Katsoa MotoGP Grande Prémio de Portugal ilmaiseksi netissä 2023

MotoGP lähetykset starttaavat taas maaliskuussa ja kausi kestää marraskuuhun. Kyseessä on yksi moottoriurheilua rakastavien tärkeimmistä tapahtumista. Selvitämme nyt, miten MotoGP näkyvät ilmaiseksi. Jatka siis lukemista, mikäli aihe kiinnostaa sinua.

MotoGP ilmaiseksi netissä
Hanki ExpressVPN rahat takaisin -takuulla. Saat 49 % alennuksen ja kolme kuukautta ilmaiseksi, kun hyödynnät tarjouksen heti. Voimassa vain rajoitetun ajan. Katso Grande Prémio de Portugal, joka järjestetään paikassa Autódromo Internacional do Algarve, Portugal, maaliskuu 27, 2023. Käytä ExpressVPN ilmaista suoratoistoa varten!

Artikkeli päivitetty: 1 helmikuu 2023

Parhaat striimauspalvelut, joiden kautta näet MotoGP lähetykset Suomessa

 • Discovery+

Discovery+ on amerikkalaisen Warner Brosin omistama striimauspalvelu, josta voit katsoa urheilua, sarjoja, dokumentteja ja ruokaohjelmia. Palvelu tarjoaa siis varmasti jokaiselle jotakin. Näet myös MotoGP TV-lähetykset sen kautta ja voit käyttää palvelua useimmilla laitteilla.

Discovery+ on siis näkyvissä myös Suomessa , Discovery Plus Finland tarjoaa katsojilleen suuren määrän laadukkaita sarjoja ja dokumentteja, ja oletkin varmaan jo huomannut, että sen sisältö keskittyy vahvasti myös kotimaisiin sarjoihin ja dokumentteihin.

motogp ilmaiseksi

Katso MotoGP ilmaiseksi ulkomailla 2023

 • RTL

Luxemburgilainen RTL-kanava: kanavan pääkonttori sijaitsee Saksassa ja se on ollut käytössä Saksassa ilmaiskanavana jo pitkään. Se on suurin yksityinen verkosto Saksassa.

 • RTBF

Belgialainen RTBF -kanava: kyseinen verkosto sisältää viisi televisiokanavaa sekä lukuisia radiokanavia. Sen pääkonttori on Brysselissä, Belgiassa. Se on myös toiminut jo vuosia palvellen maan katsojia.

 • ServusTV

Saksalainen ServusTV-kanava: tämä on Itävallan osavaltiossa sijaitseva kanava, joka on Red Bull Media Housen omistama. Se näyttää lukuisia eri urheilutapahtumia, kuten Formulat ja MotoGP.

 • Trans 7

Indonesialainen Trans 7 -kanava: kyseinen kanava tunnettiin ennen nimellä TV7 ja se on Trans Median omistama ilmaiskanava. Trans 7 perustettiin vuonna 2000 ja se on suuressa suosiossa Indonesiassa.

MotoGP TV lähetykset ja suoratoistopalveluiden maantieteelliset estot

Kuinka voit siis katsoa Moto GP lähetykset ulkomailla? Kuten jo mainitsimme, tarvitset VPN-yhteyden voidaksesi poistaa maakohtaiset rajoitukset, jotka estävät tämä kilpailu katsomisen ilmaiseksi muiden maiden kanavilta.

Moottoriurheilun ystäviä tietenkin kiinnostaa, kuinka MotoGP näkee ilmaiseksi netissä, mutta sen tekeminen ei ole välttämättä helppoa. TV-kanavat ovat velvollisia yrittämään estää ihmisiä katsomasta television sisältöä kyseisen maan ulkopuolella. Joudut siis maksamaan tästä kanavapaketista nähdäksesi MotoGP lähetykset.

Suosittelemamme VPN-yhteydet pystyvät piilottamaan sijaintisi, jotta suorat MotoGP lähetykset näkyvät ongelmitta. Kerromme lisää näistä VPN-yhteyksistä myöhemmin tässä artikkelissa.

Mietit nyt varmaan, että miksi suoratoistopalveluiden katsominen ei ole mahdollista oman maan ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että striimauspalvelu on tehnyt sopimuksen ohjelmien tekijöiden kanssa.

Tämä sopimus perustuu televisio-oikeuksiin ja näin ollen striimauspalvelu on velvollinen asettamaan rajoituksia käyttäjille, jotka yrittävät katsoa ohjelmia, ostetun palvelun maan rajojen ulkopuolella.

motogp tv-lähetykset

Rajoitus tapahtuu IP-osoitteen avulla. Palvelua käyttävän IP-osoite tarkistetaan ja mikäli se sijaitsee jossakin muussa maassa, estetään striimaus. On kuitenkin mahdollista kiertää tämä esto ja katsoa MotoGP TV-lähetykset striimauspalvelun kautta myös ulkomailla.

Kuinka tämä onnistuu? Se on helppoa, kun apunasi on laadukas VPN. VPN-palvelua käyttämällä voit valita IP-osoitteen sijainniksi minkä tahansa palvelusta löytyvän maan.

Mitä useampia maita VPN-palvelu sisältää, sitä parempia vaihtoehtoja käyttäjillä tietenkin on eri kanavien suhteen. Kannattaa siis panostaa VPN:ään, jolla on palvelimia ympäri maailmaa.

Tarvitset VPN-palvelun siis vaihtaaksesi IP-osoitetta. Kun IP-osoite on vaihdettu, ei suoratoistopalvelu pysty estämään käyttäjää katsomasta palvelua, sillä sijainti vaikuttaa olevan samassa maassa, josta palvelu on hankittu.

VPN on erittäin käytännöllinen apuväline turvallisuuden parantamiseen ja sen hankkiminen kannattaa jo muistakin syistä, kun pelkkien maakohtaisten estojen kiertäminen. Mutta palataan VPN:n hyötyihin tarkemmin myöhemmin artikkelissa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Opetusohjelma katsoa MotoGP ilmaiseksi kanavilla, jotka eivät ole saatavilla

Nyt kun tiedät, miltä kanavilta MotoGP TV lähetykset näytetään, on tässä vielä tarkemmat ohjeet, joiden avulla voit katsoa MotoGP mistä näkyy kaikki tärkeimmät livelähetykset:

 1. Valitse VPN MotoGP-palveluiden listalta jokin suosittelemistamme VPN-yhteyksistä. ExpressVPN on parhaat arvostelut saanut VPN-palvelu ja siksi suosittelemme sen käyttämistä.
 2. Valitse haluamasi tilaus VPN-palvelun sivuilta, lataa sovellus laitteelle ja noudata asennusohjeita.
 3. Aloita VPN:n käyttö valitsemalla maa, johon haluat yhdistää VPN-palvelun.
 4. Katso MotoGP TV-lähetykset netissä käyttämällä kyseisen maan IP-osoitetta ja TV-kanavaa, jossa suorat lähetykset näytetään. Suosittelemme käyttämään maksullista Discovery+ – suoratoistopalvelua Suomessa, saksalaista ServusTV-ilmaiskanavaa tai luxemburgilaista ilmaista RTL-kanavaa. Huomaathan, että selostus on myös luonnollisesti kyseisen maan kielellä.
 5. Kun olet valinnut haluamasi maan, klikkaa ”Yhdistä”.
 6. Mene selaimella valitsemasi kanavan nettisivuille ja rekisteröidy tarvittaessa. Nyt voit katsoa MotoGP ilmaiseksi netissä ja ilman keskeytyksiä.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivää!

Kokeile VPN-palvelua ilmaiseksi vaikka heti hankkimalla ExpressVPN:n ilmaisen kokeilujakson. Sen avulla voit katsoa MotoGP ja paljon muuta ilmaiseksi ulkomaalaisten TV-kanavien kautta. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Mikäli haluat siis nähdä MotoGP lähetykset ilmaiseksi netissä, tarvitset laadukkaan VPN-yhteyden, joka pystyy kiertämään TV-kanavien asettamat maakohtaiset rajoitukset.

VPN:n estäminen on heidän velvollisuutensa, joten ilmaiset VPN-yhteydet eivät yleensä kykene rajoitusten kiertämiseen. ExpressVPN on meidän testaama ja parhaat arvostelut saanut VPN-yhteys. Olemme siis varmoja, että näet sen avulla MotoGP TV-lähetykset netissä ilman ongelmia.

Mikä parasta, voit kokeilla ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan. Mikäli et ole tyytyväinen tähän suosittuun VPN-palveluun, saat rahat takaisin olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

ExpressVPN:n asiakaspalvelu auttaa mielellään vuorokauden ympäri, mikäli sinulla on kysymyksiä palveluun liittyen tai tarvitset apua yhteyden muodostamisessa. Näin sinulta ei koskaan jää MotoGP TV lähetykset väliin IP-osoitteen toimimattomuuden takia, sillä he osaavat neuvoa mitä IP-osoitetta sinun tulisi vaihtoehtoisesti käyttää.

Ilmaiset VPN-yhteydet latautuvat muutenkin hitaammin kuin maksulliset ja ovat todella epäluotettavia. Ne eivät yleensä pysty myöskään kiertämään TV-kanavien asettamia maakohtaisia rajoituksia, mikä on tässä tapauksessa tietenkin hyvin olennaista, jotta voit katsoa MotoGP TV lähetykset.

Siten et joudu turhautumaan, kun odotettu MotoGP lähetys ei näykään juuri kriittisellä hetkellä. Ethän siis hanki ilmaista VPN-yhteyttä, vaan panostat laadukkaaseen palveluun.

Parhaat VPN-palvelut, joiden avulla näet MotoGP lähetykset ilmaiseksi netissä

Olemme listanneet alle myös muita hyviä VPN-palveluita, joista voit lukea lisää klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa. Siten voit päättää, mikä on sinulle parhaiten sopiva palvelu sekä valita haluamasi tilauksen nähdäksesi MotoGP live netissä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2023
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2023
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2023
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2023
9
5 NordVPN kokemuksia 2023
8.5

Mihin muuhun VPN-yhteyttä voidaan käyttää?

VPN-yhteyksillä haluttiin alunperin taata turvallisuus ja yksityisyys nettiä selatessa. Niiden kyky salata tiedot ja suojata käyttäjän yksityisyys on edelleen hyödyllinen ominaisuus, mutta VPN-yhteyden hankkimisesta on myös muuta hyötyä.

Sen lisäksi, että näet MotoGP TV lähetykset ilmaiseksi netissä, voit katsella vapaasti myös muita haluamiasi kanavia, joita et Suomessa muuten näkisi rajoitusten takia.

Voit esimerkiksi katsoa amerikkalaista tai brittiläistä Netflixiä, HBO:ta, Amazon Primea tai Hulua nauttien huikeista elokuva- ja sarjauutuuksista ennen muita. Amerikkalaisen Netflixin valikoima on luonnollisesti paljon muita maita parempi ja sen kokeileminen kannattaa.

Mikäli olet kiinnostunut erityisesti autourheilusta, suosittelemme myös lukemaan tämän artikkelin, jonka avulla näet Formula 1 -kisat ilmaiseksi netissä.

motogp ilmaiseksi

VPN-yhteys takaa myös nopean ja yksityisen nettiyhteyden. Voit katsoa MotoGP TV-lähetykset sekä muita haluamiasi ohjelmia netissä ilman keskeytyksiä tai jatkuvaa nettiyhteyden pätkimistä. Suojaat samalla laitteesi myös viruksilta ja haittaohjelmilta.

Hakkerit eivät pääse käsiksi tietoihin, sillä käytät aina uutta IP-osoitetta. VPN-yhteydet eivät yleensä tallenna tietoja laitteen ja palvelun välillä, joten pystyt selaamaan nettiä turvallisesti. Näin voit turvata yksityisyytesi jopa omalta netin palveluntarjoajaltasi!

Jos haluat käyttää nettiä julkisilla paikoilla, ei sinun tarvitse olla huolissasi julkisista Wifi-verkoista, kunhan varmistat VPN-palvelun olevan käytössä. Se pitää huolen siitä, että yhteys pysyy salassa ja anonyyminä myös julkisessa verkossa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Yhteenveto: katso MotoGP ilmaiseksi

Jotta näet MotoGP TV-lähetykset ulkomailla suomalaisen suoratoistopalvelun kautta tai ilmaiseksi netissä ulkomaalaisten TV-kanavien kautta, tarvitset kunnollisen VPN-palvelun.

VPN-palvelu kiertää maakohtaiset estot tehokkaasti vaihtamalla käyttäjän IP-osoitetta. Selaa verkkoa turvallisesti ja anonyymisti sekä katso MotoGP TV lähetykset ja muita striimauspalveluita niin Suomessa kuin ulkomailla.

Suosittelemme hankkimaan ExpressVPN:n, joka tarjoaa käyttäjille nopean ja takuuvarman palvelun. Voit kokeilla sitä veloituksetta 30 päivän ajan. Saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi