Katso MMA Suomi 2024

Katso MMA Suomi tai ulkomailla tämän oppaan avulla. Tässä artikkelissa opit miten ja missä voit katsoa MMA:ta kaikkialla. Aloita lukeminen!

KOKEILE HETI
Hanki ExpressVPN ja katso MMA Suomessa tai missä ikinä oletkaan.

Kierrä rajoitukset ja katso MMA Suomi ExpressVPN:n avulla hankkimalla vuoden tilauksen 49 % alennuksella. Saat 3 kk ilmaiseksi ja 30 päivän laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Parhaat striimaussivustot MMA Suomi katsomiseen

Haluatko katsoa MMA livestreams? Tässä parhaat striimaussivustot, joiden kautta tapahtuman katsominen varmasti onnistuu.

Eurosport

Eurosport on vuonna 1989 perustettu suoratoistopalvelu, joka esittää urheilua laidasta laitaan. Se on katsottavissa jopa 59 eri maassa eikä Suomi ole poikkeus. Voit katsoa useimmat urheilutapahtumat suomeksi selostettuna. Katso vaikka pyöräilyä, moottoriurheilua, tennistä tai talviurheilua.

Eurosport on katsottavissa Windows-, Mac-, iOS- ja Android-laitteilla. Voit hankkia sovelluksen myös älytelevisioon, pelikonsoliin sekä Amazon Fire TV ja Chromecast-sovittimeen tai katsoa ohjelmia selaimella.

Viaplay

Viaplay on puolestaan pohjoismaalainen suoratoistopalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Se perustettiin vuonna 2007 ja on suuressa suosiossa pohjoismaalaisten keskuudessa. Se näyttää lukuisia eri urheilutapahtumia sekä alkuperäissarjoja ja elokuvia. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Myös lapsille, joten kyseessä on todellinen perheelle sopiva tilaus.

Voit hankkia Viaplay-sovelluksen tablettiin, puhelimeen, tietokoneelle, älytelevisioon tai pelikonsoliin. Käyttäjät voivat rekisteröidä jopa viisi laitetta yhdelle tilille ja striimata kahdella eri laitteella yhtä aikaa.

Eurosport ja Viaplay ovat kummatkin toimivia ja hyviä vaihtoehtoja katsoaksesi stream MMA. Tarvitset kuitenkin tilauksen striimauspalvelun katsomiseen. Mutta entä jos kerromme, että voit katsoa kamppailut myös ilmaisten striimaussivustojen kautta? Jatka lukemista, jos haluat tietää kuinka.

Stream MMA

Parhaat striimaussivustot katsoaksesi MMA ilmaiseksi

Esittelemme nyt parhaat striimaussivustot, joiden avulla voit katsoa MMA ilmaiseksi.

BT Sport

BT Sport on vuonna 2013 perustettu brittiläinen suoratoistopalvelu, joka näyttää MMA-kisat livenä. Palvelun kautta voit katsoa myös muuta urheilua, kuten jalkapalloa, rugbya tai nyrkkeilyä.

Voit katsoa palvelua sovelluksessa puhelimella tai tabletilla sekä netissä palvelun omilla verkkosivuilla. BT Sport on ladattavissa myös pelikonsoliin ja älytelevisioon.

ProSieben Maxx

ProSieben Maxx on puolestaan saksalainen striimaussivusto, joka aloitti toimintansa myös vuonna 2013. Se näyttää urheilun lisäksi myös muita TV-ohjelmia ilmaiseksi parhaaseen katseluaikaan.

Palvelu on katsottavissa myös useimmilla laitteilla puhelimesta tietokoneeseen ja älytelevisioon. Hanki sovellus tai katso selaimella palvelun verkkosivuilla.

Fox Sports

Fox Sports on yhdysvaltalainen vuonna 1994 perustettu striimauspalvelu, joka esittää parhaat urheilutapahtumat livenä, kuten live stream MMA.

Voit käyttää sovellusta Androidilla ja iOS-laitteella. Suoratoistopalvelu on saatavilla myös seuraaviin laitteisiin: AppleTV, FireTV, AndroidTV, Roku, Xbox ja Chomecast.

Huomaathan, että BT Sport, ProSieben Maxx ja Fox Sports näkyvät oletuksena ainoastaan kyseisten maiden rajojen sisällä. Mikäli haluat oppia kiertämään näiden ilmaisten kanavien asettamat estot ja katsoa MMA Suomessa tai ulkomailla, suosittelemme jatkamaan artikkelin lukemista. Kerromme nyt, kuinka se onnistuu.

Katso MMA striimaamalla maakohtaisten rajojen ulkopuolella

Miksi striimaus on rajoitettu ainoastaan tietyn maan rajojen sisälle? Se johtuu siitä, että suoratoistopalvelut ovat tehneet sopimuksen sisältöä tuottavien yritysten kanssa. Palveluiden tulee siten noudattaa tekijänoikeuslakia ja kunnioittaa sopimusta, joihin sisältyvät myös maakohtaiset estot.

MMA Suomi

Käyttäjän sijainti selvitetään IP-osoitteen avulla. Kyseessä on jokaiselle käyttäjälle uniikki osoite verkossa, joka paljastaa käyttäjän sijainnin. Mikäli IP-osoite on ulkomaalainen, on suoratoistopalvelun striimaus mahdotonta. Voidaksesi kiertää nämä rajoitukset, tarvitset siis paikallisen IP-osoitteen kyseisessä maassa. IP-osoitteen vaihtaminen onnistuu kuitenkin helposti VPN-palvelun avulla. Lue, kuinka se tapahtuu ja katso MMA Suomessa ilmaiseksi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Kierrä striimauspalveluiden estot VPN:n avulla

Striimauspalveluiden estojen kiertäminen tapahtuu helposti, kun käytössäsi on VPN. Alla opas VPN:n käyttöön. Lue ohjeet ja katso MMA Suomessa ilmaiseksi.

  1. Valitse VPN ja rekisteröidy käyttäjäksi. Suosittelemme valitsemaan ExpressVPN-palvelun, joka tarjoaa huippunopean yhteyden ja lukuisia palvelimia ympäri maailmaa.
  2. Lataa ExpressVPN ja asenna sovellus laitteelle. Asennus on nopeaa ja helppoa, kun noudatat näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Avaa sovellus ja valitse palvelin oikeasta sijainnista ja avaa striimauspalvelu selaimessa:
  4. Voit nyt katsoa stream MMA Suomessa ja ulkomailla!

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi ja katso MMA Suomi

ExpressVPN on nopea ja turvallinen VPN-palvelu, joka tarjoaa pääsyn estetyille sivustoille maailmanlaajuisesti. Tämä on mahdollista palvelun sisältämien lukuisten palvelinten avulla. Niitä on jopa 94 eri maassa. Voit siis käyttää nettiä turvallisesti missä ja milloin vain.

Haluatko kokeilla VPN-palvelua ilmaiseksi? ExpressVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden tilata palvelu ja testata sitä 30 päivän ajan rahat takaisin -tyytyväisyystakuun turvin. Voit peruuttaa tilauksen asiakaspalvelun kautta koska vain ilmaisen kokeilujakson sisällä. Et joudu perustelemaan tilauksen peruutuksen syytä ja rahat palautetaan välittömästi.

MMA suomessa

Parhaat VPN-palvelut MMA katsomiseen

VPN-palveluiden runsas tarjonta voi tehdä valinnan tekemisestä haastavaa. Mikä VPN-palvelu sopii parhaiten stream MMA katsomiseen?

Olemme testanneet monia eri VPN-palveluita ja vertailleet vaihtoehtoja keskenään. Arvioinnissa keskityttiin erityisesti palveluiden nopeuteen, palvelinten sijaintiin ja lukumäärään, asiakaspalveluun sekä turvallisuuteen.

Nämä VPN-palvelut sopivat arviointiprosessin mukaan parhaiten MMA Suomi striimaukseen. Tarkista lista alta ja tutustu palveluihin.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Parhaat MMA-lajit netissä katsomiseen

Selvitetään nyt, mitä kaikkia stream MMA-kisoja on oikein tarjolla. Lue lisää lajeista alta.

UFC

UFC on varmasti tunnetuin MMA-laji, joka on peräisin Yhdysvalloista. Ensimmäiset UFC-vapaaottelut pidettiin vuonna 1993. Se sisältää kymmenen eri painoluokkaa ja virheellisiä tekniikoita, jotka johtavat kilpailijan rangaistukseen. Kamppailijat hyödyntävät lukuisia eri lajeja ja tyylejä vastustajan voittamiseen.

UFC on kaikista suurin MMA-tapahtuma, jota näytetään vuosittain kansainvälisesti ympäri maailmaa. Lue lisää tästä artikkelista.

Cage Warriors

Cage Warriors on irlantilaisen yrityksen omistuksessa oleva vapaaottelujärjestö, jonka ensimmäinen ottelu käytiin vuonna 2002. Se on Euroopassa pisimpään toiminut kamppailulajeja edistävä järjestö. Se esittää ja markkinoi tapahtumia vuosittain esitellen tämän hetken suurimpia MMA-tähtiä.

live stream MMA

ONE Championship

ONE Championship on Singaporesta kotoisin oleva kamppailulajeja edistävä järjestö. Se perustettiin vuonna 2011 ja sen tavoitteena on edistää muun muassa nöyryyttä, kunnioitusta, kurinalaisuutta ja rohkeutta. Se järjestää lukuisia eri kisoja, joiden säännöt perustuvat sekä aasialaisiin että ei-aasialaisiin parhaisiin käytäntöihin.

Extreme Fighting Championship

Extreme Fighting Championship on Etelä-Afrikasta peräisin oleva MMA-kilpailu. Se on perustettu jo vounna 2009 ja on suurin Afrikassa toimiva kamppailulajijärjestö. Se esittää niin paikallisia kuin myös muista maanosista tulevia parhaita ammattilaisia.  Säännöt perustuvat MMA-kisojen yhtenäisiin sääntöihin ja kisoja näytetään ympäri maailmaa jopa 120 eri maassa.

Ajankohtaiset MMA-kisauutiset

Voit seurata uusimpia MMA-kisoihin liittyviä uutisia ja oppia lisää kamppailulajien mestareista ja uusista tulokkaista. Lue tapahtumista lisää alla olevien linkkien kautta.

  • UFC: Lue uusimmat UFC-uutiset ja pysy ajan tasalla kamppailuista.
  • Bellator: Vastaa päivän kysymykseen ja hanki lippuja tapahtumiin.
  • Cage Warriors: Tarkista tulevat tapahtumat yhdellä silmäyksellä ja lue uutiset.
  • EFC: Katso uusimmat videot ja selvitä ajankohtaiset tapahtumat.
  • EFC Worldwide: Katso videoita ja seuraa tapahtumia.
  • WWE: Pysy ajan tasalla kohokohtien avulla ja lue uusimmat uutiset.

Katso MMA Suomia ja muut VPN:n hyödyt

VPN:n avulla voit tietenkin katsoa MMA Suomessa ja ulkomailla. Mutta mitä muuta hyötyä kyseisestä palvelusta on?

Jos olet kiinnostunut myös muiden suoratoistopalveluiden striimaamisesta ulkomailla, kuten Netflix, Amazon Prime tai HBO, voit käyttää siihen VPN-palvelua. Laadukas palvelu nimittäin kiertää maakohtaiset estot ja mahdollistaa sisällön katsomisen kaikkialla. VPN auttaa myös kiertämään tiettyjen valtioiden, kuten Kiinan, asettaman sensuurin. Lataa vain VPN ennen Kiinaan matkustamista ja voit käyttää rajoituksetta sovelluksia ja selainta.

MMA livestreams

Mikäli tässä ei ole tarpeeksi, voit myös suojautua paremmin netin vaaroilta. VPN lähettää tiedot palvelimeen salatun tunnelin kautta ja näin pysyt anonyyminä netissä. Käytä julkista Wifi-verkkoa huoletta ja turvaa yksityisyytesi käyttämällä VPN:ää.

Yhteenveto: katso MMA Suomi

Stream MMA katsominen on mahdollista Suomessa ja ulkomailla VPN-palvelun avulla. Voit katsoa kisoja ilmaiseksi ulkomaalaisten striimaussivustojen BT Sport, ProSieben Maxx ja Fox Sports kautta tai käyttää maksullisia Eurosport- ja Viaplay-palveluita.

Kierrä maakohtaiset estot helposti lataamalla VPN. Se muuttaa IP-osoitetta, jolloin suoratoistopalvelu ei pysty havaitsemaan käyttäjän todellista sijaintia. Selaa nettiä turvallisesti ja anonyymisti.

Voit kokeilla ExpressVPN:ää maksutta alla olevan linkin kautta 30 päivän ajan. Vuoden tilaus sisältää kolme kuukautta kaupan päälle ja 49 % alennuksen. Tartu heti tarjoukseen ja testaa palvelua!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi