NordVPN kokemuksia 2024

nordvpn

Esittelemme tässä artikkelissa NordVPN kokemuksia 2024 ja selvitämme, onko kyseessä hyvä VPN-palvelu sekä mitä ominaisuuksia se tarjoaa käyttäjille. Etsitkö toimivaa ja laadukasta tapaa suojata laitteesi hakkereilta sekä muilta kolmansilta osapuolilta?

Suosittelemme siinä tapauksessa jatkamaan lukemista, niin kerromme miten tämä VPN voi auttaa.

Hanki tästä
Kokeile NordVPN edullisinta VPN:ää - Saat jopa 65%

Haluatko laadukkaan ja nopean VPN-palvelun? Hanki tästä edulliseen vuosihintaan ja säästä jopa 68% ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Mikä on NordVPN?

Selvitetään NordVPN kokemuksia lisää itse palvelun lyhyen esittelyn jälkeen. Tämä VPN julkaistiin noin 10 vuotta sitten vuonna 2012 ja se on edelleen yksi suosituimmista VPN-palveluista käyttäjien keskuudessa. Se on panostanut erityisesti kyberturvallisuuteen ja on siinä alansa huippuja.

Nord VPN on Panaman toimivallan alainen ja sillä on toimistoja Panaman lisäksi myös Liettuassa, Isossa-Britanniassa sekä Alankomaissa. Sillä on nykyään yli 5 601 palvelinta 60 eri maassa. Tämä on huikea määrä palvelimia ja tekee siten palvelusta nopeamman.

VPN NordVPN -palvelua voidaan käyttää useimmilla laitteilla, kuten  Windows, macOS, Linux, Android, iOS. VPN-palvelun lisäksi ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa P2P-vertaisverkko ja Tor-verkko anonyymiin torrenttien lataamiseen. Se skannaa myös pimeän verkon käyttäjien mahdollisten tietovuotojen varalta ilmoittaen tuloksista aina reaaliajassa. Näin pysyt aina suojattuna myös tietovuodoilta.

Tämä VPN on myös voittanut lukuisia palkintoja turvallisimman ja luotettavimman VPN-palvelun sarjassa.

NordVPN hinta: hinta ja tilausvaihtoehdot

Mikä on tämän VPN-palvelun hinta? Se riippuu täysin siitä, oletko valmis hankkimaan palvelun pidemmäksi aikaa vai haluatko vain kuukausitilauksen. Kuukauden pituinen tilaus on kaikista kallein vaihtoehto, mutta sen hyvä puoli on se, että käyttäjän ei tarvitse sitoutua kauemmaksi aikaa. Vuoden ja kahden vuoden pituiset tilausvaihtoehdot ovat luonnollisesti edullisempia tarjouksia, koska kuukausihinta pienenee huomattavasti. Tarkista VPNNord tilausvaihtoehdot alta ja valitse omasi.

NordVPN hinta

2 vuoden sopimus

Saat NordVPN Suomi -palvelun hintaan 10,49 euroa kuukaudessa, kun valitset vain yhden kuukauden veloituksen. Jos valitset vuoden tilauksen, on hinta 3,93 euroa kuukaudessa ja jos valitset kahden vuoden tilauksen, tulee hinnaksi 3,3 euroa kuukaudessa. Saat kahden vuoden tilaukseen kolme kuukautta ilmaiseksi, eli säästät 65 % normaaliin hintaan verrattuna.

Kun olet tehnyt valintasi tilauksen keston suhteen, voit valita myös kolmen eri paketin välillä sen mukaan, mitä kaikkia ominaisuuksia tarvitset. Vaihtoehdot ovat Standard, Plus ja Complete.

  • Standard sisältää korkealaatuisen ja nopean VPN-palvelun, haittaohjelmilta suojautumisen, jäljityksen torjunnan sekä mainosten eston.
  • Plus sisältää kaikki samat ominaisuudet, mutta lisäksi salasanojen hallintaohjelman sekä Nordpassin tietovuotojen skannauksen. Voit lukea lisää Nordpass-ohjelmasta tästä artikkelista.
  • Complete puolestaan sisältää kaikki yllä mainitut ominaisuudet sekä 1 Gt salatun NordLockerin pilvitallennustilan.

Voit käyttää Nord VPN:ää jopa 6 eri laitteella, eli sinun ei tarvitse ostaa erillistä tilausta vaikka puhelimeen ja tietokoneeseen. Maksutapoja on useita, joten voit valita kortin, kryptovaluutan tai jopa Amazon, Google tai Apple Payn.

NordVPN tarjous

Hanki VPNNord jo tänään alennettuun hintaan. Saat 30 päivän tyytyväisyystakuun, eli jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahat takaisin kuukauden kokeilujakson aikana, niin opit lisää aiheesta tässä. Hyödynnä alennuskoodi jo tänään!

Hanki erikoistarjous nyt

Yhteenvetotaulukko

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
 Kirjautuminen usealla laitteella 6 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 60+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Linux, Android, iOS
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 5 601+

Nord VPN -palvelun käyttö

Netflix

Mihin kaikkeen NordVPN kokemuksia voikaan hyödyntää? Tämä VPN on erinomainen apu suojauksen lisäksi myös vaikka Netflixin tai muiden suoratoistopalveluiden katsomiseen.

Voit nimittäin katsoa muiden maiden Netflixiä ja siten nauttia laajemmasta tarjonnasta, kuin mitä vastaava suomalainen palvelu tarjoaa. Amerikkalainen Netflix-palvelu on pullollaan elokuvia ja sarjauutuuksia, joten sen testaaminen kannattaa. Kokeile myös Amazon Primea ja Hulua, jos haluat uutta mielenkiintoista katsottavaa.

Torrent

Voit myös hyödyntää Nord VPN -palvelua torrenttien lataamiseen. Keräsimme Tämä VPN kokemuksia torrenttien suhteen ja voimme todeta palvelun toimivan. Torrenttien lataaminen sujuu nopeasti ja täysin anonyymisti P2P-vertaisverkon avulla.

Voit valita lukuisista eri palvelimista parhaan juuri tähän tarkoitukseen sopivan palvelimen Nord VPN -sovelluksen suosittelemana.

Videopelit

Entä pelaaminen? Tarvitset nopean yhteyden, jotta pelaaminen ei kärsi. Tämä VPN testit osoittivat, että nopeus pysyy vakaana vaikka käyttäisitkin palvelimia ruuhka-aikaan. Tämä johtuu siitä, että palvelimia on niin paljon ympäri maailmaa. Pelaaminen ei siis pätki, vaan kuva latautuu ilman viiveitä.

Kiina

Testasimme myös, kuinka tämä VPN palvelu suoriutui Kiinassa ja sen pitäisi edelleen toimia kyseisessä maassa. Maan hallituksella on kuitenkin tapana päivittää palomuureja jatkuvasti ja näin ollen VPN-palveluiden ei ole aina helppoa pysyä mukana muutoksissa, mutta kokemuksia uskoen VPNNord on suhteellisen luotettava palvelu myös tähän tarkoitukseen.

Ominaisuudet

Selvitetään seuraavaksi millaisia kokemuksia meillä on Nord VPN:n ominaisuuksien suhteen. Alla näet listattuna tärkeimpiä ominaisuuksia, joita tämä VPN sisältää.

nordvpn kokemuksia

Lokitietojen kerääminen

NordVPN ei kerää lokitietoja käyttäjistä. Koska palvelu on rekisteröity Panamaan, tarkoittaa se sitä, ettei se kuulu suurten valtioiden valvontaliittoon. Tämä tarjoaa paremman yksityisyydensuojan käyttäjille. Panaman lakien mukaan käyttäjistä ei tarvitse myöskään kerätä tietoja, joten Nord VPN voi todella noudattaa lokitietojen keräämättä jättämistä.

Koska Panaman lainsäädäntö ei ole aivan yhtä tiukkaa kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa tai Euroopassa, pysyy käyttäjien yksityisyys hyvin suojattuna, sillä tietoja ei ole pakko säilyttää tai kerätä.

Peitetyt palvelimet

Voit ohittaa verkon asettamat rajoitukset jopa äärimmäisissä tilanteissa peitettyjen palvelinten avulla. Ne ovat erityisiä VPN-palvelimia, joiden tarkoituksena on piilottaa tieto siitä, että käytät VPN-palvelua. Siten käyttämäsi verkkoliikenne voidaan reitittää uudelleen.

Peitetty palvelin siis muuttaa tiedonsiirtopakettia. Netin palveluntarjoaja ei kykene päättelemään sinun käyttävän VPN-palvelua sen mukaan, miltä tiedonsiirtosi näyttää. Pystyt kiertämään VPN-palveluita estävät palomuurit helposti jopa kaikkein vaikeimmissa paikoissa.

Jaettu tunnelointi

Jaettu tunnelointi (split tunneling) tarjoaa nopeamman ja paremman yhteyden tietyille sovelluksille tai sivustoille, joiden käyttö VPN-palvelun avulla ei onnistu, kuten esimerkiksi verkkopankki. Samalla voit kuitenkin pitää VPN:n päällä ja varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojattuna, kun käytät muuta sivustoa ilman VPN:ää.

Verkkoliikenteesi ohjautuu siis kahden eri reitin kautta. Toinen reitti kulkee salatun tunnelin läpi ja toinen on yhteydessä suoraan verkkoon. Voit itse päättää, mitkä sovellukset ja sivustot kulkevat suoraan ilman VPN:n tuomaa salausta ja vaihtaa asetuksia koska tahansa.

Double VPN

Double VPN tuo tuplasti enemmän turvallisuutta ja yksityisyyttä, sillä tiedot salataan kahdesti. Kyseessä on hyvin edistyksellinen turvallisuutta parantava ominaisuus, joka reitittää tiedon kahden palvelimen kautta yhden sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että verkossa tekemäsi toimet piilotetaan kahden palvelimen taakse ja näin ollen turvallisuus paranee tuplasti.

Suojaudu kyberrikollisilta sekä jäljitykseltä Double VPN -ominaisuuden avulla varsinkin jos työskentelet toimittajana tai haluat välttyä hallituksen seurannalta. Double VPN ei välttämättä ole tarpeellinen päivittäiseen tavalliseen netin selaamiseen tai jos haluat Nord VPN -palvelun toimivan täydellä nopeudella.

Salaus

Suojaa kaikki henkilöhtaiset tietosi VPN:n salauksen avulla. Tietosi kulkevat salatun tunnelin kautta eivätkä kolmannet osapuolet pysty lukemaan sitä. Kun käytät nettiä, on tärkeää käyttää myös nykyaikaista salausta.

Nord VPN -palvelun turvallisuus on huippuluokkaa, sillä se on päivittänyt palvelunsa hiljattain NordLynx-protokollaan. Saat siis WireGuardin ja kaksoisNATin takaaman suojauksen ja nopeuden. Salauksena käytetään tyypillistä 256-bittistä AES-salausta. Nord VPN läpäisi myös kaikki tekemämme vuototestit. Palvelun turvallisuuden takana ovat asiantuntevat tietotekniikan ammattilaiset, joten voit luottaa sen tehokkuuteen.

Onion Over VPN

Tai toiselta nimeltä sipulireititin, jonka avulla voit suojata yksityisyyttäsi entisestään. Kyseessä on VPNNord -palvelulle erityinen ominaisuus, joka tarjoaa Tor-selaimen tuomat hyödyt. Sipulireititin sisältää useita eri tasoja, joiden kautta salaus tapahtuu. Siten verkkoliikenteen alkulähdettä on vaikea tunnistaa.

Mikäli käytät verkkoa vain päivittäiseen tavalliseen selailuun, ei tämä ominaisuus välttämättä ole tarpeellinen. Nord VPN -palvelu itsessään tuo jo tarvittavan suojan käyttäjälle. Mutta jos tarvitset nettiä johonkin yksityisempään tarkoitukseen, suosittelemme testaamaan Onion Over VPN -ominaisuutta.

NordVPN sovellus

Omistettu IP-osoite

Voit halutessasi hankkia itsellesi omistetun IP-osoitteen, joka on nimensä mukaisesti ainoastaan sinun omassa käytössä. Kukaan muu ei voi käyttää tätä IP-osoitetta. Tavallisesti IP-osoitteet nimittäin jaetaan muiden käyttäjien kanssa.

Voit hyödyntää tätä ominaisuutta esimerkiksi turvallisten verkkomaksujen suorittamiseen tai CAPTCHA-tunnistautumisen välttämiseen. Et siis joudu jatkuvasti todistamaan, että et ole robotti. Pidä mainettasi yllä verkossa ja suojaa verkkoturvallisuutesi hankkimalla VPNNord -palvelun kautta sinulle omistettu IP-osoite.

NAT-palomuuri

Mikä on palomuuri? Palomuuri säätää tiedonsiirtoa paikallisen verkoston ja laajemman verkon välillä. Mikäli jokin tiedoista ei täsmää, ei se pääse palomuurin läpi vahingoittamaan järjestelmääsi.

VPNNord -palvelun sisältämä NAT-palomuuri suojaa yksityisiä verkkoja. Verkkoliikenne pääsee sen läpi ainoastaan, jos sinä olet pyytänyt sitä. Näin ollen voit suojata henkilöllisyyttäsi verkossa. Se ohjaa liikennettä kumpaankin suuntaan.

NordLynx

NordLynx on VPNNord -palvelun kehittämä uudenaikainen tapa suojata laitetta VPN-teknologian avulla. Se auttaa VPN:n palvelimia toimimaan paremmin ja nopeammin. Samalla se huolehtii käyttäjän täydellisestä yksityisyydestä VPN-palvelua käytettäessä. NordLynx nimittäin salaa käyttäjän tiedot niiden kulkiessa VPN-palvelimelle ja sieltä takaisin.

NordLynx on rakennettu WireGuard-protokollan ympärille ja se estää muita tarkkailemasta, mitä teet netissä. Tämän uudenlaisen protokollan avulla saat supernopean ja salatun nettiyhteyden. Se on paljon suoraviivaisempi kuin vanhemmat protokollat. Käytä sitä vaikka nettipelien pelaamiseen ilman katkoja.

Meshnet

Tämän ominaisuuden avulla voit yhdistää verkon mihin tahansa laitteeseen salatun tunnelin kautta. Laite voi olla missä tahansa päin maailmaa tahansa ja tämä erottaakin sen VPN-palvelusta. Mikäli harrastat videopelejä netissä tai jaat paljon tiedostoja, on Meshnet erinomainen apuväline näihin tarkoituksiin. Saat myös helposti yhteyden etälaitteilla oleviin tiedostoihin.

Tämän ominaisuuden avulla voit myös jakaa oman IP-osoitteen etälaitteen kanssa, jolloin kummassakin on sama IP. Voit käyttää Meshnet-ominaisuutta 10 omalla laitteella ja 50 etälaitteella, eli siis yhteensä jopa 60 eri laitteella.

Kill Switch

Kill Switch on nimensä mukaisesti hätäkatkaisin, joka estää netin käytön, mikäli VPN sattuu menemään vahingossa pois päältä. Kyseessä on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Näin voit varmistua siitä, että kaikki yksityiset tietosi pysyvät yhä salassa, vaikka VPN ei olisikaan enää päällä.

Kun VPN on jälleen päällä, voit jatkaa verkkoyhteyden muodostamista ja netin selaamista normaaliin tapaan. Varmista asetuksissa, että Kill Switch on käytössä. Se ei vaikuta yhteyden nopeuteen tai laatuun, mutta turvaa selustasi.

Tämän ominaisuuden avulla voit siis selata nettiä huoletta ilman pelkoa yhteyskatkojen aiheuttamista vuodoista, kun muistat laittaa Kill Switch -ominaisuuden päälle. VPNNord sisältää myös erillisen tietyille sovelluksille tarkoitetun Kill Switch -ominaisuuden.

Haittaohjelmilta suojautuminen

Se neutraloi kyberuhat ennen kuin ne voivat tehdä todellista vahinkoa laitteellesi. Uhkasuojaus tekee selaamisestasi turvallisempaa ja sujuvampaa. Se auttaa sinua tunnistamaan haittaohjelmien sisältämät tiedostot, estää sinua pääsemästä haitallisille verkkosivustoille ja estää jäljittäjät ja tunkeilevat mainokset paikan päällä.

nord vpn kokemuksia

Mainosten torjunta

VPNNord kykenee torjumaan mainoksia omalla CyberSec-toiminnollaan. Voit ottaa sen helposti käyttöön ja huomasimme NordVPN kokemuksia testatessa, että tämä toiminto todella toimii. Voit selata nettiä täysin mainoksetta, mikä on mahtavaa, sillä niiden latautuminen voi hidastaa paljon netin käyttöä.

Jäljityksen torjunta

Se estää jäljittäjät, kun vaeltelet Internetiä. Näiden turvallisuusominaisuuksien ja erinomaisen salauksen ansiosta käyttäjästä tulee täysin anonyymi netissä ja jäljittäminen on vaikeaa. Tietosi reititetään kahden eri VPN-palvelimen kautta ja se parantaa suojausta.

NordVPN-palvelun erityiset palvelut

Tässä osiossa haluamme mainita VPNNord -paketissa tulevat erityiset palvelut. Tutustu niihin lisää alla.

Jäljityksen torjunta ja mainosten esto

Häiritsevätkö mainokset ja ponnahdusikkunat verkon selaamista? Tiedämme tunteen. VPNNord on kuitenkin ratkaissut tämän tarjoamalla kaikkiin paketteihin mahdollisuuden torjua jäljitystä sekä estää mainoksia. Pääset siis eroon rasittavista ponnahdusikkunoista ja bannereista.

Mitä tulee jäljityksen torjuntaan, eivät muut kolmannet osapuolet pääse tarkkailemaan toimiasi netissä. Netin käytöstä ja selaamisesta tulee siten turvallisempaa ja nopeampaa ilman mainoksia. Palvelu on saatavilla kaikkiin paketteihin.

Eri laitteiden välinen salasanojen hallinta NordPass-ohjelmalla

Mikäli käytät useita eri laitteita, on tämä hyödyllinen palvelu, sillä voit synkronoida ja varmuuskopioida salasanat kaikkien laitteiden välillä. Synkronointi tapahtuu automaattisesti ja sinulla on aina pääsy salasanoihin salatun holvin kautta. Saat yhteyden salasanoihin sekä selaimen että sovelluksen kautta käytettäville tileille.

Oletko huono muistamaan salasanoja jokaiselle eri tilille? VPNNord -palvelun eri laitteiden välisen salasanojen hallintaohjelman avulla siitä ei tarvitse enää huolehtia. Palvelu on saatavilla Plus- ja Complete-paketteihin.

NordPassin sisäänrakennettu tietovuotojen skannaus

Varmista tämän palvelun avulla, ettei tietovuotoa ole päässyt tapahtumaan. Ethän halua, että salasanasi tai pankkikortin tiedot leviävät nettiin. NordPassin sisäänrakennettu tietovuotojen skannaus tapahtuu asetusten kautta, josta voit aloittaa skannauksen. Sen avulla voit myös tarkistaa, milloin mahdollinen vuoto on tapahtunut ja mitä tietoa on levinnyt.

Mikäli salasanoja on vuotanut nettiin, on niiden vaihtaminen ensisijaisen tärkeää. Jos kyseessä ovat kuitenkin pankkitiedot, tarkista kaikki epäilyttävä toiminta tilillä ja tarpeen mukaan jäädytä tili ilmoittamalla asiasta pankkiin. Palvelu on saatavilla Plus- ja Complete-paketteihin.

1 Gt NordLockerin salattua pilvitallennustilaa

Jos sinulla on paljon tiedostoja, jotka haluaisit pitää varmassa tallessa, suosittelemme hankkimaan Complete-paketin, johon kuuluu myös 1 Gt NordLockerin salattua pilvitallennustilaa. Se voi nimittäin tulla suhteessa halvemmaksi kuin erillisen pilvitallennustilan hankkiminen. Voit tallentaa kuvia, tiedostoja tai muita tärkeitä muistoja pilveen ja ne ovat aina käytettävissä.

Pilvitallennustilan käyttäminen on vaivatonta ja nopeaa. Se onnistuu laitteella kuin laitteella. Palvelu on saatavilla ainoastaan Complete-pakettiin.

NordVPN kokemuksia: Windows ja asetus

Jos käytät Windows-laitetta, sopii palvelun sovellus siihen erinomaisesti. Voit ladata sovelluksen NordVPN:n nettisivuilta. Asentaminen on helppoa ja nopeaa. Seuraa vain asennuksen aikana näytölle ilmestyviä ohjeita. Kun olet saanut sovelluksen asennettua Windows-laitteelle, voit määritellä VPN:n omat asetukset.

Suosittelemme varmistamaan, että Kill Switch on aina päällä, jotta yhteys nettiin voidaan tarvittaessa katkaista automaattisesti. Näin varmistat pysyvän suojauksen tilanteessa kuin tilanteessa.

nordvpn

Voit ottaa useimmat asetukset käyttöön tai poistaa käytöstä vain yhdellä klikkauksella. Mikäli olet hieman edistyneempi VPN:n käyttäjä, voit käyttää myös muita asetuksia, joiden kautta voit esimerkiksi mukauttaa DNS-osoitetta tai vaihtaa protokollien välillä. Aloittelijoita suosittelemme pysymään yksinkertaisemmissa toiminnoissa.

Windowsin sovellus on kaiken kaikkiaan käyttäjäystävällinen ja voit vaihtaa palvelinten välillä helposti ilman ongelmia. Se sopii erinomaisesti aloitteleville käyttäjille.

Hanki erikoistarjous nyt

NordVPN kokemuksia muilla laitteilla

VPN toimii Windowsin lisäksi myös muilla käyttöjärjestelmillä, kuten Windows, macOS, Linux, Android, iOS. Se on myös saatavilla Android- ja iOS-mobiililaitteille. Voit käyttää yhtä tiliä jopa kuudella eri laitteella samaan aikaan. Näin voit taata koko perheen laitteiden olevan turvassa netin vaaroilta eikä sinun tarvitse hankkia kuin vain yksi tilaus.

Mikäli haluat vielä paremman hyödyn ja käyttää VPN-palvelua rajattomalla määrällä laitteita, voit asentaa VPNNord -palvelun suoraan reitittimeen. Se turvaa jokaisen laitteen, joka käyttää kyseistä verkkoa. Tämä on mahtava tapa hyödyntää VPN-tilaus, jotta sinun ei tarvitse maksaa palvelusta kaikilla laitteilla erikseen.

Sovelluksen käyttö ei eronnut paljon Windowsista ja siitä iso plussa palvelulle. Ei ole kiva, jos joutuu opettelemaan eri sovellusten käyttöä, jos omistat esimerkiksi Mac- ja Windows-laitteet. Ei ole väliä, mitä käyttöjärjestelmää käytät, VPNNord toimii odotetulla tavalla.

Hanki erikoistarjous nyt

Testitulokset

Jotta NordVPN arvostelu olisi täydellinen, testasimme erikseen palvelun nopeuden ja DNS-vuodot. Tarkista tulokset alta.

Nopeus

Jos VPN on hidas ja sivujen lataamisessa kestää pitkään, on se todella turhauttavaa. Suoratoistopalveluiden estojen kiertäminen ei paljon auta, jos VPN toimii hitaasti. Teimme siis pari erilaista nopeustestiä. Testasimme ensin nopeuden ilman VPN-yhteyttä. Tämän jälkeen teimme saman testin VPN-yhteyden ollessa päällä. Latausnopeudessa ei tapahtunut merkittävää muutosta. Nopeus säilyi hyvänä paikallisten palvelinten lisäksi myös pidemmillä välimatkoilla.

nord vpn

DNS-vuodot ja torrentit

Palvelu sisältää DNS-vuotosuojan ja testasimme sitä tarkoituksen mukaisella sivustolla. Voimme iloksemme antaa NordVPN kokemuksia, jossa palvelu läpäisi kaikki testitulokset. P2P-vertaisverkon ansiosta voit käyttää VPN:ää myös turvalliseen torrenttien lataamiseen.

Voit myös käyttää erillistä proxya, joka takaa entistä nopeamman yhteyden. Sen suojaus ei kuitenkaan ole täysin salattu, mutta riittää hyvin torrenttien peruskäyttäjille.

Hanki erikoistarjous nyt

Asiakaspalvelu

NordVPN kokemuksia selvittäessä on tärkeää kiinnittää huomiota myös asiakaspalvelun laatuun. Se on hyvä tapa nähdä, kuinka palvelu pitää huolta käyttäjistään. Tämä VPN tarjoaakin asiakkaille mahdollisuuden ympäri vuorokauden saatavilla olevaan live chattiin sekä verkkosivuilla olevan tukipyyntölomakkeen, jonka asiakas voi täyttää.

Suosittelemme myös tutustumaan usein kysyttyjen kysymyksien osioon sekä tukisivustoon. Voit tarkistaa, mikäli joku toinen on jo ehtinyt kysyä saman kysymyksen ja saat sitten vastauksen nopeasti.

Teimme muutaman testikysymyksen ja asiakaspalvelu oli hyvin osaavaa ja ystävällistä. Jos tarvitset pikaista apua, voit olla yhteydessä live chatin kautta, mutta jos ongelma tuntuu haasteellisemmalta, on varmasti parempi olla suoraan sähköpostitse yhteydessä. Silloin asiakaspalvelun on helpompi auttaa.

Tässä vielä linkki VPN-palvelun asiakastukeen.

nordvpn kokemuksia

NordVPN kokemuksia vs kilpailevat VPN-palvelut

Halusimme myös vertailla NordVPN:n pahimpia kilpailijoita keskenään, jotta lukijat saisivat paremman kokonaisvaltaisen kuvan. VPN-palveluita on nimittäin tarjolla runsaasti ja kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Alla näet kaksi eri VPN-palvelua ja kuinka ne pärjäävät NordVPN kokemuksia vastaan.

NordVPN vs ExpressVPN

ExpressVPN on päässyt arvostelujemme ykkössijalle ja on siellä edelleen. Se tarjoaa parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen ja on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen palvelu.

ExpressVPN päihittää Nord VPN:n sekä nopeudessa että palvelinten määrässä. Se tarjoaa myös paremman ja vakaamman tietoturvan käyttäjille. ExpressVPN suoriutuu myös nopeammin torrenttien lataamisesta, sillä sen koko verkko on yhteensopiva P2P-vertaisverkon kanssa.

Näin ollen torrenttien lataamisesta tulee huomattavasti helpompaa, kun sopivaa palvelinta ei tarvitse erikseen etsiä. ExpressVPN onnistuu myös kiertämään Kiinan ja Venäjän asettaman sensuurin, jotta voit käyttää nettiä vapaasti kyseisissä maissa ja palvelu pitää tämän ominaisuuden aina päivitettynä.

Lue lisää ExpressVPN-palvelusta tästä artikkelista.

NordVPN vs AtlasVPN

Toinen hyvä vaihtoehto VPN-yhteyden käyttämiseen on hankkia AtlasVPN. Kyseessä on suhteellisen uusi palvelu, joka on kuitenkin osoittautunut varteenotettavaksi kilpailijaksi. Voit käyttää sen ilmaista tai maksullista versiota, mikä on hyvä etu joillekin käyttäjille.

Ilmainen versio ei kuitenkaan sisällä kaikkia ominaisuuksia, joten enemmän ominaisuuksia tarvitsevat käyttäjät tulevat pettymään ilmaiseen versioon. AtlasVPN on hieman Nord VPN:ää edullisempi, mutta sen palvelinten määrä on rajoitettu eikä yhteysnopeus ole siitä syystä läheskään samaa luokkaa.

Lue lisää AtlasVPN-palvelusta tästä artikkelista.

Yhteenveto

On aika tehdä yhteenveto, johon olemme koonneet NordVPN kokemuksia. Tekemämme arvostelun mukaan ja Nord VPN kokemuksia pohtien, voimme ehdottomasti suositella kyseisen palvelun käyttöä. VPN on panostanut merkittävästi yksityisyyden suojaamiseen ja sen kyllä näkee. Palvelun hinta on hieman kalliimpi varsinkin kuukausittain, mutta vuosittaiset tilaukset ovat suhteellisen edullisia.

Mikäli hankit kahden vuoden Complete-tilauksen, saat jäljityksen torjunnan ja mainosten eston, NordPassin salasanojen hallintaohjelman, NordPassin tietovuodot skannaavan ohjelman sekä 1 Gt NordLockerin salattua pilvitallennustilaa.

Palvelu toimii niin mobiililaitteella kuin myös tietokoneella ja jopa reitittimessä. Voit käyttää tilausta samaan aikaan kuudella eri laitteella. Sovelluksen asentaminen sujuu nopeasti ja sen käyttäminen on helppoa.

Kun vertailemme kokemuksia, sisältää se kaikki välttämättömät ominaisuudet torrenttien lataamiseen, suoratoistopalveluiden maakohtaisten estojen kiertämiseen, pelaamiseen sekä tiettyjen valtioiden asettaman sensuurin kiertämiseen.

Hanki omakohtaisia NordVPN kokemuksia ja testaa palvelua 30 päivän ajan ilman sitoutumista. Jos et halua jatkaa palvelun käyttämistä, voit pyytää rahat takaisin asiantuntevasta asiakaspalvelusta, joka tarjoaa tukea live chatin kautta ympäri vuorokauden. Kiitos, kun luit NordVPN kokemuksia artikkelista! Toivomme siitä olevan apua VPN:n hankkimisen suhteen.

NordVPN
NordVPN on uusi tulokas VPN maailmaan, mutta älä anna iän johtaa harhaan, koska se on kasvanut nopeasti vuodesta 2012 lähtien. Yhtiö sijaitsee Panamassa, joka tarjoaa täydellisen palvelun eikä siellä ole lakia tiedon säilyttämiselle. NordVPN yhdistää nolla-toimintaloki VPN:n korkealla nopeudella ja maksimaalisella turvalla. Sen vuoksi se on yksi parhaista ratkaisuista nettisensuuria ja valtiollista valvontaa vastaan. Lue NordVPN:n koko arvostelu alla.
8.5 Pisteet
NordVPN kokemuksia

Yksityisyys ja turvallisuus
10
Piirteet
9
Nopeus ja suorituskyky
9.5
Vastinetta rahalle
9
Helppous
9.5
Etuja
  • Navigointipalvelin TOR
  • Sisältää HTTP-välityspalvelimen
  • Palvelin DoubleVPN
  • Nopea yhteys
Haitat
  • Yhteys PPTP / L2TP-konfiguraatiolla manuaalisesti
  • Kuukausimaksu on liian kallis
Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi