Näin katsot Disney Plus Suomessa

Kukapa meistä ei tietäisi Disneyn piirrettyjä? Disneyn prinsessat 90-luvulta, Leijonakuningas ja vaikkapa Frozen ovat kaikki olleet aikansa supersuosikkeja. Animaatioden lisäksi Disney on panostanut nykyään paljon muuhunkin, sillä Disneyn Pixarin Marvelin klassikot, kuten Star Wars elokuvat tulevat jälleen ryminällä, sillä Disney Plus Suomessa on vihdoin saatavilla!

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Miten voit katsoa Disney Plussaa VPN:n avulla 

Disneyn suoratoistopalvelua onkin jo kovasti Suomeen odotettu, sillä Disney elokuvat ja muut tuontantoyhtiön luomat teokset ovat huikeaa katseltavaa! Disney Plus Suomessa ei jätä ketään kylmäksi! Vihdoinkin saamme Disney+ Suomeen! Valitse itsellesi Disney+ VPN ja katsele huipputarjontaa turvassa! Jatka lukemista ja saat tietää, kuinka VPN Disney+ oikein toimii!

Disney+ Suomi on suoratoistopalvelu. Suoratoistopalveluita yhdistää se, että usein edullisella kuukausimaksulla käyttäjä pääsee käsiksi ohjelmakirjastoon, josta voi valita itselleen mieluisia ohjelmia katseltavaksi. Disney plus ei eroa tästä mitenkään, sillä sen avulla käyttäjä voi katsoa kaikkea Disneyn ja Pixarin vanhaa tuotantoa, sekä uusia, huikeita elokuvia ja sarjoja. Palvelun hinnaksi tulee siis ainoastaan kuukausimaksu, katselitpa kuinka paljon hyvänsä! Eikö kuulostakin hyvältä!

Disney Plussaa Suomessa

Disney Plus Suomi mahdollistaa ohjelman katselun missä vain ja milloin vain! Onkin vuoden ehdottomasti huikein uutinen suoratoistopalveluiden osalta, että Disney täällä Suomeen. Näyttääkin siltä, että se yrittää kunnolla Euroopan markkinoille. Olemme kuitenkin etuoikeutettuja, sillä Disney Plus Suomessa on jotain kauan odotettua ja harvinaista, jota monet muut Euroopan maat vielä odottavat!

Disney+ VPN mahdollistaa sen, että suoratoistopalveluiden käyttö on mahdollista ilman maarajausta, mutta myös sen, että se on turvallista. Valitsemalla VPN Disney Plus voitkin antaa vaikkapa lapsesi selata kanavan tarjontaa ilman, että selailusta aiheutuu turvallisuusriskiä tietokoneellesi tai henkilökohtaisille tiedoillesi. VPN:n käytön aloittamisesta kerromme lisää seuraavassa kappaleessa!

VPN:n käytön aloittaminen

Disney Plus Suomessa on jännittävä ja huikea uutinen! Älä kuitenkaan sokaistu siitä, vaan pidä huoli, että tietoturvallisuus ei vaarannu vaikkapa Star Warsista nautiskellessasi. Valitse Disney+ VPN, sillä sen asentaminen ja käytön aloittaminen on supernopeaa ja simppeliä! VPN turvaa yksityisyytesi ja pitää arkaluontoiset tietosi turvassa, joten siitä ei kannata missään nimessä tinkiä!

Aloita VPN:n käyttäminen näin: 

  1. Valitse VPN. Valitse sellainen palveluntarjoaja, joka on yhteensopiva Disney+ Suomi sivuston kanssa. Voimme suositella vaikkapa ExpressVPN-palvelua, jonka sisältää 100% rahat takaisin takuun, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen.
  2. Rekisteröidy ja luo käyttäjätili VPN –palvelutarjoajan sivustolle.
  3. Lataa VPN sovellus. VPN toimii niin älypuhelimessa, tabletissa, kuin tietokoneellakin. Voit ladata sovelluksen useampaan laitteeseen ja näin lapsesi pysyvät turvassa yhtä lailla kuin sinäkin.
  4. Aseta VPN toimimaan haluamallesi palvelimelle. Disney+ Suomeen riittää toki Suomen palvelin, mutta mikäli haluat kokeilla alkuperäistä USA:n ohjelmatarjontaa, voit valita USA:ssa sijaitsevan palvelimen.
  5. Kirjaudu Disney+ Suomeen
  6. Nauti!

Nyt Disney Plus VPN toimii! Tulevilla katselukerroilla VPN:n voit käynnistää klikkaamalla sen päälle ladatusta sovelluksesta. Jatkossa se suojaa sinua paitsi elokuvien katselun, myös kaiken muun nettiasioinnin aikana!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Parhaat VPN-palveluntarjoajat

Paras VPN on sellainen, joka pitää sinut turvassa! Käytännössä hyvä VPN suojaa kaiken nettiin lähettämäsi datan ja näin ollen niin sijaintisi, henkilöllisyytesi, kuin vaikkapa selaushistoriasi jäävät ainoastaan VPN-palvelimille. Tämä estää inhottavaa kohdistettua mainontaa ja auttaa piiloutumaan netin rikollisilta. Kaikki data kuitenkin käy kolmannen osapuolen, eli VPN-palveluntarjoajan palvelimella, joten kaiken A ja O on se, että voimme luottaa kyseiseen palveluntarjoajaan.

Haluamme auttaa valitsemaan sellaisen palveluntarjoajan, johon juuri sinä voit luottaa Disney+ Suomi tarjontaa katsellessasi. Disney Plus Suomessa on hieno asia, mutta et varmasti halua sen vaarantavan turvallisuuttasi? Disney+ hinta on edullinen, mutta laadukas VPN ei ole asia, jossa säästää. Katso tämä listaus parhaista Disney+ VPN –palveluntarjoajista:

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Ilmaiset VPN:t ovat vaarallisia

Disney+ Suomi on aivan loistava suoratoistopalvelu! Ikivihreät klassikot ovat paitsi meidän, myös lastemme suosikkeja! Disney Plus Suomessa on tarjolla niin elokuvat, sarjat, kuin lyhyttuotannotkin ja ohjelmakirjasto muuttuu ja kehittyy koko ajan. Palvelun voi käyttää mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla, tietokoneella, sekä tietenkin älytelevisiolla ja pelikonsoleilla. Tämän kaiken turvaa VPN!

disney+ suomi

Disney+ Suomeen ei liity suoraan suurempia turvallisuusriskejä, mutta VPN:n käyttö on silti vahvasti suositeltua, sillä se estää mahdolliset tietovuodot. Ilmaiset VPN:t ovat kuitenkin vaarallisia! Älä siis valitse ilmaista VPN-palvelua ja seuraavaksi me kerromme sinulle miksi.

VPN on perusluonteensa ansiosta palvelin, joka saa käsiinsä kaikki nettiin lähettämäsi tiedot. Mikäli palveluntarjoaja on luotettava, eikä tietomurtoja tapahdu, poistuu kaikki data palvelimelta heti kun se on lähetetty sen oikealle vastaanottajalle. Tätä valta-asemaa käytetään kuitenkin usein väärin ja ilmaiset VPN-palvelut saattavat myydä tietojasi esimerkiksi markkinointitarkoituksiin tai vaikkapa suoraan rikollisille. Älä siis valitse ilmaista VPN:ää vaan ota vaikkapa ExpressVPN ja nauti Disney Plus Suomessa!

Mitä muuta VPN:llä voi tehdä?

VPN on paitsi hyvä turvaverkko Disneyn ohjelmien katseluun, myös hyödyllinen investointi yleisellä tasolla. VPN:llä voit katsella muitakin suoratoistopalveluja maarajauksesta välittämättä, eli vaikkapa USA:n huikea Netflix-tarjonta on tällöin vain muutaman klikkauksen päässä.

VPN salaa ip-osoitteesi. Tämä paitsi mahdollistaa alueellisten estojen kierron, myös piilottaa oikean ip-osoitteesi ja näin ollen kaikki tietosi pysyvät salaustunnelin ansiosta suojassa. Edes oma verkko-operaattorisi ei saa sijaintiasi selville ja kaikki toimintasi pysyy salattuna. VPN myös mahdollistaa sen, että suoratoistopalveluita ja videoita voi katsella hyvällä laadulla ja täydellä latausnopeudella, sillä VPN estää operaattorisi yritykset hidastaa yhteyttäsi.

VPN on siis paitsi turvallisuuskysymys, myös tapa pitää nettiyhteytesi nopeus huipussaan. Lataa VPN jo tänään!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Usein kysytyt kysymykset

💡 Milloin Disney+ tulee Suomeen?

Disney+ Suomi on syyskuun 2020 julkaisu, joten se on jo Suomessa! Lataa valitsemasi Disney+ VPN ja aloita katselu jo tänään!

🔎 Kuinka katsoa Disney+?

Disney+ Suomeen pääsee parhaiten käsiksi ensin lataamalla luotettavan VPN:n ja sen jälkeen tekemällä käyttäjätunnuksen Disney+ -sivustolle. Tsekkaa VPN:n käyttöönotto-ohjeemme kappaleesta VPN:n käytön aloittaminen!

Yhteenveto

Disney Plus on huikea suoratoistopalvelu, joka yhdistää yhteen paikkaan paitsi Disneyn ja Pixarin klassikot, myös uudemmat sarjat ja elokuvat, sekä Marvelin tuotannon.

Disney Plus on alkujaan USA:sta lähtöisin, mutta tekee parhaillaan Euroopan valtausta. Palvelu onkin vuoden 2020 uutuus Suomessa! Disneyn tulo on kauan odotettu tapahtuma maamme suoratoistomarkkinoilla ja kanavalla onkin jo valmiiksi paljon kiinnostuneita katselijoita. Onkin aivan mahtavaa, että Disney Plussan katselu helpottuu myös Suomessa!

Disney+ on katsottavissa kaikilla mobiililaitteilla, tietokoneella, televisiolla ja pelikonsoleilla, kuten PlayStationilla. Sen katselua varten kannattaa ladata VPN-palvelu, joka pitää katselijan ip-osoitteen ja sijainnin, sekä kaiken muun nettiasioinnin salassa. VPN mahdollistaa myös suoratoistopalveluiden maarajausten kiertämisen, joten sen avulla kaikkien maiden ohjelmatarjonta on sinun ulottuvillasi!

Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat eivät ole luotettavia, sillä ne saattavat usein myydä tietoja eteenpäin. Näin suosittelemmekin valitsemaan vaikkapa ExpressVPN-palvelun! Lataa VPN ja aloita Disney Plussan katselu jo tänään!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi