Meistä

Tehtävä

Tavoitteemme on Privacyonline.fi varmistaa, että jokainen internetin päivittäiskäyttäjä ymmärtää oman yksityisyytensä arvon. Samalla haluamme, että ihmiset noudattavat varovaisuutta turvallisuutensa suhteen. Internet on raivannut tietä viestinnälle ja verkkokaupalle, mutta sitä voidaan käyttää myös petoksiin, varkauksiin, vaurioihin ja valvontaan. Siksi haluamme muuttaa intohimomme teknologiaa kohtaan välineeksi, jonka avulla tavalliset ihmiset voivat saavuttaa vapauden ja mielenrauhan verkossa.

Haluamme tarjota netin käyttäjille parhaan ja päivitetyn tiedon kyberturvallisuudesta, sovelluksista sekä tarjouksista ja tuotteista, joita suosittelemme. Testaamme tuotteet aina huolella ja panostamme arvosteluihin. Varmistamme artikkeleita tehdessämme, että myös vähemmän tekniikasta kiinnostuneet ihmiset ymmärtävät artikkelien sisällön helposti.

Parannamme ja kehitämme verkkosivustoa jatkuvasti, jotta artikkelien löytäminen ja lukeminen sujuisi vaivattomasti. Päivitämme artikkeleita myös uusimpien tietojen mukaan ja varmistamme, että pysymme kyberturvallisuuden trendien huipulla.

Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen nettiä päivittäin käyttävä ymmärtää oman yksityisyytensä arvon. Samalla haluamme, että ihmiset noudattavat varovaisuutta turvallisuutensa suhteen. Internet on raivannut tietä viestinnälle ja verkkokaupalle, mutta sitä voidaan käyttää myös petoksiin, varkauksiin, vaurioihin ja valvontaan. Siksi haluamme muuttaa intohimomme teknologiaa kohtaan välineeksi, jonka avulla tavalliset ihmiset voivat saavuttaa vapauden ja mielenrauhan verkossa.

Meidän tiimi

Olemme erilaisista ihmisistä koostuva tiimi, joita yhdistää yksi tavoite: kouluttaa ja levittää tietoisuutta verkko- ja kyberturvallisuudesta ja yksityisyydestä verkossa. Digitaalinen aikakausi on tehnyt lähes kaiken riippuvaiseksi Internetistä, ja tieto on kaikkien saatavilla 24/7. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että yksityisyysasiat huolettavat nyt enemmän, kuin koskaan. Ja surullisinta on, että kaikki ihmiset eivät ole tietoisia niistä, kun taas jotkut eivät ota asiaa vakavasti.

Olemme teknologiaan intohimoisesti suhtautuvista ihmisistä koostuva ryhmä, joka pyrkii muistuttamaan netin käyttäjiä turvallisesta netin käytöstä sekä kyberturvallisuudesta. Maailma on digitalisoitunut huomattavan nopeasti ja olemme aina vain riippuvaisempia netistä tavalla tai toisella.

Periaate

Yksi Privacyonline tavoitteista on julkaista ilmaisia oppaita ja artikkeleita.

Online-yksityisyyden ja -turvallisuuden ei tarvitse olla liian monimutkaista. Tarpeeton monimutkaisuus voi myös olla este ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita yksityisyyden palauttamisesta. Tämän prosessin helpottamiseksi ja suuremman yleisön tavoittamiseksi Privacyonline oppaat on kirjoitettu yksinkertaisella, mutta informatiivisella tyylillä. Teknisistä taidoistasi huolimatta sinun pitäisi pystyä toteuttamaan tällä sivustolla tarjotut ratkaisut ainutlaatuiseen tilanteeseen.

Vaikka artikkelimme sisältävätkin paljon tarjouksia ja linkkejä tuotteiden ostamiseen, on sisältö aina aitoa, johon kolmannet osapuolet eivät ole vaikuttaneet. Kirjoitamme myös lukijoiden antamista ehdotuksista ja sellaisista aiheista, joista uskomme lukijoidemme olevan kiinnostuneita.

Kun kirjoitamme tietystä tuotteesta, ei se tarkoita sitä, että saamme rahaa kyseiseltä yhtiöltä. Emme nimittäin tee maksullista yhteistyötä näiden yritysten kanssa. Voit siis aina luottaa siihen, että arvostelut ovat rehellisiä ja tarjoamme vain meidän oman mielipiteemme. Päätämme itse, mikä on merkittävää lukijoillemme ja siten päätämme artikkeleidemme sisällön.

Tiedämme, että useat yksityisyyteen keskittyvät verkkosivustot pyrkivät saamaan lukijan ostamaan tietyn tuotteen millä tahansa keinoilla, mutta emme itse usko tällaiseen käytäntöön. Haluamme siis antaa lukijoillemme aitoja arvosteluja tuotteista, jotta he eivät haaskaisi aikaa ja rahaa turhiin palveluihin. Päätimme siis luoda erilaisen kyberturvallisuuteen perustuvan verkkosivuston, jossa on rehellisiä arvosteluja ja testituloksia. Kuten jo totesimme, emme siis ota vastaan maksuja arvosteluistamme tai käytä mainontaa. Haluamme pitää sivuston aina rehellisenä, jotta voit aina luottaa meidän kirjoittamaan materiaaliin.

Ei mainontaa

Privacyonline ei omista mainoksia, emmekä hyväksy mainonnan maksuja. Aivan kuten maksetut arvostelut, myös maksettu mainonta aiheuttaa epämukavuutta ja ilmeisen eturistiriidan. Jos tämä sivusto perustui maksettuihin mainostuloihin ja havaitsimme ongelmia mainostajan tuotteen kanssa, mikä on todennäköisyys, että nämä tiedot julkaistaan?

Toinen yleinen ongelma mainoksissa on, että ne loukkaavat yksityisyyttäsi ja voivat myös aiheuttaa turvallisuusriskin.

Ei sponsorointia tai maksettuja arvosteluja.

Privacyonline ei hyväksy sponsorointia tai maksuja tuotteiden tai palveluiden markkinoimiseksi. Tuotteita ja palveluita suositellaan vain omien testituloksiemme ja tutkimustemme perusteella.

Privacyonline avulla kaikki tuotteet/palvelut arvioidaan itsenäisesti, emmekä koskaan saa palkkaa palvelun arvioinnista tai testaamisesta. Lopuksi, meille ei koskaan makseta arvostelun muuttamisesta tai muokkaamisesta.

Ei maksettuja sijoituksia, maksullista sisältöä tai maksettuja linkkijärjestelmiä

Privacyonline maksetaan eikä koskaan makseta tiettyjen tuotteiden tai palveluiden sijoituksesta/suosituksesta muihin verrattuna. Emme myöskään koskaan julkaise maksullista sisältöä tai julkaise ”sponsoroituja” viestejä. Vaikka sivusto korostaa useita tietoturva- ja tietosuojatyökaluja, meille ei koskaan makseta siitä.

Ei seurantaa

Privacyonline ei käytä Google Analyticsia tai muita seurantaohjelmistoja. Sen sijaan sivusto käyttää Clickyä, joka anonymisoi vierailijoiden IP-osoitteet, on täysin GDPR-tietosuojamääräysten mukainen ja on Privacy Shieldin virallisesti sertifioima tietosuojan noudattamiseksi.

Täydellinen riippumattomuus

Kaikkien artikkelien tavoitteena on tarjota lukijoillemme parhaita ja laadukkaita tuotteita sekä palveluita. Testaamme siis jatkuvasti uusia tuotteita nähdäksemme ovatko ne ostamisen arvoisia, jotta et tuhlaa rahaa huonoihin palveluihin. Kerromme, mitä hyötyä tuotteista on sekä mitä mahdollisia vikoja niissä on. Näin voit varmistaa, että olet tietoinen siitä, mihin käytät rahasi.

Emme koskaan anna valheellisia tietoja tuotteista, vaan testaamme palvelut ja tuotteet itse, jotta voimme arvostella ne rehellisellä sekä luotettavalla tavalla. Tulet huomaamaan arvosteluissa, että ne sisältävät paljon plussia ja miinuksia tuotteista. Testit perustuvat usein nopeuteen, hinta-laatusuhteeseen sekä palveluiden sisältämiin ominaisuuksiin. Tarjoamme kokonaisvaltaisen arvostelun ja kerromme, mitä puutteita tuotteissa on ja mikä niissä on erityisen hyvää.

Arvostelemme tuotteet 1-10 asteikolla ja pidämme arvostelut aina päivitettyinä. Arviot perustuvat tuotteen kokonaisarvoon. Toivomme, että arvostelut toimivat oppaana lukijoillemme, jotta he voivat vertailla esimerkiksi eri VPN-palveluita keskenään tekemämme listauksen perusteella. Siten lukijat voivat itse päättää haluavatko he ostaa tuotteen vai eivät.

Sosiaalisen median tilit

Ainoa Privacyonline käyttämä sosiaalisen median tili on viralliset Facebook– ja Youtube-tilit. Kaikki muu on väärennettyjä tilejä!

Miten Privacyonline maksaa kulut?

Meillä on alusta asti ollut lukijoillemme lahjoitusmahdollisuuksia tämän sivuston tukemiseen ja kulujen kattamiseen. Valitettavasti huomasimme lopulta, että kukaan ei lahjoita sivustolle, joka tarjoaa ilmaista tietoa. Ei yksinkertaisesti ole mahdollista kattaa verkkosivuston ylläpitokustannuksia pelkillä lahjoituksilla.

Voidakseen jatkaa verkkosivuston toimintaa ja kattaa kaikki kustannukset, Privacyonline on muutamia valittuja tytäryhtiöitä, jotka ovat tavoitteidemme mukaisia. Jos ostat VPN-tilauksen tällä sivulla olevan linkin kautta, voimme ansaita pienen palkkion ilman sinulle lisäkustannuksia. Pääsääntöisesti kieltäydymme yhteistyöstä yritysten kanssa, joiden tulokset ovat huonoja ja/tai epärehellisiä.

Tuki Privacyonline

Haluamme aina tarjota lukijoillemme parasta ja varmistamme, että tietomme pysyvät päivitettyinä, sillä digitaalinen maailma muuttuu jatkuvasti. On siis erityisen tärkeää panostaa turvallisuuteen netissä.

Tällä sivustolle on koottu kaikki tieto, joita tarvitset verkkoturvallisuuteen liittyen. Olemme saaneet uusimmat tietoturvatiedotteet, alennukset ja tarjoukset työkaluista ja ohjelmista, arvostelut tuotteista, joita olemme kokeilleet ja testanneet, sekä helppotajuiset, vaiheittaiset opetusohjelmat. Artikkelimme on kirjoitettu siten, että kaikki, jopa ne, jotka eivät hallitse kunnolla teknologiaa, pystyvät ymmärtämään sisällön.

Parannamme jatkuvasti verkkosivustoamme samalla, kun tuotamme uutta sisältöä. Jos haluat meidän kirjoittavan artikkelin aiheesta, josta haluat tietää lisää, kerro meille siitä. Voit myös lähettää palautetta, kommentteja ja kehuja. Toivomme, että sivuillamme saat runsaasti tietoa ja käytät sitä turvaamaan kyberturvallisuutesi riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Voit tehdä neljä asiaa tukeaksesi Privacyonline ja tehtäväämme tarjota sinulle korkealaatuisia tietosuoja- ja turvallisuustietoja.

  • Jaa tietoa tältä sivulta muiden kanssa, levitä sanaa.
  • Linkki Privacyonline artikkeleihin ja oppaisiin.
  • Osta tuotteita/palveluita sivustolla olevien linkkien kautta. (Voimme ansaita pienen palkkion, jos päätät ostaa, ilman lisäkuluja.)
  • Lahjoita Privacyonline

Ottaa yhteyttä

Meihin saa yhteyden täältä.

PrivacyOnline.fi