Mikä on paras ilmainen VPN Netflixille 2024?

Tässä artikkelissa selvitämme, mikä on paras ilmainen VPN Netflixille. Olet varmasti tottunut Suomen Netflixiin ja sen tarjontaan. Ehkä sinusta tuntuu siltä, että vaihtoehdot ovat käymässä vähiin. Haluaisit ohjelma- ja elokuvatarjonnan olevan runsaampi, kuten esimerkiksi USA n Netflixissä. Tai ehkä pidät Suomen Netflixistä niin paljon, että haluat katsoa sitä myös ulkomailla käydessäsi. Mutta saat virheilmoituksen maan ulkopuolisista rajoituksista. Jotta voisit katsoa muiden maiden Netflixiä tai Suomen Netflixiä ulkomailla, tulee sinun hankkia ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle. Autamme sinua löytämään parhaan VPN:n juuri tähän tarkoitukseen. Jatka siis lukemista!

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Maksullinen vai ilmainen VPN Netflixille?

Jos olet jo tutustunut VPN-palveluiden valikoimaan, tiedät varmasti, että niitä on saatavilla sekä maksullisena että ilmaisina versioina. Maksullinen VPN tarjoaa tietenkin enemmän mahdollisuuksia ja paremman kattavuuden. Et ole kuitenkaan ensimmäinen, joka miettii voiko ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle kilpailla maksullista palvelua vastaan.

ilmainen vpn netflix

Ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle sisältää lukuisia rajoituksia maksulliseen verrattuna. Niiden kaistanleveys on yleensä rajoittunut, mikä vähentää verkon nopeutta huomattavasti. Ilmaisten VPN-palveluiden sisältämät ominaisuudet on myös rajoitettu minimiin. Et siis pysty käyttämään kaikkia ominaisuuksia, ellet vaihda maksulliseen versioon. Ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle ei ole myöskään kaikista turvallisin vaihtoehto. Otathan siis nämä seikat huomioon VPN palvelua hankkiessa.

Mikäli epäröit ostopäätöksen tekemistä tai et halua vielä panostaa kunnolliseen VPN:ään, on tässä erinomainen vinkki! Voit nimittäin kokeilla ExpressVPN ää ilmaiseksi. Jos et halua jatkaa ExpressVPN n käyttöä 30 päivän jälkeen kokeilun aloittamisesta, saat rahat takaisin. Voit siis huoletta testata VPN ää Netflixin katsomiseen kuukauden ajan menettämättä siinä mitään. Sen lisäksi voit myös kokeilla ilmaista VPN:ää ja verrata eroja palveluissa Netflix -ohjelmien katsomiseen.

Jos haluat käyttää ilmaista VPN: ää ja tiedät ilmaisten VPN-palveluiden riskit ja rajoitukset, jatka lukemista. Kerromme nimittäin seuraavaksi, mikä on paras ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Mikä on paras ilmainen VPN Netflixille?

Netin hakukoneet tuovat lukuisia eri vaihtoehtoja ilmaisen VPN:n hankkimiseksi ja valitset ehkä niistä ensimmäisen vaihtoehdon päästäksesi helpolla. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että kyseinen palvelu olisi hyvä valinta käyttämällesi laitteelle. Et ehkä voi edes katsoa Netflixiä palvelun avulla, sillä kaikki VPN-yhteydet eivät ole tarpeeksi tehokkaita Netflix käyttöön.

ilmainen vpn netflix

Suurin osa ilmaisista VPN-yhteyksistä ei onnistu kiertämään suoratoistopalveluiden rajoituksia. Joten ennen kuin lataat ja asennat huonon tai haitallisen ilmaisen VPN:n koneellesi, käy läpi alla oleva kattava listaus toimivista ja kunnollisista VPN-palveluista. Olemme testanneet niitä ja vertailleet keskenään. Menemme takuuseen, että näiden VPN-palveluiden välityksellä pääsee käsiksi minkä tahansa maan Netflixiin. Ne ovat turvallisimpia ja tehokkaimpia vaihtoehtoja. Käy siis tämä ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle listaus läpi ennen kuin turvaudut ilmaisen VPN palvelun tarjoamiin houkutteleviin lupauksiin.

Parhaan palvelun arvioimiseksi tulee keskittyä sovelluksen useisiin eri osiin. Seuraavassa osiossa kerromme kaiken arvosteluprosessistamme.

Kuinka paras ilmainen VPN Netflixille oikein valitaan?

Haluamme kertoa nyt hieman lisää siitä, kuinka arvioimme parhaat ilmaiset VPN-palvelut Netflixin käyttämiseen. Huomaat pian, että otamme arvioinnissa huomioon erilaisia kriteereitä. Ne ovat kaikki yhtä tärkeitä. Voit myös noudattaa näitä arviointimenetelmiä, mikäli haluat itse testata ilmaiset VPN-palvelut.

Palvelinten kattavuus

Olipa kyseessä sitten maksullinen tai ilmainen VPN Netflixille, on palvelinten kattavuus erittäin tärkeä kriteeri. Palvelinten määrä ja sijainti on tekijä, joka määrittelee pääsyn suoratoistopalveluun. Mikäli VPN-palvelulla on palvelimia tietyssä maassa, pystyt yhdistämään verkon siihen ja nauttimaan kyseisen maan paikallisesta tarjonnasta. Jos olet esimerkiksi ulkomailla töiden tai lomailun merkeissä, voit katsoa Suomen Netflixiä toimivan ilmaisen VPN:n avulla.

Mitä useampia palvelimia ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle sisältää, sitä laajempi valikoima sinulla on käytössä. Voit tarkistaa tarjolla olevien palvelinten määrän ja sijainnin VPN-palvelun omilla verkkosivuilla. Se on hyvä tapa saada yleinen käsitys VPN:n kattavuudesta ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Suorituskyky ja yhteyden nopeus

Palvelinten kattavuus on siis tärkeää, mutta niin on myös VPN:n suorituskyky. Jotta voisit katsoa haluamasi maan Netflixiä VPN:n avulla, tulee sen tarjota riittävän laaja kaistanleveys. Tässä kohtaa ilmaiset VPN-palvelut usein epäonnistuvat. Jopa paras ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle voi kohdata ongelmia kaistanleveyden suhteen. Ja koska ilmaiseen palveluun liittyy useita rajoituksia maksulliseen verrattuna, ei sen nopeus päihitä koskaan maksullista.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö ilmainen VPN Netflixille voisi toimia. Testaamme kaikki arvosteluissamme olevat VPN-palvelut, jotta voimme varmistaa niiden asianmukaisen toiminnan. Saatat huomata palvelun olevan hieman hidas ja lataus voi kestää tavallista kauemmin, mutta saat silti pääsyn maan Netflixiin. Mikäli valitset ilmaisen VPN-palvelun maksullisen sijaan, varaathan siis enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä latauksen mahdolliseen pitkittymiseen.

Yksityisyys ja turvallisuus

Mitä tulee yksityisyyteen ja turvallisuuteen, on sinun syytä olla varovainen ilmaisten VPN-palveluiden suhteen. Totesimme jo aikaisemmin, että ilmainen VPN Netflixille ei tule koskaan olemaan yhtä turvallinen kuin maksullinen versio. Tämä onkin ehkä kaikista häiritsevin ongelma. VPN:n on tarkoitus suojata käyttäjän henkilökohtaisia tietoja sekä yksityisyyttä verkossa. On siis toisinaan vaikea ymmärtää sitä, että häikäilemättömät ilmaiset palveluntarjoajat tekevätkin juuri päinvastoin. Ne käyttävät yksityisyyttäsi hyväksi saadakseen hieman rahaa tietojesi myymisestä.

Listaamamme paras ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle ei kuitenkaan loukkaa yksityisyyttäsi. Ne ovat täysin suojattuja ja olemme varmistaneet tämän testauksemme aikana. Mutta mikäli valitset VPN-palvelun listan ulkopuolelta, olethan varovainen. Käy aina läpi yksityisyyden suojasta kertova sopimus palveluntarjoajan nettisivuilla. Varmista, että ilmainen VPN ei säilytä mitään lokitietoja tai muuta mahdollisesti haitallista tietoa.

Rajoitukset

Ilmaiseen VPN-palveluun kuuluu yleensä jonkinlaisia rajoituksia. Koska palvelu on ilmainen ja sen kehittäjän tulee myös tienata, ymmärrät varmaan, että et voi saada kaikkea.

Parasta ilmaista VPN:ää valitessa on siis tärkeää keskittyä myös VPN:n asettamiin rajoituksiin. Kaikki rajoitukset eivät nimittäin ole samanlaisia. On tärkeää selvittää hieman yksityiskohtaisempia lisätietoja eri palveluiden vertaamiseksi keskenään.

Ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle voi esimerkiksi rajoittaa kaistanleveyttä tai pääsyä sovelluksen sisältämiin ominaisuuksiin. Siten yhteyden nopeus saattaa kärsiä ja voit käyttää vain VPN:n perusominaisuuksia. Haluammekin siis aina testata huolella nämä seikat.

Asiakaspalvelu

Otamme VPN-palveluita arvioidessamme huomioon myös niiden asiakaspalvelun laadun. Olet varmasti yhtä mieltä siitä, että jos palveluntarjoaja vaikuttaa epäilyttävältä tai asiakaspalvelun antamat vastaukset eivät ole vakuuttavia, on tämä huono merkki. Tästä syystä tarkistamme aina asiakaspalvelutiimin hyväntahtoisuuden.

Tämän tekemiseksi olemme siis yhteydessä aina kyseisen VPN-palvelun asiakaspalveluun. Ensimmäisenä huomioimme yhteydenpitoon tarjolla olevien tukikanavien määrän. Useimmat palveluntarjoajat antavat vähintään yhden sähköpostiosoitteen. Mutta parhaimpiin VPN-palveluihin voit olla yhteydessä myös puhelimitse, live chatissa ja jopa usein kysyttyjen kysymyksien muodossa. 

Sen jälkeen arvioimme itse vastauksen. Kuinka kauan asiakaspalvelulla kesti vastata kysymykseen? Vastasivatko he kysymykseen oikealla tavalla ja selkeästi? Mitä kieliä tiimissä puhutaan?

Nämä ovat muun muassa asioita, joihin haluamme kiinnittää huomiota VPN:ää arvioidessamme. Lopuksi teemme yhteenvedon kaikista arvosteltavista asioista. Mikäli tulos on vakuuttava, pääsee VPN mukaan listalle.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Ilmainen VPN Netflixille: mitä muuta hyötyä siitä on?

Ilmainen VPN Netflixille tarjoaa tietenkin pääsyn kyseiseen suoratoistopalveluun. Mutta se ei ole virtuaalisen erillisverkon ainoa toiminto. Kerromme kaikista sen parhaista hyödyistä lisää alla.

Eri palvelinten määrä laajenee

Kyllä, voit nyt yhdistää verkon lukuisiin palvelimiin ympäri maailman. Tämä tarkoittaa sitä, että saat kirjaimellisesti pääsyn sisältöön, joka olisi normaalisti eri maille asetettujen rajoitusten estämä. 

Voit siis olla varma siitä, että pystyt katsomaan paikallista TV-kanavaa myös ulkomailla ollessa ilman ärsyttäviä sijaintiin liittyviä virheilmoituksia. Kokeile vaikka itse, jos et usko! VPN:n avulla voit vain yhdistää verkon Suomessa sijaitsevaan palvelimeen ongelman korjaamiseksi. Tämä temppu toimii tietenkin kaikkien kyseisiä rajoituksia aiheuttavien sivustojen kanssa. Ilmaisen VPN:n tulee kuitenkin olla riittävän laadukas pääsyn takaamiseksi.

ilmainen vpn netflix

Mikäli tämä toimii Netflixin kohdalla, voit vain kuvitella mitä kaikkea muuta voit myös katsoa sen avulla. Ei ole mitään syytä, miksi ilmainen VPN Netflixille ei toimisi myös muiden suoratoistopalveluiden kohdalla. Kokeile vaikka Hulua, Amazon Primea ja Apple TV:tä. Et välttämättä pysty katsomaan niitä kaikkia ilmaisen VPN-palvelun avulla, mutta ainakin jotkin niistä toimivat varmasti moitteettomasti. Voit myös lukea yksityiskohtaisempia tietoja listaamistamme VPN-palveluista selvittääksesi onko haluamasi suoratoistopalvelu katsottavissa sekä mitä hyötyä VPN:stä tarkalleen ottaen on.

Ilmainen VPN Netflixille parantaa turvallisuutta

Turvallisuus on VPN:n tärkein ominaisuus. Ilmaiset palvelut eivät kuitenkaan ole aina riittävän tehokkaita tämän suhteen. Olemme kuitenkin varmistaneet, että listallamme olevat parhaat VPN-palvelut sisältävä myös tämän ominaisuuden ja tarjoavat merkittävää turvallisuutta.

On tärkeää tietää kuinka VPN oikeastaan toimii. Sovellus mahdollistaa pääsyn ulkomailla sijaitseviin palvelimiin. Siten käyttäjä näkyy verkossa palvelimen IP-osoitteella. IP-osoite on kuin netin henkilöllisyystodistus. Se on numerosarja, joka esiintyy vierailemillasi sivuilla ja jota voidaan käyttää jäljittämiseen. VPN:ää käyttäessä olet piilossa palvelimen IP-osoitteen takana (joka jaetaan myös muiden samaa palvelinta käyttävien kanssa), joten kukaan ei pysty selvittämään mitä kukin tekee. Saat siis käytännössä katsoen täydellisen anonyymiyden netissä. Se on jo itsessään merkittävä hyöty.

Nyt kun sinua ei voida tunnistaa, voit käyttää verkkoa ilman pelkoa vakoilusta. Tämä on erittäin käytännöllinen etu varsinkin torrentteja lataaville ihmisille, mutta myös julkista verkkoa käytettäessä. Julkisten paikkojen Wifi-verkot ovat usein todellisia saalistuspaikkoja tietoja kalasteleville huijareille. Mutta jos valitset jonkin arvostelemistamme luetteloon lisätyistä VPN-palveluista, ei sinulla ole syytä huoleen.

Paras ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle mahdollistaa myös tiettyjen maiden sensuurin kiertämisen. Pystyt siis selaamaan nettiä vapaasti ilman rajoituksia ja ennen kaikkea ilman vaarallisia haittoja.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka ilmainen VPN Netflixille asennetaan?

Asennusmenetelmä vaihtelee hieman palveluntarjoajasta riippuen. Perusohjeet ovat kuitenkin pääasiallisesti samat palvelusta toiseen. Ensin sinun tulee mennä haluamasi VPN:n virallisille nettisivuille. Suosittelemme käyttämään hyväksi listaamiamme VPN-palveluita, sillä olemme jo arvostelleet ne ja todenneet niiden tehokkuuden. Sinun ei enää tarvitse nähdä ylimääräistä vaivaa sen tekemiseen.

Kun olet palveluntarjoajan nettisivuilla, pyydetään sinua tilaamaan palvelu. Koska kyseessä on kuitenkin ilmainen VPN Netflixille, ei sinun tarvitse maksaa mitään. Mutta joudut kuitenkin täyttämään joitakin henkilökohtaisia tietoja, kuten sähköpostiosoitteen sekä käyttäjätunnuksen.

ilmainen vpn netflix

Kun rekisteröinti on valmis, voit siirtyä lataukseen. Tällä sivustolla voit valita eri versioiden välillä VPN-sovelluksen lataamiseksi. Olethan siis huolellinen ja valitse omalle laitteellesi yhteensopiva versio. Älä siis lataa Mac-versiota, mikäli käytät Windows-laitetta. Se saattaa kuulostaa ilmiselvältä, mutta parempi kuitenkin muistuttaa tästä.

Kun olet ladannut sovelluksen, tarvitsee sinun vain asentaa se laitteelle. Asennuksen aikana saat näytölle ohjeita, joiden noudattaminen takaa asennuksen onnistumisen.

Kun asennus on suoritettu, on ilmainen VPN Netflix -tietokoneelle valmis käyttöön. Nyt voit yhdistää haluamaasi palvelimeen ja nauttia kyseisen maan tarjoamasta sisällöstä missä vain. Jos VPN tarjoaa tämän mahdollisuuden, suosittelemme asettamaan OpenVPN-protokollan. Se tarjoaa parhaimman tasapainon suorituskyvyn ja suojauksen välillä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Ilmainen VPN Netflixille: yhteenveto

Olemme nyt käyneet läpi tärkeimmät seikat ilmaisten VPN-palveluiden suhteen Netflixin katsomiseksi. Osaat varmasti erottaa paremmin hyvän ja huonon VPN-palvelun väliset erot. Muistathan, että ilmaiseen VPN:ään liittyy aina rajoituksia. Mikäli koet sen rajoittavan toimintaasi liikaa, on syytä vaihtaa maksulliseen versioon.

Toivomme, että tämän artikkelin ohjeiden avulla onnistut katsomaan muiden maiden Netflixin sisältöä vapaasti ilman rajoituksia!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi