Paras Hong Kong VPN vuonna 2024

Vaikkakin Hong Kong on pitkään ollut demokratian keidas Kiinan rannikolla, totuus on, että Kiinan valtio on viimeaikoina lisännyt valtaansa Hong Kongissa. Tämä on vaikuttanut siellä myös netin käyttöön, kun Kiinan palomuuri on alkanut estää pääsyn monille eri sivustoille. Onneksi nykyään on kuitenkin mahdollista kiertää palomuuri käyttäen HK VPN erillisverkkoa. Joten suosittelemme suuresti, että käytät VPN:ää, ja näin pystyt jatkamaan surffaamista yhtä vapaasti kuin Suomessa. Katso alhaalta parhaat Hong Kong VPN virtuaaliset erillisverkot.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Hong Kong VPN asentaminen on helppoa

Toimi näin, jos haluat saada VPN Hong Kong erillisverkon omalle laitteellesi:

Hong Kong VPN

  1. Katso alhaalta parhaat VPN Hong Kong virtuaaliset erillisverkot ja valitse sinulle sopivin. Voit huomata, että ensimmäisenä tällä hetkellä on palvelin ExpressVPN:ltä.
  2. Lataa valitsemasi luotettava ja nopea HK VPN omalle laitteellesi, suosittelemme lataamaan sen myös mobiililaitteeseesi tietokoneesi lisäksi.
  3. Ota Hong Kong VPN-palvelu käyttöön seuraamalla sovelluksen helppoja ohjeita ja valitsemalla sinulle sopivin jäsenyysvaihtoehto.
  4. Tämän jälkeen pääset valitsemaan listalta haluamasi maan. Valitse serveri maasta, jossa haluaisit olla sijoittuneena, niin kuin esimerkiksi Hong Kongissa.
  5. Valitse siis listalta Hong Kong ja yhdistä serveriin, tällöin sinulle automaattisesti luodaan uusi IP-osoite ja näin pääset käyttämään Hong Kong IP – osoitettasi.
  6. Nauti vapaasta netin käytöstä VPN HK avulla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Kuinka pääset käyttämään Hong Kong VPN erillisverkkoa

Kun kirjaudut käyttämään luotettavaa ja turvallista HK VPN:ää, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää Hong Kong-palvelinta, pystyt surffaamaan paikallisilla sivustoilla ilman estoja. Kun yhdistät käyttämään VPN Hong Kong serveriä, Internet-liikenteesi siirtyy tämän serverin kautta eteenpäin, ennen kuin se päätyy millekään sivustolle. Tuloksena kyseinen Internet sivusto näkee serverin Hong Kong osoitteen, ei sinun.

Tätä toimintoa kutsutaan VPN tunneloinniksi, toisin sanoen yhteytesi on salattu tietokoneesi tai mobiililaitteesi ja Internetin välillä. Kukaan ei pääse tällä välillä sieppaamaan, seuraamaan tai muokkaamaan tietojasi VPN-tunnelin varrella.

Huomioithan, että Hong Kong osoite ei anna sinulle mahdollisuutta yhdistää kiinalaisiin verkkoihin. Jos tosin haluat päästä surffailemaan kiinalaiseen verkkoon, on sinun vaihdettava serveriä saadaksesi kiinalainen IP osoite. Tätä varten tarvitset turvallisen HK VPN:n, ja näistä parhaimmat antavat mahdollisuuden vaihtaa eri servereiden välillä rajoittamattomasti.

Hong Kong VPN

Mutta ei huolta, IP osoitettasi on mahdollista muuttaa. Käyttämällä VPN Hong Kong:ää mahdollistat siis rajoittamattoman selailun ja striimauksen. Mutta kannattaa olla tarkkana minkälaisen VPN Hong Kong serverin valitsee, sillä ilmaiset VPN HK serverit voivat houkutella helppoudellaan, mutta eivät suojaa sinua pidemmällä tähtäimellä.

Hanki siis turvallinen HK VPN, sillä virtuaaliset erillisverkot ovat käteviä, silloin kun haluat siirtää dataasi jonnekin muualle turvallisesti. Erityisesti erillisverkon tehtävänä on välittää käyttämäsi nettiliikenne tietokoneeltasi serveriin eli palvelimeen, jota kontrolloi kyseinen VPN Hong Kong palvelu.

Kyseisen HK VPN palvelun tehtävänä on suojata sinua päivittäisten asioiden kanssa, joten voit yllättyä siitä, että tämä palvelu on jotain, jonka jokaisen Internetiä käyttävän olisi hyvä harkita ostaa turvakseen. Olit sitten kirjautumassa sisään nettipankkiisi yleisen Wi-Fin kautta hotellissasi tai selailet nettiä lähikahvilassa tai haluat striimata lempisarjaasi Yle Areenasta, Hong Kong VPN on ratkaisu tilanteessa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Parhaimmat Hong Kong VPN jotka striimata

Jos haluat suojata yksityisyyttäsi myös Hong Kongissa ollessasi, pidä mielessä nämä seuraavat testatut VPN Hong Kong serverit, jotka tarjoavat palvelua myös tämän piskuisen valtion rajojen sisäpuolella ilman useita häiriötekijöitä. Viime vuosien rauhattomuuksien jälkeen, useat eri VPN Hong Kong toimijat ovat vastanneet meneillä olevaan tilanteeseen vetämällä heidän serverinsä pois Hong Kongista.

Jokainen näistä palveluista on testattu ja todettu toimivaksi niiden toimintojen, suorituskyvyn sekä turvallisuusluokituksen perusteella. Käyttämällä yhtä näistä palveluista voit olla varma, että saat rahallesi vastinetta.

Koska VPN HK virtuaalisen erillisverkon tehtävänä on turvata yhteys kahden tai useamman päätepisteen välillä, kannattaa erillisverkon valintaan käyttää aikaa. Onneksi olemme tehneet tämän työn jo puolestasi, sillä jatkamalla lukemista eteenpäin pääset näkemään tämän hetken parhaimmat ja oikeasti luotettavimmat VPN HK palvelimet.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Ilmaiset Hong Kong VPN:t ovat vaarallisia

Kun surffailet yleisissä WiFi-verkoissa, olet avoinna datasi hyväksikäytölle. Hakkeroijat vaanivat kulman takana ja käyttävät hyväkseen sellaisia yhteyksiä, joita ei ole suojattu. Siksi kannattaa miettiä hyvän ja turvallisen HK VPN erillisverkon hankintaa.

Internet on pullollaan ilmaisia HK VPN erillisverkkoja erilaisilta toimijoilta, jotka mainostavat itseään turvallisiksi ja luotettaviksi. Mutta tiesitkö, että nämä toimijat voivat olla susi lampaan vaatteissa, ja lataamalla sellaisen palvelun kautta VPN:n saatat ladata koneellesi myös haittaohjelmia, jotka voivat vakoilla toimintaasi.

Joten ilmaiseksi turvallista erillisverkkoa et voi saada. Siksi suosittelemme hankkimaan sellaisen VPN HK serverin, jonka avulla suojaat surffailusi Internetissä sekä pääset helposti striimaamaan Hong Kongissa sellaista sisältöä, joka muuten siellä ollessasi olisi saamattomissa.

Hong Kong VPN

Hyvä ja laadukas VPN HK serveri salaa tietosi ja estää tuntemattomien toimijoiden toimesta tapahtuvan vakoilun ja seurannan.

Useimmat ilmaiset VPN HK erillisverkot sisältävät epäilyttävistä lähteistä peräisin olevia mainoksia, ja monet niistä kalastelevat dataasi ja myyvät sitä eteenpäin. Toiset niistä taas käyttävät heikkoa salausta, jonka avulla datasi ei valitettavasti ole suojattuna miltään.

Lisäksi niiden käyttö aiheuttaa hitaan yhteyden eikä striimaus ole sujuvaa, sillä katsomasi video saattaa pätkiä niin usein, ettei katsomisesta tule yhtään mitään. Usein myös ilmaisten VPN HK erillisverkkojen käyttö saattaa jäädä niitä seulovien toimijoiden haaviin, ja estää niiden käytön kokonaan. Joten samalla kun juuri suunnittelemasi mukava leffailta ei onnistunutkaan, VPN HK serverin eston vuoksi, olet myös onnistunut saamaan pahimmassa tapauksessa koneellesi seurantaohjelmia.

Maksullinen VPN antaa sinulle parhaimmassa tapauksessa turvallisen sekä anonyymin pääsyn eri sivuille, jotka muutoin jäisivät saavuttamatta, mukaan lukien Netflix tai vaikkapa Facebook.

Huomasitko jo, että ExpressVPN tarjoaa sinulle rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

VPN käytön hyödyt

VPN erillisverkon avulla takaat, että internetinkäyttösi pysyy yksityisenä ja samalla suojaat itsesi hakkeroinnilta, seurannalta tai muilta epäilyttäviltä yrityksiltä.

VPN:n avulla takaat, että suojaat itsesi vain muutaman vaivalloisen klikkauksen avulla:

  • Salaat oikean IP-osoitteesi ja samalla saat salattua verkkoliikenteesi vakoilijoilta
  • Saat lisätietoturvaa eli estät sinulle haitalliset internetsivustot ja niitä siivittävät hakkerointiyritykset
  • Suojauksen yleisissä WiFi-verkoissa surffaillessasi ja voit olla varma siitä, että selaat yksityisesti.

Lisäksi pidät huolen siitä, ettei lempisarjasi jää näkemättä hitaan yhteyden takia tai kuvanlaatu kärsisi epämiellyttävällä tavalla. Laadukas ja luotettava VPN mukautuu myös samanaikaisesti useimpiin yhteyksiin tietokoneelle tai laitteelle. Sen tulisi myös olla tarpeeksi joustava toimiakseen eri käyttöjärjestelmissä, reitittimissä tai pelikonsoleissa.

Joten lataamalla laadukkaan Hong Kong VPN voit olla varma, että pystyt valitsemaan IP-osoitteesi haluamasi mukaan, ja voit olla varma siitä, ettei kello kahdeksan uutiset jää taas välistä myös matkalla ollessasi. Tai voit vielä kertaalleen muistella Hong Kongin tarjontaa yhdistämällä paikallisille kanaville kotipuoleen palatessasi.

Hong Kong VPN, mitä olet mieltä?

Näin päättyy hetkemme VPN HK tietopaketin parissa. Toivottavasti olet kanssamme samaa mieltä VPN erillisverkon tärkeydestä, sillä erityisesti matkustettaessa olet yhä enenevässä määrin riskialttiina sekä tosi- että virtuaalielämän riskeille.

Onneksi näistä ainakin virtuaalisen todellisuuden riskit ovat helposti estettävissä, sillä hankkimalla VPN käyttöösi, olet jo puolessa välissä kohti turvallista matkaa. Joten älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä, sillä on parempi katsoa kuin katua jälkikäteen! Valintamme sinulle on ExpressVPN.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi