Paras salasana ohjelma Android-laitteille 2024

Omistatko Android-laitteita ja haluatko varmistaa, että salasanat pysyvät turvassa? Selvitä, mikä on paras salasana ohjelma Android-laitteille lukemalla tämän artikkelin.

Hanki tästä
1Password-salasanojen hallintaohjelma

Tilaa paras salasana ohjelma Android-laitteille. Saat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Paras salasana ohjelma Android-laitteille

Tarvitsetko apua salasanaohjelman valitsemisessa? Olemme päättäneet auttaa lukijoitamme ja tehneet siitä helpompaa. Vertailimme nimittäin useita eri palveluita keskenään ja tulimme siihen tulokseen, että 1Password tarjoaa parhaan salasanaohjelman.

1Password toimii ilman ongelmia Androidin kanssa ja voit täyttää henkilökohtaiset tiedot sekä tilitiedot ja salasanat automaattisesti palveluun, johon olet kirjautumassa. Voit käyttää 1Passworda Androidin lisäksi myös Windows-, Mac- ja iOS-laitteilla tai ladata selainlaajennuksen käyttämääsi nettiselaimeen. Se sisältää myös hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu VPN ja pimeän verkon tarkkailu.

Saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et haluakaan jatkaa palvelun käyttöä.

Arviointitulokset perustuvat yksinkertaisiin ominaisuuksiin, jotka kaikkien salasanaohjelmien tulisi hallita. Niitä ovat turvallisuus, lisäominaisuudet, yhteensopivuus, helppokäyttöisyys, asiakaspalvelu sekä hinta-laatusuhde. Tutustumme näihin tarkemmin seuraavaksi, joten jatka lukemista.

Löydät lisätietoja salasanojen hallintaohjelmista lukemalla tämän artikkelin.

Kuinka paras salasana ohjelma Android-laitteille valitaan?

Salasanojen hallintaohjelman tulee tietenkin toimia moitteetta laitteen omalla käyttöjärjestelmällä. Näin voidaan varmistua sen käytettävyydestä. Tiedämme, että Android-laitteille on olemassa useita eri vaihtoehtoja, mutta 1Password on niistä paras ja suosittelemme sen kokeilemista.

Kuten mainitsimme edellisessä osiossa, on nyt aika selvittää, miten eri tekijät vaikuttavat parhaan salasanaohjelman valintaan. On hyvä pitää nämä tiedot mielessä valintaa tehdessä. Ne ovat tekijöitä, joihin listauksemme myös perustuu.

salasana ohjelma android

Turvallisuus

Ensimmäiseksi tulisi selvittää, onko salasanojen hallintaohjelma turvallinen, sillä voit muuten altistua haitallisille tietoturvariskeille. Varmistathan siis, että kyseisen palvelun omistava yritys ei pääse käsiksi käyttäjän salasanoihin. On myös tärkeää varmistaa, että suojausprotkolla on kunnossa, jolloin tietoturvariski vähenee huomattavasti.

Tarkista myös, voiko kirjautumiseen käyttää biometristä tunnistautumista (kuten sormenjälkeä tai kasvojen piirteitä) tai kaksivaiheista tunnistautumista. Ne nimittäin tuovat huomattavaa lisäturvaa palveluun.

1Password on vahvoilla turvallisuuteen panostamisessa ja sisältää 256-bittisen salauksen sekä biometrisen ja kaksivaiheisen tunnistautumisen.

Ominaisuudet

Entä mitä ominaisuuksia ohjelma sisältää salasanojen hallitsemisen lisäksi? On hyvä, jos salasanojen hallintaohjelma sisältää myös VPN-palvelun ylimääräistä turvaa tuomaan. Se tulee myös edullisemmaksi kuin VPN-palvelun ostaminen erikseen.

Pimeän verkon tarkkailu ja ainutlaatuisten salasanojen luominen sekä tiedostojen tallentaminen ovat myös loistavia lisäominaisuuksia, joiden vertailu kannattaa ohjelmaa valitessa.

1Passwordn avulla voit lisätä, tuoda ja luoda salasanoja palveluun sekä tarkistaa niiden vahvuuden. Voit myös täyttää tiedot automaattisesti haluamiisi sovelluksiin ja sivustoihin.

Yhteensopivuus

On tärkeää, että salasanojen hallintaohjelma toimii useilla eri laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. Siten siitä on hyötyä mahdollisimman moneen käyttöön. Tarkistathan siis ennen ostamista, että salasanojen hallintaohjelma on yhteensopiva juuri sinun laitteelle.

Tässä artikkelissa olemme perehtyneet erityisesti salasanojen hallintaohjelmiin, jotka toimivat Android-laitteilla (kuten 1Password). Useimmat palvelut toimivat sekä Android- että iOS-laitteilla.

salasana ohjelma android

Helppokäyttöisyys

Kukaan ei halua ostaa ohjelmaa, jonka käyttäminen vaatii paljon tutustumista ja on aikaavievää. On siis syytä valita salasanojen hallintaohjelma, joka on mahdollisimman helppokäyttöinen niin sovelluksessa kuin myös selaimella riippumatta siitä käytätkö mobiililaitetta vai tietokonetta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu usein määrittelee myös ohjelman laadun. Hyvä yritys nimittäin panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun ja laittaa asiakkaan ensisijalle. Suosittelemme testaamaan asiakaspalvelun tason ennen palvelun ostamista, jotta et varmasti pety. Tarkista myös, mitä yhteydenottokanavia (kuten sähköposti, tukipalsta, live chat, puhelintuki) palvelu tarjoaa asiakkaille ja ovatko ne käytettävissä ympäri vuorokauden.

1Password-palveluun voit olla helposti yhteydessä live chatin kautta.

Hinta-laatusuhde

Kaikki eivät ymmärrettävästi ole valmiita maksamaan kallista hintaa salasanojen hallintaohjelmasta. Sopiva hinta-laatusuhde antaa paljon enemmän. Vertaile siis hintoja ja salasanojen hallintaohjelmien ominaisuuksia sekä turvallisuutta ja päätä, onko ohjelma hintansa arvoinen.

Voit usein myös testata ohjelmaa ilmaisen kokeilujakson avulla. Huomaathan, että se ei kuitenkaan sisällä kaikkia ohjelman ominaisuuksia ja näin ollen et saa kokonaisvaltaista kuvaa palvelusta, vaan pelkästään pienen maistiaisen.

1Password tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden kokeilla täyttä palvelua 30 päivän ajan veloituksettta. Jos et ole tyytyväinen palveluun etkä halua jatkaa sen käyttöä, voit vain pyytää rahat takaisin kyseisen takuun turvin.

Siirry 1Password

Miksi kannattaa hankkia paras salasana ohjelma Android-laitteille?

Salasanojen hallintaohjelmasta on paljon hyötyä jokapäiväisessä elämässä. Olet varmasti törmännyt usein siihen, että et muista käyttämääsi käyttäjätiliä tai salasanaa. Ei hätää, sillä salasanojen hallintaohjelman avulla voit kirjautua sisään automaattisesti täyttämilläsi tiedoilla sekä tallentaa muita henkilökohtaisia tietoja turvalliseen säilöön.

Mikäli olet huono keksimään uusia salasanoja tai ne ovat liian heikkoja, suosittelemme myös hyödyntämään salasanojen hallintaohjelmaa ainutlaatuisten salasanojen luomiseen. Siten voit paremmin estää hakkereita kirjautumasta luvatta tilillesi – oli kyseessä sitten pankkitili tai vaikka sosiaalisen median käyttötili.

Sinun tulee vain luoda yksi pääsalasana, jolla käytät itse salasanojen hallintaohjelmaa. Muita salasanoja ei tarvitse enää muistaa! Pidä siis tietosi turvassa ja luo uniikkeja salasanoja hankkimalla paras salasana ohjelma Android-laitteelle.

Huomaathan, että mikäli salasanojen hallintaohjelma, kuten suosittelemamme 1Password, sisältää lisäominaisuuksia, antavat ne entistä paremman hinta-laatusuhteen palvelulle.

salasana ohjelma android

Kannattaako ilmaisia salasanojen hallintaohjelmia käyttää?

Lyhyesti vastattuna, ei. Monet pyrkivät löytämään mahdollisimman edullisen palvelun, mutta se ei aina kannata. Ilmaiset salasanojen hallintaohjelmat voivat nimittäin olla vaarallisia käyttäjälle. Ne voivat jakaa tietoa palveluntarjoajan palvelimella. Näin kaikki tärkeät tilitiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot ovat vaarassa vuotaa.

Ilmaisten salasanojen hallintaohjelmien sisältämät ominaisuudet ovat yleensä myös hyvin rajoittuneet. Et myöskään voi tallentaa yhtä montaa salasanaa palveluun, jolloin palvelusta on vähemmän hyötyä. Nykyään kun tilejä on niin paljon eri palveluihin.

Mikäli haluat siis turvallisen ja luotettavan salasanojen hallintaohjelman, kokeile miten paras salasana ohjelma Androidille selviää tehtävästä. Jatka lukemista, niin kerromme, kuinka voit asentaa sen laitteelle.

Siirry 1Password

Näin salasana ohjelma Android-laitteille asennetaan

Entäpä salasanojen hallintaohjelman asennus? Onnistuuko se myös aloittelijoilta vai tarvitseeko sinun olla tietotekniikan asiantuntija? Voimme taata, että se onnistuu kaikilta lukijoiltamme.

Parhaan salasana ohjelma Android-laitteelle asentaminen on todella helppoa. Noudata vain alla olevia yksinkertaisia ohjeita ja pääset nauttimaan kaikista salasanojen hallintaohjelman tuomista mahtavista eduista.

  1. Hanki ensin markkinoiden paras salasanojen hallintaohjelma – 1Password.
  2. Lataa ja asenna sovellus käyttämällesi laitteelle.
  3. Myönnä lupa
    1. Sovelluksille
    2. Nettisivuille
  4. Täytä salasana automaattisesti sovelluksiin ja nettisivuille.
  5. Tallenna kirjautumistiedot automaattisesti.
Antamalla sovelluksille ja nettisivuille luvan käyttää valmiiksi täytettyjä tietoja, voit vain valita jatkossa kirjautumistiedot valikosta. Kirjautumisesta tulee siten helpompaa ja nopeampaa, kun et joudu joka kerta kirjoittamaan samoja tietoja.

Paras salasana ohjelma Android-laitteille: yhteenveto

Salasanojen hallintaohjelman käyttäminen on tärkeää henkilökohtaisten tietojen suojaamisen ja turvallisen verkon käyttöä varten. Jos sinulla on käytössä yksi tai useampi Android-laite, suosittelemme tutustumaan 1Passworden, joka on meidän suosikkimme ja paras salasana ohjelma Androidille. Voit halutessasi kuitenkin käyttää sitä myös muilla käyttöjärjestelmillä ja selaimessa.
Asentamalla 1Passworden käyttöösi, voit täyttää salasanat sekä muut henkilökohtaiset tiedot automaattisesti manuaalisen kirjoittamisen sijaan. Tilien hallinnasta tulee jatkossa hyvin helppoa! Kiitos, kun luit artikkelin.
Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi