Miten katsoa WWE Live 2021 mistä tahansa?

WWE lienee kaikille painista kiinnostuneille tuttu nimi, sillä onhan se maailman suurin ja tunnetuin showpainiorganisaatio. Showpaini on myös yksi maailman seuratuimpia urheilulajeja, matsien väkivaltaisuuden ja erikoisten roolihahmojen vetäessä katsojia puoleensa. World Wrestling Entertainment onkin toiminut showpainin parissa jo yli puolen vuosisataa ja on sinä aikana tunnettu useammallakin eri nimellä. Lue arvostelu siitä, kuinka katsella WWE Livenä.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Artikkeli päivitetty: 18 lokakuu 2021

Mistä voit katsoa WWE Suomessa

Harmillisesti WWE Live katsominen on tällä hetkellä mahdollista ainoastaan Yhdysvalloissa, Australiassa ja Kanadassa asuville. Siltikin tapahtumien katsominen maksaa, koska ne lähetetään perinteisesti maksukanaville. Pohjois-Amerikan ja Australian ulkopuolella elävälle osalle maailman kansaa on kuitenkin olemassa pelastus, helppokäyttöinen keino WWE suomessa katsomiseen. Kyllä, kuulit oikein, tähänkin ongelmaan löytyy yksinkertainen ratkaisu, nimittäin VPN. VPN avulla pystyt nimittäin kiertämään kaikenlaisen suoratoistosisällön maarajoitukset, jolloin pystyt myös katsomaan WWE live Suomi ja näkemään kaikki wwe supertähdet!

WWE-Network-suomi-live

Live Nation WWE

Suomessahan et pysty tällä hetkellä näkemään paikallisilta televisiokanavilta WWE Live -lähetyksiä lainkaan. Siksi tarvitset VPN-palvelua kiertääksesi maarajoitukset ja katsoaksesi WWE Live suomi-lähetyksiä.

WWE Network

WWE Live on kuitenkin aina katsottavissa viralliselta kanavaltaan: WWE Networkilta. WWE Network suomi on kuitenkin maksullinen, noin kympin kuussa. WWE Network tarjoaa kuitenkin ilmaisen kuukauden kokeilun, jolloin kaikki halukkaat pääsevät  katsomaan WWE Suomi livelähetyksiä!

USA Network

USA Network tarjoaa Live WWE matsit täydessä räjähtävyydessään suoraan eturivin paikoilta! Heidän sivuiltaan pystyt myös helposti katsomaan jo aiemmin esitetyt, WWE Suomi matsit! Heiltä löydät kaikkien aikojen tunnetuimmat tappelut kokonaisuudessaan! He myös esittävät uusintalähetyksiä matsikoosteista.

BT Sport

BT Sport on englantilainen maksukanava, joka on sittemmin erikoistunut myös online lähetyksiin. Vuoden 2021 Tammikuussa BT Sport aloitti WWE Live Wrestlemania lähetykset.  BT Sport kuitenkin on maksukanava, ja vaatii näin ollen kuukausimaksullisen tilauksen ostamista. Tämä tilaus maksaa kirjoitushetkellä 19,95€/kk. Kaikki Iso-Britannian ulkopuolella asuvat, mukaanlukien WWE Live Suomi katsojat, joutuvat turvautumaan VPN palvelun käyttöön kiertääkseen maarajoitukset.

Fox Sports

Tämä amerikkalainen urheilukanavien kerju tarjoaa monia mahdollisuuksiaWWE Live Suomi katsomiseksi. Vaikkakin myös Fox Sports vaatii kuukausittaisen tilauksen WWE Suomi katsomiseksi. Tämä tilaus kuitenkin vaatii amerikkalaisen ip-osoitteen, joten perinteisesti Foxin kautta WWE Suomessa katselu ei ole ollut mahdollista. Nyt voit kuitenkin käyttää myös Foxin WWE Live Suomi lähetyksiä VPN-palvelun avulla.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka sitten katson WWE Suomi?

Nyt kerron kuinka helppoa onkaan katsoa WWE Suomessa! Käytämme esimerkkinä suosittelemaamme ExpressVPN:ää, mutta voit käyttää mitä tahansa muutakin vaihtoehtoa, omalla vastuullasi tietenkin. ExpressVPN kanssa voimme taata helpon käytön, edullisen hinnan, turvallisuuden ja katkeilemattoman toiston.

 1. Lataa ExpressVPN sovellus
 2. Valitse Yhdysvalloissa sijaitseva palvelin ja yhdistä
 3. Mene WWE Network  sivustolle
 4. Nauti WWE Live
watch-wwe-suomi

WWE RAW Live

Paras VPN WWE Suomi katseluun

Internet on nykyyän täynnä kaikenlaisia VPN-palveluita hyvinkin vaihtelevalla laadulla. Kaikki niistä eivät kuitenkaan sovi kaikkien käyttäjien tarpeisiin. Halusitpa sitten katsoa WWE Suomessa tai tehdä mitä tahansa muutakaan verkossa VPN-palvelun kautta, tulee sinun varmistua siitä, että valtisemasi VPN kykenee tajoamaan riittävän nopeuden. Riittävän kaistanleveyden takaaminen suoratoistokäyttöä varten onnistuu vain parhailta VPN-palveluilta, jotka ylläpitävät riittävän palvelin infrastruktuurin ja tarjoavat parhaat palvelimet oikeissa sijainneissa.

Ehkä eniten käytetty VPN suoratoistokäyttöön, ja sellainen, jota voin erittäin lämpimästi kaikille lukijoilleni suositella, on ExpressVPN. Käyttäjät suosivat ExpressVPN käyttöä, koska se on luotettava, tarjoaa enemmän kuin riittävän kaistanleveyden ja ennen kaikkea sallii torrentien ja suoratoistopalveluiden käytön, toisin kuin moni muu VPN-palvelu. ExpressVPN on erinomainen myös siksi, että se toimii useiden eri palveluiden kanssa erinomaisesti. Voit siis katsoa WWE Suomi lisäksi myös esimerkiksi :

 • BBC-lähetyksiä
 • Netflixin USA ohjelmakirjastoa, joka on kooltaan moninkertainen Suomeen verrattuna
 • Hulun ohjelmakirjastoa

Ja jos tämäkään ei riitä vakuuttamaan sinua kyseisen VPN:n paremmuudesta, heillä on myös yli kolme tuhatta palvelinta 150 eri maassa! Tämä mahdollistaa siis minkä tahansa maarajoituksen kiertämisen sekä maakohtaisen sisällön katsomisen nopealla yhteydellä missä ja milloin tahansa.

Mikä tärkeintä, ExpressVPN on saatavilla kaikille käytetyimmille käyttöjärjestelmille, olipa kyseessä sitten mobiililaite tai tietokone. Käyttö onnistuu muun muassa seuraavilla käyttöjärjestelmillä:

 • Windows
 • Android
 • iOS

ExpressVPN lisäksi WWE Suomessa katsomisen mahdollistavat:

Entä ilmaiset VPN-palvelut?

Kyllä, internet on nykyään täynnä kaikenlaisia ilmaisia VPN-palveluita, jotka mainostavat toinen toistaan parempia ominaisuuksia, jotka usein kuulostavat jopa paremmilta kuin osa maksullisista vaihtoehdoista. Jos kuitenkin arvostat ykistyisyyttäsi ja turvallisuuttasi tippaakaan, en suosittelisi ilmaisten VPN käyttöä. Ilmaiset VPN nimittäin tarvitsevat myös rahaa. Kuten aiemmin mainitsin, mikäli VPN halutaan pystyä käyttämään suoratoistossa, vaatii se tehokkaan ja laajan palvelin infrastruktuurin, jonka rakentaminen ja ylläpito taas vaativat paljon rahaa.

Totta on myös se, että on olemassa ”ilmaisia” VPN-palveluita, joista et maksa suoraa kuukausimaksua, ja jotka tarjoavat kilpailukykyiset ominaisuudet ja laajan palvelinverkon. Mistä nämä ilmaiset toimijat sitten saavat rahansa kaiken tämän pyörittämiseen? Eivät kai ne hyväntekeväisyytenäkään toimi. No eivät tietenkään, rahansa nämä yritykset saavat yleismmin myymällä mainostajille ja muille kiinnostuneille tahoille sinun yksityisiä selaustietojasi, jotka väittävät sinulle suojaavansa urkkijoilta.

Toinen vaihtoehtoinen tapa, jolla ilmaiset VPN palvelut rahansa tuottavat on kaistanleveyden rajoittaminen. Ilmaisella tilauksella saatat kyetä katsomaan WWE Suomi lähetystä laadulla, joka vastaa lähinnä pikselimössöä. Jos taas haluat katsoa WWE Live Suomi HD-laatuisena, joudut maksamaan.

Siksi suosittelemmekin ExpressVPN käyttöä. ExpressVPN takaa sinulle katkeilemattoman WWE Suomessa toiston parhaalla mahdollisella laadulla erittäin edulliseen hintaan. ExpressVPN myös mahdollistaa täysin riskittömän kokeilujakson tarjoamalla täyden 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun kaikille käyttäjillensä.

VPN käytön edut

Vaikka artikkelin päätarkoituksena onkin kertoa miten VPN avulla on mahdollista katsoa WWE Suomessa, on VPN käytölle lukematon liuta muitakin syitä. Ensinnäkin se on ehkä paras mahdollinen sijoitus, jonka voit oman yksityisyytesi hyväksi tehdä. Vain muutamien eurojen kuukausihinta täysin suojatusta selauksesta, ei kuulosta pahalta.

WWE Live Suomi

WWE Suomi

Oletko joskus kuullut USA:n Netflixin valtaisasta valikoimasta? Tai pyrkinyt katselemaan YLE:n ohjelmakirjastoa ulkomailla? Lienet huomannut käytössä olevat maarajoitukset. Nämä maarajoitukset ovat olemassa lisenssimaksujen vuoksi, jotka maksetaan aina tietylle maantieteelliselle alueelle. Sivustot taas kykenevät käyttämään ip-osoitettasi tunnistaakseen sijaintisi. VPN-avulla pystyt kuitenkin kuljettamaan liikenteesi minkä tahansa sijannin kautta ja kiertämään maarajoitteet!

VPN on siis hyödyllinen paitsi yksityisyytesi suojaksi sekä maarajoitusten kiertämiseksi, myös turvallisuutesi vuoksi. Lukemattomat tahot nimittäin pyrkivät päivittäin urkkimaan tietojasi, selaushistoriaasi sekä ip-osoitettasi. Näistä tiedoista nimittäin maksetaan hyvä raha mainosmarkkinoilla sekä hakkereiden keskuudessa.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Yhteenveto

Nyt kun olemme oppineet kuinka WWE live Suomi katsominen on mahdollista VPN palveluita hyväkseen käyttäen, voimmekin kertoa muutamat loppusanat. Ensinnäkin, onnea, nyt osaat katsoa WWE livelähetyksiä tietokoneesi kautta. Ei siis muuta kuin sipsit kaupasta ja huurteiset pöytään ja pojille puhelua.

Pyrimme artikkeleissamme myös aina painottamaan internetin moderneja vaaroja, niin yksityisyytesi kuin suoraan turvallisuutesikin osalta. Siksi suosittelemmekin erilaisten VPN palveluiden käyttöä päivittän kaikenlaiseen selailuun. Etenkin mikäli kyseessä on salaista, tai vaikkapa poliittisesti arkaluontoista tietoa, jonka jokin taho itselleen syystä tai toisesta haluaisi. Siksi ExpressVPN käyttö on helppoa. Avaat vain sovelluksen ja yhdistät, et edes huomaa että VPN on käytössä aina kun selailet verkkoa!

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi