Kuinka voit katsoa Pluto TV USA ilmaiseksi kaikkialla

Haluatko katsoa Pluto TV USA -suoratoistopalvelun ohjelmia, mutta et tiedä miten? Tämä artikkeli auttaa sen tekemisessä. Kuten olet ehkä jo huomannut yrittäessäsi katsoa Pluto TV Finland -palvelun ohjelmia, eivät ne ole ikävä kyllä katsottavissa kaikkialla maailmassa. VPN:n avulla onnistut kuitenkin kiertämään tämän ja muiden suoratoistopalvelun asettamat rajoitukset.

Pluto TV USA tarjoaa paljon nostalgisia sarjoja ja elokuvia katsottavaksi, joten mikäli perinteiset elokuvat kiinnostavat, kannattaa tutustua palveluun. Pluto TV Finland sisältää jopa 250 TV-kanavaa. Katsottavat ohjelmat eivät siis lopu heti kesken. Jatkathan lukemista, niin kerromme lisää tästä suoratoistopalvelusta sekä tavasta katsoa Pluto TV VPN:n avulla.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Millainen suoratoistopalvelu Pluto TV USA on?

Pluto TV USA perustettiin vuonna 2013 ja sen omistaa Viacom. Sen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa ja palvelu sisältää jopa 100 000 tunnin edestä katsottavaa. Sinun ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi, vaan voit katsoa Pluto TV live ja tallennettuja ohjelmia ilmaiseksi netissä. Suoratoistopalvelun näyttämien ohjelmien aikana esitetään kuitenkin mainoksia, sillä niillä rahoitetaan Pluto TV USA -palvelun toiminta. Tämä on kuitenkin pieni haitta, sillä palvelu on muuten täysin ilmainen katsojille. Voit käyttää Pluto TV Finland -suoratoistopalvelua sovelluksessa. Pluto TV app -sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. 

Pluto TV USA

Mikäli asut Suomessa tai muualla Euroopassa, ei suoratoistopalvelun katsominen onnistu suoraan netin kautta. Kanadassa ja Isossa-Britanniassa suoratoistopalvelu on katsottavissa, mutta siihen liittyy joitakin rajoituksia. Mutta ei huolta, sillä voit katsoa Pluto TV VPN:n avulla myös Suomesta käsin. Tarvitset tähän kuitenkin laadukkaan ja luotettavan VPN:n. Jos haluat tietää, mitä VPN-palveluita suosittelemme ja miten katsominen onnistuu, lue seuraava osio.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Katso Pluto TV USA kaikkialla VPN:n avulla

Haluatko katsoa Pluto TV Finland -palvelun tarjoamia ohjelmia, mutta maakohtaiset rajoitukset tulevat vastaan? Voit hankkia tähän tarkoitukseen Pluto TV VPN-palvelun, jolla rajoitusten kiertäminen onnistuu. Maakohtaisten estojen kiertäminen on helppoa VPN:n avulla, kunhan VPN on ominaisuuksiltaan riittävän tehokas ja laadukas. Sen takia olemmekin jo vertailleet eri saatavilla olevia VPN-palveluita ja tehneet niistä pienen listauksen ja yhteenvedon. Näin et joudu itse testaamaan kaikkia VPN-palveluita ja käyttämään siihen aikaa, vaan voit ohittaa tämän vaiheen ja siirtyä suoraan ohjelmien katsomiseen.

Pluto TV VPN

Tässä listaus parhaista VPN-palveluista, joista ensimmäisenä listalla on ExpressVPN. Kyseessä on helppokäyttöinen ja tehokas VPN-palvelu, jolla on erinomainen asiakaspalvelu. Yhteydenottoon voidaan käyttää sivustolla näkyvää livechattia, jonka avulla vastaus tulee nopeasti ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. ExpressVPN:n avulla onnistut katsomaan lukuisia eri suoratoistopalveluita ilman pelkoa siitä, että ohjelma keskeytyisi yllättäen. Se suojaa myös käyttäjän yksityisyyden parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit kokeilla VPN-palvelua 30 päivän ajan veloituksetta. Mikäli tämän jälkeen haluat lopettaa palvelun käyttämisen, saat rahasi takaisin. ExpressVPN on testiemme mukaan kaikista luotettavin ja laadukkain. Löydät listalta kuitenkin myös muita VPN-palveluita, joista voit lukea lisää klikkaamalla kyseistä palvelua.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Näin käytät VPN ja katsot Pluto TV USA

VPN:n käyttäminen on yleisesti ottaen hyvin helppoa. Tarvitset vain verkkoyhteyden ja laitteen, jolle haluat asentaa VPN:n. Sitten voit yhdistää haluamaasi sijaintiin tai tässä tapauksessa Yhdysvaltoihin ja aloittaa Pluto TV Finland -ohjelmien katsomisen. Jos et kuitenkaan ole koskaan käyttänyt VPN:ää tai et ole varma, miten se toimii, on alla vielä yksityiskohtainen ohjeistus, jonka avulla voit katsoa Pluto TV VPN:n avulla. Se onnistuu helposti myös ensikertalaiselta.

  1. Valitse ensin VPN-palvelu, jota haluat käyttää. Suosittelemme valitsemaan jonkin yllä olevalla listalla esittelemistämme palveluista, sillä olemme todenneet niiden toimivan erinomaisesti juuri tähän tarkoitukseen. Muut VPN-palvelut eivät välttämättä takaa maantieteellisten rajoitusten kiertämisen onnistumista.
  2. Lataa VPN ja asenna se käyttämällesi laitteelle. Voit käyttää Pluto TV Android, Pluto TV iOS ja Pluto TV Windows -sovelluksia.
  3. Valitse sitten Pluto TV VPN:n sijainniksi Yhdysvallat ja klikkaa yhdistä.
  4. Sen jälkeen voit alkaa katsoa Pluto TV VPN:n avulla kaikkialla menemällä kyseisen suoratoistopalvelun nettisivustolle ja valitsemalla ohjelman, jota haluat katsoa. Helppoa, eikö?

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Toimiiko Pluto TV USA ilmaisen VPN:n avulla?

Oletko jo etsinyt VPN-palveluita netistä etukäteen? Olet ehkä huomannut, että tarjolla on kaikenlaisia vaihtoehtoja, joiden joukossa on myös ilmaisia VPN-palveluita. Haluamme kuitenkin antaa pienen varoituksen sanan. Tällaiset VPN-palvelut hankkivat rahoituksensa ihmisten sinisilmäisyyttä hyväksi käyttäen. Jos siis käytät ilmaista VPN:ää, käyttää se puolestaan sinun tietojasi myymällä ne muille kolmansille osapuolille. Tämä vaarantaa käyttäjän yksityisyyden. Emme siis suosittele käyttämään ilmaista VPN:ää, vaikka se varmasti olisikin houkuttelevaa. Tarjolla on kuitenkin paljon parempia vaihtoehtoja, joiden hinta on loppujen lopuksi melko edullinen ottaen huomioon sen, että turvallisuusriskit pienenevät.

Pluto TV

Ilmaisten VPN-palveluiden tehokkuus ei myöskään ole usein riittävä estojen kiertämiseen, nopeaan netin selaamiseen tai pelaamiseen. Yhteys on todennäköisesti hidas etkä näe haluamiesi suoratoistopalveluiden ohjelmia. Annat siis tietosi täysin turhaan niitä havitteleville, sillä VPN ei edes toimi toivomallasi tavalla. Kannattaa mieluummin panostaa kunnon VPN:ään, josta on hyötyä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Mitä muuta etua VPN:n käytöstä on?

VPN ei ole ainoastaan hyödyllinen Pluto TV Finland -ohjelmien katsomiseen. Voit myös katsoa muita suoratoistopalveluita, kuten Netflix ja HBO. Tiesitkö, että Yhdysvaltojen Netlflix esimerkiksi tarjoaa yli puolet enemmän katsottavaa, kuin muiden maiden Netflix-palvelut? On siis huikea etu päästä käsiksi USA:n Netflixin ohjelmatarjontaan. Voit myös katsoa erilaisia urheilutapahtumia, kuten jalkapalloa tai koripalloa VPN:ää apuna käyttäen. Monet tapahtumat nimittäin näkyvät ilmaiseksi muiden maiden kanavilla, vaikka Suomessa niiden katsominen tapahtuisikin maksullisen urheilukanavan välityksellä. Valitse vain VPN:n sijainniksi kyseinen maa, jossa tapahtuma näkyy ilmaiskanavilla.

Mikäli et välitä niinkään elokuvien tai TV-ohjelmien katsomisesta, on VPN:stä hyötyä myös muulla tavoin. VPN on nimittäin yksityinen verkkoyhteys, joka suojaa sinua verkossa piilottamalla sinun oikean IP-osoitteen sekä verkkoliikenteen. Sinua on siten vaikeampi seurata ja vältyt hakkereilta sekä tungettelevilta kalasteluyrityksiltä. Voit luottaa listalla olevien VPN-palveluiden asiantuntevuuteen ja toimivuuteen.

Pluto TV USA

Oletko tottunut käyttämään julkisia Wifi-verkkoja? Kun sinulla on VPN käytössä, voit selata nettiä huoletta myös tällaisessa tapauksessa. Yksityisyytesi pysyy suojattuna. Saat VPN:stä riippuen myös erilaisia lisäominaisuuksia, joilla parannat suojausta entisestään. ExpressVPN:n avulla esimerkiksi verkkoyhteys katkaistaan automaattisesti, mikäli VPN-yhteys katkeaa odottamattomasti. Näin tietosi pysyvät turvassa myös yllättävissä tilanteissa.

Suosittelemme siis ehdottomasti hankkimaan VPN:n jo pelkästään turvallisuus- ja yksityisyyssyistä. Et tule varmasti katumaan valintaa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto: katso Pluto TV USA kaikkialla

Pluto TV Finland tarjoaa uskomattoman valikoiman livenä katsottavia sekä valmiiksi tallennettuja ohjelmia. Sen käyttäminen on ilmaista eikä käyttäjätiliä tarvita. Voit vain avata nettisivuston ja aloittaa ohjelmien katsomisen. Ongelmana on kuitenkin se, että Pluto TV USA näkyy vain Yhdysvalloissa. Voit ratkaista ongelman ja katsoa maantieteellisesti rajattua sisältöä Pluto TV VPN:n avulla. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:ää, joka on osoittautunut testeissämme erinomaiseksi valinnaksi. Voit tilata ja asentaa kyseisen VPN:n artikkelissa olevien linkkien kautta. Sinun ei myöskään tarvitse sitoutua palveluun heti, vaan voit käyttää sitä ilmaiseksi ensimmäisen 30 päivän ajan.

Sen jälkeen voit seurata yllä olevia ohjeita katsoaksesi Pluto TV VPN:n avulla. Toivomme, että tästä artikkelista oli sinulle apua ja pääset nauttimaan Pluto TV Finland -palvelun laajasta ohjelmatarjonnasta!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi