Kuinka katsoa Italian Serie A Live 2024 missä tahansa

Lukijoissamme on varmastikin suuri joukko urheilufaneja, jotka rakastavat jalkapalloa siinä missä allekirjoittanut itsekin. Siksipä moni lukijoistamme on varmastikin innostunut myös Italian jalkapalloliiga Serie A live seuraamisesta. Harmiksemme Serie A suomalaiset fanit eivät pääset pelejä katsomaan tällä kertaa pahemmin paikan päälle vallitsevan tilanteen vuoksi, mutta eivät myöskään välttämättä voi edes katsoa pelejä mistään. Haluatko siis  katsoa Italian Serie A Suomessa? Tässä artikkelissa me kerromme sinulle, kuinka voit katsoa tämän kauden Serie A Suomi livenä.  Näet siis kaikki tutut joukkueesi, kuten Juventuksen, A.C. Milanin sekä Napolin Serie A Live otteluissa meidän ohjeidemme avulla.  Seuraa siis kertomiamme ohjeita tarkasti, jotta sinäkin voit katsoa Serie A Suomessa helposti ja kätevästi, ilman minkäänlaisia ongelmia.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 13 kesäkuu 2024

Mistä voit katsoa Serie A Suomessa

Serie A TV oikeudet Suomi omaa Ruutu+, kuten moni teistä varmasti jo tietääkin. Ruutu+ on kuitenkin maksullinen verkkopalvelu, jonka käyttämiseen ei kaikilla ole mahdollisuutta. Siksi pyrimmekin auttamaan teitä kaikkia kertomalla teille muita mahdollisuuksia katsoa Serie A Suomi. Suomalaisten TV-kanavien ollessa pettänyt Serie A suomalaiset fanit, on onneksi muitakin mahdollisuuksia matsien katsomiseen, ilman Ruutu+ tilaamista.

serie a suomi tv

serie a suomi tv

Täysin ilmaisia Serie A Suomessa mahdollistavia palveluita emme ole vielä löytäneet, mutta monet esittelemistämme palveluista tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana kerkeät katsomaan jo monet matsit. Tämän jälkeenkin ovat ehdottamamme palvelut huomattavasti Ruutu+kovaa hintaa edullisempia. Ja, Ruutu+ toimiessa ainoastaan Suomessa oltaessa, mahdollistavat esittelemämme tavat katsoa Serie A Live lähetysten katsomisen käytännössä mistä tahansa päin maailmaa, kunhan sinulla on internet-yhteys.

Eleven Sports (Iso-Britannia)

Isossa-Britanniassa ainoa tapa katsoa Serie A Live matsit verkosta on Eleven Sportsin verkoston kautta. Ja, mikä parasta, tarjoaa Eleven Sports samassa palvelussaan vieläpä lisäksi La Ligan matsit. Eleven Sportsin käyttö on kuitenkin sijaintirajoitettu Isoon-Britanniaan, eli mikäli käytät palvelua sen ulkopuolelta, tulee sinun käyttää siellä sijaitsevaa VPN:ää. Eleven Sports tarjoaa 7-päivän ilmaisen kokeilun, jonka jälkeen se on halvimillaan vain 50 puntaa vuodessa.

DAZN(Kanada)

Kanadassa toimii kaksi virallista Serie A lähettäjää: TLN ja DAZN. Näistä TLN:llä ei ole verkossa toimivaa suoratoistopalvelua, ja itse kanavakin näyttää ainoastaan osan peleistä. DAZN taas näyttää jokaisen Serie A Live matsin. Se maksaa ainoastaan 150 CAD vuodessa, eli alle 100 euroa, tarjoten Serie a Suomi lisäksi kaikenlaista muuta erinomaista sisältöä.

Dazn on kuitenkin varsin tiukka sisältönsä aluerajoitusten kanssa, ja käyttääkin niistä kiinni pitämiseen varsin tehokkaita keinoja. Siksi DAZN:n käyttö ulkomailta on etenkin kokemattomalle ihmiselle varsin hankalaa ja vaarallista. Käyttämällä kuitenkin kunnon VPN-yhteyttä meidän ohjeidemme mukaisesti, voivat Serie A Suomalaiset fanit taas tyytyväisiä ja nauttia pelien suoratoistosta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Kuinka katsoa Serie A Live VPN avulla?

Kuten jo aiemmin mainitsimmekin, mikäli haluat todella kyetä katsomaan Serie A Suomessa, tai missä tahansa muualla, tarvitset VPN-palvelun, joka mahdollistaa todellisen sijaintisi ”huijaamisen” palvelulle. Tällöin palvelu olettaa sinun todella olevan siinä maassa, missä sitten ikinä haluatkaan olla. VPN-palvelun avulla pystyt myös säästämään selvää rahaa, sillä ulkomailla suoratoistopalvelujen hinnat ovat usein Suomea alhaisempia.

live stream serie a

live stream serie a

  1. Luo käyttäjä VPN-palvelun sivustolle, suosittelemme ExpressVPN, joka toimii varmasti.
  2. Kirjaudu käyttäjätilillesi ja lataa sekä asenna VPN-sovellus tietokoneellesi.
  3. Valitse sitten yllä olevasta listasta, mitä Serie A-lähetysten tarjoajaa haluat käyttää, ja valitse sen mukaan VPN-palvelin, jolle yhteytesi luot. Jos olet esimerkiksi ulkomailla, voit tilata VPN: n ja muodostaa yhteyden suomalaiseen IP -osoitteeseen. Voit katsoa sen C More -kanavalla ulkomailla.
  4. Katso Serie A Suomi ja nauti! Mikäli lähetys ei toimi, päivitä sivusto tai valitse viereinen palvelin.
Katso Serie A ilmaiseksi!

Tilaa ExpressVPN. Yhdistä IP -osoitteeseen Intiassa. Katso Serie A verkossa ilmaiseksi SonyLIV: llä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Parhaat VPN palvelut Serie A Live Suomalaiset lähetykset

Mitkä sitten ovatkaan ne parhaat VPN-palvelut juuri tähän hommaan, Serie A katsomiseen mistä tahansa päin maapalloa tahansa. Moni voisi olettaa kaikkien VPN-palveluiden olevan tässä kohtaa samalla viivalla, mutta niin ei kuitenkaan ole lähellekään, sillä osa VPN-palveluista on yksinkertaisesti ominaisuuksiltaan parempia, suorituskyvyltään ylivoimaisia sekä myös hinnaltaan edullisimpia. Saat siis pelkkää hyvää ja vieläpä edullisessa paketissa.

Me olemme arvostelleet paremmuusjärjestykseen suosittelemamme VPN-palvelut, ExpressVPN:n ollessa kuitenkin edelleenkin ykkössuosituksemme, sen ollessa yksinkertaisesti ominaisuuskirjoltaan laajempi sekä hinnoittelultaan kilpailukykyisempi kuin moni muu VPN. Sama VPN ei kuitenkaan välttämättä sovi jokaisen käyttöön Serie A suomalaiset lähetykset katsellessa, tai missään muussakaan. Siksi säästämmekin kaikkien lukijoidemme aikaa tarjoamalla heille Serie A Suomi livestriimaukseen soveltuvat VPN-palvelut paremmuusjärjestyksessä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Serie A Live: Entä ilmaiset VPN-palvelut?

Moni varmaan olisi varsin innokas ottamaan ilmaisia VPN-palveluita vähintäänkin kokeiluunsa katsoakseen Serie A suomalaiset lähetykset. Me suosittelemme kuitenkin harkitsemaan kahdesti ennen ilmaisen VPN-palvelun käyttöönottoa, sillä mikään ei ole aidosti ilmaista. Kannattaakin siis kysyä itseltään, millä tavoin kyseiset ilmaiset VPN-palvelut toimintansa rahoittavat. Mikään yritys ei nimittäin tule tarjoamaan sinulle ilmaista VPN-palvelua Serie A Suomi katseluun ilman minkäänlaista koiraa haudattuna. VPN-palvelujen ylläpito nimittäin maksaa jo pelkän palvelinverkoston osalta varsin paljon.

Yleensä nämä ilmaiset VPN-palvelut ovatkin siis jollakin tavoin rajoitettuja versioita maksullisista VPN-palveluista. Näissä kyseisissä palveluissa saattaa esimerkiksi olla rajoitettu sallittua datasiirron määrää, jotta et kykene käyttämään sitä esimerkiksi suoratoistossa, pyrkien kannustamaan sinua ostamaan täysiversio. Toinen vaihtoehto on hieman epämiellyttävämpi, nimittäin palvelut, jotka rahoittavat toimintansa sinun yksityistietojesi väärinkäytöllä. Nämä kyseiset palvelut seuraavat liikkeitäsi verkossa ja myyvät kyseiset tiedot kolmansille osapuolille rahoittaakseen toimintansa.

Suosittelemmekin siis kaikille lukijoillemme ExpressVPN käyttöä Series A Suomessa katsomiseen. ExpressVPN:n tarjoamaan tuotteeseen ja palvelun tasoon kykenemme nimittäin huomattavasti paremmin luottamaan. Ja vaikka ExpressVPN on varsin edullinen, etenkin pidempien tilausvaihtoehtojensa osalta, tarjoavat he myös täysin riskittömän mahdollisuuden kokeilla kyseistä alustaa 30 päivän ajan. ExpressVPN nimittäin tarjoaa myös jo alalla standardiksikin muodostuneen 30 päivän täyden rahat-takaisin tyytyväisyystakuun.

Serie A Live: VPN hyödyt

VPN palvelun hankkiminen on aina kannattava sijoitus, hankitpa sen sitten Serie A Suomessa katselua varten, tai johonkin aivan muuhun tarkoitukseen. Se nimittäin on samalla sijoitus myös omaan ja koko perheesi turvallisuuteen verkossa. VPN-palvelut tarjoavat nykyään myös yhä suuremman kirjon kaikenlaisia lisäominaisuuksia Serie A live lähetysten katselun lisäksi. Listaamme tähän muutamia omista suosikkiominaisuuksistamme VPN-palveluiden käytöstä.

serie a live stream

Live Streaming Serie A

Turvallisuus

Käyttämällä VPN-palvelua mahdollistat itsellesi paitsi Serie A Suomessa  katselun, myös erittäin paljon aiempaa paremman turvallisuustason, mitä ikinä sitten verkossa teetkään. Tavanomaisesti nimittäin yhdistät täysin suoran yhteyden sille sivustolle, mitä haluat käyttää, jolloin yhteys ei ole salattu millään tavalla, ja kohdesivuston palvelu saa samalla tietää varsin tehokkasti käyttämäsi laitteen sekä karkean sijaintisi, IP-osoitteesi päätyessä heille.

Mikäli taas päädyt käyttämään VPN-verkkoa, et muodosta ikinä suoraa yhteyttä kohdesivuston palvelimeen, edes katsoessasi Serie A Suomalaiset lähetykset. Sen sijaan yhdistät sivustolle aina jonkinlaisen VPN-palvelimen kautta, suojattua tunnelia käyttäen. Näin ollen liikenteesi pysyy salattuna armeijatason 256-bittisellä lohkoketjusalauksella, eikä todellinen IP-osoitteesi tule koskaan päätymään kohdesivuston palvelimelle saakka.

Sisällön vapaus

Kuten tässäkin Serie A Suomessa katsomisen yhteydessä on moni muukin varmasti tajunnut, kykenee VPN-palvelun avulla kiertämään miltei minkä tahansa palvelun alueellisia sisältörajoituksia, mikäli palvelun käyttöä VPN-yhteyden avulla ei ole estetty. Näin ollen pääset palvelusta riippumatta käsiksi täyteen sisältövalikoimaan, missä ja milloin sitten haluatkaan. Eikä sivuston tarvitse olla suoratoistosivusto, vaan myös esimerkiksi uutissivustot, jotka eivät välttämättä kaikkialle tarjoa täyttä sisältöään.

Kaikkien laitteiden suojaus

Edistyneen VPN-palvelun, kuten suosittelemamme ExpressVPN-palvelun avulla teidän on mahdollista myös suojata kaikki haluamasi laitteet VPN-palvelun avulla. ExpressVPN nimittäin mahdollistaa sen käytön samanaikaisesti jopa viidellä eri laitteella. Olipa siis kyse Serie A Suomalaiset lähetykset katselusta, tai muusta verkon selailusta, tarjoaa ExpressVPN sinulle turvaa kaikilla laitteillasi, vain yhdellä lisenssillä.

Nykyään on yhä tärkeämpää suojata myös mobiililaitteesi, sillä hoidat niillä todennäköisesti lähes tulkoon yhtä paljon tärkeitä asioita kuin tietokoneellasikin. Siksipä onkin varsin järkevää asentaa VPN-palvelu myös mobiililaitteeseesi, jolloin toimiasi mobiililaitteilla ei pystytä seuraamaan, eikä sijaintiasi jaeta eteenpäin. Myöskin datasi on paljon paremmassa turvassa, sen kulkiessa VPN-palvelua käyttäessä suojattu yhteystunnelia pitkin avoimen verkon sijaan.

Ole kuin kotonasi myös ulkomailla

Monet suomalaiset palvelut saattavat estää palveluidensa käyttämisen, mikäli huomaavat yhteyden olevan lähtöisin ulkomailta. Jotkut palvelut saattavat jopa lukita käyttäjäsi suoraan, mikäli epäilevät ulkomailta tulevien yhteyksien olevan automaattisesti huijareita. Siksipä onkin paljon helpompaa käyttää VPN-palvelua sekä Suomessa sijaitsevaa VPN-palvelinta. Monet alan tunnetuimmista palveluntarjoajista, kuten ExpressVPN, tarjoavat erinomaiset Helsingissä sijaitsevat palvelimet, jotka takaavat takkuilemattomat yhteydet Suomeen myös ulkomailta, ja mahdollistavat töiden tekemisen sekä tuttujen palveluiden käytön.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto: Serie A Live Stream

Kuten moni muukin futisfani varmasti tällä hetkellä ajattelee, on varsin harmillista, ettei tämän kauden Serie A Live matseja pääse nyt paikan päälle katsomaan. Tarjoamme kuitenkin tässä artikkelissa kaikille jalkapallofaneille pienen lohdutuspalkinnon, kertomalla helpot ohjeet siihen, kuinka Serie A Suomi katseleminen onnistuu mistä päin maailmaa tahansa, helposti ja turvallisesti VPN-yhteyttä käyttäen. Mikäli siis haluat katsoa Serie A Suomessa, riittää että otat käyttöösi jonkin suosittelemistamme VPN-palveluista, luot käyttäjän ja lataat sovelluksen. Tämän jälkeen avaat sovelluksen, ja valitset käyttämäsi suoratoistopalvelun vaatimassa maassa sijaitsevan palvelimen. Sitten ole valmis, ja voit katsoa Serie A Suomessa.

Tällä samalla ohjeella onnistuu Serie A Suomalaiset lähetykset katselu myös mistä tahansa muualta päin maailmaa. Mikäli siis haluat lomamatkallasi esimerkiksi katsella Serie A Suomalaiset lähetykset, etkä missata hetkeäkään arvokkaista peleistä, kannattaa noudattaa näitä ohjeita.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi