Norton 360 Antivirus -Arvostelu 2024

norton 360

Tässä Norton 360 Antivirus -arvostelussa analysoimme tarkemmin Nortonin kokonaisvaltaista virustorjuntaohjelmaa laitteille turvallisuuden kannalta. Selvitämme, miten 360 Norton suoriutuu muihin virustorjuntaohjelmiin verrattuna. Esittelemme ensin itse ohjelman ja sitten siirrymme teknisempiin tietoihin sekä mielenkiintoisiin näkökohtiin turvallisuuteen liittyen. Ei sovi myöskään unohtaa Antivirus Norton 360 -ohjelman helppokäyttöisyyttä, mikä on todella tärkeää niin aloitteleville kuin myös tottuneemmille käyttäjille. Tutustumme myös sovelluksen asennukseen ja käyttöön.

Antivirus Norton 360 tarjoaa ehkä kaikista täydellisimmän yksityisyydensuojan ja turvallisuuden, mitä markkinoilla on tällä hetkellä saatavilla. Se sisältää muun muassa seuraavanlaisia ominaisuuksia: pilvivarmuuskopiointi, salasanojen hallinta, lapsilukko, palomuuri, reaaliaikainen suojaus uhilta sekä käyttäjän yksityisyyden suojaus. Kerromme tässä arvostelussa lisää näistä ja muista ominaisuuksista sekä vertailemme eri tilausvaihtoehtoja. Voit valita itsellesi hintatasolta ja ominaisuuksilta parhaiten sopivan Norton 360 Antivirus -vaihtoehdon.

Mihin tämä tuote oikein pystyy? Selvitämme nyt, onko 360 Norton riittävän turvallinen ja hankkimisen arvoinen palvelu. Ethän siis jätä tätä 360 Norton Antivirus -arvostelua väliin, vaan jatkathan lukemista, niin saat tietää lisää aiheesta.

Kokeile nyt
Erityistarjous lukijoillemme

Suojaa laitteesi haitallisilta viruksilta. Hyödynnä Norton 360 Antivirus -erityistarjous lukijoillemme.

Artikkeli päivitetty: 14 kesäkuu 2024

Norton 360 Antivirus: yleistietoa

Peter Norton Computing Inc on Peter Nortonin vuonna 1990 perustama ohjelmistoyritys. Yrityksen alkuperäisenä tarkoituksena oli kehittää DOS-apuvälineitä, joihin Norton myös kuului. Ensimmäiset virukset pääsivät tietokoneisiin levykkeiden välityksellä. Levykkeet olivat kuitenkin laitteesta poistettavia tiedonsiirtovälineitä, joten virukset olivat melko näkymättömiä. Virusten leviäminen kuitenkin nopeutui, kun tietokoneet yhdistyivät internetin välityksellä. Silloin kaikista laitteista tuli riskialttiita ja virustorjuntaohjelmista entistä tarpeellisempia.

Ensimmäinen viruksia vastaan kamppaileva yritys oli Symantec, joka kehitti vuonna 1989 DOS-pohjaisen virustorjuntaohjelman. Se julkaisi virustorjuntaohjelmia myös muille käyttöjärjestelmille.

norton 360

Näihin aikoihin Peter Norton loi ensimmäisen Norton-tuotteen (Norton Utilities) DOS-järjestelmälle. Sen tarkoituksena oli auttaa käyttäjiä analysoimaan, asentamaan, optimoimaan ja varmistamaan, että tietokone pysyy kunnossa. Norton Utilities suunniteltiin sekä parantamaan tietokoneen nopeutta että yleistä suorituskykyä. Se ei itsessään sisältänyt lainkaan virustorjuntaa, mutta siitä tuli kuitenkin hyvin tunnettu tuotemerkki käyttäjien keskuudessa.

Koska Symantec kasvatti suosiotaan ja virustorjuntaohjelmien kysyntä lisääntyi, päätti se hankkia Peter Nortonin yrityksen saattaen Norton Utilities -apuvälineen Symantecin suojiin. Noin vuotta myöhemmin Norton Utilities ja SAM muodostivat yhteisen yrityksen ja Symantec julkaisi Norton Antivirus -ohjelman tietokoneelle. Se oli ensimmäinen nimenomaan kuluttajille suunniteltu virustorjuntaohjelma. Se auttoi pysäyttämään virustartunnan ja poistamaan haittaohjelmat tietokoneelta. 360 Norton sisälsi myös tietojenkalastelulta suojaavia sekä sähköpostia suodattavia ominaisuuksia, joilla käyttäjien turvallisuutta parannettiin vielä entisestään. Antivirus Norton 360 pääkonttori sijaitsee nykyisin, Arizonan osavaltiossa Tempessä. Se on yhä tänä päivänä yksi merkittävimmistä virustorjuntaohjelmista.

Kokeile nyt

Norton 360 Antivirus -tilausvaihtoehdot

Antivirus Norton 360 sisältää kolme eri tilausvaihtoehtoa: Norton 360 Standard, Norton 360 Deluxe sekä Norton 360 Premium. Voit tilata palvelun joko vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi ja on sanomattakin selvää, että mitä pidemmän tilausjakson hankit, sitä enemmän säästät. Tarkastellaan nyt hieman yksityiskohtaisemmin näitä tilausvaihtoehtoja, jotta tiedät mitä eroja niiden välillä on ja mikä niistä sopii parhaiten omaan käyttöösi.

norton 360 hinta

 • Standard Norton 360 hinta alkaa 48,90 eurosta ylöspäin ja kahden vuoden tilaus maksaa 119,90 euroa. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten sellaisille, joilla on käytössä vain yksi laite. Voit käyttää Norton 360 Android-, iOS-, Mac- ja Windows-laitteilla Se sisältää 10 Gt pilvitallennustilaa varmuuskopioille sekä ohjelman ominaisuuksien käytön, kuten salasanojen hallinta ja sisäänrakennettu VPN-palvelu. Tämä perustason suojauksen antava 360 Norton suojaa laitteita viruksilta ja jos sen tekeminen epäonnistuu, lupaa yritys palauttaa rahat takaisin.
 • Deluxe 360 Norton tarjoaa edellä mainitun version tavoin myös kaksi eri hintavaihtoehtoa: Norton 360 Deluxe hinta vuoden tilaukselle maksaa 59,90 euroa ja kahden vuoden tilaus 155,90 euroa. Sen avulla voit suojata jopa viisi laitetta yhtä aikaa ja sillä on useampia ominaisuuksia tuotteen perustasoon verrattuna. Voit pitää koko perheen laitteet turvassa helposti sen sisältämien kouluaika- ja lapsilukko-ominaisuuksien avulla. Saat lisäksi 50 Gt tallennustilaa varmuuskopioille.
 • Premium 360 Norton sisältää samat ominaisuudet, kuin yllä oleva Deluxe-versio, mutta saat suojauksen jopa kymmenelle laitteelle. Tämä on erinomainen hyöty esimerkiksi perheelle, jossa laitteita on yleensä käytössä useampia samaan aikaan. Voit myös käyttää Norton 360 VPNpalvelua. Saat huikeat 75 Gt tallennustilaa ja tilauksen hinta vuodeksi on 69,90 euroa ja kahdeksi vuodeksi 179,90 euroa.

Kaikki nämä yllä mainitut Norton 360 Antivirus -tilausvaihtoehdot sisältävät myös rahat takaisin -takuun. Suosittelemme tutustumaan tilausvaihtoehtoihin vielä paremmin Norton 360 Antivirus -tuotteen virallisilla nettisivuilla. Pääset sinne helposti alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Kokeile nyt

Norton 360 Antivirus yhteenveto

OMINAISUUS ARVO
Saatavilla olevat versiot Norton 360 Standard, Norton 360 Deluxe, Norton 360 Premium
Kirjautuminen usealla laitteella 1-∞ laitteet
Tuetut laitteet Windows, macOS, Android, iOS
Rahat takaisin takuu? 60 päivää
Alkaa alkaen 29,99 € (2,49 € kuukaudessa)
Ilmainen kokeilu? Ei

Millainen turvallisuustaso tuotteella on?

Entä kuinka Antivirus Norton 360 oikein pärjää turvallisuuden suhteen virusten torjunnassa? Kohtaavatko tarjotut ominaisuudet käyttäjien odotukset? Jatka lukemista, niin saat vastauksen näihin kysymyksiin. Tarkastelemme nimittäin nyt enemmän 360 Norton -ohjelman sisältämiä ominaisuuksia. Voimme sanoa varmuudella, että kyseinen virustorjuntaohjelma on yksi markkinoiden parhaista tuotteista ja sitä päivitetään säännöllisesti kaikkien viimeisimpien uhkien torjumisen mahdollistamiseksi.

norton 360 antivirus

Skannaus on tärkeä osa virusten ja haittaohjelmien havaitsemista. Antivirus Norton 360 -tuotteessa skannaukseen on olemassa seuraavat kolme vaihtoehtoa:

 • Quick Scan kohdistuu tiedostoihin, jotka kaikista todennäköisimmin muuttuvat laitteen turvallisuutta uhkaaviksi haitoiksi. Skannaus tapahtuu nimensä mukaisesti nopeasti eikä se rasita laitteen nopeutta.
 • Custom Scan auttaa havaitsemaan uhat, mikäli epäilet jonkin tiedoston tai kansion sisältävän viruksia. Aloita vain skannaaminen valitsemalla alueet, jotka haluat tutkia perusteellisesti. Näin voit varmistaa, että laite pysyy aina suojattuna.
 • Full Scan on myös nimensä mukaan koko laitteen tutkiva ja eniten aikaa kuluttava skannaus. Se on myös kaikista tehokkain tapa poistaa mahdolliset turvallisuusuhat kaikilta virustorjuntaohjelman sisältäviltä laitteilta.

Kaikki nämä skannausvaihtoehdot voidaan ajastaa käynnistymään joko päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Antivirus Norton 360 -virustorjuntaohjelman skannausominaisuudella on erinomainen suoriutumiskyky eikä edes koko laitteen skannaava ominaisuus hidasta laitetta liikaa.

Antivirus Norton 360 tarjoaa myös reaaliaikaisen suojauksen mahdollisilta laitetta uhkaavilta haitoilta. Sillä tavalla voit vain hankkia käyttöösi virustorjuntaohjelman ja antaa sen suorittaa tarkastuksiaan automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee kiinnittää siihen mitään huomiota. Se auttaa laitetta estämään mahdollisia viruksia, jotka voivat tulla laitteelle tallennusten kautta.

Norton 360 Antivirus: suorituskyky

Mitä tulee Antivirus Norton 360 -virustorjuntaohjelman suorituskykyyn, kerromme nyt tässä arvostelussa millainen vaikutus ohjelmalla on käyttämääsi laitteeseen.

Haittaohjelmia torjuva järjestelmä vaatii vain muutamia resursseja taustalla toimiessa. Resurssien tarve kuitenkin lisääntyy, kun aktiivinen skannaus on käynnissä. 360 Norton ei siis yleensä haittaa laitteen suorituskykyä. Kokonaisvaltainen skannaus lisää siihen kuluvaa aikaa 8,2 sekunnista 12,4 sekuntiin. Useimmat käyttäjät kuitenkin suorittavat skannauksen silloin, kun laite ei ole käytössä. 360 Norton Quick Scan sisältää hieman paremman suorituskyvyn, sillä laitteen nopeus ei kärsi paljon.

Kokeile nyt

Norton 360 Antivirus -ohjelman asennus

Kun teemme arvosteluja, kiinnitämme myös huomiota käyttäjien kokemuksiin, sillä haluamme varmistaa, että ohjelman käyttöön ottaminen ei vaadi tuhansia eri komentoja. Kaikki 360 Norton -arvostelut eivät ole panostaneet tähän osioon, vaikka käyttäjät eivät aina olekaan tottuneet asentamaan virustorjuntaohjelmia. Mielestämme on siis paras ottaa tämä huomioon.

Tilauksen tekemisen jälkeen käyttäjän tulee asentaa työpöytäsovellus laitteelle (mikäli käytät PC:tä tai Mac-konetta) ja kirjautua sisään tilin tiedoilla. Asennusohjelman käyttäminen on hyvin helppoa kummallakin käyttöjärjestelmällä etkä tule todennäköisesti kohtaamaan monia ongelmia. Nortonin asentamiseen menee noin 10 minuuttia.

Quick Scan -pikaskannauksen tekeminen kannattaa aina ensimmäiseksi, mutta voit myös tehdä sen myöhemmin turvallisuusvalikon kautta. Skannaukseen on useita eri vaihtoehtoja, joista jo kerroimme aikaisemmin tässä arvostelussa ja Antivirus Norton 360 toimii lisäksi reaaliaikaisesti. Pidämme erityisesti sovelluksen ulkonäöstä, sillä koimme lyhyiden kuvatekstien olevan avuksi jokaisen vaihtoehdon alla. Toisinaan on nimittäin vaikea erottaa toimintoja toisista ja pieni apu tulee tarpeeseen.

Ohjelma on yhteensopiva Windowsin, Macin, Androidin sekä iOS:n kanssa. Voit ladata 360 Norton -sovelluksen tietokoneelle tai älypuhelimeen kyseisen käyttöjärjestelmän omasta sovelluskaupasta. Nortonin selainlaajennus voidaan myös asentaa käyttämällesi selaimelle. Tällä hetkellä Antivirus Norton 360 tukee seuraavia selaimia: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ja Microsoft Edge.

Mitä muita ominaisuuksia Norton 360 Antivirus sisältää?

Antivirus Norton 360 sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka saavat sen erottumaan muiden virustorjuntaohjelmien joukosta. Olemme luetelleet alle muita ohjelman sisältämiä ominaisuuksia.

360 norton

 • VPN-yhteys, jonka avulla voit selata nettiä turvallisesti ja salata henkilöllisyyden. Se ei kerää lokitietoja käyttäjästä ja voit varmistaa tietojesi pysyvän turvassa. IP-osoite voidaan piilottaa valitsemalla uusi IP-osoite kaikkialla maailmassa sijaitsevien VPN-palvelinten joukosta. Siten voidaan myös verkkoliikenteen salaamisen lisäksi suojata käyttäjää ja vahvistaa yksityisyyttä hallituksen, netin palveluntarjoajan ja hakkereiden tarkkailulta.
 • Salasanojen hallinta auttaa tallentamaan, luomaan ja hallitsemaan verkossa käytettäviä salasanoja paremmalla turvallisuustasolla. Tämä on erinomainen apuväline, mikäli oli tottunut tallentamaan salasanoja eri käyttäjätileille.
 • Pilvivarmuuskopiointi takaa sen, että tärkeät tiedostot pysyvät turvassa vaikka laitteen kovalevylle kävisikin jotain tai laite varastettaisiin. Löydät varmuuskopiot aina tarvittaessa pilvestä. Tallennustila riippuu valitsemastasi tilausvaihtoehdosta.
 • Lapsilukko auttaa vanhempia valvomaan lasten toimintaa verkossa. Näin lapset voivat myös käyttää nettiä turvallisesti ilman, että vanhempien tarvitsee pelätä lasten netin käyttöä. Jos hankit Premium-palvelun, voit asentaa Nortonin jopa kymmenelle laitteelle, joten voit suojata kaikki laitteet lapsilta ja opettaa siten hyviä käytäntöjä verkossa.
 • Palomuuri valvoo tietokoneiden välistä viestintää sekä ehkäisee luvatonta liikennettä esiintymästä. Se toimii sekä Macin että Windowsin käyttöjärjestelmillä. Se pystyy havaitsemaan luvattoman liikenteen jopa tilanteissa, joissa Windowsin oma palomuuri ei siihen kykene. Edistyneemmät käyttäjät voivat myös tehdä omia muokkauksia palomuurin asetuksiin. Näin voit esimerkiksi estää tiettyjä Windowsin käyttämiä palveluita julkista Wifi-verkkoa käytettäessä.
 • Dark Web Monitoring on uusi ominaisuus, jonka avulla voit valvoa henkilökohtaisia tietoja estääksesi niitä päätymästä pimeään verkkoon. Mikäli näin kuitenkin käy, saat siitä ilmoituksen tämän ominaisuuden avulla.
 • Safe Web -selain on saatavilla Edgelle, Safarille, Firefoxille ja Chromelle. Se tarjoaa suojan kalastelusivustoilta ja epäilyttäviltä nettisivuilta. Siihen kuuluu myös yksityinen tila, jota voidaan käyttää esimerkiksi nettipankissa asioimiseen. Tämä sekä Safe Search -haku varmistavat, että käyttäjälle ilmoitetaan, mikäli sivusto on epäilyttävä.
 • 100 % lupaus viruksilta suojaamiseksi. Jos Antivirus Norton 360 ei onnistu tässä tehtävässä, saat rahat takaisin. Huomaathan, että tarvitset tähän lupaukseen kuitenkin siihen oikeuttavaa automaattisesti uusiutuvaa tilausta.

Norton 360 Antivirus on laadukas tuote, sillä yhtiö parantaa tietovuotojen tarkkailuun käytettäviä prosesseja. Yhtiöllä on erilainen lähestymistapa sen tekemiseen – se nimittäin värvää palkattuja agentteja soluttautumaan pimeille sivustoille ja löytämään siten tietoa, jota muut yhtiöt eivät kykene löytämään. Tällä tavoin Antivirus Norton 360 pystyy tarjoamaan palautetta ja neuvoja, mikäli käyttäjän tiedot löytyvät netistä.

Käyttämällä oikeita ihmisiä kilpailevien yhtiöiden tietoon pohjautuvaan lähestymistapaan verrattuna 360 Norton pystyy siis tarjoamaan tehokkaamman palvelun. Kun käyttäjä rekisteröi tietonsa palveluun, aktivoituu Dark Web Monitoring -ominaisuus.

Kokeile nyt

Norton 360 Antivirus -ohjelman käyttäminen

Norton 360 Antivirus -ohjelman käyttäminen on myös yleisesti ottaen yksinkertaista ja se tarjoaa valinnan kahden eri sovellusnäkymän väliltä: Classic ja My Norton. My Norton aktivoituu oletusnäkymänä. Siinä on pikavalikko, josta voit valita laitteen turvallisuuden, identiteettivarkauden suojauksen, turvallisen VPN:n, pilvivarmuuskopioinnin, lapsilukon sekä salasanojen hallinnan.

Mikäli et ole koskaan aikaisemmin käyttänyt VPN:ää, saattaa sen käytön aloittaminen tuntua hieman vaikealta. Mutta Nortonin virallinen nettisivusto vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin ja voit tietenkin aina olla yhteydessä tekniseen tukeen. Olisi kuitenkin hyvä, jos monimutkaisempiin ominaisuuksiin olisi tarjolla lisätietoa tai aiheeseen liittyviä artikkeleita.

antivirus norton 360

Arvostelua tehdessämme huomasimme myös, että Nortonin verkkosivusto on paljon yksityiskohtaisempi kuin työpöytäsovellus. Useimmat käyttäjät palaavatkin siihen aina, kun tarvitsevat lisätietoja. My Norton -nettisivusto on toimiva ja selkeä. Se sisältää kaikki samat ominaisuudet, jotka myös sovelluksessa on saatavilla. Sovelluksen käyttäminen on kaiken kaikkiaan helppoa ja selkeää. 360 Norton tarjoaa enemmän ominaisuuksia käyttäjille muihin kilpaileviin yrityksiin verrattuna. Tämä arvostelu onkin jo osoittanut, että vaikka niiden käytön totutteluun voikin mennä hieman aikaa, on sovellus niin selkeä, että jopa tekniikasta vähemmän kiinnostuneet käyttäjät hallitsevat sen.

iOS- ja Android-laitteiden mobiilisovellukset ovat myös mainioita, mutta niistä ei valitettavasti löydy kaikkia Nortonin turvallisuudesta vastaavia apuvälineitä. Käyttäjät voivat kuitenkin käyttää seuraavia ominaisuuksia:

 • Sovelluksen aputoiminto
 • Haittaohjelmien skannaus
 • Verkon suojaus
 • VPN
 • Wifi-verkon tarkkailu
 • Turvallinen nettihaku ja verkon selaus
 • Laitteen turvaaminen
 • Kiristyshaittaohjelmien palauttaminen

Norton 360 Antivirus: asiakaspalvelu

Asiakaspalvelusta ei aina ole riittävästi tietoa arvosteluissa, mutta voimme todeta, että Antivirus Norton 360 -ohjelmassa on panostettu myös asiakaspalveluun. Se palvelee käyttäjiä niin sähköpostin, live chatin kuin myös puhelintuen välityksellä. Asiakaspalvelu on saatavilla useilla eri kielillä. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun englanniksi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Useimmat muut kielet tarjoavat tukea ainoastaan normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Olemme kuitenkin iloisia erityisesti yhdestä piirteestä. Se on tietenkin rahat takaisin -laatutakuu. Mikäli käyttäjä jostakin valitettavasta syystä saa viruksen laitteeseen, tarjoaa 360 Norton -ohjelman turvallisuusasiantuntija vaihtoehdon ongelman korjaamiseen. Mikäli se ei ratkaise ongelmaa, saa käyttäjä rahat takaisin.

Miten muut virustorjuntaohjelmat ovat verrattavissa tähän tuotteeseen?

360 Norton on aina ollut selkeä merkki toimivasta virustorjuntaohjelmasta ja monelle se tulee yhä mieleen tänä päivänä vuonna 2024. Se ei siis vieläkään osoita laantumisen merkkejä, kuten tämä arvostelu sen myös todistaa. Tämä virustorjuntaohjelma on itse asiassa paalupaikalla yhdessä muiden erinomaisten haittatorjuntaohjelmien kanssa, kuten BitDefender. Se on ehdottomasti palvelu, joka tarjoaa lukuisia eri ominaisuuksia, kuten palomuuri ja sisäänrakennettu VPN.

Kyseessä ei ole ehkä kaikista halvin vaihtoehto, mutta jos etsit hyvää virustorjuntaohjelmaa laitteen turvallisuuden takaamiseksi, on 360 Norton etsimäsi tuote. Olemme varmoja, että se ei tule missään tapauksessa tuottamaan pettymystä!

Kokeile nyt

Arvostelun yhteenveto

Olemme käyneet tässä arvostelussa läpi, mitä virustorjuntaohjelma pystyy tarjoamaan käyttäjille. Tarkastelimme ensin eri tilausvaihtoehtoja ja siirryimme sitten 360 Norton -ohjelman huikeisiin ominaisuuksiin. Mietitkin nyt varmasti, onko Antivirus Norton 360 kannattava hankinta ja toimiiko virustorjuntaohjelma toivotulla tavalla. Tästä virustorjuntaohjelmasta on tehty useita eri arvosteluja, mutta kaikki vaikuttavat olevan yhtä mieltä siitä, että 360 Norton on oikeasti toimiva turvallisuutta parantava ohjelma. Se on korkealla listalla netin turvallisuusapuvälineiden, haittaohjelmien havaitsemisen, käytettävyyden, rahan vastineen sekä suojauksen kannalta. Tämä Norton 360 Antivirus -arvostelu on myös todistanut yllä olevan väitteen osoittamalla, kuinka tärkeitä sovelluksen tarjoamat ominaisuudet ovat.

Yleisesti ottaen voidaan todeta, että 360 Norton on monipuolinen ja kaiken kattava turvallisuuteen panostava tuote. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa mahtavan suojan haittaohjelmia vastaan. Se tekee tästä virustorjuntaohjelmasta yhden tärkeimmistä turvallisuutta parantavista apuvälineistä, jonka jokainen tarvitsee tietokoneelleen.

Kun hankit Norton 360 Antivirus -virustorjuntaohjelman, varmistat samalla, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa. Ohjelma tarkkailee pimeitä sivustoja mahdollisten yksityisten tietojen varalta. Voimme siis tähän arvosteluun pohjautuen suositella ehdottomasti Antivirus Norton 360 -ohjelman hankkimista. Kiitos, kun luit arvostelun loppuun.

Norton 360 Antivirus
8.9 Pisteet
Norton 360 Antivirus

Virustorjuntaohjelma, joka auttaa suojaamaan laitteet viruksilta ja haittaohjelmilta. Helppo tapa pitää yksityisyys suojattuna.

Yksityisyys ja turvallisuus
10
Ominaisuudet
9.4
Tuki
9.2
Hinta-laatusuhde
9.1
Helppokäyttöisyys
9.5
Etuja
 • Tehokas suoja haittaohjelmia ja viruksia vastaan
 • Pilvitallennustila
 • Dark Web yksityisyyden suojaus
 • Sisäänrakennettu VPN
 • Lapsilukko
 • Salasanojen hallinta
Haitat
 • Ei ilmaisversiota
 • Kallis ilman alennusta
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi