Paras virustorjunta iOS-laitteille 2024

Jos omistat iOS-laitteen, on tärkeää suojata se viruksilta ja haittaohjelmilta. Selvitä tämän artikkelin avulla, mikä on paras virustorjunta iOS-laitteille 2024. Jatka siis lukemista, niin opit kaiken tarpeellisen aiheesta.

Kokeile Nyt
Malwarebytes - Paras virustorjunta iOS-laitteille.

Hanki Malwarebytes -virustorjuntaohjelma tarjoushintaan ja suojaa iOS-laitteesi haittaohjelmilta. Säästä jopa 57 % normaalista hinnasta, kun hankit ohjelman vuodeksi.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Paras virustorjunta iOS-laitteille

Etsitkö parasta iOS virustorjuntaa? Olemme tehneet vertailun puolestasi ja testanneet monia eri vaihtoehtoja. Valitsimme sitten niistä parhaat arvostelujen perusteella.

Alla näet listan, johon olemme koonneet kaikki parhaat iOS virustorjuntaohjelmat. Tutustu niihin lisää ja valitse oma suosikkisi.

Arvostelujen kriteereinä olivat muun muassa hinta-laatusuhde, käytettävyys, tehokkuus, asiakaspalvelu, lisäominaisuudet ja turvallisuus.

Näihin kriteereihin perustuen valitsimme myös meidän suosikkimme – Malwarebytes. Se on tehokas havaitsemaan uhkia ja poistaa ne välittömästi. Sovellus on myös helppokäyttöinen ja sopii hyvin kaikille käyttäjille.

Näin valitset parhaan iOS virustorjuntaohjelman

Tutustuaan nyt tarkemmin yllä mainittuihin kriteereihin ja selvitetään, millä perusteella paras virustorjunta Apple-laitteille tulisi valita. Jatka lukemista, niin kerromme jokaisen kriteerin merkityksen paremmin, jotta saisit parhaan suojan Apple-laitteellesi.

Suojaus

Suojaustaso on tietenkin oleellinen osa iOS viruksentorjujaa valitessa. Mutta tarvitaanko sitä todella myös iOS-laitteissa? Vastaus on kyllä, Applen oma sisäänrakennettu suojaus ei aina riitä pitämään kyseisiä laitteita turvassa. Siksi on hyvä kiinnittää huomiota virustorjuntaohjelman suojauksen laatuun.

Suosikkimme, Malwarebytes, esimerkiksi tarkistaa kaikki verkot automaattisesti, joihin olet muodostanut yhteyden ja jos verkko ei ole turvallinen, ottaa se VPN-palvelun käyttöön. Näin et vahingossa ajaudu käyttämään suojaamatonta Wifi-verkkoa.

Tarkista myös, kuinka monia eri haittaohjelmia ja viruksia iPhone ja iPad virustorjunta havaitsee ja onnistuu poistamaan. Mitä enemmän niitä on, sitä parempi virustorjunta Apple-laitteelle on.

Uhkien havaitsemistehokkuus

On tärkeää, että virustorjunta Apple-laitteille havaitsee uhat ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa tuhoa itse laitteelle. Varmista siis, että virustorjuntaohjelma varoittaa epäilyttävistä sivustoista ja tiedostoista estäen yhteyden välittömästi.

Uusia uhkia syntyy myös jatkuvasti ja paras virustorjunta iPhonelle täytyy pitää päivitettynä aina uusimpaan versioon. Ohjelman kehittäjien tulee myös olla ajan tasalla viimeisimmistä uhista ja estää ne yhtä tehokkaasti kuin vanhatkin uhat.

virustorjunta Apple

Järjestelmän vaikutus

Mikäli virustorjuntaohjelma ei ole kevyt, voi se kuormittaa laitetta ja näin ollen hidastaa sen käyttöä merkittävästi. Tämä ei ole ihanteellista, jos haluat tehdä useita eri toimintoja samaan aikaan. Valitse siis kevyt sovellus, jota voit pitää aina päällä. Selvitä ohjelman skannausnopeus, kuinka paljon se vie tilaa laitteelta ja estääkö se mainokset. Tämä voi nimittäin parantaa myös suorituskyvyn optimointia.

Malwarebytes ei esimerkiksi vaikuta laitteen suorituskykyyn lainkaan, vaan pyörii taustalla huolehtien laitteen turvallisuuden säilyttämisestä.

Lisäominaisuudet

Turvallisuuden ja suojauksen varmistaminen on tietysti ykkösasia iOS virustorjuntaa valitessa, mutta lisäominaisuudet voivat olla merkityksellinen osa palvelua. Osa käyttäjistä arvostaa enemmän tiettyjä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettua VPN-palvelua tai salasanojen hallintaohjelmaa, kun taas toisille riittää vain perussuojan tarjoama virustorjuntaohjelma.

Mikäli haluat enemmän vastinetta rahoillesi, tutustu paremmin ohjelman tuomiin lisäominaisuuksiin.

Käytettävyys

Selvitä, onko paras virustorjunta iOSille helppokäyttöinen. Asennus saattaa esimerkiksi olla hankala tehtävä osalle käyttäjistä, mutta hyvä ohjelma on ottanut tämänkin huomioon. On hyvä, jos virustorjuntaohjelman navigointi ja asetusten muuttaminen tai ominaisuuksien käyttäminen sujuvat näppärästi.

Automaattiset toiminnot myös helpottavat aloittelijoita, kun kaikkea ei tarvitse säätää manuaalisesti. Kiinnitä huomiota sovelluksen ulkonäköön ja millä tavalla se on suunniteltu. Onko käyttäjät otettu huomioon virustorjunta Apple-laitteiden sovellusta tehdessä?

iOS virustorjunta

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on tärkeä osa palvelun laadun takaamista. Ongelmatilanteissa on hyvä olla tapa saada yhteys asiakaspalveluun välittömästi. Valitse siis paras iOS virustorjunta sen mukaan, kuinka tukea on saatavilla. Voitko olla yhteydessä asiakaspalveluun vuorokauden ympäri vai joudutko odottamaan seuraavaa arkiaamua?

Selvitä myös, miten yhteydenotto tapahtuu, kuten vaikka live chatin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli ohjelmalla on usein kysytyt kysymykset -osio tai keskustelupalsta nettisivuilla, on sen lukeminen myös kannattavaa.

Hinta-laatusuhde

Et varmasti halua maksaa liikaa siitä, mitä saat. Käy siis läpi eri pakettien hintoja ja tilausvaihtoehtoja sekä mitä kaikkea sillä saa. Jos sinulla on useampia laitteita, varmista, että voit suojata ne kaikki kerralla yhden tilin avulla. Lisäominaisuudet tuovat oman merkityksensä hintaan ja voivat olla ratkaiseva tekijä, kun valitset paras iOS virustorjuntaohjelmaa.

Hyödynnä myös mahdolliset tarjoukset ja ilmaiset kokeilujaksot. Useat palvelut tarjoavat 30 päivän laatutakuun asiakkaille, jolloin voit testata ohjelmaa kuukauden ajan veloituksetta ja saada rahat takaisin, mikäli et ole tyytyväinen. Näin voit rauhassa kokeilla palvelua ennen lopullista ostopäätöstä.

Siirry Malwarebytes

Miksi iOS virustorjunta kannattaa hankkia?

Monet käyttäjät uskovat Applen sisäänrakennetun suojauksen riittävän, mutta näin ei kuitenkaan ole. Applen laitteet ovat yhtä lailla haavoittuvaisia ja virusten lisäksi uhkia voivat aiheuttaa myös muut tekijät, kuten tietovuodot ja turvattomat Wifi-verkot. Mikään käyttöjärjestelmä tai laite ei ole täysin suojattu ja tämä on hyvä pitää mielessä.

paras iOS virustorjunta

Tarvitset kaikilta haittaohjelmilta suojautumiseen luotettavan ja tehokkaan iOS virustorjuntaohjelman. Sen tarkoituksena on estää tällaisia uhkia aiheuttamasta tuhoa laitteelle ja näin ollen myös käyttäjän yksityisille tiedoille. Yksityisyyden turvaaminen verkossa tulisi olla kaikkien käyttäjien etusijalla, jotta muut eivät pääse käsiksi tietoihisi.

Virukset eivät välttämättä ole suuri uhka Apple-laitteille, mutta tietomurrot ovat sitäkin suurempi ongelma. Hanki siis paras iOS virustorjunta ja suojaa kaikki Apple-laitteesi ennen kuin on liian myöhäistä. Jos virus tai haittaohjelma pääsee laitteelle, on sen poistaminen sekä aiheutuneen tuhon korjaaminen vaikeaa. Kun tietomurto tapahtuu, ajautuvat tietosi heti vääriin käsiin eikä mitään ole enää tehtävissä.

Onko ilmainen virustorjunta iOS-laitteelle kannattava?

Tiedämme, että virustorjunnan hankkiminen ei ole aina mahdollista rahatilanteen vuoksi ja se tekee ilmaisesta ohjelmasta entistä houkuttelevamman. Mutta suosittelemmeko ilmaisen virustorjunnan käyttöä? Ilmainen virustorjunta Apple-laitteelle on todennäköisesti huono idea ja usein myös erittäin vaarallinen valinta.

Ilmainen virustorjunta on yleensä hyvin rajallinen ominaisuuksien suhteen, joten et saa siitä kaikkea hyötyä irti. Tietosi voidaan myös jakaa ohjelman palvelimella eikä sitä voida käyttää usealla laitteella samaan aikaan. Se ei tuo lainkaan samanlaista suojaa kuin maksullinen versio.

Paras iOS virustorjunta on siis maksullinen, mutta voit usein kokeilla sitä veloituksetta kuukauden ajan, kun hyödynnät saatavilla olevat tarjoukset. Hankkimalla maksullisen version voit varmistaa ohjelman toimivuuden ja yksityisyyden suojan.

Siirry Malwarebytes

Kuinka iOS virustorjunta asennetaan?

Virustorjunta Apple-laitteelle asentaminen on yleensä melko yksinkertaista. Tässä kuitenkin nopeat vinkit, kuinka asennus sujuu ongelmitta huolimatta siitä, kuinka taitava olet teknisesti. Lue ohjeet alta:

  1. Valitse paras iOS virustorjunta: Malwarebytes. Se takaa parhaan suojauksen ja saat sen tällä hetkellä vuodeksi tarjoushintaan.
  2. Mene ohjelman nettisivuille ja valitse sopivin tilausvaihtoehto haluamiesi ominaisuuksien sekä pituuden mukaan. Klikkaa ohjeiden alla olevaa painiketta tilataksesi Malwarebytesin virustorjuntaohjelman.
  3. Rekisteröidy käyttäjäksi ja siirry maksuvaiheeseen.
  4. Lataa sovellus laitteelle ja asenna se näytölle tulevien ohjeiden mukaan.
  5. Kirjaudu sitten sisään ohjelmaan rekisteröimilläsi tiedoilla ja aloita virustorjunnan käyttäminen. Suosittelemme tekemään täyden skannauksen heti ensimmäiseksi laitteen tarkistamiseksi.
  6. Käy läpi myös ohjelman muut ominaisuudet ja asennukset navigoimalla.

Yhteenveto: mikä virustorjunta iOS-laitteelle?

Virukset ja haittaohjelmat eivät ehkä ole Apple-laitteiden suurin vihollinen, mutta tietomurrot ja kalasteluyritykset ovat aivan yhtä haitallisia. Ne voivat olla haitaksi yksityisyydellesi, jolloin tietosi leviävät helposti vääriin käsiin.

Hanki siis paras iOS virustorjunta, jonka avulla voit suojautua kaikilta uhilta. Malwarebytes on meidän suosikkimme ja menemme takuuseen sen toimivuudesta. Kyseessä on helppokäyttöinen ja miellyttävästi suunniteltu sovellus. Hanki ohjelma heti vuodeksi ja säästät jopa 57 % normaalista hinnasta. Tämä on tarjous, jota ei kannata jättää väliin.

Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä, voit perua tilauksen 30 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen. Pääset ohjelman kotisivuille ja tarjoukseen alla olevan painikkeen kautta.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi