Paras Arvo

NordVPN -arvostelu 2022

nordvpn review

NordVPN on uusi tulokas VPN maailmaan, mutta älä anna iän johtaa harhaan, koska se on kasvanut nopeasti vuodesta 2012 lähtien. Yhtiö sijaitsee Panamassa, joka tarjoaa täydellisen palvelun eikä siellä ole lakia tiedon säilyttämiselle. NordVPN yhdistää nolla-toimintaloki VPN:n korkealla nopeudella ja maksimaalisella turvalla. Sen vuoksi se on yksi parhaista ratkaisuista nettisensuuria ja valtiollista valvontaa vastaan. Lue NordVPN:n koko arvostelu alla.

NordVPN on ekspertti yksityisyydessä ja tietoturvassa

Ensinnäkin NordVPN:n päämäärä on ohittaa nettisensuuri, sisällön hallinta ja hallituksen valvonta. Sen vuoksi heidän VPN palvelut tarjoavat kaikki tarpeelliset toiminnallisuudet sinun Internet -yksityisyyden ja turvan suojaamiseksi.

Nordvpn elämäntapa

Mutta ei tässä ole kaikki! Todellakin heidän laaja verkko (yli 900 palvelinta maailmanlaajuisesti) on niin nopea kuin vain voi olla, jolloin voit poistaa suoratoistopalvelun sisällöltä estot ja katsoa amerikkalaista Netflixiä ilman puskurointia. Lisäksi jos pidät tiedostojen jakamisesta torrentin kautta, voit luottaa siihen, NordVPN suojaa sinun nimettömyyttäsi. Heidän palvelunsa on todellakin torrent -ystävällinen ja eikä pidä toimintalokeja.

Seuraavassa taulukossa ovat muutamat syyt, jonka vuoksi NordVPN on yksi markkinoiden parhaista VPN:stä tänä päivänä.

NordVPN:n hinnat

nordvpn hinta

Yhteenveto NordVPN:n ominaisuuksista

OMINAISUUSARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
 Kirjautuminen usealla laitteella6 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot59+
 Tuetut käyttöjärjestelmätWindows, macOS, Linux, Android, iOS
 Rahat takaisin takuu?30 Päivää
 ProtokollatWireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
 ViestintätiedotRajoittamaton
 SalausMilitary AES 256 bits
 IP-osoitteetEi julkistettu
Palvelimet5 435+

VyprVPN:n tärkeimmät ominaisuudet

Ultra Fast TV streaming ja online-pelaamista varten

NordVPN Discount

Toimintalokit ja NAT -palomuuri

Internet -yksityisyys on oikeus, jonka yhtiöt ja hallitukset tahtovat joskus unohtaa. Joten sinun pitää varmistaa, että sinun VPN -toimittajasi on ajan tasalla kanssasi. Onneksi NordVPN:n päämäärä on suojata Internet -yksityisyyttäsi tallentamatta mitään toimintalokeja. Tämä toimintalokien nollatoleranssipolitiikka takaa sen, että sinun tietosi ovat turvassa, koska ne eivät sijaitse heidän omilla palvelimillaan!

Tämä lisäksi NordVPN palvelimilla on NAT -palomuuri, joka toimii yksinkertaisena mutta tehokkaana palomuurina estämällä kaiken ei-toivotun liikenteen. Tämän vuoksi sinä olet suojattu hakkereilta, jotka käyttävät eri tekniikoita haittaohjelmien levittämiseen koneellesi.

Dedikoitu IP (lisämaksusta)

Jos pääsy tiettyihin verkkoihin, tietokantoihin tai palvelimiin vaatii staattisen IP osoitteen, voit tätä varten hankkia oman dedikoidun IP -osoitteen. Tästä ominaisuudesta sinun kuitenkin pitää maksaa lisämaksu. Dedikoidut IP -osoitteet ovat tarjolla Yhdysvalloissa, Saksassa, Yhdistyneissä Kuningaskunnissa ja Hollannissa.

Onion over VPN

Tämän tyyppisellä yhteydellä NordVPN ensin salaa sinun datan yhdellä heidän palvelimellaan ja lähettää salatun datan eteenpäin TOR -verkkojen kautta. Lopuksi sinun data tulee internettiin TOR -ulostulosolmun kautta. Tämän vuoksi käyttämäsi laitteesi jäljittäminen on käytännöllisesti mahdotonta.

Lopuksi tämä on erinomainen ratkaisu anonyymiverkkojen selailuun.

Double VPN

NordVPN Review

Kun suurin osa ihmisistä tarvitsevat vain normaalin VPN yhteyden, sinä voit nauttia Double VPN eli kaksinkertaisen VPN:n yhteydestä. Jos tarvitset korkeamman tason datan salausta, tämä erikoisyhteys salaa yhteytesi kahteen kertaan ennalta konfiguroidun multi-hop -verkkoratkaisun avulla. Double VPN ratkaisu sisältää esimerkiksi seuraavia yhdistelmiä US-Kanada, UK-Hollanti ja Taiwan-Hong Kong.

Toiminta Lokitus -politiikka & Torrentin käyttö

NordVPN Review

Ultra nopea TV

Suoratoistopalvelut ovat nykyään erittäin suosittuja. NordVPN tarjoaa sinulle ultra nopeat TV -palvelimet, jotka ovat erityisesti optimoitu nopeimpaan suoratoistoon. Todellakin, yhdistämällä yhteen näistä palvelimista poistat estot geo-rajoitetusta sisällöstä ja katsot HD -videoita.

Näiden palvelimien optimoidun nopeuden avulla voit myös nauttia Xbox:in tai Playstationin pelaamisesta verkossa.

NordVPN Windows client: selkeä käyttöliittymä

Nordvpn arvostelu1

Nordvpn arvostelu2

Muutamia pakollisia asetuksia

Nordvpn arvostelu3

Vähemmän edistyneitä asetuksia

NordVPN asetus

NordVPN Syntyperäinen apps

NordVPN varten Mac

Nordvpn macos

 

Nordvpn mac arvostelu

Nord VPN varten Android

Nordvpn android

NordVPN varten iOS

 

NordVPN
NordVPN on uusi tulokas VPN maailmaan, mutta älä anna iän johtaa harhaan, koska se on kasvanut nopeasti vuodesta 2012 lähtien. Yhtiö sijaitsee Panamassa, joka tarjoaa täydellisen palvelun eikä siellä ole lakia tiedon säilyttämiselle. NordVPN yhdistää nolla-toimintaloki VPN:n korkealla nopeudella ja maksimaalisella turvalla. Sen vuoksi se on yksi parhaista ratkaisuista nettisensuuria ja valtiollista valvontaa vastaan. Lue NordVPN:n koko arvostelu alla.
9.6 kokonaispisteet

Yksityisyys ja turvallisuus
9
Piirteet
8
Nopeus ja suorituskyky
8.5
Vastinetta rahalle
8
Helppous
8.2

Verkkomaailma on hämmästyttävä tila tiedolle, viihteelle ja niin edelleen. Se auttaa yhteyksissä olevia ihmisiä kaikkialla maailmassa, vaihtamaan kulttuuria ja tietämään, mitä kotimme ulkopuolella tapahtuu. Verkkomaailma voi kuitenkin olla niin vaarallinen, jos et ole varovainen. Kokeneena IT-miehenä olen erittäin kiitollinen voidessani jakaa tietoa online-yksityisyydestä, tietoturvasta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

      Jätä kommentti

      PrivacyOnline.fi