Meistä

Olemme erilaisista ihmisistä koostuva tiimi, joita yhdistää yksi tavoite: kouluttaa ja levittää tietoisuutta verkko- ja kyberturvallisuudesta ja yksityisyydestä verkossa. Digitaalinen aikakausi on tehnyt lähes kaiken riippuvaiseksi Internetistä, ja tieto on kaikkien saatavilla 24/7. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että yksityisyysasiat huolettavat nyt enemmän, kuin koskaan. Ja surullisinta on, että kaikki ihmiset eivät ole tietoisia niistä, kun taas jotkut eivät ota asiaa vakavasti.

Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen internetin päivittäiskäyttäjä ymmärtää oman yksityisyytensä arvon. Samalla haluamme, että ihmiset noudattavat varovaisuutta turvallisuutensa suhteen. Internet on raivannut tietä viestinnälle ja verkkokaupalle, mutta sitä voidaan käyttää myös petoksiin, varkauksiin, vaurioihin ja valvontaan. Siksi haluamme muuttaa intohimomme teknologiaa kohtaan välineeksi, jonka avulla tavalliset ihmiset voivat saavuttaa vapauden ja mielenrauhan verkossa.

Tällä sivustolle on koottu kaikki tieto, joita tarvitset verkkoturvallisuudesta. Olemme saaneet uusimmat tietoturvatiedotteet, alennukset ja tarjoukset työkaluista ja ohjelmista, arvostelut tuotteista, joita olemme kokeilleet ja testanneet, sekä helppotajuiset, vaiheittaiset opetusohjelmat. Artikkelimme on kirjoitettu siten, että kaikki, jopa ne, jotka eivät hallitse kunnolla teknologiaa, pystyvät ymmärtämään sisällön.

Parannamme jatkuvasti verkkosivustoamme samalla, kun tuotamme uutta sisältöä. Jos haluat meidän kirjoittavan artikkelin aiheesta, josta haluat tietää lisää, kerro meille siitä. Voit myös lähettää palautetta, kommentteja ja kehuja. Toivomme, että sivuillamme saat runsaasti tietoa ja käytät sitä turvaamaan kyberturvallisuutesi riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

PrivacyOnline.fi