Top 5 Halvin VPN 2021 – Älä uhraa yksityisyyttäsi!

Halpa VPN ja kuten monet muutkin asiat, voit sanoa, että mitä enemmän maksat palvelusta, sitä paremmin saat. Joskus asia ei kuitenkaan ole näin… Ja hyvä niin! Lähes ilmainen VPN jota käsittelen tässä artikkelissa, on yksi parhaita VPN –palveluja joita olen arvioinut. Eli VPN tarjonta ei liity pelkästään verkon kokoon ja palvelun laatuun. Siihen liittyy myös palvelun takana olevan organisaation myyntistrategia. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että se halpa VPN jonka haluat, on myös hyvä halpa VPN (paras halpa VPN). Jatka siis lukemista ja löydä paras halvin VPN näiden tarjoajien joukosta.

HANKI Surfshark
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun Surfshark!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Artikkeli päivitetty: 15 lokakuu 2021

Paras Halpa VPN – Kannattaako tosiaan?

Ensinnäkin vaikuttaa siltä, että tiedät jo mikä on VPN jos kerran luet tätä artikkelia. Toisaalta haluan kuitenkin muistuttaa kahdesta asiasta; VPN on päästä päähän salattu yhteys ja käytät sitä mennäksesi verkkoon seuraavista syistä;

Anonyymi verkkoliikenne ja yksityisyyden suoja

Yksityisyyden suoja on oikeus jota joudumme kynsin hampain puolustamaan. Eikä silläkään ole merkitystä, onko sinulla tai eikö sinulla ole mitään piilotettavaa. Internet palveluntarjoajasi voi tallentaa kaiken mitä verkossa teet. Lisäksi viranomaiset voivat laillisesti vakoilla liikkeitäsi verkossa, ilman että siihen tarvitaan mitään erityislupia.

Yksityisyys- ja tietoturvahuolet ovat pääasiallinen syy siihen, että ihmiset etsivät paras halvin VPN:ää nykyään. Vaikka internet on kaunis (ja outo) paikka, se voi myös olla vaarallinen samaan aikaan. Enkä ole tässä ollenkaan vainoharhainen vaan jätät jälkesi jokaisesta verkkosivukäynnistäsi. Tämä osa tiedosta on anonyymiä, mutta urkkijat pystyvät paljastamaan sijaintisi ja henkilöllisyytesi niin halutessaan. Siksi suosittelen ana käyttämään VPN-yhteyttä kun olet verkossa, kaikilla laitteillasi (siihen tarvitset usean yhtäaikaisen yhteyden tuen). Parempi katsoa kuin katua…

Vaikka paras VPN-palvelu ei poistakaan ihan kaikkia verkkoon jättämiäsi jälkiä, voit kuitenkin olla jättämättä digitaalista jalanjälkeä. VPN luo salatun tunnelin sinun laitteidesi ja heidän palvelimen välille. Näinollen tietosi on suojassa urkkijoilta (operaattorisi, viranomaiset tai hakkerit).

Lisäksi IP-osoitteesi muuttuu anonyymiksi. Oikeastaan se korvataan VPN-palvelimen IP-osoitteella. Näin verkkosivustot eivät saa mitään tietoa siitä, että olet vieraillut heidän sivuillaan. Sinut nähdään vaan yhtenä palvelimena. Voit siis surffailla kaikessa rauhassa anonyymisti. Tekemäsi haut ovat näkyvissä kyllä, mutta niitä ei pysty yhdistämään oikeaan IP-osoitteeseen.

Paras ja turvallisin VPN, suosittelemme ExpressVPN: ää. Se tarjoaa vaikuttavia suojausominaisuuksia, vankan salauksen eikä vaaranna nopeuksia.

Pääsy tietoon ja sensuurin välttäminen

Toinen suosittu käyttötarkoitus VPN:llä on välttää sensuuri ja päästä käsiksi maarajoitettuun tietoon. Et esim. voi käyttää Facebookia Kiinassa, et katsoa US Netflixiä, etkä käyttää BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolella. Usko pois, olen kokeillut näitä kaikkia useilla työmatkoillani.

VPN emuloi sijaintisi minne päin maailmaa haluat. Tai ainakin minne vaan, missä palveluntarjoajalla on palvelimia. Useimmat edulliset VPN:t tarjoavat palvelimia kaikissa maanosissa. Voit siis ottaa yhteyden sen maan palvelimeen, jonka sisältöön haluat päästä käsiksi ilman estoja.

VPN Kiinassa Suomeen

Olet Kiinassa ja palveluntarjoajallasi on neljä palvelinta, eli voit esittää olevasi Yhdysvalloissa, Suomessa, Tanskassa tai Australiassa. Voit ohittaa Kiinan sensuurin ja päästä käsiksi näiden kolmen maan kautta haluttuun sisältöön.

Asiantuntijan vinkii

Rajoitettuun tietoon pääsy on yksi asia, mutta älä unohda palvelun nopeutta. Voit esimerkiksi haluta suoratoistaa videoita. Videoita katsoaksesi tarvitset hyvän, nopean yhteyden. Muuten näet vaan latausikkunan liian usein!

Se mitä tarvitset; Paras halpa VPN

Ensinnäkin tarvitset VPN:n joka todella toimii – et varmasti halua VPN:ää joka ei suojaa yksityisyyttäsi ja vuotaa arkaluonteisia tietojasi. Haluat kuitenkin VPN:n joka valvoo tiukkaa ei-lokeja –käytäntöään ja tarjoaa tietoturvaominaisuuksia kuten Kill Switch DNS-vuodon esto. Et varmasti myöskään halua VPN:ää joka ei tarjoa pääsyä maarajoitettuun tietoon tai mahdollisuutta ladata torrentteja. Sen tyyppinen halpa VPN olisi mihin hintaan vaan liian kallis… Mutta jos VPN on hyvä, voit taas keskittyä tilausjaksoihin ja hintoihin.

Paras halpa VPN Suomessa

Paljonko VPN maksaa?

Ensinnäkään halvin kuukausittainen VPN ei ole ilmainen, pahoittelut. Vaikka ilmais-VPN:iä on tarjolla tusinakaupalla, suosittelen pysymään erossa niistä. Syykin on sangen selvä; Parhaimmillaan ne ovat epäluotettavia ja pahimmillaan vaarallisia. Mikään elämässä ei ole ilmaista. Eivätkä nuo yritykset ole tekemässä hyväntekeväisyyttä, ne tekevät sitä tehdäkseen voittoa. Ovathan he sijoittaneet paljon rahaa infraan ja asiantuntijatiimeihin. Joudut siis aina maksamaan keinolla tai toisella ilmaisesta yhteydestäsi.

Nämä ilmais-VPN:n tarjoajat eivät veloita kuukausimaksuja, eli miten he tekevät rahansa? Kovin yksinkertaista; Sinä olet heidän oikea tuotteensa! Sinä ja verkkoliikennetietosi. Kaikki mitä verkossa teet heidän palvelimiensa kautta, kerätään lokitietoina heidän palvelimilleen. Sitten tiedot myydään kolmansille osapuolille, niille jotka eniten rahaa tiedosta tarjoavat. Tiedot sinusta ovat heille kullan arvoista. Ja tämä on paras skenario. On olemassa tuskaisia tapauksia, joissa nämä pahaa-tarkoittavat tahot myyvät henkilökohtaiset ja arkaluontoiset tietosi, kuten identiteettisi ja luottokorttitietosi jne. Muut kuten Hola, myy sinulle lisää kaistaa ja nopeutta. Kun näin käy, olet pulassa…

Hanki sen sijaan todella edullinen VPN joka tarjoaa 30 päivän rahat takaisin-takuun ja voit kokeilla rauhassa ilman riskiä. Jos et olekaan tyytyväinen, voit olla yhteydessä asiakastukeen ja pyytää rahat takaisin.

Siirry Surfshark

Paras Halvin VPN kuukausiveloituksella

Markkinoilla on tuhansia VPN-tarjoajia. Monet tarjoavat useamman vuoden sopimusta pitääkseen kuukausihinnan pienenä. Olen käynyt läpi nuo kaikki ja ne löytyvät Top VPN ohjelmistot –artikkelista. Vaikka PIA (private internet access) on myös luotettava ratkaisu, se ei päässyt mukaan tälle listalle. Alla on lista niistä palveluntarjoajista, jotka voin luokitella otsikon paras halvin VPN –alle. Sen lisäksi että he tarjoavat edullista VPN:ää, he ovat hyviä; nopeita, käyttäjäystävällisiä ja luotettavia. Esittelen heidät tässä;

Yhteenveto: Paras Halpa VPN

Se että haluat tietää mikä on paras halvin VPN on täysin oikeutettua. Hinta kun ei aina yksin kerro laadusta. Voit suojata yksityisyytesi ilman että maksat itsesi kipeäksi. Toivottavasti olet nauttinut suosituksistani.

Tässä oli minun oppaani; Top 5 Paras Halvin VPN 2021 – Älä uhraa yksityisyyttäsi! Lisää artikkeleita on tulossa, eli pysy kanavalla.

Siirry Surfshark

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

      Jätä kommentti

      PrivacyOnline.fi