McAfee Kokemuksia 2024

mcafee kokemuksia

Verkossa selailu, omien tietojen suojaaminen ja varsinkin oman koneen turvaaminen ovat nousseet todella tärkeiksi asioiksi nykyään. Tiedämme, että markkinoilla on paljon virustorjuntaohjelmia sekä muita haittaohjelmia vastaan taistelevia sovelluksia. McAfee virustorjunta on ehkä yksi pisimpään markkinoilla viihtynyt sovellus ja haluamme selvittää, miten se pärjää nykypäivänä. Meidän McAfee arvostelu selvittää seuraavassa millaisia McAfee kokemuksia meille syntyi yrityksestä, sovelluksen ominaisuuksista ja sen tietoturvasta sekä onko McAfee hyvä ohjelma.

Hanki McAfee
Suojaa laitteesi

McAfee tarjoaa virustorjuntaa, voit kokeilla täyttä palvelua ilmaiseksi 30-päivän ajan.

Artikkeli päivitetty: 17 toukokuu 2024

Tietoa McAfee yrityksestä

Yrityksen on alunperin perustanut John McAfee vuonna 1987 ja yritys on kasvanut vuosien saatossa yritysostojen ja tuotteiden avulla. John McAfee erosi yrityksestä vuonna 1994 ja sen jälkeen yritys myytiin muun muassa Intelille vuonna 2010 mutta vuonna 2017 Intel Security irtautui yhtiöstä ja muodosti oman itsenäisen yhtiön nimeltä McAfee.

mcafee kokemuksia

McAfee hinnoittelu

McAfee virustorjunta ei ole tällä hetkellä ilmainen vaan jokainen sovellus sisältää maksun. Käyttäjät voivat kuitenkin kokeilla tuotetta ilmaiseksi 30 päivän ajan ja sen aikana todeta, minkälaisia McAfee virustorjunta kokemuksia sen käytöstä syntyy. Meidän McAfee arvostelu käy seuraavaksi läpi perushinnoittelut.

McAfee virustorjunta

McAfee virustorjunta hinta on 54,95 euroa vuodessa ja se sisältää yhden vuoden tilauksen, jossa voi olla samanaikaisesti jopa kymmenen laitetta. McAfee tietoturva on suunniteltu havaitsemaan virusohjelmat, haitta- kiristys- tai vakoiluohjelmat ja se myös tuhoaa ne.

McAfee Total Protection

Tämä Premium virustorjunta on McAfee tarjous, jossa saa virustorjunnan lisäksi selainsuojauksen ja tietokoneen optimoinnin. Sen avulla saa monipuolisen identiteetin suojauksen ja monipuolisen tietosuojan sekä setin työkaluja, jotka varmistavat, että tietokone ei hidastu vaikka käytössä onkin vahva suojaus. Total protection tarjous on parhaimmillaan perheelle 54,95 euroa vuodessa, joka on ensimmäisen vuoden hinta, johon kuuluu 10 laitetta. Yksittäiset ja muut laite määrät maksavat joko 79,95 euroa yksi laite tai 99,95 euroa 5 laitetta. Näissä paketeissa ei ole erikseen tarjousta.

McAfee 30 päivän palautusoikeus

McAfee tuotteille on 30 päivän palautusoikeus, jos käyttäjä ei ole tyytyväinen tuotteeseen. Voit kokeilla tuotetta ilmaisversiolla ennen ostoa, johon kuuluu kaikki Total protection palvelut. Näin voit päättää haluatko jatkaa tuotteen käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

Hanki McAfee

Yhteenveto

OMINAISUUS ARVO
Saatavilla olevat versiot Single, Individual, Family
Kirjautuminen usealla laitteella 1-10 laitteet
Tuetut laitteet Windows, macOS, Android, iOS, Firefox, Chrome, Safari, Edge
Rahat takaisin takuu? 30 päivää
Alkaa alkaen 34,95 € (2,91 € kuukaudessa)
Ilmainen kokeilu? Ei

Turvallisuus

Kun on kysymys turvallisuudesta McAfee virustorjunta kokemuksiaon, että se pystyy tarjoamaan parempaa suojaa kokonaisuudessan kuin esimerkiksi Microsoft Defenderiin verrattuna. Se pystyy tunnistamaan oikein puhdasta dataa ja antaa sen mennä läpi järjestelmän.

mcafee kokemuksia

Tehokkuus

Tehokkuudessa McAfee virustorjunta kokemuksia ei voi verrata täysin kaikkiin markkinoilla oleviin ohjelmiin mutta voidaan todeta, että se jää hieman tehokkuudessa esimerkiksi Nortonille tai Bitdefenderille. McAfee kuitenkin pyrkii koko ajan parantamaan käyttöliittymiään toimimaan nopeammin ja tehokkaammin sekä hyödyntämään olemassa olevaa turvaa, joka tietokoneista jo löytyy.

Käyttöönotto

McAfee arvostelu käy seuraavaksi läpi, miten ohjelman asentaminen laitteelle onnistuu. Kun sivuilla on valinnut itselleen haluamansa McAfee antivirus paketin, kauppa ohjaa käyttäjän täyttämään lisätietoja. Tietoihin on syötettävä joko aktivointikoodi tai luottokortin tiedot ennen kuin McAfee Suomi sivuille voi luoda oman käyttäjätilin.

mcafee virustorjunta

Tämän jälkeen käyttöön otetaan automaattinen uusimis ominaisuus tilaukselle, jonka voi myöhemmin poistaa halutessaan käytöstä omista asetuksista. Seuraavaksi omalle koneelle ladataan McAfee latausohjelmisto, joka ei ole suuri mutta latausohjelmiston käydessä se lataa lisää tarvittavia tiedostoja laitteelle. Asennuksen jälkeen käyttäjä ohjataan käyttöliittymän etusivulle, josta voi aloittaa virus skannauksen.  Omasta käyttöliittymästä voi nykyisen version tasoa nostaa Premium tasolle halutessaan helposti.

Ominaisuuksia, joita McAfee arvostelu tarjoaa lisäksi aikaisempien tuotteiden lisäksi:

 • Palomuuri
 • Järjestelmän monitorointi
 • Identiteetin suojaus
 • VPN
 • Salasanan suojaus
 • Suorituskyvyn optimointi
 • Kotiverkon suojaus
 • Selailusuojaus

Käytettävyys

Meidän McAfee virustorjunta kokemuksia on, että ohjelmisto suojaa järjestelmää lisäksi haitallisilta kiristysohjelmilta. Se skannaa saapuvan postin ja sen liitteet tehden postista turvallista lukea. Se pystyy myös automaattisesti skannaamaan USB tikut, joita on liitetty laitteeseen. Pelaajille erityisiä McAfee kokemuksia on tarjolla peleihin, joista se poistaa häiritsevät pop-up ilmoitukset sekä järjestelmää hidastavat ominaisuudet. Näiden osalta McAfee kokemuksia on käytettävyys ja nopesu, jotka saavat täyden kympin arvosanan.

Hanki McAfee

Soveltuvuus

McAfee kokemuksia on, että se pystyy suoriutumaan hyvin Windows 7 ja 10 ympäristöissä. Sovellus toimii myös MacOS ylli 10.12 versiosta ja sitä voi myös käyttää Androidilla. Jokaisen tuotteen osalta on, että McAfee virustorjunta kokemuksia voi verrata toimiviksi, koska ne pystyvät hyödyntämään pilvipalvelutekniikkaa ja koneoppiminen on hyvää luokkaa ja se pystyy tarjoamaan tehokasta turvaa reaaliaikaisia hyökkäyksiä vastaan.

mcafee virustorjunta kokemuksia

Asiakaspalvelu

Huolimatta siitä, minkä McAfee ohjelman hankinta, kaikille ratkaisuille tarjotaan kellon ympäri tukea. Tuke asaa koko tilausjakson ajan puhelimitse, sähköpostin välityksellä tai chatin avulla. Asiakaspalvelu sisältää:

 • Vastaukset yleisimmin kysytyyihin kysymyksiin (UKK)
 • Yhteisö foorumit, joita hoitavat työntekijät.
 • Vaihe vaiheelta ohjeet, jotka takaavat McAfee virustorjunta kokemuksia, jotka mahdollistavat parhaan käyttökokemuksen.
 • Virtuaalinen tuki McAfee tekniseltä tuelta, virusten diagnosointiin laitteellasi, ohjelmiston asennuksen, PC optimoinnin ja laitteen vianhaun.
 • Automaattisesti yleisten ongelmien ja vikojen ratkaisun ja perus vikojen hoitamisen, jotka jostain McAfee tuotteesta voi syntyä.

Asiakaspalvelu tähttä toimittamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen kaikille käyttäjille. Se myös huomioi annetun palautteen ja pyrkii parantamaan tuotteita sen mukaisesti.

Vertailu / vaihtoehdot

McAfee vs Avast

Toinen tunnettu antivirusohjelma on Avast, joka on pärjännyt hyvin markkinoilla. Sen hinnat ovat hieman korkeammat kuin McAfee arvostelu on todennut. Sen lisäksi Avast tarjoaa vähemmän ominaisuuksia kuin McAfee virustorjunta.  Yksi positiivinen asia on Avastin hieman parempi tehokkuus skannausten aikana.

McAfee vs Norton

Suunnilleen samaan hintaan saatava Norton on houkutteleva vaihtoehto. McAfee virustorjunta kokemuksia on kuitenkin hieman parempi määrä ominaisuuksia vaikka Norton tarjoaa myös kiinnostavia ominaisuuksia esimerkiksi pelaajille. Kallimmalla Norton versiolla käyttäjä saa yksityisen VPN palvelun, jota ehkä myös McAfeen kannattaisi lisätä omaan tarjontaansa.

McAfee vs Windows Defender

Windows defender on erikoistunut Windowsin suojaamiseen. Tämän takia se toimii parhaiten tällä alustalla. McAfee kokemuksia on parempi kokonaisuus, koska jos omistat yhdenkin OS laitteen voit unohtaa Defenderin käytön, koska se ei tule toimimaan tässä laitteessa. Jos taas olet vannoutunut Windows käyttäjä, pärjää Defenderillä ehdottoman hyvin ja se voi olla hyvä vaihtoehto.

Hanki McAfee

UKK

✳ Mikä on McAfee?

McAfee arvostelu toteaa, että se on täysi antivirus ohjelmisto, joka tarjoaa salasana hallintaa muiden moninaisuuksien lisäksi. Meidän McAfee kokemuksia on, että se on yksi tämän hetken tehokkain saatavilla oleva ohjelmisto.

McAfee arvostelu kertoo myös, että pystyy poistamaan ja tunnistamaan olemassa olevia viruksia järjestelmästä sekä suojaamaan laitetta ja järjestelmää reaaliaikaisesti useita erilaisia verkkouhkia vastaan.

Erinomaisia McAfee virustorjunta kokemuksia tarjoaa myös käyttöliittymä, joka on helppo käyttää. Se sopii kenelle tahansa ohjelmistona ja varsinkin jos ei halua käydä läpi monimutkaista asetusten säätämistä ja muuttamista.

Lopuksi voimme todeta, ett hyviä McAfee virustorjunta kokemuksia tukee se, että McAfee pystyy tunnistamaan lähes kaikki virukset korkealla prosentilla.

⁉ Onko McAfee turvallinen?

McAfee arvostelu on tunnistanut monessa kohdassa, että kyseessä on erittäin pitkälle ohejlmoitu ja turvallinen ohjelmisto. Se toimii eri alustoilla ja yritys on suuri ja luotettava sekä tarjoaa ympärivuorokautista tukea kaikkiin ohjelmistoihin.

⭕ Miten poistaa McAfee?

Kun sinun kokeiluversiosi on loppumassa voit ehkä haluta ottaa yhden vuoden paketin. Kuitenkin saadaksesi tämän paketin sinun täytyy ensin poistaa koeversion asennus. Poistaaksesi asennuksen McAfee tarjoaa MCPR työkalun. Sen avulla voit poistaa kaikki McAfee tuotteet koneeltasi, silloin kun perus windows asennuksen poisto ei toimi.

Yhteenveto

Meidän McAfee arvostelu päättyy tähän. Olemme käyneet läpi ja todenneet, että hyviä McAfee kokemuksia riittää ja ohjelmistolla pystyy tehokkaasti turvaamaan omat laitteet. Tärkeitä huomiota ja McAfee kokemuksia on, että tuote on helppo käyttää, sillä on useita ominaisuuksia ja se toimii usealla alustalla. Jokainen internetin käyttäjä etsii juuri sellaista tuotetta, joka tarjoaa näitä ominaisuuksia ja siihen tämä ohjelmisto pystyy. Ominaisuuksia on riittävästi ja ne toimivat, erityisesti salasanojen hallinta ohjelmisto.

Ohjelmistosta on tarjolla 30 päivän kokeiluversio, joka antaa mahdollisuuden muodostaa omia McAfee kokemuksia ja testata tuotetta kunnolla.

McAfee Total Protection
9.1 Pisteet
McAfee Arvostelu

Hallitse salasanoja tämän virusturvan avulla. Suojaa konettasi tietoturvahyökkayksiltä.

Turvallisuus ja yksityisyys
9.5
Ominaisuudet
9
Asiakaspalvelu
9.5
HInta-laatu suhde
8.5
Helppokäyttöinen
9
Etuja
 • Helppokäyttöinen
 • Yhteensopiva eri alustoille
 • Useita eri ominaisuuksia
 • Salasanojen hallinta
 • 24/7 tuki
 • Sisäänrakennettu palomuuri lisätuella
Haitat
 • Rajoitettu perheen hallinta
 • Keskinkertainen suoja urkinta ohjelmia vastaan
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi