Meistä

Tervetuloa Privacyonline.fi-sivustolle, missä online-yksityisyytesi suojaaminen on ehdoton prioriteettimme. Uskomme, että jokaisella internetiä käyttävällä henkilöllä on oikeus ymmärtää henkilökohtaisen yksityisyyden todellinen arvo sekä samalla tärkeys pysyä valppaana oman turvallisuutensa suhteen.

Internet on epäilemättä mullistanut kommunikaation ja avannut ovet vaivattomille verkkoshoppailumahdollisuuksille, mutta se on myös tuonut mukanaan petosten, varkauksien, vahinkojen ja tunkeilevan valvonnan riskejä.

PrivacyOnline.fi:n Historia

PrivacyOnline.fi:n matka on jaettavan arvoinen, lähtien selkeästä tarkoituksesta sen perustamisesta heinäkuun 18. päivänä 2018. Verkkosivusto syntyi visiosta luoda positiivinen vaikutus omalla alallaan ja on kasvanut merkittävästi varhaisista päivistään lähtien.

Alussa PrivacyOnline.fi kohtasi haasteita vakiinnuttaakseen asemaansa. Tiimi teki kovasti töitä kootakseen relevanttia ja arvokasta sisältöä samalla kun rakensi luottamusta yleisönsä keskuudessa. Heidän horjumaton päättäväisyytensä johti kuitenkin vahvaan perustaan tulevaa kasvua varten.

Ajan kuluessa PrivacyOnline.fi muuttui merkittävällä tavalla. Sivusto laajensi sisältökategorioitaan ja rikastutti resurssejaan oivaltavilla artikkeleilla, vuorovaikutteisilla työkaluilla ja käyttäjien antamalla palautteella. Tämä kehitys oli merkitty virstanpylväillä ja saavutuksilla, jotka vahvistivat entisestään sivuston auktoriteettia omalla alallaan.

PrivacyOnline.fi:n todellinen vahvuus piilee vuosien varrella rakennetussa yhteisössä. Monimuotoinen ja aktiivinen lukijakunta syntyi, jakamaan tietoa, kokemuksia ja strategioita. Sivuston vaikutus lukijoidensa elämään on ollut syvä, antaen heille onnistuneita ansaintastrategioita ja arvokkaita oivalluksia.

PrivacyOnline.fi:n kasvu ja menestys eivät olisi olleet mahdollisia ilman sen tekijöiden ja tiimijäsenten omistautumista. Heidän kova työnsä ja sitoutumisensa ovat olleet ratkaisevia sivuston polun muokkaamisessa ja sen jatkuvan menestyksen varmistamisessa.

Tehtävä

Tehtävämme on kanavoida teknologian intohimomme voimaannuttavaksi työkaluksi tavallisille ihmisille, mahdollistaen heille lopullisen vapauden ja mielenrauhan verkon maailmaan navigoidessaan. Arvostamme saavutettavuutta ja inklusiivisuutta, minkä vuoksi olemme ylpeitä tarjotessamme artikkeleitamme ja resurssejamme täysin maksuttomasti kaikille, ilman jäsenyyksiä tai sähköpostitilauksia.

Privacyonline.fi:ssä uskomme, että tietoisuuden lisääminen ja yksilöiden voimaannuttaminen oikeilla työkaluilla voivat yhdessä luoda turvallisemman ja varmemman digitaalisen maiseman.

Lisäksi puolustamme vahvasti näkemystä, että jokaisella on perusoikeus päästä käsiksi tietoihin, jotka tuovat heille hyötyä elämäänsä. Sitoutumisemme arvokkaan tiedon jakamiseen online-yksityisyydestä ja turvallisuudesta kumpuaa halusta taata nämä olennaiset resurssit kaikkien saataville.

Meidän tiimi

Olemme teknologiaan intohimoisesti suhtautuvista ihmisistä koostuva ryhmä, joka pyrkii muistuttamaan netin käyttäjiä turvallisesta netin käytöstä sekä kyberturvallisuudesta. Maailma on digitalisoitunut huomattavan nopeasti ja olemme aina vain riippuvaisempia netistä tavalla tai toisella.

Periaate

Privacyonline tarjoaa selkeitä ja informatiivisia oppaita tehdäkseen online-yksityisyyden ja -turvallisuuden helposti lähestyttäväksi. Arvostelumme ovat aitoja ja puolueettomia, emmekä anna kolmansien osapuolten tai maksettujen yhteistöiden vaikuttaa niihin.

Priorisoimme lukijoidemme edut, varmistaen rehelliset arvioinnit auttaaksemme välttämään ajan ja rahan tuhlaamista tarpeettomiin palveluihin. Voit luottaa meihin tarjoamaan luotettavaa sisältöä läpinäkyvää ja luotettavaa verkkokokemusta varten.

Ei mainontaa

Privacyonline ei omista mainoksia, emmekä hyväksy mainonnan maksuja. Aivan kuten maksetut arvostelut, myös maksettu mainonta aiheuttaa epämukavuutta ja ilmeisen eturistiriidan. Jos tämä sivusto perustui maksettuihin mainostuloihin ja havaitsimme ongelmia mainostajan tuotteen kanssa, mikä on todennäköisyys, että nämä tiedot julkaistaan?

Toinen yleinen ongelma mainoksissa on, että ne loukkaavat yksityisyyttäsi ja voivat myös aiheuttaa turvallisuusriskin.

Ei sponsorointia tai maksettuja arvosteluja.

Privacyonline ei hyväksy sponsorointia tai maksuja tuotteiden tai palveluiden markkinoimiseksi. Tuotteita ja palveluita suositellaan vain omien testituloksiemme ja tutkimustemme perusteella.

Privacyonline avulla kaikki tuotteet/palvelut arvioidaan itsenäisesti, emmekä koskaan saa palkkaa palvelun arvioinnista tai testaamisesta. Lopuksi, meille ei koskaan makseta arvostelun muuttamisesta tai muokkaamisesta.

Arvioinnin kriteerit

Privacyonline suorittaa tuotteiden perusteellisen arvioinnin keskeisten kriteerien avulla. Asiantuntijamme tekevät huolellisia testejä arvioiden yksityisyys- ja turvallisuusominaisuuksia, toiminnallisuutta, nopeutta, suorituskykyä, asiakastuen reagointikykyä, kustannustehokkuutta ja yleistä käytettävyyttä.

Voit luottaa siihen, että arviomme perustuvat todellisten asiantuntijoiden tekemiin testauksiin, mikä takaa luotettavuuden ja tarkkuuden arvioissamme.

Ei maksettuja sijoituksia, maksullista sisältöä tai maksettuja linkkijärjestelmiä

Privacyonline maksetaan eikä koskaan makseta tiettyjen tuotteiden tai palveluiden sijoituksesta/suosituksesta muihin verrattuna. Emme myöskään koskaan julkaise maksullista sisältöä tai julkaise ”sponsoroituja” viestejä. Vaikka sivusto korostaa useita tietoturva- ja tietosuojatyökaluja, meille ei koskaan makseta siitä.

Ei seurantaa

Privacyonline ei käytä Google Analyticsia tai muita seurantaohjelmistoja. Sen sijaan sivusto käyttää Clickyä, joka anonymisoi vierailijoiden IP-osoitteet, on täysin GDPR-tietosuojamääräysten mukainen ja on Privacy Shieldin virallisesti sertifioima tietosuojan noudattamiseksi.

Täydellinen riippumattomuus

Privacyonline:ssa vaalimme itsenäisyyttämme emmekä tee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka eivät jaa arvojamme tai joita emme pidä luotettavina. Toisin kuin monet muut verkkosivustot, emme ole alttiina ulkoisille vaikutteille emmekä ole sidoksissa mihinkään tiettyyn VPN-palveluun tai digitaaliseen mediayritykseen.

Sitoutumisemme kohdistuu yksinomaan lukijoihimme, ja arviomme sekä sisältömme ovat täysin puolueettomia, jotta saat läpinäkyvää ja luotettavaa tietoa tehdäksesi tietoisia päätöksiä online-yksityisyytesi ja turvallisuutesi suhteen.

Sosiaalisen median tilit

Liity kasvavaan yhteisöömme seuraamalla Privacyonlinea virallisilla Facebookin ja YouTuben tileillämme. Pysy ajan tasalla uusimmista oivalluksista, vinkeistä ja uutisista online-yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Arvostamme aitoa läsnäoloamme verkossa ja pyrimme luomaan todellisia yhteyksiä lukijoidemme kanssa. Liity seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa ja ole osa keskustelua!

Miten Privacyonline maksaa kulut?

Meillä on alusta asti ollut lukijoillemme lahjoitusmahdollisuuksia tämän sivuston tukemiseen ja kulujen kattamiseen. Valitettavasti huomasimme lopulta, että kukaan ei lahjoita sivustolle, joka tarjoaa ilmaista tietoa. Ei yksinkertaisesti ole mahdollista kattaa verkkosivuston ylläpitokustannuksia pelkillä lahjoituksilla.

Voidakseen jatkaa verkkosivuston toimintaa ja kattaa kaikki kustannukset, Privacyonline on muutamia valittuja tytäryhtiöitä, jotka ovat tavoitteidemme mukaisia. Jos ostat VPN-tilauksen tällä sivulla olevan linkin kautta, voimme ansaita pienen palkkion ilman sinulle lisäkustannuksia. Pääsääntöisesti kieltäydymme yhteistyöstä yritysten kanssa, joiden tulokset ovat huonoja ja/tai epärehellisiä.

Tuki Privacyonline

Liity mukaan tälle muutoksentäyteiselle matkalle kohti online-yksityisyyden palauttamista ja digitaalisen maailman omaksumista luottavaisin mielin. Toimikaamme yhdessä digitaalisten oikeuksien puolustajina edistäen avoimempaa, turvallisempaa ja läpinäkyvämpää internetiä kaikille.

Voit tehdä neljä asiaa tukeaksesi Privacyonline ja tehtäväämme tarjota sinulle korkealaatuisia tietosuoja- ja turvallisuustietoja.

  • Jaa tietoa tältä sivulta muiden kanssa, levitä sanaa.
  • Linkki Privacyonline artikkeleihin ja oppaisiin.
  • Osta tuotteita/palveluita sivustolla olevien linkkien kautta. (Voimme ansaita pienen palkkion, jos päätät ostaa, ilman lisäkuluja.)
  • Lahjoita Privacyonline

Ottaa yhteyttä

Pysy ajan tasalla parhaista online-turvallisuusasioista, alennuksista, arvosteluista ja helppokäyttöisistä opetusohjelmista. Parannamme jatkuvasti ja tarjoamme uutta sisältöä vastaamaan tarpeitasi. Kerro meille, jos sinulla on aihepyyntöjä tai palautetta. Hyödynnä verkkosivustoamme parantaaksesi kyberturvallisuuttasi, olet sitten missä päin maailmaa tahansa.

Kaikkiin tiedusteluihin ja palautteisiin voit ottaa yhteyttä käyttämällä yhteydenottolomakettamme tai lähettämällä meille suoraan sähköpostia.

PrivacyOnline.fi