Paramount Plus Suomi -palvelun katsominen ulkomailla

Paramount Plus Suomi on suomalaisille uusi suoratoistopalvelu, joka kamppailee kuluttajien suosiosta yhdessä muiden samankaltaisten striimauspalveluiden kanssa. Suomessa palvelun käyttö aloitettiin 25 maaliskuuta ja se on tilattavissa Ruudun ja Allenten kautta. Suoratoistopalveluiden suosio on nykyään valtava ja niitä tulee jatkuvasti lisää. Mitä uutta tämä Paramount+ Suomi -striimauspalvelu siis oikein tarjoaa? Annamme pian vastauksen tähän kysymykseen sekä kerromme mitä hyötyä VPN-palvelusta on.

Kerromme tässä artikkelissa kuinka voit katsoa Paramount+ Suomi -suoratoistopalvelua kaikkialla sijainnista riippumatta. Mikäli rakastat televisio-ohjelmien ja elokuvien katsomista ja etsit uutta sisältöä,  jatka lukemista. Kerromme tässä artikkelissa lisää aiheesta ja opastamme, kuinka voit katsoa Paramount Plus Suomi -suoratoistopalvelun ohjelmia missä vain myös ulkomailta käsin. Se onnistuu nimittäin helposti VPN:n avulla!

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Mikä Paramount Plus Suomi on?

Paramount+ Suomi on amerikkalaisen CBS All Accessin striimauspalvelun uusi nimitys. Tätä suoratoistopalvelua ei ole ollut vielä aiemmin saatavilla Suomessa. Se on ViacomCBS striimauspalvelun omistama ja sen sisältöön kuuluvat kyseisen palvelun ohjelmat. ViacomCBS omistaa myös muita brändejä, kuten Comedy Central, MTV ja Nickelodeon. Alunperin Paramount+ tunnettiin tosiaan nimellä CBS All Access, mutta nimi vaihdettiin maaliskuussa 2021, jolloin sen toimintaa laajennettiin myös Pohjoismaihin – mukaan lukien Suomeen.

Paramount Plus

Tämän Paramount Plus Suomi -suoratoistopalvelun kautta voit katsoa urheilua, TV-ohjelmia, elokuvia ja tosi-TV:tä. Voit katsoa muun muassa South Parkin kaikki jaksot, Frendien tuotantokaudet, Dexterin uudet kaudet, sekä lastenohjelmia kuten Paavo Pesusieni. Mikäli olet kiinnostunut elokuvista, näyttää Paramount Plus Suomi muun muassa Star Trek, Kummisetä ja Mission Impossible -elokuvasarjat. Nämä elokuvat ovat ehdottomasti sellaisia, jotka kaikkien pitäisi katsoa. Jos et siis jostakin syystä ole vielä nähnyt niitä, on sinulla nyt erinomainen tilaisuus korjata tilanne. Voit myös katsoa lukuisia original series -alkuperäissarjoja, jotka ovat Paramount Studiosin yksinoikeudella tehtyjä ohjelmia. Ne ovat katsottavissa Suomessa heti lanseerauksesta lähtien.

Paramount+ hinta on myös suhteellisen edullinen. Se maksaa vain 6,99 euroa kuukaudessa ja se näyttää yhä enemmän sisältöä myös Pohjoismaissa. Siitä on tekeillä myös erillinen sovellus. Tämä sovellus tulee ensin saataville Applen laitteille. Paramount tarjoaa kaiken kaikkiaan laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja. Jos haluat jatkaa näiden ohjelmien katsomista sekä nauttia Paramount suoratoistopalvelusta myös Suomen ulkopuolella maissa, joissa Paramount ei ole vielä saatavilla, jatka lukemista, niin kerromme kuinka se onnistuu vaivatta VPN-yhteyden avulla!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Katso Paramount Plus Suomi -suoratoistopalvelua VPN:ää hyödyntäen

Kuten jo totesimme, on Paramount+ Suomi -suoratoistopalvelu saatavilla Suomessa eikä sen katsomiseen tarvita ylimääräisiä sovelluksia. Mikäli kuitenkin haluat jatkaa katsomista muualla maailmassa, jossa Paramount+ Suomi ei välttämättä ole vielä saatavilla, voit tehdä sen helposti VPN-yhteyden avulla.

Paramount+

Miksi tarvitset VPN:n? VPN on virtuaalinen erillisverkko, joka tarjoaa paremman suojan verkon käyttäjille. Sen avulla voidaan kiertää maarajoitukset, joita TV-kanavat ovat velvollisia asettamaan. Niiden tarkoituksena on estää käyttäjää katsomasta ohjelmia kyseisen maan ulkopuolella. Jos esimerkiksi matkustat paljon etkä voi katsoa Suomessa käyttämiesi suoratoistopalveluiden suosikkisarjojasi ulkomailla uuden sijainnin vuoksi, olet varmasti enemmän kuin turhautunut tähän estoon.

VPN-palvelun avulla voit kuitenkin kiertää nämä rajoitukset ja siten suoratoistopalveluiden sisältö on katsottavissa kaikkialla! Jatka lukemista, niin kerromme seuraavaksi millaisia VPN-palveluita on saatavilla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Paramount Plus Suomi: mitkä ovat parhaat VPN-palvelut

Jotta voisit siis katsoa Paramount Plus Suomi -palvelua tai muita suoratoistopalveluita kaikkialla netissä, tarvitset siihen laadukkaan VPN-palvelun. Alla olevalla listalla on arvosteluissamme parhaat arvosanat saaneita VPN-yhteyksiä, joista voit valita sinulle sopivimman palvelun. Niiden avulla pystyt kiertämään TV-kanavien maakohtaiset rajoitukset ilman ongelmia. Voit halutessasi katsoa myös muita suoratoistopalveluita, kuten Netflixiä, ulkomailla. Tai jos Suomen tarjonta on jo koluttu, voit vaihtaa Yhdysvaltojen Netflixiin.

Meidän suosikkimme VPN-palveluista on ehdottomasti ExpressVPN. Se tarjoaa mielestämme parhaimman hinta-laatusuhteen ja sen käyttäminen on luotettavaa ja turvallista. Voit hyvillä mielin käyttää julkista Wi-Fi-verkkoa, kun olet yhdistettynä tähän VPN-palveluun. Sen avulla voit salata tiedot muilta estäen siten esimerkiksi hakkereita pääsemään tietoihisi käsiksi. ExpressVPN sisältää myös 30 päivän tyytyväisyystakuun. Voit siis halutessasi pyytää rahat takaisin, mikäli et jostaki syystä olekaan tyytyväinen tähän palveluun. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä ExpressVPN:n asiantuntevaan ja erinomaiseen asiakaspalveluun. He ovat nopeita vastaamaan ja hoitavat pyynnön vaivatta. Mikäli sinulla on ongelmia VPN:n käytön kanssa, voit myös olla yhteydessä heihin vuorokauden ympäri. Tämä on yksi ExpressVPN:n parhaista eduista, sillä jotkin tapahtumat saatetaan järjestää Suomen aikaan hyvin epäkäytännölliseen ajankohtaan.

Listan kakkosena on NordVPN ja sen ominaisuudet ovat hyvin kilpailukykyiset. Se on yksi suurimmista VPN-palveluista. Käyttäjien turvallisuus ja yksityisyydensuoja ovat myös sen pääasiallisia tavoitteita. Ja nämä tavoitteet onnistuvat mielestämme hyvin. Listan kolmonen eli Surfshark VPN on myös erinomainen vaihtoehto. Se salaa sijaintisi ja on luotettava VPN-palvelu. Tutustuthan valikoimaan, jotta löydät itsellesi ja omaan käyttöösi parhaiten soveltuvan VPN:n.

Koska VPN:n valinta ei ole aina helppoa, olemme laatineet alle listan parhaista VPN-yhteyksistä. Alla olevia linkkejä klikkaamalla voit lukea arvosteluja myös muista VPN-palveluista, kuten jo mainitsemastamme NordVPN ja Surfshark VPN -yhteyksistä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

VPN:n käyttö: kuinka saat Paramount Plus Suomi -suoratoistopalvelun näkymään ulkomailla

Nyt kun olet tutustunut suosittelemiimme VPN-palveluihin ja valinnut omasi, voimme opastaa kuinka VPN:ää käytetään. Haluamme heti ensin sanoa, että VPN:n käyttäminen ei voisi olla yksinkertaisempaa! Et tarvitse erityisiä teknillisiä taitoja sen tekemiseksi. Sinun tulee vain asentaa VPN käyttämällesi laitteelle ja muodostaa yhteys. Saat aina uuden IP-osoitteen, jonka avulla voit salata tietosi ja suojautua hakkereilta sekä tietoja kalastelevilta yrityksiltä. Valitsemalla sijainniksi eri maan, pääset käsiksi kyseisen maan tarjoamien nettipalveluiden sisältöön riippumattaa siitä, missä oikeasti olet. Jos olet esimerkiksi Suomessa, mutta haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä, voit vaihtaa verkon IP-osoitteen Yhdysvaltoihin. Lue alla olevat tarkemmat ohjeet ennen VPN:n käytön aloittamista. Mutta kuten kerroimme, on sen käyttäminen todella helppoa:

  1. Valitse ensin luotettava VPN-palvelu yllä olevalta listalta. Voit lukea lisää kyseisistä palveluista niitä klikkaamalla. ExpressVPN on meidän suosikkimme ja se on saanut testeissämme kaikista parhaimmat arvostelut. Toisena listalla on NordVPN ja kolmantena Surfshark VPN.
  2. Lataa ja asenna sitten valitsemasi VPN-sovellus käyttämällesi laitteelle (kuten esimerkiksi puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen, reitittimeen tai kannettavaan tietokoneeseen) näyttöön tulevia asennusohjeita noudattaen.
  3. Valitse maa, jonka palveluita haluat käyttää. Jos siis olet ulkomailla ja haluat katsoa Paramount Plus Suomi -suoratoistopalvelua, valitse maaksi Suomi ja klikkaa ”Yhdistä”.
  4. Tämän jälkeen voit katsoa Paramount+ Suomi -palvelun ohjelmia missä vain.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Mitä muuta VPN voi tehdä Paramount Plus Suomi -palvelun katsomisen lisäksi?

Tämän artikkelin pääteemana on tietenkin katsoa Paramount+ Suomi -suoratoistopalvelua kaikkialla VPN-yhteyden avulla. Mutta mitä muuta voit tehdä hankkiessasi VPN:n? VPN on alkujaan luotu parantamaan käyttäjien turvallisuutta sekä yksityisyyttä nettiä selatessa. Koska käyttäjä saa uuden IP-osoitteen aina nettiä selatessa, eivät tietoja kalastelevat hakkerit pääse yhtä helposti käsiksi niihin. Voit siis käyttää myös esimerkiksi kahviloiden tai kauppakeskuksien julkista Wifi verkkoa huoletta – niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Eikö olekin kätevää?

Paramount+

Koska VPN:n avulla voit salata oman sijaintisi, voit katsoa myös muita suoratoistopalveluita tai maakohtaisia kanavia netissä. Sen tehdäksesi sinun tulee valita sijainniksi vain kyseinen maa, jonka kanavia tai ohjelmia haluat katsoa. Sen jälkeen voit mennä haluamasi suoratoistopalvelun tai kanavan nettisivuille ja aloittaa selailun. Amerikan Netflix on esimerkiksi täynnä uusia sarjoja ja elokuvia, joita ei vielä Suomessa ole saatavilla. Jos siis olet kyllästynyt Suomen valikoimaan tai katsonut kaikki sinua kiinnostavat ohjelmat, suosittelemme kokeilemaan Yhdysvaltojen Netflixiä! Sen tarjonta on uskomaton. Mikäli olet kiinnostunut urheilusta tai muista maailmanlaajuisista tapahtumista, voit etsiä myös niitä näyttäviä ulkomaalaisia kanavia. VPN sopii hyvin esimerkiksi jalkapallon Mestarien liigan tai F1-kisojen katsomiseen.

VPN-palvelun avulla voit myös nopeuttaa nettiyhteyden toimivuutta. Koska IP-osoite vaihtuu, ei verkon palveluntarjoaja pysty vaikuttamaan selausnopeuteesi. Voit siis rauhassa katsoa elokuvia tai urheilua tai pelata pelejä ilman jatkuvia keskeytyksiä ja verkkoyhteyden pätkimistä. Striimauksen hitaus nimittäin aiheuttaa vain turhautumista. On paljon parempi vaihtoehto hankkia VPN ja nauttia sen tuomista eduista.

Onko ilmaisen VPN:n käyttäminen turvallista?

Koska VPN-palveluita on satoja erilaisia, voi niistä valitseminen olla hyvin vaikeaa. Maksullisten VPN-palveluiden lisäksi on saatavilla myös ilmaisia VPN-palveluita. Ihmetteletkin nyt varmaan, että miksi maksaisit VPN:stä, kun se on saatavilla myös ilmaiseksi. Älä kuitenkaan mene tähän halpaan, sillä kaikella on kuitenkin hintansa. Vaikka et itse VPN:n käytöstä varsinaisesti maksaisikaan, vie se kuitenkin veronsa.

Ilmaisten VPN-palveluiden tavoitteena on myydä sinun tietosi eniten rahaa tarjoavalle kolmannelle osapuolelle. Näin ne saavat rahaa palvelun tuottamiseen. Ilmaiset VPN-palvelut siis käyttävät hyväksi käyttäjien naiiviutta ja luottavaisuutta palvelua kohtaan. Haluamme painottaa, että ilmaisten VPN-yhteyksien käyttäminen ei ole turvallista! Ethän siis turvaudu niiden käyttöön, vaan hankit nopean ja yksityisyyttäsi arvostavan laadukkaan VPN-yhteyden. Siitä maksamasi hinta kannattaa varmasti, kun verrataan ilmaisten ja maksullisten VPN-yhteyksien hyötyjä ja haittoja. Ilmaiset VPN-yhteydet eivät ole myöskään kovin nopeita tai luotettavia.

Haluatko salata tietosi kolmansilta osapuolilta ja tietoja kalastavilta hakkereilta? Osta maksullinen VPN-palvelu. Se takaa yksityisyytesi ja voit selata verkkoa huoletta. Mikäli haluat katsoa muiden maiden suoratoistopalveluita, eivät ilmaiset VPN-yhteydet yleensä ole riittävän tehokkaita kiertämään maarajoituksia. Tämä on yksi lisäsyy maksullisen VPN:n hankintaan, sillä laadukas VPN pystyy siihen varmasti.

Katso Paramount Plus Suomi -suoratoistopalvelua ulkomailla: yhteenveto

Jos olet aikeissa tilata Paramount+ Suomi -suoratoistopalvelun ja haluat jatkaa sarjojen katselua myös Suomen ulkopuolella, suosittelemme ehdottomasti hankkimaan VPN-palvelun. Sen lisäksi että voit katsoa suosikkiohjelmasi myös ulkomailla, turvaat laitteesi ja yksityisyytesi VPN:n kautta saamallasi uudella IP-osoitteella. Mikä parasta, netin käyttö myös nopeutuu eikä palveluntarjoajasi pysty vaikuttamaan siihen. Voit sanoa hyvästit jatkuvalle striimauksen pätkimiselle. Muistathan, että ilmaisten VPN-yhteyksien käyttäminen ei ole missään tapauksessa suositeltavaa. Niitä tarjoavat palvelut pyrkivät myymään yksityiset tietosi eteenpäin niistä eniten tarjoaville. Ne eivät siis ole luotettavia eivätkä välitä käyttäjien yksityisyydestä.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että ilman VPN-yhteyttä olet alttiimpi identiteettivarkauksille, hakkeroinnille, haittaohjelmille sekä tietojen myymiselle kolmansille osapuolille. Et myöskään pysty kiertämään maakohtaisia rajoituksia ja katsomaan suosikkisarjojasi sijainnista riippumatta.

Mitä tulee VPN-palveluiden valikoimaan, on tarjonta valtava. Voimme kuitenkin suositella erityisesti ExpressVPN:n hankkimista. Se tarjoaa mielestämme parhaimmat hyödyt muihin VPN-yhteyksiin verrattuna. Voit lukea lisää kyseisestä palvelusta sekä muista VPN-yhteyksistä artikkelissa olevalta listalta. VPN-palvelua hyödyntäen voit katsoa Paramount Plus Suomi -palvelua kaikkialla. Toivomme, että pidit tästä artikkelista ja että siitä oli sinulle hyötyä. Tulethan myös jatkossakin lukemaan sivustoamme!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi