Katsoa MotoGP Qatar Airways Grand Prix of Qatar ilmaiseksi netissä 2024

MotoGP lähetykset starttaavat taas maaliskuussa ja kausi kestää marraskuuhun. Kyseessä on yksi moottoriurheilua rakastavien tärkeimmistä tapahtumista. Selvitämme nyt, miten MotoGP näkyy ilmaiseksi. Jatka siis lukemista, mikäli aihe kiinnostaa sinua.

MotoGP ilmaiseksi netissä
Hanki ExpressVPN rahat takaisin -takuulla. Saat 49 % alennuksen ja kolme kuukautta ilmaiseksi, kun hyödynnät tarjouksen heti. Voimassa vain rajoitetun ajan. Katso Qatar Airways Grand Prix of Qatar, joka järjestetään paikassa Losail International Circuit, Qatar, 10 maaliskuun, 2024. Käytä ExpressVPN ilmaista suoratoistoa varten!

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Parhaat striimauspalvelut MotoGP katsomiseen Suomessa

Discovery+

Discovery+ on amerikkalaisen Warner Brosin omistama striimauspalvelu, josta voit katsoa urheilua, sarjoja, dokumentteja ja ruokaohjelmia. Palvelu tarjoaa siis varmasti jokaiselle jotakin. Näet myös MotoGP TV-lähetykset sen kautta ja voit käyttää palvelua useimmilla laitteilla.

Discovery+ on siis näkyvissä myös Suomessa , Discovery Plus Finland tarjoaa katsojilleen suuren määrän laadukkaita sarjoja ja dokumentteja, ja oletkin varmaan jo huomannut, että sen sisältö keskittyy vahvasti myös kotimaisiin sarjoihin ja dokumentteihin.

MotoGP tv lähetykset

Katso MotoGP lähetykset ilmaiseksi ulkomailla 2024

Haluatko katsoa MotoGP lähetykset ilmaiseksi? Se onnistuu parhaiten ulkomaalaisten kanavien kautta. Huomaathan, että niiden katsomista on kuitenkin rajoitettu vain kyseiseen maahan ja kerromme tästä lisää seuraavassa osiossa.

Alla olevien kanavien kautta voit siis katsoa MotoGP ilmaiseksi ulkomailla.

RTL

Luxemburgilainen RTL-kanava: kanavan pääkonttori sijaitsee Saksassa ja se on ollut käytössä Saksassa ilmaiskanavana jo pitkään. Se on suurin yksityinen verkosto Saksassa.

RTBF

Belgialainen RTBF -kanava: kyseinen verkosto sisältää viisi televisiokanavaa sekä lukuisia radiokanavia. Sen pääkonttori on Brysselissä, Belgiassa. Se on myös toiminut jo vuosia palvellen maan katsojia.

ServusTV

Saksalainen ServusTV-kanava: tämä on Itävallan osavaltiossa sijaitseva kanava, joka on Red Bull Media Housen omistama. Se näyttää lukuisia eri urheilutapahtumia, kuten Formulat ja MotoGP.

Trans 7

Indonesialainen Trans 7 -kanava: kyseinen kanava tunnettiin ennen nimellä TV7 ja se on Trans Median omistama ilmaiskanava. Trans 7 perustettiin vuonna 2000 ja se on suuressa suosiossa Indonesiassa.

Muita striimauskanavia

MotoGP TV lähetykset ja suoratoistopalveluiden maantieteelliset estot

Mietit nyt varmaan, että miksi suoratoistopalveluiden katsominen ei ole mahdollista oman maan ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että striimauspalvelu on tehnyt sopimuksen ohjelmien tekijöiden kanssa.

Tämä sopimus perustuu televisio-oikeuksiin ja näin ollen striimauspalvelu on velvollinen asettamaan rajoituksia käyttäjille, jotka yrittävät katsoa ohjelmia, ostetun palvelun maan rajojen ulkopuolella.

Rajoitus tapahtuu IP-osoitteen avulla. Palvelua käyttävän IP-osoite tarkistetaan ja mikäli se sijaitsee jossakin muussa maassa, estetään striimaus. On kuitenkin mahdollista kiertää tämä esto ja katsoa MotoGP TV-lähetykset striimauspalvelun kautta myös ulkomailla.

MotoGP tv-lähetykset

Kuinka tämä onnistuu? Se on helppoa, kun apunasi on laadukas VPN. VPN-palvelua käyttämällä voit valita IP-osoitteen sijainniksi minkä tahansa palvelusta löytyvän maan.

Mitä useampia maita VPN-palvelu sisältää, sitä parempia vaihtoehtoja käyttäjillä tietenkin on eri kanavien suhteen. Kannattaa siis panostaa VPN:ään, jolla on palvelimia ympäri maailmaa.

Tarvitset VPN-palvelun siis vaihtaaksesi IP-osoitetta. Kun IP-osoite on vaihdettu, ei suoratoistopalvelu pysty estämään käyttäjää katsomasta palvelua, sillä sijainti vaikuttaa olevan samassa maassa, josta palvelu on hankittu ja voit katsoa MotoGP lähetykset missä vain.

VPN on erittäin käytännöllinen apuväline turvallisuuden parantamiseen ja sen hankkiminen kannattaa jo muistakin syistä, kun pelkkien maakohtaisten estojen kiertäminen. Mutta palataan VPN:n hyötyihin tarkemmin myöhemmin artikkelissa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Näin katsot MotoGP lähetykset VPN:n avulla

Kuinka voit siis katsoa Moto GP lähetykset ulkomailla? Kuten jo mainitsimme, tarvitset VPN-yhteyden voidaksesi poistaa maakohtaiset rajoitukset, jotka estävät tämä kilpailu katsomisen ilmaiseksi muiden maiden kanavilta.

Nyt kun tiedät, miltä kanavilta MotoGP TV lähetykset näytetään, on tässä vielä tarkemmat ohjeet, joiden avulla voit katsoa MotoGP mistä näkyy kaikki tärkeimmät livelähetykset:

  1. Valitse VPN MotoGP-palveluiden listalta jokin suosittelemistamme VPN-yhteyksistä. ExpressVPN on parhaat arvostelut saanut VPN-palvelu ja siksi suosittelemme sen käyttämistä.
  2. Valitse haluamasi tilaus VPN-palvelun sivuilta, lataa sovellus laitteelle ja noudata asennusohjeita.
  3. Aloita VPN:n käyttö valitsemalla maa, johon haluat yhdistää VPN-palvelun.
  4. Katso MotoGP TV-lähetykset netissä käyttämällä kyseisen maan IP-osoitetta ja TV-kanavaa, jossa suorat lähetykset näytetään. Suosittelemme käyttämään maksullista Discovery+ – suoratoistopalvelua Suomessa, saksalaista ServusTV-ilmaiskanavaa tai luxemburgilaista ilmaista RTL-kanavaa. Huomaathan, että selostus on myös luonnollisesti kyseisen maan kielellä.
  5. Kun olet valinnut haluamasi maan, klikkaa ”Yhdistä”.
  6. Mene selaimella valitsemasi kanavan nettisivuille ja rekisteröidy tarvittaessa. Nyt voit katsoa MotoGP ilmaiseksi netissä ja ilman keskeytyksiä.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivää!

Kokeile VPN-palvelua ilmaiseksi vaikka heti hankkimalla ExpressVPN:n ilmaisen kokeilujakson. Sen avulla voit katsoa MotoGP ilmaiseksi sekä paljon muuta ulkomaalaisten TV-kanavien kautta. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Sen avulla voit testata palvelua kuukauden ajan ja mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä, voit peruuttaa sen helposti olemalla yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun. Syytä tilauksen peruuttamiseen ei kysytä ja saat rahat takaisin noin viiden arkipäivän kuluessa.

Mikäli haluat nähdä MotoGP lähetykset ilmaiseksi netissä, tarvitset laadukkaan VPN-yhteyden, joka pystyy kiertämään TV-kanavien asettamat maakohtaiset rajoitukset.

VPN:n estäminen on striimauspalvelun velvollisuus, joten ilmaiset VPN-yhteydet eivät yleensä kykene rajoitusten kiertämiseen. ExpressVPN on meidän testaama ja parhaat arvostelut saanut MotoGP VPN-yhteys. Olemme siis varmoja, että näet sen avulla MotoGP TV-lähetykset netissä ilman ongelmia.

ExpressVPN:n asiakaspalvelu auttaa mielellään vuorokauden ympäri, mikäli sinulla on kysymyksiä palveluun liittyen tai tarvitset apua yhteyden muodostamisessa. Näin sinulta ei koskaan jää MotoGP TV lähetykset väliin IP-osoitteen toimimattomuuden takia, sillä he osaavat neuvoa mitä IP-osoitetta sinun tulisi vaihtoehtoisesti käyttää.

Ilmaiset VPN-yhteydet latautuvat muutenkin hitaammin kuin maksulliset ja ovat todella epäluotettavia. Ne eivät yleensä pysty myöskään kiertämään TV-kanavien asettamia maakohtaisia rajoituksia, mikä on tässä tapauksessa tietenkin hyvin olennaista, jotta voit katsoa MotoGP TV lähetykset.

Siten et joudu turhautumaan, kun odotettu MotoGP lähetys ei näykään juuri kriittisellä hetkellä. Ethän siis hanki ilmaista VPN-yhteyttä, vaan panostat laadukkaaseen palveluun.

Parhaat VPN-palvelut MotoGP lähetykset katsomiseen

Olemme listanneet alle myös muita hyviä VPN-palveluita, joista voit lukea lisää klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa. Siten voit päättää, mikä on sinulle parhaiten sopiva palvelu sekä valita haluamasi tilauksen nähdäksesi MotoGP live netissä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

MotoGP 2024

Alla hieman lisätietoa vuoden 2024 MotoGP-kisoista.

Kuljettajat

Vuoden 2024 kisoihin osallistuu yksi uusi kuljettaja (Augusto Fernandez) sekä yksi uusi pyörämerkki (Red Bull KTM Ajon Moto2). Edellisen vuoden uusista kuljettajista kahden tie päättyi jo, mutta kolme jatkaa yhä kisojen käyntiä tänä vuonna.

MotoGP Kuljettajat

MotoGP 2024 -kalenteri

Erä Kisa Päivämäärä Rata
1 Grande Prémio de Portugal 23. maaliskuuta Autódromo Internacional do Algarve, Portugali
2 Gran Premio Michelin® de la República Argentina 2. huhtikuuta Termas de Río Hondo, Argentiina
3 Red Bull Grand Prix of The Americas 16. huhtikuuta Circuit of The Americas, Yhdysvallat
4 Gran Premio de España 30. huhtikuuta Circuito de Jerez – Angel Nieto, Espanja
5 SHARK Grand Prix de France 14. toukokuuta Le Mans, Ranska
6 Gran Premio d’Italia Oakley 11. kesäkuuta Autodromo Internazionale del Mugello, Italia
7 Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland 18. kesäkuuta Sachsenring, Saksa
8 Motul TT Assen 25. kesäkuuta TT Circuit Assen, Alankomaat
9 Grand Prix of Kazakhstan 9. heinäkuuta Sokol International Racetrack, Kazakhstan
10 Monster Energy British Grand Prix 6. elokuuta Silverstone Circuit, Iso-Britannia
11 CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich 20. elokuuta Red Bull Ring – Spielberg, Itävalta
12 Gran Premi Monster Energy de Catalunya 3. syyskuuta Circuit de Barcelona-Catalunya, Espanja
13 Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini 10. syyskuuta Misano World Circuit Marco Simoncelli, Italia
14 Grand Prix of India 24. syyskuuta Buddh International Circuit, Intia
15 Motul Grand Prix of Japan 1. lokakuuta Mobility Resort Motegi, Japani
16 Pertamina Grand Prix of Indonesia 15. lokakuuta Mandalika International Street Circuit, Indonesia
17 Animoca Brands Australian Motorcycle Grand Prix 22. lokakuuta Phillip Island, Australia
18 OR Thailand Grand Prix 29. lokakuuta Chang International Circuit, Thaimaa
19 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 20.-22. lokakuuta CIRCUIT OF THE AMERICAS, Yhdysvallat
20 PETRONAS Grand Prix of Malaysia 12. marraskuuta Sepang International Circuit, Malesia
21 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana 26. marraskuuta Circuit Ricardo Tormo, Espanja

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Mihin muuhun VPN-yhteyttä voidaan käyttää?

VPN-yhteyksillä haluttiin alunperin taata turvallisuus ja yksityisyys nettiä selatessa. Niiden kyky salata tiedot ja suojata käyttäjän yksityisyys on edelleen hyödyllinen ominaisuus, mutta VPN-yhteyden hankkimisesta on myös muuta hyötyä.

Sen lisäksi, että näet MotoGP TV lähetykset ilmaiseksi netissä, voit katsella vapaasti myös muita haluamiasi kanavia, joita et Suomessa muuten näkisi rajoitusten takia.

Voit esimerkiksi katsoa amerikkalaista tai brittiläistä Netflixiä, HBO:ta, Amazon Primea tai Hulua nauttien huikeista elokuva- ja sarjauutuuksista ennen muita. Amerikkalaisen Netflixin valikoima on luonnollisesti paljon muita maita parempi ja sen kokeileminen kannattaa.

Mikäli olet kiinnostunut erityisesti autourheilusta, Katso Formula 1 helposti ohjeidemme avulla.

motogp ilmaiseksi

VPN-yhteys takaa myös nopean ja yksityisen nettiyhteyden. Voit katsoa MotoGP TV-lähetykset sekä muita haluamiasi ohjelmia netissä ilman keskeytyksiä tai jatkuvaa nettiyhteyden pätkimistä. Suojaat samalla laitteesi myös viruksilta ja haittaohjelmilta.

Hakkerit eivät pääse käsiksi tietoihin, sillä käytät aina uutta IP-osoitetta. VPN nimittäin antaa käyttäjälle virtuaalisen sijainnin haluamastasi maasta. VPN-yhteydet eivät yleensä tallenna tietoja laitteen ja palvelun välillä, joten pystyt selaamaan nettiä turvallisesti. Näin voit turvata yksityisyytesi jopa omalta netin palveluntarjoajaltasi!

Jos haluat käyttää nettiä julkisilla paikoilla, ei sinun tarvitse olla huolissasi julkisista Wifi-verkoista, kunhan varmistat VPN-palvelun olevan käytössä. Se pitää huolen siitä, että yhteys pysyy salassa ja anonyyminä myös julkisessa verkossa.

Hanki siis ExpressVPN ja katso MotoGP ilmaiseksi missä tahansa sekä suojaudu verkon vaaroilta parantamalla yksityisyyttäsi.

Yhteenveto: katso MotoGP ilmaiseksi

Jotta näet MotoGP TV-lähetykset ulkomailla suomalaisen suoratoistopalvelun kautta tai ilmaiseksi netissä ulkomaalaisten TV-kanavien kautta, tarvitset kunnollisen VPN-palvelun.

VPN-palvelu kiertää maakohtaiset estot tehokkaasti vaihtamalla käyttäjän IP-osoitetta. Selaa verkkoa turvallisesti ja anonyymisti sekä katso MotoGP TV lähetykset ja muita striimauspalveluita niin Suomessa kuin ulkomailla.

Voit katsoa MotoGP TV lähetykset seuraavien ilmaisten ulkomaalaisten kanavien kautta vaihtamalla VPN-palvelimen sijaintia kyseiseen maahan: RTL (Luxemburg), RTBF (Belgia), ServusTV (Itävalta) sekä Trans 7 (Indonesia)

Suomessa näkyvä maksullinen kanava on puolestaan Discovery+ ja jos haluat katsoa MotoGP TV-lähetykset ulkomailla, valitse VPN-palvelun sijainniksi Suomi.

Suosittelemme hankkimaan ExpressVPN:n, joka tarjoaa käyttäjille nopean ja takuuvarman palvelun. Voit kokeilla sitä veloituksetta 30 päivän ajan. Saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen. Säästä nyt 49 % tilaamalla palvelun vuodeksi. Tilaus sisältää myös kolme ilmaista kuukautta, joten hyödynnä tarjous jo tänään ja katso MotoGP ilmaiseksi!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi