitäsi netissä ja voit käyttää sitä vapaasti rajoituksitta. Jotkut maat myös sensuroivat paljon netin käyttöä, mutta VPN pystyy kiertämään tällaisen kyseenalaisen sensuurin. Voit siis matkustaa vaikka Kiinaan tai Venäjälle ilman, että netin käyttöä on rajoitettu, kun sinulla on VPN käytössä.

VPN hankitaan kuitenkin useimmiten suoratoistopalveluiden katsomiseen. Olet varmasti tietoinen siitä, että suoratoistopalvelut ovat velvollisia estämään ulkopuolisia käyttäjiä katsomasta sarjoja ja elokuvia palvelunsa kautta. Näin ollen astuvat voimaan maakohtaiset rajoitukset. Niiden kiertäminen ei onnistu ilmaisen VPN:n avulla ja vain osa maksullisista pystyy siihen tehokkaasti. On siis tärkeää tietää, mitkä ovat parhaita VPN-palveluita, mikäli haluat käyttää VPN:ää juuri tähän tarkoitukseen. Voit katsoa esimerkiksi muiden maiden kanavilla tai suoratoistopalveluilla näkyviä ohjelmia, kuten Amerikan Netflixiä, HBO:n laatusarjoja tai Amazon Primen tarjontaa. Voit myös katsoa suomalaisia suoratoistopalveluita ulkomailla, kuten Yle Areena, Ruutu.fi tai MTV Katsomo.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

TikTok VPN -palvelun asentaminen ja käyttö

VPN-palvelun asentaminen ei ole vaikeaa ja sen käyttäminen on myös hyvin yksinkertaista. Suosittelemme lataamaan palvelun nettisivuilta käyttöösi oman VPN-sovelluksen. Voit ladata sen palvelusta riippuen muun muassa tietokoneelle, puhelimeen, tabletille tai reitittimeen. Lataa VPN-palvelu rekisteröitymällä palvelun nettisivuilla ja klikkaamalla lataa-painiketta. Kun lataus on päättynyt, voit asentaa sovelluksen laitteelle. Sen asentaminen sujuu vaivatta noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita. Tämä onnistuu, vaikka sinulla ei olisikaan paljon kokemusta tietotekniikasta. Ohjeet ovat nimittäin todella yksinkertaiset. Kun olet saanut VPN:n asennettua laitteelle, voit aloittaa sen turvallisen käytön.

tiktok vpn

VPN:n ominaisuudet vaihtelevat hieman palvelun mukaan, mutta oletusasetukset ovat yleensä helpoin tapa aloittaa palvelun käyttö. Et siis yleensä joudu muuttamaan asetuksia manuaalisesti, mikäli VPN tulee vain peruskäyttöön. Voit valita eri maan VPN:n maalistalta ja aloittaa esimerkiksi sen maan kanavien tai suoratoistopalveluiden katsomisen. Mikäli olet matkoilla ulkomailla ja haluat katsoa suomalaisia ohjelmia tai striimauspalveluita, valitse vain sijainniksi Suomi. Sitten voit mennä selaimella haluamallesi suomalaiselle sivustolle ja se olettaa sinun olevan fyysisesti Suomessa antaen katsoa maan sisäisiä ohjelmia. Näin helppoa VPN:n käyttäminen on – muistathan vain pitää sen aina päällä, kun selaat nettiä! Siten saat parhaan suojauksen ja yksityisyyden turvan. Kun sinulla on VPN päällä ja se menee vahingossa pois päältä yhtäkkisesti, katkaisee se myös yhteyden nettiin, jottei tietoja vuoda eteenpäin.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Paras TikTok VPN vuonna 2022: yhteenveto

Tässä oli tämänkertainen artikkeli ja on aika tehdä lyhyt yhteenveto kaikesta juuri oppimastamme. Jos TikTok-sovellus kielletään tulevaisuudessa eri maissa, on paras hankkia TikTok VPN, mikäli haluat edelleen jatkaa sovelluksen käyttöä. Sitten voit vain valita VPN-palvelimista maan, jossa TikTok on yhä sallittu ja jatkaa sovelluksen käyttöä normaaliin tapaan missä tahansa. Mutta sen tekemiseen on syytä hankkia kunnolla toimiva VPN-palvelu. Kaikki VPN-palvelut eivät nimittäin ole samanlaisia ja ominaisuudet vaihtelevat. Tässä artikkelissa julkaistulla listalla on kuitenkin vain sellaisia VPN-palveluita, joilla tämä toiminto onnistuu. Voit vain valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon klikkaamalla artikkelissa olevia linkkejä. Sitä kautta pääset lataamaan itsellesi parhaan TikTok VPN -palvelun.

Teimme omat arvostelut VPN-palveluista ja suosikkimme on ylivoimaisesti ExpressVPN. Se täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit ja tekee sen hyvin. Voit aina luottaa sen toimintaan. Mikäli ongelmia kuitenkin esiintyy, on asiakaspalvelu aina valmis auttamaan ympäri vuorokauden. VPN on käyttäjän yksityisyyttä ja turvallisuutta parantava virtuaalinen erillisverkko, josta on monipuolista hyötyä. Suosittelemme siis sen hankkimista, vaikka et haluaisikaan käyttää sitä VPN Tik Tokin käytön jatkamiseen. Se on hyödyllinen myös muilla tavoin. Hanki siis oma VPN-palvelu ja tutustu sen monipuolisiin hyötyihin. ExpressVPN johon kannattaa ehdottomasti tarttua! Näin voit kokeilla VPN-palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan sitoutumatta kuitenkaan mihinkään.

Toivottavasti pidit artikkelista ja kiitos, kun luit sen loppuun asti.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi